2012 Ekim Anneleri

bilsem yardımcı olucamda ben evlendiğimden beri çalışmıyorum canım öncesindede kendi işim gibiydi zaten çok yabancıyım bu konulara malesef

bende dün çiğköfte yemiştim az bişi

ya sabah beri 4.ye kustumm afedersinizzz halada midem bulanıyo yeter yaa

napıcam ben yaa of allahım

gitmeyi çok istiyorum çünkü bebekle olmuyor teyzemlerle gitmiştik geçen sene , onların bebeği var , hiçbirşey yapılmıyor bebekle zaten yanlız bırakamıyorsun ,biz eğlenip her türlü aktiviteye katılırken onlar hiçbirşey yapamadı , erkenden yatmak zorunda kaldılar bebekle beraber , o zamanda keyifli olmuyor tatil o yüzden diyorum canım bebek doğmadan son fırsatımız , sonrasında 3-4 sene tatil zor , bizde kredi ödüyoruz canım aslında paraya bende kıyamıyorum bu dönemde ama canım kocacımda çok çalışıyor , en çokta onun için istiyorum , hayırlısı artık

offf senin yerine koydum bir an kendimi çok zor yaa , ben dayanamazdım herhalde , bende hiç bulantı olmadı aksine ilk zamanlardan beri hep çok iştahlıyım bu yüzdende çok kilo aldım , sen az almışsındır bu durumda , bebek beslenebiliyormu iyi bir şekilde acaba ?

imkanın varsa git bence bende çok özeniyorum ama daha hiç ggidemedim uzak bir yere tatile

sanmam onla filan ilgisi olsun , ben her ay 3 er kg aldım ama bu ay 5-6 aldım sanırım , farklı birşey yapmadım ama bebeklerimiz büyüyor o yüzden kilo almak kaçınılmaz sanırım bu ayda

canım inş. sizde bir an önce kurtulursunuz krediden valla o kadar rahatlıyor ki insan sanki sırtından bir kambur gitmiş gibi hafifliyorsun darısı başınıza...
sen bayaa heveslisin bu tatile gidin bari hem bebişini de gezdirmiş olursun

canım beni iyi dinle istersende araştır hemen eğer karnın açsa 2-3 gün aç karnına bildiğin patatesi meyve sıkacağından incecik soyup geçir yoksa rendele çıkan suyu iç bişeyin kalmaz bütün asiti öldürür 1 su bardağı olsun içtiğin patates suyu

imkanın varsa git bence bende çok özeniyorum ama daha hiç ggidemedim uzak bir yere tatile

kandır enişteyi gidin bebek olmadan , diğer çocuğun büyük değilmi zaten , ona bakarlar mini club te bakıcılar var , 3 gün bile olsa yemek derdi yok yat uyu dinlen bol bol , ye iç denize gir , akşamları müziğini dinle ohhh gerçekten iyi geliyor yaaa , hepimiz gidebilsek keşke bebişlerimizde mutlu olur

canım sımdı geldım mehmet beye ogleden sonra sonucu gosterecegım yaklasık 2 sayfa rapor cıktı yarım saat kadar surdu ayrıntılı renklı goremedım ama pasamın burnunu dudaklarını bıle gordum parmakları sayıldı kalp mıgde bacak boyu kafa olcusu ve dunya kadar seye bakıldı yarık damak yapısık dudak vs vs ama cd vermıyordu bız cektık ama yaklasık 9 tane resım verdı kafası asagıdaymıs 500 gr olmus durumu ıyıymı parmagını emıyordu cok tatlıydı allahım bıtmesın hıc ıstedım 100 tl mıs ama doktor muayene edecek olursa 50 tl de ona bıldıgın gıbı oyle ıste sormak ıstedıgın bırsey varsa sorabılırsın

Aminnnn inşallah darısı başımıza , kredi bitse öyle rahatlayacağızki , eşimi çok seviyorum , dünya şekeridir yani çok şanslıyım o konuda ama anlaşamadığımız tek konu çalışma konusu , evlendikten sonra çalışmamı istemedi , aslında bende çalışsam kredi bile çekmemize gerek kalmicaktı büyük ihtimal ama bundada vardır bi hayır diyorum artık iyi tarafıda bebeğimi kendim büyütebileceğim çalışmadığım için

bebeğin beslenmesinde sorun yok damarlarımız açık çok şükürde ben mafoldum bi kaçgündür kusmalar geri geldi..saçlanıyomu napıyo anlamadım.akşam evde şurupum vardı ondan içiyim bari...işte olunca çok kötü bütün gün sandalye tepesindeevde olsam rahat rahat dinlenirdimm..aşırıda uykum halsizliğim var şuanda..
akşam aç karna bi deniyim cnm eğer çıkarmassam...çok teşekkür ederim

ayyy ne güzel yaa görmüşsün oğluşunu maşallah sağlıklıymışta doktor iyimiydi ? memnun kaldınmı yani ? benimde yarın mehmet beyde randevum , önce ona gideyimde muayene etsin çünkü 5 hafta oluyor muayene zamanı geldi , 1-2 gün içindede radyoloğa giderim die düşünüyorum , nie cd vermiyorki ? mehmet beyin odasının yanında 4 boyut ultrason odası var 28. haftada orda renkli ve 4 boyut bakıyor sanırım o yüzden gerek görmemiş olabilirler radyolojide renklide

ya zaten çiğ et yasak die biliyorum ben ve sakatat gibi şeyler , mikrop riskinden dolayı yenmiyor die biliyorum ama sen yemişsin vücutta kendisi reaksiyon vermiş atmış dışarı bebek besleniyorsa senin depolardan gidiyordur , sen az bile yesen iyi şeyler yemeye çalış

Selam arkadaşlar geçmişi okuya okuya gelebildim.

Dün gece yine pek uyuyamadım. Şu huzursuz bacak sendromu bende hep vardı babamdan miras abim de bile var. Bir bacağım ağrıdı sonra onunki geçti öbürü ağrıdı tam uyuyacam bu sefer kızım sağlam tepikledi beni ona uyandım. Bir de korktum içimden bişey vuruyor insanın garibine gidiyor valla alışamadım daha Yerim onu ben

Onu hissetmek çok güzel en azından iyi olduğunu anlayabiliyorum

Ben bi de hamile yastığı almıştım myceyden ama çok ses çıkartıyor sağa sola dönerken eşim rahatsız oluyor. Ona sarılıyorum ama hep aynı yönde yatarsam da o tarafım tutuluyor. Mesela sol kalçam çok kötü durumda gündüz yürürken bile ağrı yapıyor. Sizlerde durum nedir???

son 2 kiloyu 10 günde falan aldım tatlısız bir şekilde ve 1 haftadır yürüdüğüm halde acaba tuzu tamamen kessem elim ayağımda çok şiş kilo gidermi birde suya yanıyorum
10 günde evet fazla,ama şöyle düşün bu kilo senin değil.birkaç gramı bebeğin,birazı suyu,birazı göğüsler.. yani gebeliğinle alakalı durumlar..hepsi gidecek inşallah.. burada bi yaz var okuyun bakalım..

Gebelik (hamilelik) dneminde ne kadar kilo alnr, gebelikte (hamilelikte) kilo alm - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

arkadaslar ayrıntılı ultrasondan geldım sukur pasam cok ıyıymıs hersey yolundaymıs cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…