2012 Ekim Anneleri

Merhaba, şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu yoksa bazı şikayetlerden dolayı filan mı yapılıyor?

Huzursuz Bacak Sendromu, normalde yokken hamilelikle birlikte de ortaya çıkabilen bir şeymiş...Ama bende zaten vardı...

günaydın anne olma yolundaki koca göbüşlüler günaydın kuzucuklar herkeslere günaydın

Son düzenleme:

semanur, hiranur, busenur geldi hemen aklıma, umarım yardımcı olurum.

bendede polikistik over ve insülin direnci var kilo yapıyor işte ama troidden korkma canım , hapını ayarladımı doktorun takır takır gider kilolar , isim konusunada üzüldüm gerçekten ama sen takma kafana 2 isim olur en çok hem büyüyüncede kendisi karar verir hangisini kullanacağına ne şiş yansın ne kebap yani , erkek olsa benimde eşim vefat eden babasının ismini koyacaktı , başta bende istemedim isim güzel değil diye ama düşündüm sonradan , eşimin üzülmesindense 2 isim koyalım en azından onunda gönlü olsun dedim ama kızımız olduğunu öğrenince işler değişti tabii , sen eşinle mantıklı bir şekilde konuşmaya çalış alttan alarak , eminim en mantıklı kararı ikiniz verebilirsiniz

Günaydın kızlar, geçmişe bakmaya çalıştım ama çok birikmiş, masumiyetten aldığım habere göre merak edenleriniz olmuş, çok teşekkür ederim ilginiz için. Perşembe günü yeni evimize taşındık ve o günden beri koli açma ve eskilerin atılması, düzenleme yerleşme işleri ancak dün bitti, ardında dağğğğğ gibi çamaşır ve hatırı sayılır ütü bırakarak! Henüz açmadığım 2 tane ıvır zıvır kolisini de açıp yerleştirirsem herşey tamam olacak. Ara ara girerim yine.

Günaydın Hanımlarr

Geceleri çok zor geçiyor iki gündür yatakta dönmek zor oluyor yastık kullanıyorum ama yinede rahat edemiyorum bir türlü
Sol bacağımda ara ara uyuşma ve kasılma oluyor magnorm kullanıyorum ama yine de tam anlamıyla bir rahatlama sağlamıyor...

Bugün kontrolü olan yada şeker yüklemesi ve ayrıntılısı olan tüm arkadaşlarımız güzel haberlerle dönerler inş.

Felisim seni görmek ne güzel....sanırım yeni evinle uğraşıyorsun, inşallah bir an önce taşınırsın canım hayırlısıyla

çok geçmiş olsun , gerçektende mucize bebekmiş , neyseki erken evrede yakalanmış , bende çok korkuyorum rahim ve göğüs kanserinden , anneannem kanserden öldü annemdede troid kanseri ve göğüste kitle çıktı , ırsi olmasından dolayı risk altındayım , gerçi ben büyükler için aşısı çıktığında yaptırmıştım rahim ağzı kanseri aşısı 25 yaşlarımdayken ama garantisi yok hiçbirşeyin tabii , Rabbim bebeğini sana bağışlasın , ikinizde sağlıkla kavuşun inşallah

canım ben mesaj yazarken sen çoktan yazmışsın bile :) taşınmışsın hayırlı olsun yeni yuvanızda eşinle ve evlatlarınla sağlıklı ,mutlu bir ömür sürmeniz dileğiyle canım kendini fazla yorma tabii Ali bebeği de fazla çalıştırma annesi :)

ben 3. kattayım buraya bile geliyorlar , evrim geçirmişler herhalde , ben geçen ay sineklik taktırdık çok rahatım şimdi , aynı pencere ve kapı gibi pvc den , açılıp kapanabiliyor , artık bizim eve giremiyorlar :119: ama ev kiraysa sende marketlerdekilerden alıp yaptırabilirsin eşine canım , yaz bitince sökersiniz tekrar , ucuz birşey

Birkac gune hissedersin canim, bende 15-20 gundur hissediyorum,

ayyyyyy balkonda oturuyoruz şu an o kadar güzel esiyor ki,püfür püfür.. çooooook serin.üstüme bişeyler aldım,evin içi de iyi..egedeyiz ama burası karasala yatkın,geceler konusunda...

herkese iyi geceler diliyorum
kendinize ve emanetlerinize iyi bakın

Ay cok sanslisin ben butun camlari aciyorum banamisin demiyo...sabaha karsida kargalar bir itmeye basliyo eve girecek gibi kapatiyorum balkonu da,tam bayilmalik.valla camasirla yatiyorum iki gundur:)))

kolay gelsin canım sık sık gel sen yinede işler yavaştan hallolur

evet artık geceleri dönmek zorlaştı , hoflayıp püflüyorum bende hiç sıkıntıya gelemem aslında , birde sıcaktı gece , 3 te uyandım dahada uyumak ne mümkün , birde acıkmışım , buz gibi karpuz vardı dolapta koca bi tabak yedim , biaz serinledim öyle uyudum artık , bende o kasılmalar hiç olmadı hapta kullanmıyorum ama ben badem fındık ceviz çok yiyorum , eskidende yerdim onun faydası sanırım , sende denesen belki fayda eder

cimeka geçmişi okuyarak geldim şimdide ben ölen kızlarının küçük olduğunu düşünmemiştim ama çok mantıklı , bende olsam ölen birinin ismini koymak istemem , ha yaşlanıp eceliyle ölmüştür o ayrı tabide , bizde ismini aldığına çeker derler , sende böyle söyle tatlım , bence rüya gördüm demekten daha geçerli bir sebep , söyle eşine açık açık , Allah korusun kaderide benzerse de , oda ikna olur eminim

gecen gun tv de bırsey ogrendım.aktarlarda satılan lımon yagı,çam yağı,okılıptus yagı veya nane yagıından herhangı bırını alıp zeytın yagı ıle karıstırıp vucudunuza surun sınekler bu kokuları hıc sevmedıgı ıcın asla sızı ısırmaz dıyordu.ben doktoruma sorucam bugun eger zararlı degılse sıze tarıfını detaylı yazarım.bırde bu yagları evdekı fıse takılan sınek kovucular varya hanı mavı tablet koyarız veya lıkıt olanları onun ıcınede bıtınce o yaglardan bırını koyup sıneklerı kovabılırsnız dedı.bece cok dogal sorup haber verırım kızlar.

canım yiyorum hemde ilk aylardan beri..daha önce de söylemiştim doktorum saolsun yediğime içtiğime karışır ara öğünler için listem var onu uyguluyorum ve sabahları kahvaltıda tüketiyorum badem ve cevizi kuru kayısı ve incirle beraber ayrıca birde yumurta sarısıyla balla yaptığım bir ceviz karışımı var doktorum önermişti onu tüketiyorum her gün... bu şikayetlerin olabileceğini söylemişti doktorum hatta garip olanı gündüz sürekli gezerken bişey yok hareket halinde gayet rahatım ama geceleri yattığımda hafif sinek ısırığı gibi bir uyuşma hissi ve yatakta ani dönüşler yaparsam kasılma hissi bu da beni ziyadesiyle zorluyor maalesef...

Son düzenleme:
anlaşılamaz bir durum işte..zaten bizim erkek ismimiz belliydi daha hamile kalmadan. yine k.peder VİRÜSkendi ismim diye tutturmuştu.sonra kız olacağını öğrendik,bu sefer de bu çıktı başımıza..sanırım vefat eden birinin adını koyamam diye söyleyeceğiz artık..eşime anlam veremedim neden değişir gibi oldu kararı:44::44:
ahhh bu büyükler ahhh...Allah kızlarını sana bağışlasın..sude dedin mi hemen aklıma buse gelir..
hay allah ya ne garip hatta ayıp boşver takma sen eşinde yola gelir inşallah üzme bebeişini
sinirimi bozan mutlu olamıyorum,sabah kalktım zınk diye bu isim kavgası kafamda.bırakın ben de yaşayım mutluluğumu.. zaten düğünde de içimde bıraktılar birşeyleri..
4 çocukları var 4ünü de k.peder ve kendi annesi koymuş,k.validem çooook üzülmüş. arada anlatır durur..bizim oğlumuz olsaydı metehan diyorduk ismine.severim çok...
herkese yapılıyor,şüphesi olanlara daha erken yapılıyor..
umarım sorun çıkmadan geçer bu muhabbet..bak yine deli oluyorum düşündükçe
hoşgeldin,güle güle oturun yeni yuvanızda.

ayyyyyy k.peder yazımın yanında VİRÜS yazısı çıkmış,hiç güleceğim yoktu,bu konuda kadınlar kulübü bile bezmiş demek ki

çoooooook mantıklı.direk konuşacağız artık böyle böyle dicez..bir aylıkken ölmüş sanırım. allah rahmet eylesin..

aaa bak aklıma şimdi geldi o limon yağını bende duymuştum tv de , hatta böcekleri bile kaçırırmış , alıp evin köşelerine sürmek lazım ne zararı olabilirki doğalını bulduktan sonra , gerçi bizim evde henüz böcek filan yokta ama bu sıcakta yakındır olması , ayyyyy çok korkarım ben :18: iğreniyorum birde böceklerden , böcek ilaçları zaten direk kanserojen , hele bebeğim varken asla ilaçlatmam , bakalım napıcaz artık

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ben bugün çok heycanlıyım akşam uyuyamadım doğru dürüst öğleden sonra kızımı göreceğim inş hayırlı haberlerle dönerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…