2012 Ekim Anneleri

son 2 kiloyu 10 günde falan aldım tatlısız bir şekilde ve 1 haftadır yürüdüğüm halde acaba tuzu tamamen kessem elim ayağımda çok şiş kilo gidermi birde suya yanıyorum
10 günde evet fazla,ama şöyle düşün bu kilo senin değil.birkaç gramı bebeğin,birazı suyu,birazı göğüsler.. yani gebeliğinle alakalı durumlar..hepsi gidecek inşallah.. burada bi yaz var okuyun bakalım..

Gebelik (hamilelik) dneminde ne kadar kilo alnr, gebelikte (hamilelikte) kilo alm - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

arkadaslar ayrıntılı ultrasondan geldım sukur pasam cok ıyıymıs hersey yolundaymıs cok mutluyum

son 2 kiloyu 10 günde falan aldım tatlısız bir şekilde ve 1 haftadır yürüdüğüm halde acaba tuzu tamamen kessem elim ayağımda çok şiş kilo gidermi birde suya yanıyorum
10 günde evet fazla,ama şöyle düşün bu kilo senin değil.birkaç gramı bebeğin,birazı suyu,birazı göğüsler.. yani gebeliğinle alakalı durumlar..hepsi gidecek inşallah.. burada bi yaz var okuyun bakalım..

Gebelik (hamilelik) dneminde ne kadar kilo alnr, gebelikte (hamilelikte) kilo alm - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

arkadaslar ayrıntılı ultrasondan geldım sukur pasam cok ıyıymıs hersey yolundaymıs cok mutluyum

ultrason doktoru cok ıyıydı memnun kaldık dogrusu doya doya baktık oglusumuza cd konusundada vermıyorum ama resım verırım bolca dedı bende bız cekebılırmıyız dedım ve cektık renklı konusuda 4 boyutlu yapmıyoruz tamamen gorsel o dedı ılerıkı haftalarda yaptırırsınız dedı bızım ıcın olcumlerın tutması onemli olan dedı ustelemedım bakalım ogleden sonra mehmet beye gıdecegım kontrol etmek ısterse muayene olacagım ama mınık parmaklarını yıyesım geldı keyfıne duskun dedı doktor bır el ensede bır parmak agızda keyfı yerınde yattı durdu renklıde olmasa gozu burnu dudakları gozukuyor canım saglıklı olsunlarda darısı sana artık

ultrason doktoru cok ıyıydı memnun kaldık dogrusu doya doya baktık oglusumuza cd konusundada vermıyorum ama resım verırım bolca dedı bende bız cekebılırmıyız dedım ve cektık renklı konusuda 4 boyutlu yapmıyoruz tamamen gorsel o dedı ılerıkı haftalarda yaptırırsınız dedı bızım ıcın olcumlerın tutması onemli olan dedı ustelemedım bakalım ogleden sonra mehmet beye gıdecegım kontrol etmek ısterse muayene olacagım ama mınık parmaklarını yıyesım geldı keyfıne duskun dedı doktor bır el ensede bır parmak agızda keyfı yerınde yattı durdu renklıde olmasa gozu burnu dudakları gozukuyor canım saglıklı olsunlarda darısı sana artık

Merhaba hanımlar,
sabah bankada işlerim vardı, sıcakta işe kendimi zor attım. Sıcakta işe gidip gelmek işkence olacak. Allah'tan evim serin henüz.
Gecede çok rahat yatıyorum. Uyanmadan sabahı ediyorum. Bu hamilelikteki uyku halsizlik bende de geçmek bilmiyor. Belki çalışmayıp evde otursam bu kadar olmaz. İşim yorucu olmasa bile, gitgel insan yoruluyor. Eve zor düşüyorum. Elime kitap alıp okuyamıyorum daha beter uykum geliyor.
Ve tabi akşam acayip şişiyorum, bu sorun sanırım herkeste var. Yemeği çok az yiyiyorum ama meyve yemeden yatmam. Sanırım meyve şişiriyor bu kadar çok. Süt içemiyorum. O da ayrı dert, içmem lazım. En iyisi işte içmek galiba.

Sizlerde iyisinizdir inşallah.

canım valla sabahta yazdım bende aynı durumdayım yastık kullanıyorum ama yinede halimden hiç hoşnut değilim yatarken bacak sorunu bende de var canım benimde sol bacak katlanıyoruz bakalım kuzularımız için ama gece yatakta dönmek bana da eziyet oluyor maalesef

siz nasıl çekiyorsunuz acaba cd yi ? telefonla filanmı ? zaten siyah beyazda inceleniyor hayati organlar , renkli olan işin biraz görsellik tarafı ki zaten 28 de onada gireceğiz , cinsiyetine baktımı yani teyid ettimi ? ben sorucam yine mehmet beye ama nasıl sorucam onuda bilmiyorum , gerçi anlayışlı biri ama yinede tekrardan sormaya çekiniyorum :44:

Bu gittigidiyor ürünümü hala kargoya vermemiş yaaa pazartesi vermiştim siparişimi yarına gelmesi mümkün olmaz dimi? Cuma yokum düğün var bilemedim ne yapacağımı

uyumaz tabi sen olsan uyurmusun sabahtan akşama üst komşun sana durmadan mozart dinletse sen dua et kordonla duvara vurmuyo yeterrrrr diye

ayyy hiç güleceğim yoktu haklısın gerçekten , rahatsız etmiyim prensesi bari sonra tekmeler güçlenince oda alırsa intikamını , o beni uyutmaz bu sefer

cnm artık köftelerde çiğ et yok..
evet benim depolardan alıp götürüyo sanırım..
zaten ne süt ne ceviz iyice saldım gitti:2:
eşime msj attım bana her gece süt vericeksin yatarken unutma die:)

Oglusumdan bugun hic kipirti yok,bende cok keyifsizim dolayisiyla(arada oynamadigi oluyo mu sizinde..

oluyor cnm bendede oluyor bazen..
birisi söylemişti bazı bebekler 2 gün uyuyabiliyomuş die...bilmem doğrumu..
ve günde 100-150 kere hareket ederlermiş biz 10-15 ini hissedermişiz sanırım.dün okudumda okuduğum yeri bulamadım.yanlış olmasın yinede..

cnm artık köftelerde çiğ et yok..
evet benim depolardan alıp götürüyo sanırım..
zaten ne süt ne ceviz iyice saldım gitti:2:
eşime msj attım bana her gece süt vericeksin yatarken unutma die:)

evet canım 2010 dan bu yana yasakladı sağlık bakanlığı diye okumuştum bir yerde bende o yüzden ara sıra yerim hiçç dayanamam

Kizlar geceleri bende cok huzursuzum cunku ne tarafa yatsam o tarafim acayip agriyor.Agri mi sizi mi anlayamiyorum ama done done bir hal oluyorum vallahi.bir de esimin bacaklarini acarak yatma huyu var,bu sizde de var mi?korkuyorum karnima gelir bacagi falan diye,resmen yatakta debeleniyorum,o bana yuz tarafini donunce hemen arkami donuyorum o arkasini donunce hemen o tarafa donuyorum yani resmen kaciyorum bacaklarindan
Sizlerde esi benimki gibi olan yok mu?

kamerayla esım cekıyor canım cok net oluyor cınsıyetıde teyıt edıyor zaten erkek bılıyorsunuzdur dedı evet dedım her boyuttan gozukuyor masallah dedı cok gulduk tutamadım kendımı 12 haftalıkken gostermıstı barız dedım bende sor bence bızım kızdı degılmı de bı bakalım der ben en az 3 kere sordum degısıklık yok degılmı dıye

canım benım bu benım aldıgım baston puset chıcco nun lıteway modelı canım bende travel sıstem ıstıyordum.ama vazgectım ve bunu aldı bıre anakucagı alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…