2012 Ekim Anneleri

dün kaan kocatepenin bir videosunu izledim orda da söylüyordu hatta annenin kalp atışlarını duyarmış ve sakinleşirmiş bu sayede....

Canım çok tşk ederim yatağını da aldık mı karyolası tamamlanacak iki takım da nevresim takımı oldu bi yastık alırım biter işi

Bende de bu dert var ne yazık ki geceleri hep bacaklarımı vuruyorum yatağa hatta bazen geçmiyor ağrısı uyutmuyor valla çok gıcık bir durum. Ne yazık ki bana babamdan miras zaten genetikmiş Bir çaresinin olduğunu da sanmıyorum Şimdi tabi daha da arttı bu sıkıntı

Ahhh canım yaa kısmete bak sen ama olsun gelir nasılsa alırsınız bakma bizim de aklımızda yoktu. Görümcem geldi oturmaya kızımın cicilerini gösterdim. O da amerikaya gidecek ne alayım falan dedi baktı ki biz kıyafetleri tamamlamışız ona da dedim gardropla yatak kısmı var halledilecek o da dedi ozaman bende karyolasını alayım deyince eşim de evde olunca ikeanın yolunu tuttuk daha önceden zaten bakıp beğenmiştik bir alması kalmıştı. EEeee sponsor da bulunca aldık. Bir de e-bebek mağazasıyla jokere uğradık forum İstanbulda ordan da başka şeyleri aldık hatta funnababynin nevresimini aldık pahalı ama halası sağolsun valla istediğimi aldı. Yani kızım şanslı olucak inşallah öyle gözüküyor bakalım

sinkov sakın kullanma canım zararlı diye biliyorum :44:

pek sivri yok bizim burda belediye güzel çalışıyor sürekli ilaçlıyorlar caddelerimizi sanırım etkisi büyük

Burayı da ilaçlıyorlar ama ilaçlandıktan sonra sivriler, evlere kaçıyor ilaçtan korunmak için sanırım :/

Nasıl korunucaz peki? Gidip başkasının kanını emmiş sinekler, sonra gelip bizi ısırıyorlar, ya hastalık kaparsak? Üstelik kaşınıp yara yaparak da mikroplara açık hale geliyoruz, bi çaresi olmalı korunmanın...

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Ben 22. haftadayı ve benimkinin çoktan duymaya başladığına eminim. sese hemen tepki veriyor. Bir de yattığım için ben haraketleri çok net hissediyorum bu yüzden tepkilerini hemen anlıyorum :) Güzel müzikler dinletme zamanı...Özellikle Mozart dinletmenin faydaları kanıtlanmış...

Youtube'a Baby Mozart diye yazın, bebekler için seçilmiş Mozart'ları dinletin derim, çoook faydalıymış....

ay sinir oldum bak şimdi okuyunca... ne diye karışıyolar anlamıyorumki, bizim oralarda gerçekten vefat etmiş kişinin ismini koymak istemezler..
benimde kendi dedem anneme diyomuşki esma koysunlar dayıma söylemiş koymamış ben koymalıymışım.. 6 yıl uğraştım bu bebek için kendi hayallerimiz var insanlardan azcık anlayış bekliyoruz ama niye düşünemiyolar anlamıyorum, Allahtan eşim kimseyi karıştırmadı kayınbabam hemen erkek olursa benim adımı koyun dedi kız oldu bu seferde lütfiye kayınvalidemin adını... eşimde yok dedi kimsenin ismini koymucaz biz eşimle ikimizin isminin birleşimini koyucaz dedi....

canım maalesef görmediğin halde bi rüyayı gördüm demek dinen sakıncalı , Allahın sevmediği şeylerden ..... inşallah Allah bu sıkıntıyı halledicek bi çözüm verir gölüne göre olur.. ama bencede sen vefat etmiş birinin ismi konullmaz bizde de bu daha inandırıcı ....

Son düzenleme:

bizdede aynı sorunu yaşadık canım eşim annemin ismi olacak dedi bu ikinci kızımız bide bende kabul etmedim bana saçma geliyor böyle şeyler ya doğuran biziz karnımızda 9 ay ne emeklerle taşıyoruz hele ben ne bulantılar kusmalar yaşadım kim vardı yanımda anasımı vardı sanki neyse eşimde kararlıydı ama arkadaş ortamındaydık orda söyledim neyse ikna oldu şimdi geceleri ne isim koyalım diyor kızımıza ilk kızımızla uyumlu olsun diyoruz kızım sudenur sizce ne uygun olur ya bulamadım daha doğunca aceleyle konan bir isim olmasın bide eşim annesinin ismini koyar da amannnnnn

maalesef huzursuz bacak sendromu babamda kız kardeşimde ve bende var , kahvaltıda bile hiç birmiz bacaklarımızı sallandırıp efendi efendi yiyemeyiz herkes garip şekillere girer durur:))

mrb kızlar oku oku bitmiyor arada haziran annelerini okuyorum sıra sıra doğuruyorlar allah hepimize yardım etsin gündüz resim koydum o resimleri herkesmi görüyor yoksa sadece benim arkadaşlarımıımı:26::26::26:

hay allah ya ne garip hatta ayıp boşver takma sen eşinde yola gelir inşallah üzme bebeişini

maalesef huzursuz bacak sendromu babamda kız kardeşimde ve bende var , kahvaltıda bile hiç birmiz bacaklarımızı sallandırıp efendi efendi yiyemeyiz herkes garip şekillere girer durur:))

Aynen benim annem ve kardeşimde de var, genetik bir şey sanırım, hamilelikte de artıyor, çok gıcık

Buz, masaj, nemlendirici krem hepsi geçici çözüm, illa ki ayağa kalkıcaksın. eh o da bana yasak olunca, ayaklarım havada, dans ediyoruz :)))

selam kızlar ben uzun bir süreden beri yazılanları takip ediyorum ve okuyorum. Allah nasip ederse bende 29 ekimde doğum yapacağım şu an 20. haftadayız.
Şu ana kadar bir sıkıntım olmadı sadece hala daha cinsiyetini öğrenemedik.Doktorum bacaklarını açmıyor ,hiç rahatını bozmuyor dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim.Bir de daha hareketlerini hissedemiyorum.Benim gibi olan var mı?

Bu arada bugün tetenoz aşısı da oldum.

görünüyo canım kızın var bide boya yapmışsınız dimi?

iyi aksamlar kizlar, ya nedir bu isim krizi. neden disardan karisiyorlar anlamiyorum bizler anne olucaz tabikide bizim istedigimiz isim olmali. heleki kayinvalideler kayinpederler neden karisir hic anlamiyorum. onlar kendi cocuklarina isimlerini vermisler neden rahat birakmiyolar ki insanlari. yok efendim neymis kendi isimleriymis, oldu canim. kendileri koysalarmis kendi isimlerini cocuklarina illa insani gericekler huzursuz edecekler. benim kayinvalidemler karismiyor ama torunuma guzel isimler koy diyor , sanki ben gidipte kötu isim koyacam. esimde diyor 2. adini babam koysun yani söylenmeyen adini diyor. iyi dedim ama ben ne koyarsam o sekilde kullanilacak dedim. bakalim daha bulamadim ogluma isim. önerilerinizi bekliyorum önceden hep aklima gelirdi simdi hic yok:)

Son düzenleme:

seninle aynı haftadayız cnm allah bi avazda kurtarır inş bizi:)

selam kızlar nasılsınız eşim sabah mesaj atmış eve dön diye rahatsızlanmış gece bende kıyamadım geldim dışarı çıkardı beni bugün yemeğe alışveriş yaptık geldikkk...bugün şeker yüklemem vardı tsh hemogram ve tam idrar testleri yapıldı bakalım inş sonuçlar güzel çıkar...huzursuz bacak sendromu hamilelikte olan bişeymi bende yeni başladı ve sabaha kadar uyuyamıyorum magnezyım içiyorum faydası yok soğuk su iyi geliyo biraz...

sevindimm ,Allah ayırmasın canım hep mutlu olun inşallahh ,

inşallah sonuçlarında güzel çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…