10 günde evet fazla,ama şöyle düşün bu kilo senin değil.birkaç gramı bebeğin,birazı suyu,birazı göğüsler.. yani gebeliğinle alakalı durumlar..hepsi gidecek inşallah.. burada bi yaz var okuyun bakalım..son 2 kiloyu 10 günde falan aldım tatlısız bir şekilde ve 1 haftadır yürüdüğüm halde acaba tuzu tamamen kessem elim ayağımda çok şiş kilo gidermi birde suya yanıyorum
arkadaslar ayrıntılı ultrasondan geldım sukur pasam cok ıyıymıs hersey yolundaymıs cok mutluyum
10 günde evet fazla,ama şöyle düşün bu kilo senin değil.birkaç gramı bebeğin,birazı suyu,birazı göğüsler.. yani gebeliğinle alakalı durumlar..hepsi gidecek inşallah.. burada bi yaz var okuyun bakalım..son 2 kiloyu 10 günde falan aldım tatlısız bir şekilde ve 1 haftadır yürüdüğüm halde acaba tuzu tamamen kessem elim ayağımda çok şiş kilo gidermi birde suya yanıyorum
arkadaslar ayrıntılı ultrasondan geldım sukur pasam cok ıyıymıs hersey yolundaymıs cok mutluyum
ayyy ne güzel yaa görmüşsün oğluşunu maşallah sağlıklıymıştadoktor iyimiydi ? memnun kaldınmı yani ? benimde yarın mehmet beyde randevum , önce ona gideyimde muayene etsin çünkü 5 hafta oluyor muayene zamanı geldi , 1-2 gün içindede radyoloğa giderim die düşünüyorum , nie cd vermiyorki ? mehmet beyin odasının yanında 4 boyut ultrason odası var 28. haftada orda renkli ve 4 boyut bakıyor sanırım o yüzden gerek görmemiş olabilirler radyolojide renklide
ayyy ne güzel yaa görmüşsün oğluşunu maşallah sağlıklıymıştadoktor iyimiydi ? memnun kaldınmı yani ? benimde yarın mehmet beyde randevum , önce ona gideyimde muayene etsin çünkü 5 hafta oluyor muayene zamanı geldi , 1-2 gün içindede radyoloğa giderim die düşünüyorum , nie cd vermiyorki ? mehmet beyin odasının yanında 4 boyut ultrason odası var 28. haftada orda renkli ve 4 boyut bakıyor sanırım o yüzden gerek görmemiş olabilirler radyolojide renklide
Selam arkadaşlar geçmişi okuya okuya gelebildim.
Dün gece yine pek uyuyamadım.Şu huzursuz bacak sendromu bende hep vardı babamdan miras abim de bile var. Bir bacağım ağrıdı sonra onunki geçti öbürü ağrıdı tam uyuyacam bu sefer kızım sağlam tepikledi beni ona uyandım. Bir de korktum içimden bişey vuruyor insanın garibine gidiyor valla alışamadım daha Yerim onu ben
Onu hissetmek çok güzel en azından iyi olduğunu anlayabiliyorum
Ben bi de hamile yastığı almıştım myceyden ama çok ses çıkartıyor sağa sola dönerken eşim rahatsız oluyor. Ona sarılıyorum ama hep aynı yönde yatarsam da o tarafım tutuluyor. Mesela sol kalçam çok kötü durumda gündüz yürürken bile ağrı yapıyor. Sizlerde durum nedir???
ultrason doktoru cok ıyıydı memnun kaldık dogrusu doya doya baktık oglusumuza cd konusundada vermıyorum ama resım verırım bolca dedı bende bız cekebılırmıyız dedım ve cektık renklı konusuda 4 boyutlu yapmıyoruz tamamen gorsel o dedı ılerıkı haftalarda yaptırırsınız dedı bızım ıcın olcumlerın tutması onemli olan dedı ustelemedım bakalım ogleden sonra mehmet beye gıdecegım kontrol etmek ısterse muayene olacagım ama mınık parmaklarını yıyesım geldı keyfıne duskun dedı doktor bır el ensede bır parmak agızda keyfı yerınde yattı durdu renklıde olmasa gozu burnu dudakları gozukuyor canım saglıklı olsunlarda darısı sana artık
kızıma sabah mozart dinlettiğimden beri hep kıpır kıpır , nie uyumuyoki acaba :26:
uyumaz tabi sen olsan uyurmusun sabahtan akşama üst komşun sana durmadan mozart dinletsesen dua et kordonla duvara vurmuyo yeterrrrr diye
ya zaten çiğ et yasak die biliyorum ben ve sakatat gibi şeyler , mikrop riskinden dolayı yenmiyor die biliyorum ama sen yemişsin vücutta kendisi reaksiyon vermiş atmış dışarıbebek besleniyorsa senin depolardan gidiyordur , sen az bile yesen iyi şeyler yemeye çalış
Bu gittigidiyor ürünümü hala kargoya vermemiş yaaa pazartesi vermiştim siparişimi yarına gelmesi mümkün olmaz dimi? Cuma yokum düğün var bilemedim ne yapacağımı
Oglusumdan bugun hic kipirti yok,bende cok keyifsizim dolayisiyla(arada oynamadigi oluyo mu sizinde..
Oglusumdan bugun hic kipirti yok,bende cok keyifsizim dolayisiyla(arada oynamadigi oluyo mu sizinde..
cnm artık köftelerde çiğ et yok..
evet benim depolardan alıp götürüyo sanırım..
zaten ne süt ne ceviz iyice saldım gitti:2:
eşime msj attım bana her gece süt vericeksin yatarken unutma die:)
siz nasıl çekiyorsunuz acaba cd yi ? telefonla filanmı ? zaten siyah beyazda inceleniyor hayati organlar , renkli olan işin biraz görsellik tarafı ki zaten 28 de onada gireceğiz , cinsiyetine baktımı yani teyid ettimi ? ben sorucam yine mehmet beye ama nasıl sorucam onuda bilmiyorum , gerçi anlayışlı biri ama yinede tekrardan sormaya çekiniyorum :44:
Selam Kızlar,
Bugün Ankara da çok sıcak. Allah hepimizin yardımcısı olsun. :18:
Bana sanki bu hafta karnım daha çok çıkmış gibi geliyor. şu zamana kadar anlamıyorlardı hamile olduğumu ama artık anlıyorlar galiba. Bir de şu sıralar çok fazla ekmek yemek istiyorum. Benim gibi olan var mı? Kendimi frenliyorum tabii; ama nasıl bir istek var anlatamam ve neden ekmek olduğunu merak ediyorum.
Dün epey araştırdığım iki konu var. Masumiyet ve Asude de bahsettiler. Arzum'un ateş ölçeri. Ben o kadar araştırmama rağmen hala kararsızımARzum çok kullanışlı görünüyor. Hem kulaktan hem alından ölçebiliyor. Odadaki sıcaklığı içeceklerin sıcaklığını da ölçüyor. Bu kadar işlevsel olması beni korkutuyor. Araştırdığım diğer iki model Braun ve Weewell. Bu özellikler niye bu çok övülen iki markada yok ki acaba diye merak ediyorum. Mesela Braun hakkında neredeyse kimse kötü bişey söylemiyor ama tek yaptığı kulaktan ölçmek. Weewell için de aynısı geçerli; o ekstradan oda ısısnı da ölçüyor. Hepsiburada sitesinde Braun'da %31 indirim var ve kdv ile birlikte 89 liraya geliyor; yine hepsiburada'da Weewell 89 lira. Arzum ise 59 lira. İşte bu kafamı karıştırıyor. Evet Arzum daha cazip görünüyor ama 59 lirada para. Eğer 30 lira daha kısıp beğenmezsem kötü olur. Bu arada ateşölçer kullanan tüm kadınlar aslında koltuk altından hatta popodan ölçmenin daha gerçekçi sonuçlar verdiğini söylüyorlar. O yüzden braun da alsanız Arzum da alsanız daha ucuz olan koltuk altından ölçülen aletleri evinizde mutlaka bulundurun diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Araba meselesine gelince. Tugçeserdarcım senin paylaştığın model Mclaren mi? Ben travel system istediğim için iki model aklımdaydı. Chico Trio Living system ve Mclaren Techno XLR. Bebek arabası kullanna tüm kadınlar baston pusetlerin daha kullanışlı olduğunu yazmışlar. Ne marka alırsanız alın eninde sonun da hafifliğinden ve kolay katlanabilirliğinden dolayı Mclaren Triump modeline dönüleceği gibi bir genel kanı var. Ben bu yüzden Mclaren'e daha sıcak bakıyordum ama oto koltuğunun ayrıca monte edilememesi arabanın üstüne konması beni rahatsız ediyordu. Kolay çıkarıp takılmayan bir hale geldiğini okumuştum bir kaç yerde. Chicco setinin fonksiyonları da ayrıca beni cezbediyordu. Ama acaba o kadarına da gerek yok mu diye düşünüyorum. Sonuçta en fazla 6 ay kullanabilecekler. Ancak dün eşimde dolaşırken eşim bir bebek arabasını diğerlerine göre daha çok sevdi. O model is TFK Buggster S. Bu model baston değil 3 tekerlekli ama Mclaren'den daha hafif. Kumaş kalitesi açısından daha üst. Ancak bu modelin kendi oto koltuğu yok; Maxi Cosi veriyorlar. Maxi Cosi oto koltuğu iskelete rahatça oturtulabiliyor. Ve kendinize dönük olarak kullanıyorsunuz. Bebek büyüyünce arabaya geçiyorsunuz ve bu sefer dışa dönük kullanıyorsunuz( Mclaren de kendine dönük kullanma yok; Chicco da var)
Fiyat açısndan bu üçü arasında en pahalısı Chicco; sonra Mclaren, en son Buggster. Üretim yerleri : Chicco : İngiltere, Mclaren : Çin, TFK Buggster: Almanya. Bu açıdan Mclaren'e bir eksi daha. Ama sonra Mclaren'e döneceksem baştan mı alsam diyorum.Sonuçta en çok yazın kullanıcam ve yaza inşaallah bebeklerimiz büyümüş olacaklar ve oto koltuklarını kullanmıyor olacaklar. Linklerini paylaşayım siz de bir göz atın.
T:F:K Buggster S 3'Lü Travel Sistem Bebek Arabası + Maxi Cosi Cabriofix New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Maclaren Techno XLR Travel Sistem Bebek Arabası New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Chicco Trio Living Auto Fix Completo Travel Sistem - e-bebek.com
Son olarak gecelik ve pijamalarda haklısınız en az bir takım gecelik ve sabahlık ve bir takım pijama gerkeli. Ancak daha kış sezonu gelmediği için ilgili kişler bana göstermediler bile (!) ürünlerini.Ama bence kısa kollu beğendiğiniz varsa alabilirsiniz.
Çok çok uzun oldu kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?