Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ben bugün çok heycanlıyım akşam uyuyamadım doğru dürüst öğleden sonra kızımı göreceğim inş hayırlı haberlerle dönerim....
bekliyoruz iyi haberlerini canım , yarın olsada bende görsem artık minişimi 5 hafta oldu
Zaman azaldıkça heyecan ve merak artıyor....Minik elleri ve ayakları aklıma geldikçe içim içime sığmıyor....Umarım önümüzdeki günler hepimiz için çok kolay ve hızlı geçer....Sağlıklı,eli ayağı düzgün güzel bebekleri kucağımıza almak kısmet olur...
Bu arada aranızda doğum belgeseli yada hamilelik fotoğrafları çektirmeyi planlayan araştıran var mıdır fiyat ve içerik bilgisi varsa ve paylaşırsanız sevinirim...
artık kızıma düzenli saatlerde müzik dinleticem , şimdiden alışsın sabah erken uyanmaya annesi gibi , babasını gönderip yatarız sonra yineaz önce mozart 25. senfonisini dinlettim başladı kıpırdamaya minnoşum ya beğeniyor yada isyan ediyor içeride
Zaman azaldıkça heyecan ve merak artıyor....Minik elleri ve ayakları aklıma geldikçe içim içime sığmıyor....Umarım önümüzdeki günler hepimiz için çok kolay ve hızlı geçer....Sağlıklı,eli ayağı düzgün güzel bebekleri kucağımıza almak kısmet olur...
Bu arada aranızda doğum belgeseli yada hamilelik fotoğrafları çektirmeyi planlayan araştıran var mıdır fiyat ve içerik bilgisi varsa ve paylaşırsanız sevinirim...
çıkaramazlar canım,hamilelik çünkü bir sebep değil,ne gösterecekler işten çıkarılma yazısında????kızlar günaydın,
sanırım işten çıkarılıyorum, bu konuda bilgisi olan var mı?
hamileyklen işten çıkarabilirler mi?
gerekçeleri de yok ...doğumdan sonraki 6 ay ücretsiz iznimi kullanacağımla ilgili garip bir saplantıları var :)
halbuki yok öyle bir şey.sadece 4 ay ücretli iznimi kullanacaktım ben :)
bana yardımcı olabilecek birileri var mı? ben hamileyken çıkaramazlar diye biliyorum ama :S
bu arada 1,5 yıldır bu firmada çalışıyorum (özel sektör)
kızlar günaydın,
gerekçeleri de yok ...doğumdan sonraki 6 ay ücretsiz iznimi kullanacağımla ilgili garip bir saplantıları var :)
bana yardımcı olabilecek birileri var mı? ben hamileyken çıkaramazlar diye biliyorum ama :S
kızlar günaydın,
merhaba,
kesinlikle böyle birşeye hakları yok. hatta duyulursa çok büyük ceza alırlar. bununla ilgili onlara bu haklarının olmadığını çıkartırlarsa şikayet edeceğini belirt. gerçi bu olaylar sonrasında sana iş yerini dar etme politikası uygulayarak belki de istifa etmeni sağlayacaklardır ama gelme bu oyunlara. onlara yasal sürecin dışında izin kullanmayacağını güzel bir şekilde anlat ve orda çalışmaktan memnun olduğunu belirt.ğer diretirlerse iş bulma kurumuna gidip direkt şikayette bulun derim.
sundukları gerekçe nedir? Tabii ki hamileliğini bir gerekçe olarak sunamazlar ama performans yetersizliği falan bahaneleri olabilir. İbraname adı altında hiçbir şey imzalama, en iyisi hiçbir şeye imza atma bu dönemde. Sigortasız çalışıyorsan da SGK Müdürlüğüne ihbar et çıkarılmadan, tespite gelirler sen oradayken, sağlam ceza girer şirkete:) Eniştem avukat, ben de bir danışayım kendisine falan de. Ortalık yerde bu söylentiyi herkese yay, avukat tutmak için ücret ödemeyeceğini ve onlarla uğraşabileceğini anlarlarsa, böyle bir düşünceleri varsa da vazgeçebilirler. Bu arada kıdem tazminatın ödenerek çıkartılmaya razı olacaksan da gösterilen değil, yol, yemek, varsa sigorta dahil yani brüt ücretin üzerinden hesaplanmış olmasına dikkat et.
sundukları gerekçe nedir? Tabii ki hamileliğini bir gerekçe olarak sunamazlar ama performans yetersizliği falan bahaneleri olabilir. İbraname adı altında hiçbir şey imzalama, en iyisi hiçbir şeye imza atma bu dönemde. Sigortasız çalışıyorsan da SGK Müdürlüğüne ihbar et çıkarılmadan, tespite gelirler sen oradayken, sağlam ceza girer şirkete:) Eniştem avukat, ben de bir danışayım kendisine falan de. Ortalık yerde bu söylentiyi herkese yay, avukat tutmak için ücret ödemeyeceğini ve onlarla uğraşabileceğini anlarlarsa, böyle bir düşünceleri varsa da vazgeçebilirler. Bu arada kıdem tazminatın ödenerek çıkartılmaya razı olacaksan da gösterilen değil, yol, yemek, varsa sigorta dahil yani brüt ücretin üzerinden hesaplanmış olmasına dikkat et.
benim işyerimde aynı durumda beni gözden çıkarmışlar anladığım kadarıyla ki evlenirken çalışcam düğünden sonra dedim çalıştım yine çalışcam diyorum memur olamazsam zaten işlerde durgun heran git diyebilirler napalım sağlık olsun ben eve 1 2 ay daha katkım olsun diye çalışıyorum yoksa banane sigorta yok bişey yok kızlar dua edin pazartesi tercih yapıcam inşallah atanırım
Ben de doğum iznime kadar en azından bebişimin eşyalarını alırım diyorum. zaten ağustosta izne çıkıyorum.
bir de işte 4 aylık doğum iznimde maaşımı alabileyim.tek derdim bu. izin dönüşü de 2 yıllık eleman oluyorum.Tazminatımı verir çıkarırlar.
cnm eğer şimdiden bunu düşünüyolarsa tazminatı vermemek için yapıyor olabilirler nede olsa şimdiki gibi olmucaksın performansın doğal olarak düşücek.bizim burada senin işyerin gibi biyer var tam eleman tazminat almaya haketmeden işten çıkarıyorlar bilinçli yani bizimkilerden ben ne maaş istiyorum nede başka bişey ama sigortamı yapmadıkları için bekliyorum doğum öncesi al bu doğum yardımı demelerini ama sanmam bizim patronun cebinde akrep var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?