benim sigortam var, hatta brütten yatıyor.
şimdi çıkarsa işten vereceği tazminatla , ocak ayında çıkarsa vereceğinin arasında 2000-3000 fark var.
ama tek başıma yürüttüğüm çok iş var.çıkarırlarsa zaten kavga gürültü çıkarırlar bizim patron o tarz bir adam.
işlerimi devredemem yani..bu durumda ihbarımı da vermek zorunda diye biliyorum ama emin değilim.
sanırım işten çıkarıldığında direkt notere gidip protesto çektirmek gerekiyor.
yoksa sen işi bırakmış gibi görünüyosun. ama bu bilgilerin hiçbirinden emin değilim((
yok mu bir bilennn
mide yanması benimde kabusum iki gündür..rennie kullanıyorum aslında iyiydim ama çok kötü bişey yaptım acıııı yedim dayanamadım ve iki gündür kavruluyorum...kendime kızıyorum hakettin sen bunu asude diyorum...
koşullar elveriyorsa gidin canım madem bu kadar çok istiyorsun bir iki gün bile kaçıp gidin eşinle bu aylarda ii gelirmaalesef tatil bize bu yıl yok daha doğrusu ilk evlendiğimiz sene gitmiştik tatile onun haricinde hep memlekete gittik zaten 3 yıldır ev kredisi ödüyorduk çok şükür mayısta bitirdik kurtulduk şimdi tüm hızımızla bebişimize masraf yapacağız bu yılda bize tatil yok ama seneye Rabbim nasip ederse oğlumuda alıp gideceğiz
canım 5.5 ayda mı 71den 77ye çıktın? iyi de bu çooook normal değil mi?? ne zamanda çıktın?
merhabalar kızlar
ölüyorum mide yanmasından ekşimesinden acı sudannn onlar bulantıya çeviriyo sabah beri mafoldum çıkarmaktan ama hala aynıyım
şu oğlum bi doğsun totosundan ısırıcam çok halsizim uykum var...
uykusuzluk çeken varmı?ben baya bi düşkünüm hala uykuya..
gitmeyi çok istiyorum çünkü bebekle olmuyor teyzemlerle gitmiştik geçen sene , onların bebeği var , hiçbirşey yapılmıyor bebekle zaten yanlız bırakamıyorsun ,biz eğlenip her türlü aktiviteye katılırken onlar hiçbirşey yapamadı , erkenden yatmak zorunda kaldılar bebekle beraber , o zamanda keyifli olmuyor tatil o yüzden diyorum canım bebek doğmadan son fırsatımız , sonrasında 3-4 sene tatil zor , bizde kredi ödüyoruz canım aslında paraya bende kıyamıyorum bu dönemde ama canım kocacımda çok çalışıyor , en çokta onun için istiyorum , hayırlısı artık
çok sinirlerim bozuldukaç ggündür tartı 77 yi gösteriyor nasıl biranda 71 den 77 oldum çok yemiyorum da yaz meyveleri salata tatlıda yemiyorum napıcam ben ya doktor oroferon vermişti sabah aç iç diye bende kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum onda kilo almış olabilirmiym acaba?:26::26::26::26:
gitmeyi çok istiyorum çünkü bebekle olmuyor teyzemlerle gitmiştik geçen sene , onların bebeği var , hiçbirşey yapılmıyor bebekle zaten yanlız bırakamıyorsun ,biz eğlenip her türlü aktiviteye katılırken onlar hiçbirşey yapamadı , erkenden yatmak zorunda kaldılar bebekle beraber , o zamanda keyifli olmuyor tatil o yüzden diyorum canım bebek doğmadan son fırsatımız , sonrasında 3-4 sene tatil zor , bizde kredi ödüyoruz canım aslında paraya bende kıyamıyorum bu dönemde ama canım kocacımda çok çalışıyor , en çokta onun için istiyorum , hayırlısı artık
merhabalar kızlar
ölüyorum mide yanmasından ekşimesinden acı sudannn onlar bulantıya çeviriyo sabah beri mafoldum çıkarmaktan ama hala aynıyım
şu oğlum bi doğsun totosundan ısırıcam çok halsizim uykum var...
uykusuzluk çeken varmı?ben baya bi düşkünüm hala uykuya..
imkanın varsa git bence bende çok özeniyorum ama daha hiç ggidemedim uzak bir yere tatile
kandır enişteyi gidin bebek olmadan , diğer çocuğun büyük değilmi zaten , ona bakarlar mini club te bakıcılar var , 3 gün bile olsa yemek derdi yok yat uyu dinlen bol bol , ye iç denize gir , akşamları müziğini dinle ohhh gerçekten iyi geliyor yaaa , hepimiz gidebilsek keşke bebişlerimizde mutlu olur
canım inş. sizde bir an önce kurtulursunuz krediden valla o kadar rahatlıyor ki insan sanki sırtından bir kambur gitmiş gibi hafifliyorsun darısı başınıza...
sen bayaa heveslisin bu tatile gidin bari hem bebişini de gezdirmiş olursun
bebeğin beslenmesinde sorun yok damarlarımız açık çok şükürde ben mafoldum bi kaçgündür kusmalar geri geldi..saçlanıyomu napıyo anlamadım.offf senin yerine koydum bir an kendimi çok zor yaa , ben dayanamazdım herhalde , bende hiç bulantı olmadı aksine ilk zamanlardan beri hep çok iştahlıyım bu yüzdende çok kilo aldım , sen az almışsındır bu durumda , bebek beslenebiliyormu iyi bir şekilde acaba ?
akşam aç karna bi deniyim cnm eğer çıkarmassam...çok teşekkür ederimcanım beni iyi dinle istersende araştır hemen eğer karnın açsa 2-3 gün aç karnına bildiğin patatesi meyve sıkacağından incecik soyup geçir yoksa rendele çıkan suyu iç bişeyin kalmaz bütün asiti öldürür 1 su bardağı olsun içtiğin patates suyu
canım sımdı geldım mehmet beye ogleden sonra sonucu gosterecegım yaklasık 2 sayfa rapor cıktı yarım saat kadar surdu ayrıntılı renklı goremedım ama pasamın burnunu dudaklarını bıle gordum parmakları sayıldı kalp mıgde bacak boyu kafa olcusu ve dunya kadar seye bakıldı yarık damak yapısık dudak vs vs ama cd vermıyordu bız cektık ama yaklasık 9 tane resım verdı kafası asagıdaymıs 500 gr olmus durumu ıyıymı parmagını emıyordu cok tatlıydı allahım bıtmesın hıc ıstedım 100 tl mıs ama doktor muayene edecek olursa 50 tl de ona bıldıgın gıbı oyle ıste sormak ıstedıgın bırsey varsa sorabılırsın
bebeğin beslenmesinde sorun yok damarlarımız açık çok şükürde ben mafoldum bi kaçgündür kusmalar geri geldi..saçlanıyomu napıyo anlamadım.akşam evde şurupum vardı ondan içiyim bari...işte olunca çok kötü bütün gün sandalye tepesinde evde olsam rahat rahat dinlenirdimm..aşırıda uykum halsizliğim var şuanda..
akşam aç karna bi deniyim cnm eğer çıkarmassam...çok teşekkür ederim
10 günde evet fazla,ama şöyle düşün bu kilo senin değil.birkaç gramı bebeğin,birazı suyu,birazı göğüsler.. yani gebeliğinle alakalı durumlar..hepsi gidecek inşallah.. burada bi yaz var okuyun bakalım..son 2 kiloyu 10 günde falan aldım tatlısız bir şekilde ve 1 haftadır yürüdüğüm halde acaba tuzu tamamen kessem elim ayağımda çok şiş kilo gidermi birde suya yanıyorum
arkadaslar ayrıntılı ultrasondan geldım sukur pasam cok ıyıymıs hersey yolundaymıs cok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?