2012 Ekim Anneleri

değil mi yaa istersin tabi babanın eksikliğini hissettirmemesini sonuçta gelinlerisin emanetsin Allah katında ömrü hayatın boyunca hem onlara hem oğullarına....anlayış ve hoşgörü eksikliği var sanırım onlarda ve bu da seni ziyadesiyle üzüyor bu aşikar canım İnşallah senin gönlündeki ismi koyabilirsiniz

çok geçmiş olsun canım ya ne zor günler atlatmışsın.. Allah tekrarını yaşatmasın,kimseye de göstermesin. senin bebiş gerçekten de mucizeymiş o zaman.. sağlıkla doğmayı nasip etsin Allahım..allah sıcaklarda sana sabır versin,bir de çoğul gebelere,sonra da tüm gebelere..

canım ya büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın
bebişin kucağında öyle sallarsın ayaklarını inşallah
hatta ayaklarında uyutursun

ben aldım canım sevi bebenin gayet güzel tavsiye ederim hatta eklemiştim daha önce cicilerim topiğine

yani gerekli diyosun asude yani al diyosun yani illa bi masraf daha diyosun asude
tamam asude alıcam
ayy ben çok acemiyim ya inan bu topik bana çok şey kazandırdı
bebişim sürpriz oldu ya ondan mı acaba inan bazı şeyleri nasıl kullanmam gerektiğini bile bilemiyorum
çok şükür sizler varsınız öğrendikçe hoşuma gidiyo ,ne çok şey lazımmış meğer
eşime söylüyom bu da lazımmış bu da buda bu da bizim prenses baya bi masraflıymış diyo

evettttt mutlaka al şekerim illaa lazım yani çok acil o derece yanii tatlım bu alışveriş sitelerini takip et ben bir çok şeyi ordan takip ederk kullananların yorumlarını okuyarak öğreniyor ve alıyorum bi de biraz fazla geziyorum sanırım
sen eşine söyle bu daha kızımızın ilk çeyizi sen daha evlendirirken gör masrafı sana çeyiz patlaması yaşatıcam o zman dersin

Amin Allah kimseye yaşatmasın, kanserle uğraşan tüm hastalara da şifa versin...Çok şükür ki bana bir bebiş verdi, inşallah hepinizle beraber benimki de tamamına erer :)

Son düzenleme:
Amin Allah kimseye yaşatmasın, kanserle uğraşan tüm hastalara da şifa versin...Çok şükür ki bana bir bebiş verdi, inşallah hepinizle beraber benimki de tamamına erer :)

Amin canım...Rabbim sana ve bebeğine sıhhatli bir ömür versin inş. bir daha yaşatmasın...Hepimiz inş. hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alacağız Allahın izniyle...hem daha doğum hikayelerimizi yazacağız kim daha çabuk doğurursa onu 1. seçicez

tamam asude alcaz dedik ya asude acil alıcam hem de
ya işte ben çok gezemiyorum hatta hiç gezemiyorum çünkü gezecek yer yok
temmuzda annemle alışverişe çıkıcam inşallah o zaman büyük bi kısmını hallederim inşallah
eksikleri de yine netten temin ederim
aman babası duymasın kızımı vermem diyo şimdilik şunları bi alalım çeyizi kalsın zillinin kocası alsın

canım havalarda çok sıcak gidiyor bu aralar alışveriş eziyet gibi bişey oldu zaten...yanında annen olursa herşeyi halledersin canım hiç merak etme

Amin canım, kimseye yaşatmasın, bunlar da hayatın gerçekleri, bunda da vardır bir hayır diyorum....
Bu arada olsun da ben sonuncu olmaya razıyım :))

Ya bu arada sivrilerden nasıl korunuyosunuz?

Sinkov filan sürebilir miyiz hamilelikte bi zararı olur mu?

sinkov sakın kullanma canım zararlı diye biliyorum :44:

pek sivri yok bizim burda belediye güzel çalışıyor sürekli ilaçlıyorlar caddelerimizi sanırım etkisi büyük

kızlar bu arada geçende okudum gebelikte 24.hafta dönüm noktasıymış birçok şey için
bebek duygusal olarak yaşadıklarımızı rahatça hissedermiş o yüzden çok fazla bişey takmıcaz kafaya
sonra 24.haftadan sonra çok çabuk kilo alırmış yani bu haftalarda doktordan 600 gr küsür duyduğumuz kilolar 2 yada 3 hafta sonra 900 gr lara gelirmiş ayrıca kalsiyum alımını arttırmalıymışız bebek kas ve kemik gelişimi için yine aynı şekilde omega almalıymışız

veee bu haftadan sonra bebiş anne sesini tanımaya başlarmış sık sık konuşmalıymışız ,bebkler yüksek seslerden çok daha kısık ve yavaş konuşmalara tepki gösterirlermiş
AKLINIZDA BULUNSUN ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…