evet canım 2010 dan bu yana yasakladı sağlık bakanlığı diye okumuştum bir yerde bende o yüzden ara sıra yerim hiçç dayanamam
oluyor cnm bendede oluyor bazen..
birisi söylemişti bazı bebekler 2 gün uyuyabiliyomuş die...bilmem doğrumu..
ve günde 100-150 kere hareket ederlermiş biz 10-15 ini hissedermişiz sanırım.dün okudumda okuduğum yeri bulamadım.yanlış olmasın yinede..
evet canım mesela bugün çok sakin ara ara olur öyle korkma hemen
Oglusumdan bugun hic kipirti yok,bende cok keyifsizim dolayisiyla(arada oynamadigi oluyo mu sizinde..
ŞEKERİM BEN GÜNDÜZ SAATLERİNDE HİSSETMİYORUM AKŞAM YATINCA HİSSEDİYORUM YORGUN OLMAZSAM ALLAHA EMANETLER SEN MERAK ETME
kamerayla esım cekıyor canım cok net oluyor cınsıyetıde teyıt edıyor zaten erkek bılıyorsunuzdur dedı evet dedım her boyuttan gozukuyor masallah dedı cok gulduk tutamadım kendımı 12 haftalıkken gostermıstı barız dedım bende sor bence bızım kızdı degılmı de bı bakalım der ben en az 3 kere sordum degısıklık yok degılmı dıye
Kizlar geceleri bende cok huzursuzum cunku ne tarafa yatsam o tarafim acayip agriyor.Agri mi sizi mi anlayamiyorum ama done done bir hal oluyorum vallahi.bir de esimin bacaklarini acarak yatma huyu var,bu sizde de var mi?korkuyorum karnima gelir bacagi falan diye,resmen yatakta debeleniyorum,o bana yuz tarafini donunce hemen arkami donuyorum o arkasini donunce hemen o tarafa donuyorum yani resmen kaciyorum bacaklarindan
Sizlerde esi benimki gibi olan yok mu?
canım göndericiye mesaj yolla yada tel ile ulaşmaya çalış :26:
Sagol canim,biliyorum ama yine de etkileniyorum:)))
Merhaba hanımlar,
sabah bankada işlerim vardı, sıcakta işe kendimi zor attım. Sıcakta işe gidip gelmek işkence olacak. Allah'tan evim serin henüz.
Gecede çok rahat yatıyorum. Uyanmadan sabahı ediyorum. Bu hamilelikteki uyku halsizlik bende de geçmek bilmiyor. Belki çalışmayıp evde otursam bu kadar olmaz. İşim yorucu olmasa bile, gitgel insan yoruluyor. Eve zor düşüyorum. Elime kitap alıp okuyamıyorum daha beter uykum geliyor.
Ve tabi akşam acayip şişiyorum, bu sorun sanırım herkeste var. Yemeği çok az yiyiyorum ama meyve yemeden yatmam. Sanırım meyve şişiriyor bu kadar çok. Süt içemiyorum. O da ayrı dert, içmem lazım. En iyisi işte içmek galiba.
Sizlerde iyisinizdir inşallah.
masumiyet benim bebişlerde 2 erkek canım yiğit ve çınar isimleride teyzesi düzeltirsen sevinirizzzzz
Mesaj attım canım dün akşam da bu sabah da ama yanıtlamadı beni sevi bebenin küvet takımını bekliyorum işte valla bakalım sinir oldum bari haber verse elimde yok bir kaç gün sürecek tedarik etmem diye en azından bende ona göre davranırım
canım benım nasıl brsey ne kadara aldın bende alıyım ya.lınk felan varsa sana zahmet yollarmısın
Göndereyim canım hatta az önce mesaj geldi siparişim kargoya verilmiş yarın elime geçer herhalde çok şükür
SEVİ BEBE KÜVET,KOVA,MAŞRAPA 3'LÜ SET GittiGidiyor'da 57654389
Banyo filesini de bu marka aldığım için özellikle bu marka küvetini istedim.
ben daha netten hiç bişi almadım kızlar...
herşeyi görerek almam lazım öyle hoşuma gidiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?