günaydın canlar :)))
dr. güzel haberler alanlar anneler için çok sevdim kontrolü olan arkadaşlar inş. güzel haberlerle gelir, benimde 23 haziranda detaylım var bakalım beni ne bekliyor inş. hayırlı haberler alırız
ayaklarım şişmiş gece altına yastık koyarak uyumaya çalıştım kolumda aşılı üstüne yatamadım bütün gece dön dön ancak sabah derin uyku dalabiliyorum sonra mecburen işe geliyorum çalıştığım için sürekli oturuyorum onun için ayaklarım şişmiş herhalde hiçbir ayakkabım olmuyor :26:
cimeka üzülme canım umarım eşinle isim konusunu çözersiniz mutlu olacağın bi şekilde sonuçlanır inş.
felisim yeni evin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlulukla ve kuzularınla güzel günler de oturursunuz inş.
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kuzularınızla:))))
asude senin alacağın huggies yeni doğan unnadoda indirime girmiş , kargo bedava işareti var yanında ama ben anlamıyorum bu net alışverişlerinden , ne kadarlık alışverişe bedava oluyo acaba ?
bu devirde sigortasız nasıl çalıştırıyorlar yaaa , emek hırsızları
cnm hem sigortasızım aldğım parayı duysan gülersin kendi işimi yapamıyorum zaten memur olmak istiyorum diyince olmaz unut memurluğu diyolar kıyaslanamaz bile sigortasız çalıştıran sevgili patronumun karısıda maliyeci buna rağmen rahatlar başkasına ceza yazarlar kendileri 1 kişiye sigorta gösteremezler o yüzden dua ediyorum cnm memur olayım diye işim rahat olsa parası iyi olsa neden gideyim başka memleketlere düzenimi bozup ev kendimin ailelerimiz burda ama şartlar buna mecbur bırakıyo atansam 26 haftalık felan olucam işe başlayana kadar ev taşıma yol derdi ne kadar zor geliyor ama napalım rahat bi gelecek içinde herşeye göz yumuyoruz
çok sağol canım..bir gerekçeleri yok.
henüz bana söylenen bir şey de yok ama hissediyorum.
Peki ihbar tazminatımı alabiliyor muyum?
merhabalar kızlar
ölüyorum mide yanmasından ekşimesinden acı sudannn onlar bulantıya çeviriyo sabah beri mafoldum çıkarmaktan ama hala aynıyım
şu oğlum bi doğsun totosundan ısırıcam çok halsizim uykum var...
uykusuzluk çeken varmı?ben baya bi düşkünüm hala uykuya..
LER
CANIM SENİ BU ŞEKİLDE HAMİLE OLDUĞUN İÇN İŞTEN ÇIKARTAMAZ HEE ŞÖYLE YAPABİLİRLER BİR ŞEYİ BAHANE GÖSTERİRLERRR AMA SEN BUNU YAPTIKLARINA DAİR BİR KAÇ ARKADAŞINI SAHİT GÖSTERİP İŞE İADENİ İSTEYEBİLİRSİN AMA BU ÇOK YIPRATICI Bİ İŞLEM NASIL VİCDANLARI EL VERİRİYO BÖYLE BİŞEYE ONUDA BİLEMİYORUM AYRICA YIPRANMA İHBAR TAZMINATINI DA ALIRSIN CANIM RABBİM SANA BEBEĞİNİ KISMETİYLE GÖNDERECEKTİR İNŞŞŞ
merhabalar kızlar
ölüyorum mide yanmasından ekşimesinden acı sudannn onlar bulantıya çeviriyo sabah beri mafoldum çıkarmaktan ama hala aynıyım
şuan gözlerim ha kapandı ha kapancak durumda bu gece hiç uyuyamadım desem yeridir sıcakla birlikte ağırlık baaya zorluyo yatakta insanı gece dayanamyıp klimayı açtım salonda yattım şimdide heryerim tutulmuş üşütmüşüm ama napayım dayanamadım eşim bile fazla geliyo yanımda yataktan atıveresim geliyo :)) görseniz zapzayıf kapladığı yerde ne kadar olcakki işte sıkıntı menepoza girmiş gibiyim
kızlar yaaa tatil istiyorum ben her sene bu aylarda gideriz antalyada yaşasakta yine değişiklik oluyor , uzağa gitmiyoruz zaten eşim en fazla 3 gün izin alabiliyor , bu oteli buldum fiyatıda kişi başı gecelik 120 yani sezon ortasında gayet iyi
Le Chateau De Prestige Spa & Thalasso Delux
merhabalar kızlar
canım 5.5 ayda mı 71den 77ye çıktın? iyi de bu çooook normal değil mi?? ne zamanda çıktın?çok sinirlerim bozuldukaç ggündür tartı 77 yi gösteriyor nasıl biranda 71 den 77 oldum çok yemiyorum da yaz meyveleri salata tatlıda yemiyorum napıcam ben ya doktor oroferon vermişti sabah aç iç diye bende kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum onda kilo almış olabilirmiym acaba?:26::26::26::26:
Selam Kızlar,
Bugün Ankara da çok sıcak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :18:
Bana sanki bu hafta karnım daha çok çıkmış gibi geliyor. şu zamana kadar anlamıyorlardı hamile olduğumu ama artık anlıyorlar galiba. Bir de şu sıralar çok fazla ekmek yemek istiyorum. Benim gibi olan var mı? Kendimi frenliyorum tabii; ama nasıl bir istek var anlatamam ve neden ekmek olduğunu merak ediyorum.
Dün epey araştırdığım iki konu var. Masumiyet ve Asude de bahsettiler. Arzum'un ateş ölçeri. Ben o kadar araştırmama rağmen hala kararsızımARzum çok kullanışlı görünüyor. Hem kulaktan hem alından ölçebiliyor. Odadaki sıcaklığı içeceklerin sıcaklığını da ölçüyor. Bu kadar işlevsel olması beni korkutuyor. Araştırdığım diğer iki model Braun ve Weewell. Bu özellikler niye bu çok övülen iki markada yok ki acaba diye merak ediyorum. Mesela Braun hakkında neredeyse kimse kötü bişey söylemiyor ama tek yaptığı kulaktan ölçmek. Weewell için de aynısı geçerli; o ekstradan oda ısısnı da ölçüyor. Hepsiburada sitesinde Braun'da %31 indirim var ve kdv ile birlikte 89 liraya geliyor; yine hepsiburada'da Weewell 89 lira. Arzum ise 59 lira. İşte bu kafamı karıştırıyor. Evet Arzum daha cazip görünüyor ama 59 lirada para. Eğer 30 lira daha kısıp beğenmezsem kötü olur. Bu arada ateşölçer kullanan tüm kadınlar aslında koltuk altından hatta popodan ölçmenin daha gerçekçi sonuçlar verdiğini söylüyorlar. O yüzden braun da alsanız Arzum da alsanız daha ucuz olan koltuk altından ölçülen aletleri evinizde mutlaka bulundurun diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Araba meselesine gelince. Tugçeserdarcım senin paylaştığın model Mclaren mi? Ben travel system istediğim için iki model aklımdaydı. Chico Trio Living system ve Mclaren Techno XLR. Bebek arabası kullanna tüm kadınlar baston pusetlerin daha kullanışlı olduğunu yazmışlar. Ne marka alırsanız alın eninde sonun da hafifliğinden ve kolay katlanabilirliğinden dolayı Mclaren Triump modeline dönüleceği gibi bir genel kanı var. Ben bu yüzden Mclaren'e daha sıcak bakıyordum ama oto koltuğunun ayrıca monte edilememesi arabanın üstüne konması beni rahatsız ediyordu. Kolay çıkarıp takılmayan bir hale geldiğini okumuştum bir kaç yerde. Chicco setinin fonksiyonları da ayrıca beni cezbediyordu. Ama acaba o kadarına da gerek yok mu diye düşünüyorum. Sonuçta en fazla 6 ay kullanabilecekler. Ancak dün eşimde dolaşırken eşim bir bebek arabasını diğerlerine göre daha çok sevdi. O model is TFK Buggster S. Bu model baston değil 3 tekerlekli ama Mclaren'den daha hafif. Kumaş kalitesi açısından daha üst. Ancak bu modelin kendi oto koltuğu yok; Maxi Cosi veriyorlar. Maxi Cosi oto koltuğu iskelete rahatça oturtulabiliyor. Ve kendinize dönük olarak kullanıyorsunuz. Bebek büyüyünce arabaya geçiyorsunuz ve bu sefer dışa dönük kullanıyorsunuz( Mclaren de kendine dönük kullanma yok; Chicco da var)
Fiyat açısndan bu üçü arasında en pahalısı Chicco; sonra Mclaren, en son Buggster. Üretim yerleri : Chicco : İngiltere, Mclaren : Çin, TFK Buggster: Almanya. Bu açıdan Mclaren'e bir eksi daha. Ama sonra Mclaren'e döneceksem baştan mı alsam diyorum.Sonuçta en çok yazın kullanıcam ve yaza inşaallah bebeklerimiz büyümüş olacaklar ve oto koltuklarını kullanmıyor olacaklar. Linklerini paylaşayım siz de bir göz atın.
T:F:K Buggster S 3'Lü Travel Sistem Bebek Arabası + Maxi Cosi Cabriofix New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Maclaren Techno XLR Travel Sistem Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Chicco Trio Living Auto Fix Completo Travel Sistem - e-bebek.com
Son olarak gecelik ve pijamalarda haklısınız en az bir takım gecelik ve sabahlık ve bir takım pijama gerkeli. Ancak daha kış sezonu gelmediği için ilgili kişler bana göstermediler bile (!) ürünlerini.Ama bence kısa kollu beğendiğiniz varsa alabilirsiniz.
Çok çok uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?