ahhhhhh ahhhh,denicez her yolu.. sinirimi bozan da kendi kızımızın ismi konusunda türlü türlü senaryolar yazmak zorunda olmak. ergen gibi,gizli saklı, yalanlarla iş yapıcaz. erkek olaydı zaten onun ismi diye baştan onu da söylemişti.ama onu da koymayacaktım.. sonuna kadar haklı olduğumu düşünüyorum..ama haklı olmak her zaman güzel değil..kayınpederimi severim,ama yeteri kadar,saygısızlık etmem,mesafeliyimdir. bana babamı baya baya arattırıyor..halbuki isterdim babamın eksiklğini hissettirmemesini..
Ben geçmişte rahim ağzı kanseri geçirdim. Kanser doku içinde başlamış ama başka organlara sıçramamıştı. Tıbbi olarak "insitu ca" deniliyor başlangıç aşamasındaki kansere. İki kez rahim ağzından ameliyat oldum. Birincide temizlenmeyince rahmimi almayı önerdiler, kabul etmedim henüz bebeğim olmadığı için. İkinci kez rahim ağzımı traşladılar, çok şükür temizlendi. İki yıl sonra bebek düşün dediler, 2 yıl geçti çok şükür.
Şimdki kadın doğum doktoruma durumu anlattım, o zaman dikiş atamız lazım dedi, serklaj yaptı. Ama ameliyat sırasında normalde 5 cm olması gereken rahim ağzının "çarşaf" kadar inceldiğini görmüş. 1 cm bile değil yani. Bu yüzden sürekli yatmam gerekiyorTabi yatsan bile garantisi yok dedi. Bu bebek mucize bebek, sakın dediklerimden çıkma dedi....
İşte o yüzden yatıyorum huzursuz bacaklarım ve ben :)))
kızlar yaaa çamaşır yıkama torbaları hakkında ne düşünüyosunuz alanınız var mı ??
Ben geçmişte rahim ağzı kanseri geçirdim. Kanser doku içinde başlamış ama başka organlara sıçramamıştı. Tıbbi olarak "insitu ca" deniliyor başlangıç aşamasındaki kansere. İki kez rahim ağzından ameliyat oldum. Birincide temizlenmeyince rahmimi almayı önerdiler, kabul etmedim henüz bebeğim olmadığı için. İkinci kez rahim ağzımı traşladılar, çok şükür temizlendi. İki yıl sonra bebek düşün dediler, 2 yıl geçti çok şükür.
Şimdki kadın doğum doktoruma durumu anlattım, o zaman dikiş atamız lazım dedi, serklaj yaptı. Ama ameliyat sırasında normalde 5 cm olması gereken rahim ağzının "çarşaf" kadar inceldiğini görmüş. 1 cm bile değil yani. Bu yüzden sürekli yatmam gerekiyorTabi yatsan bile garantisi yok dedi. Bu bebek mucize bebek, sakın dediklerimden çıkma dedi....
İşte o yüzden yatıyorum huzursuz bacaklarım ve ben :)))
ben aldım canım sevi bebenin gayet güzel tavsiye ederim hatta eklemiştim daha önce cicilerim topiğine
yani gerekli diyosun asudeyani al diyosun yani illa bi masraf daha diyosun asude
tamam asudealıcam
ayy ben çok acemiyim ya inan bu topik bana çok şey kazandırdı
bebişim sürpriz oldu ya ondan mı acaba inan bazı şeyleri nasıl kullanmam gerektiğini bile bilemiyorum
çok şükür sizler varsınız öğrendikçe hoşuma gidiyo ,ne çok şey lazımmış meğer
eşime söylüyom bu da lazımmış bu da buda bu dabizim prenses baya bi masraflıymış diyo
çok geçmiş olsun canım ya ne zor günler atlatmışsın.. Allah tekrarını yaşatmasın,kimseye de göstermesin. senin bebiş gerçekten de mucizeymiş o zaman.. sağlıkla doğmayı nasip etsin Allahım..allah sıcaklarda sana sabır versin,bir de çoğul gebelere,sonra da tüm gebelere..
canım ya büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın
bebişin kucağında öyle sallarsın ayaklarını inşallah
hatta ayaklarında uyutursun
valla öyle avutuyorum kendimi..napalım,inşallah verebilirim,bende tiroid var ya ondan korkuyorum..
cnm
troid yükskemi bendede tsh en son 4lerdeydi 2buçuk altında olması gerekliymiş sanırım inşallah sorun çıkmaz.
birde kızlar vajinal batma hafif agrı, karnın en altında batmalar hafif agrılar oluomu sizlerdede
Amin Allah kimseye yaşatmasın, kanserle uğraşan tüm hastalara da şifa versin...Çok şükür ki bana bir bebiş verdi, inşallah hepinizle beraber benimki de tamamına erer :)
Amin Allah kimseye yaşatmasın, kanserle uğraşan tüm hastalara da şifa versin...Çok şükür ki bana bir bebiş verdi, inşallah hepinizle beraber benimki de tamamına erer :)
evettttt mutlaka al şekerim illaa lazım yani çok acil o derece yaniitatlım bu alışveriş sitelerini takip et ben bir çok şeyi ordan takip ederk kullananların yorumlarını okuyarak öğreniyor ve alıyorum bi de biraz fazla geziyorum sanırım
sen eşine söyle bu daha kızımızın ilk çeyizi sen daha evlendirirken gör masrafı sana çeyiz patlaması yaşatıcam o zman dersin
Çok teşekkür ederim canım :)
İnşallah bebeklerimizi sallarken huzursuz bacaklarımız da huzura kavuşur :)))
tamam asudealcaz dedik ya asude acil alıcam hem de
ya işte ben çok gezemiyorum hatta hiç gezemiyorum çünkü gezecek yer yok
temmuzda annemle alışverişe çıkıcam inşallah o zaman büyük bi kısmını hallederim inşallah
eksikleri de yine netten temin ederim
aman babası duymasınkızımı vermem diyo şimdilik şunları bi alalım çeyizi kalsın zillinin kocası alsın
Amin canım...Rabbim sana ve bebeğine sıhhatli bir ömür versin inş. bir daha yaşatmasın...Hepimiz inş. hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alacağız Allahın izniyle...hem daha doğum hikayelerimizi yazacağız kim daha çabuk doğurursa onu 1. seçicez
valla öyle avutuyorum kendimi..napalım,inşallah verebilirim,bende tiroid var ya ondan korkuyorum..
cnm
troid yükskemi bendede tsh en son 4lerdeydi 2buçuk altında olması gerekliymiş sanırım inşallah sorun çıkmaz.
birde kızlar vajinal batma hafif agrı, karnın en altında batmalar hafif agrılar oluomu sizlerdede
ben de de gebelik sırasında troid çıktı ilaç kullanıyorum baya düşmüş doktor ilaca devam 2 ay sonra kontrole gel dedi
bu arada o batmalar 2 gündür bende de oluyo genişliyoruz deyip geçiyorum inşallah öyledir
canım havalarda çok sıcak gidiyor bu aralar alışveriş eziyet gibi bişey oldu zaten...yanında annen olursa herşeyi halledersin canım hiç merak etme
Ya bu arada sivrilerden nasıl korunuyosunuz?
Sinkov filan sürebilir miyiz hamilelikte bi zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?