2012 Ekim Anneleri

asude senin alacağın huggies yeni doğan unnadoda indirime girmiş , kargo bedava işareti var yanında ama ben anlamıyorum bu net alışverişlerinden , ne kadarlık alışverişe bedava oluyo acaba ?

çok sağol canım.sen de otururken ayaklarını mutlaka uzat.eğer masan varsa altına mutlaka tabure gibi birşey koy.

asude senin alacağın huggies yeni doğan unnadoda indirime girmiş , kargo bedava işareti var yanında ama ben anlamıyorum bu net alışverişlerinden , ne kadarlık alışverişe bedava oluyo acaba ?

http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=2523&urun_id=95188 canım ben bu üründen alacağım iyi olduğunu duydum daha doğrusu gittiğim hastanenin çocuk doktoru var hiç çekinmedim bi gün girdim odasına rica ettim bilgi vermesini saolsun bunu önerdi benimde üçüzlerim oldu bende bundan kullandım ilk aylarda dedi ama mümkün olduğu kadar bununla kakayı aldıktan sonra yıkayın poposunu dedi...

canım ne kadar istersen al tüm alışverşte bedavaymış kargosu...ama ben aynı üçlü paketi bizim polis marketinden 7. 25 e aldım hafta sonu biraz daha almayı düşünüyorum

bu devirde sigortasız nasıl çalıştırıyorlar yaaa , emek hırsızları

cnm hem sigortasızım aldğım parayı duysan gülersin kendi işimi yapamıyorum zaten memur olmak istiyorum diyince olmaz unut memurluğu diyolar kıyaslanamaz bile sigortasız çalıştıran sevgili patronumun karısıda maliyeci buna rağmen rahatlar başkasına ceza yazarlar kendileri 1 kişiye sigorta gösteremezler o yüzden dua ediyorum cnm memur olayım diye işim rahat olsa parası iyi olsa neden gideyim başka memleketlere düzenimi bozup ev kendimin ailelerimiz burda ama şartlar buna mecbur bırakıyo atansam 26 haftalık felan olucam işe başlayana kadar ev taşıma yol derdi ne kadar zor geliyor ama napalım rahat bi gelecek içinde herşeye göz yumuyoruz

benim sigortam var, hatta brütten yatıyor.
şimdi çıkarsa işten vereceği tazminatla , ocak ayında çıkarsa vereceğinin arasında 2000-3000 fark var.
ama tek başıma yürüttüğüm çok iş var.çıkarırlarsa zaten kavga gürültü çıkarırlar bizim patron o tarz bir adam.
işlerimi devredemem yani..bu durumda ihbarımı da vermek zorunda diye biliyorum ama emin değilim.
sanırım işten çıkarıldığında direkt notere gidip protesto çektirmek gerekiyor.
yoksa sen işi bırakmış gibi görünüyosun. ama bu bilgilerin hiçbirinden emin değilim ((
yok mu bir bilennn

LER
çok sağol canım..bir gerekçeleri yok.
henüz bana söylenen bir şey de yok ama hissediyorum.
Peki ihbar tazminatımı alabiliyor muyum?

CANIM SENİ BU ŞEKİLDE HAMİLE OLDUĞUN İÇN İŞTEN ÇIKARTAMAZ HEE ŞÖYLE YAPABİLİRLER BİR ŞEYİ BAHANE GÖSTERİRLERRR AMA SEN BUNU YAPTIKLARINA DAİR BİR KAÇ ARKADAŞINI SAHİT GÖSTERİP İŞE İADENİ İSTEYEBİLİRSİN AMA BU ÇOK YIPRATICI Bİ İŞLEM NASIL VİCDANLARI EL VERİRİYO BÖYLE BİŞEYE ONUDA BİLEMİYORUM AYRICA YIPRANMA İHBAR TAZMINATINI DA ALIRSIN CANIM RABBİM SANA BEBEĞİNİ KISMETİYLE GÖNDERECEKTİR İNŞŞŞ

merhabalar kızlar
ölüyorum mide yanmasından ekşimesinden acı sudannn onlar bulantıya çeviriyo sabah beri mafoldum çıkarmaktan ama hala aynıyım
şu oğlum bi doğsun totosundan ısırıcam çok halsizim uykum var...
uykusuzluk çeken varmı?ben baya bi düşkünüm hala uykuya..

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler tatlı bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz foto ve video eklicez faceye
bişey sorucam orda paylaşımları sizden başka kimse görmüyor dimi

şuan gözlerim ha kapandı ha kapancak durumda bu gece hiç uyuyamadım desem yeridir sıcakla birlikte ağırlık baaya zorluyo yatakta insanı gece dayanamyıp klimayı açtım salonda yattım şimdide heryerim tutulmuş üşütmüşüm ama napayım dayanamadım eşim bile fazla geliyo yanımda yataktan atıveresim geliyo :)) görseniz zapzayıf kapladığı yerde ne kadar olcakki işte sıkıntı menepoza girmiş gibiyim

çok sağol canım, bu duruma şahit olacak bir allahın kulu çıkmaz bizim şirkette :)

arkadaşım hemen bir tavsiyede bulunayım gece ben onu yapmadan uyuyamadım gerçekten işe yarıyor

bir bardağa 1 limonu sık azıcıkta tuz at ve maden suyunu içine aktardığın gibi köpürürken iç bekleyince o köpük hali kayboluyor ve işe yaramıyor
hatta içerken bir taraftan eklersen maden suyunu daha iyi olur 10 dk da rahatlarsın dene istersen

yok cnm gecede çok rahat uyuyorum hep uyusam hiç kalkmasammm:)

koşullar elveriyorsa gidin canım madem bu kadar çok istiyorsun bir iki gün bile kaçıp gidin eşinle bu aylarda ii gelir maalesef tatil bize bu yıl yok daha doğrusu ilk evlendiğimiz sene gitmiştik tatile onun haricinde hep memlekete gittik zaten 3 yıldır ev kredisi ödüyorduk çok şükür mayısta bitirdik kurtulduk şimdi tüm hızımızla bebişimize masraf yapacağız bu yılda bize tatil yok ama seneye Rabbim nasip ederse oğlumuda alıp gideceğiz

mide yanması benimde kabusum iki gündür..rennie kullanıyorum aslında iyiydim ama çok kötü bişey yaptım acıııı yedim dayanamadım ve iki gündür kavruluyorum...kendime kızıyorum hakettin sen bunu asude diyorum...

çok sinirlerim bozuldu kaç ggündür tartı 77 yi gösteriyor nasıl biranda 71 den 77 oldum çok yemiyorum da yaz meyveleri salata tatlıda yemiyorum napıcam ben ya doktor oroferon vermişti sabah aç iç diye bende kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum onda kilo almış olabilirmiym acaba?:26::26::26::26:

canım 5.5 ayda mı 71den 77ye çıktın? iyi de bu çooook normal değil mi?? ne zamanda çıktın?

Son düzenleme:

canım ben de sürekli ekmek yemek istiyorum ben hamile kaldıktan sonra 4 ay boyunca 5 kilo verdim ve 1 ayda 4 kilo almışım doktorum günde 3 dilim tam bugday ekmeği yemen gerekiyor dedi ama ben hiç tat alamıyorum doyduğumu anlamıyorum hiç nolcak bilmiyorum böyle... :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…