kızlar bu arada geçende okudum gebelikte 24.hafta dönüm noktasıymış birçok şey için
bebek duygusal olarak yaşadıklarımızı rahatça hissedermiş o yüzden çok fazla bişey takmıcaz kafaya
sonra 24.haftadan sonra çok çabuk kilo alırmış yani bu haftalarda doktordan 600 gr küsür duyduğumuz kilolar 2 yada 3 hafta sonra 900 gr lara gelirmiş ayrıca kalsiyum alımını arttırmalıymışız bebek kas ve kemik gelişimi için yine aynı şekilde omega almalıymışız
veee bu haftadan sonra bebiş anne sesini tanımaya başlarmış sık sık konuşmalıymışız ,bebkler yüksek seslerden çok daha kısık ve yavaş konuşmalara tepki gösterirlermiş
AKLINIZDA BULUNSUN ...
hayırlı olsun canım , kızımın karyolasıda o boyda 3 sene götürür bizi , bende istikbalden alacaktım yatağını ama kendi yatağı vardı , istikbaldeki visco olanın aynısı bu yatak dedi adam , bende yazın terletmesin dedim , yok terletmez kışında sıcak tutar dedi , bakalım kullanıp görücez artık , iyi günlerde sağlıkla kullansın minik kızın
Ya sorma, aynı şeyleri bende yapıyorum ayaklarımın altına buz koymak mı ararsın, geceliği ıslatıp vantilatör karşısında yatmak mı ararsın. Ki normalde bunları yapıyorum, bu yaz hamilelik nasıl geçicek merak ediyorum...
Huzursuz Bacak Sendromu çok gıcık bir şey. Pek insan bilmez ama çok kişide de vardır, hatta belki seninki de huzursuz bacak sendromudur. Ayaktayken kesinlikle olmayan, otururken, yatarken ya da oturmak zorunda olduğun durumlarda (otobüs yolculuğu, sinema, ders...vs) olan, ayaklarında hissettiğin huzursuzluk, yanma ve dolayısıyla kıpırdatma isteği. Şuradan detaylara bakabilirsin:
Huzursuz bacak sendromu - Vikipedi
Kıpırdatmayacağım diye mücadele etmen işe yaramaz, kendisi hoplar bu sefer :) Oturduğun yerde bacaklarını gerer durursun, krem sürersin geçmez, buz sürersin geçmez, uyuz bir durum. Ekşi sözlükte biri çok güzel tarif etmişti çok gülmüştüm "napıyosun oğlum?" "annneee, bacaklarımın canı sıkılıyooo" :)))
Hayırlı olsun canım...maalesef bugün bizde gittik ama halledemedik stokta yok şu an dediler yarın gelicek ararız dediler...o kadar yolu gittiğimize mi yanayım yoksa almadan geri döndüğümüze mi bilemedim valla sıcakta resmen zulüm oldu bana eli boş dönmek
Canım birde yatak konusunda daha önce konuştuğumuz gibi istikbal alacağını söylemişsin valla bende hep düşünüyordum acaba benden başka kesin o yatağı alacak var mı diye şimdi okuyunca ohh dedim yaaıkea da ki yataklara bugün yine baktık hiç güzel değil yaa üstelik bildiğin dandik sünger gibi duruyor
Kırmızı bir sallanan koltuk gördüm bugün 239 lira çok hoşş aklım kaldı inş. onuda almayı düşünüyorum sallanan koltuk < POANG | IKEA Türkiye
ıkea da ki bu beşiğin en alt katını takıp üzerine istikbal yatağı koyunca yüksekliği gayet güzel oluyor canım...beşik 59 cm iç yüksekliği, istikbalde ki yatağın ise 25 santim epey tamamlıyor birde bellonadaki uyku setini takınca tam oluyor canım aklında bulunsun o uyku setini almayıa karar veririsen şayet
sinkov sakın kullanma canım zararlı diye biliyorum :44:
pek sivri yok bizim burda belediye güzel çalışıyor sürekli ilaçlıyorlar caddelerimizi sanırım etkisi büyük
valla öyle avutuyorum kendimi..napalım,inşallah verebilirim,bende tiroid var ya ondan korkuyorum..
cnm
troid yükskemi bendede tsh en son 4lerdeydi 2buçuk altında olması gerekliymiş sanırım inşallah sorun çıkmaz.
birde kızlar vajinal batma hafif agrı, karnın en altında batmalar hafif agrılar oluomu sizlerdede
burada sivrisinek yok çok şükür. benim çok fena alerjim var. mahvolurum...Ya bu arada sivrilerden nasıl korunuyosunuz?
Sinkov filan sürebilir miyiz hamilelikte bi zararı olur mu?
canım benim tsh, tiroid rahatsızlığımı ilk öğrendiğimde sınırlar dışındaydı. hapa başladım 4 yıldır kullanıyorum.hep normal aralıklarındadoktorum dozunu da değiştirmedi gebelikte. normal sınırlarda diye. 0.27 ile 4.2 aralığında olması gerek.. gebeliğin başında 3tü. şimdi 0.97 oldu en son. gitgide düştü ama dozum hep aynı..her gidişimde bakılıyor..
kızlar bu arada geçende okudum gebelikte 24.hafta dönüm noktasıymış birçok şey için
bebek duygusal olarak yaşadıklarımızı rahatça hissedermiş o yüzden çok fazla bişey takmıcaz kafaya
sonra 24.haftadan sonra çok çabuk kilo alırmış yani bu haftalarda doktordan 600 gr küsür duyduğumuz kilolar 2 yada 3 hafta sonra 900 gr lara gelirmiş ayrıca kalsiyum alımını arttırmalıymışız bebek kas ve kemik gelişimi için yine aynı şekilde omega almalıymışız
veee bu haftadan sonra bebiş anne sesini tanımaya başlarmış sık sık konuşmalıymışız ,bebkler yüksek seslerden çok daha kısık ve yavaş konuşmalara tepki gösterirlermiş
AKLINIZDA BULUNSUN ...
Cokkkk sicakkkkkk,bayilicammmm
kızlar ben çok kötüyüm,az önce eşimle tartıştık,sağır sultan duymuştur hani bizim isim sorunu var..hele kızım hayırlısıyla doğsun da diyorum ama çok üzülüyorum içten içe...kayınvalidem eşimi aramış muhabettin arasında ismini ne düşünüyorsunuz demiş. eşimle kararımız belli zaten az çok. ama daha hiç kimseye söylemeyelim diye bir karar almıştık.o da bir anda söylemiş.. neyse telefon kapanmış. kayınpederim aramış eşimi,olmaz o isim ..................... olacak o kadar demiş,eşimi resmen fırçalamış..eşim de bişey diyememiş..o isim de ölen kızlarının ismi..büyük sözüme tövbe ama düşünmüyorum bunu koymayı.bu arada en samimi arkadaşımın kızının adı.eşim de bizim düşündüğümüz ve onların dedikleri ismi iki isim olarak bana sordu böyle olsa diye. tabi ben de hayır dedim.. izin versinler de kızımızın ismini biz koyalım falan dedim,birkaç şey söyledim..ikimiz de kızdık atıştık..uzun sürmedi konuşuyoruz ama bana çıkar yol söyleyin ne olur. 4 ay var bu sorundan sonsuza kadar bir daha açılmamak üzere kurtulmak istiyorum..hem çok kızgın hem çok üzgünüm...bir de vicdan yapıyorum kızım sağlıklı olsun da ne olursa olsn diyorum ama isim çok önemlii
uydurdum diyorsun ama benim koyma istememe sebeplerimden çooook sonlarda bir tanesi de bu. sanki ''O '' gibi olacak.soyadı da aynı tamam. bari nüfüus cüzdanı da çıkarmayalım,tövbe tövbe.. amaaaaaan çocuğum evlenince hiiiiiiiiiç birşeyine yorum bile yapmayacağım. çok sinir bozucu..laf anlayacak tipler değil.. herşeye karışmazlar ama bu konuda böyle..nasıl diyeyim onlar ne derse doğru aynı şeyleri başkaları dese yalan..böyle tipteler. eşim nasıl olmuş ta çıkmış onların arasından bilmem...aklıma rüyamda gördüm diyeyim büyüklerden birisini o söyledi ismi diyeyim gibi bi senaryo geliyor.. ama inandırıcı olur mu bilmem.
gerçekten laf anlatmak zor..eşime dedim bu bebek ikimizin ve ikimizin de tamam dediği isim olacak..zaten bu sorunu eşim halletmek zorunda,ben araya girersem kötü olur,ama onu da bu konuda çok kararlı,dik göremedim bugün malesef.. buna üzüldüm daha çok.
valla öyle avutuyorum kendimi..napalım,inşallah verebilirim,bende tiroid var ya ondan korkuyorum..
kızlar ben çok kötüyüm,az önce eşimle tartıştık,sağır sultan duymuştur hani bizim isim sorunu var..hele kızım hayırlısıyla doğsun da diyorum ama çok üzülüyorum içten içe...kayınvalidem eşimi aramış muhabettin arasında ismini ne düşünüyorsunuz demiş. eşimle kararımız belli zaten az çok. ama daha hiç kimseye söylemeyelim diye bir karar almıştık.o da bir anda söylemiş.. neyse telefon kapanmış. kayınpederim aramış eşimi,olmaz o isim ..................... olacak o kadar demiş,eşimi resmen fırçalamış..eşim de bişey diyememiş..o isim de ölen kızlarının ismi..büyük sözüme tövbe ama düşünmüyorum bunu koymayı.bu arada en samimi arkadaşımın kızının adı.eşim de bizim düşündüğümüz ve onların dedikleri ismi iki isim olarak bana sordu böyle olsa diye. tabi ben de hayır dedim.. izin versinler de kızımızın ismini biz koyalım falan dedim,birkaç şey söyledim..ikimiz de kızdık atıştık..uzun sürmedi konuşuyoruz ama bana çıkar yol söyleyin ne olur. 4 ay var bu sorundan sonsuza kadar bir daha açılmamak üzere kurtulmak istiyorum..hem çok kızgın hem çok üzgünüm...bir de vicdan yapıyorum kızım sağlıklı olsun da ne olursa olsn diyorum ama isim çok önemlii
maalesef huzursuz bacak sendromu babamda kız kardeşimde ve bende var , kahvaltıda bile hiç birmiz bacaklarımızı sallandırıp efendi efendi yiyemeyiz herkes garip şekillere girer durur:))
mrb kızlar oku oku bitmiyor arada haziran annelerini okuyorum sıra sıra doğuruyorlar allah hepimize yardım etsin gündüz resim koydum o resimleri herkesmi görüyor yoksa sadece benim arkadaşlarımıımı:26::26::26:
selam kızlar ben uzun bir süreden beri yazılanları takip ediyorum ve okuyorum. Allah nasip ederse bende 29 ekimde doğum yapacağım şu an 20. haftadayız.
Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı sadece hala daha cinsiyetini öğrenemedik.Doktorum bacaklarını açmıyor ,hiç rahatını bozmuyor dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim.Bir de daha hareketlerini hissedemiyorum.Benim gibi olan var mı?
Bu arada bugün tetenoz aşısı da oldum.
selam kızlar nasılsınız eşim sabah mesaj atmış eve dön diye rahatsızlanmış gece bende kıyamadım geldim dışarı çıkardı beni bugün yemeğe alışveriş yaptık geldikkk...bugün şeker yüklemem vardı tsh hemogram ve tam idrar testleri yapıldı bakalım inş sonuçlar güzel çıkar...huzursuz bacak sendromu hamilelikte olan bişeymi bende yeni başladı ve sabaha kadar uyuyamıyorum magnezyım içiyorum faydası yok soğuk su iyi geliyo biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?