2012 Ekim Anneleri

evet canım mesela bugün çok sakin ara ara olur öyle korkma hemen

Tesekkur ederim kizlar,ben bi dus aliyim,cok sicakladim yine...

sorucamda nasıl sorsam die düşünüyorum , kızımız hala kızmı doktor beymi desem bulucaz bişey artık çünkü alışverişe başlamam lazım geç bile kaldım

Selam,

Ben bacaklarımın arasına kocaman yastık koyup yan yatıyorum, inanılmaz rahat oluyor. Yastık karnımı da koruyor, araya mesafede koyuyor. Tavsiye ederim

canım göndericiye mesaj yolla yada tel ile ulaşmaya çalış :26:

Mesaj attım canım dün akşam da bu sabah da ama yanıtlamadı beni sevi bebenin küvet takımını bekliyorum işte valla bakalım sinir oldum bari haber verse elimde yok bir kaç gün sürecek tedarik etmem diye en azından bende ona göre davranırım

masumiyet benim bebişlerde 2 erkek canım yiğit ve çınar isimleride teyzesi düzeltirsen sevinirizzzzz

Sagol canim,biliyorum ama yine de etkileniyorum:)))

çok endişelenirsen müzik dinlet hemen tepki veriyorlar özellikle vivaldi mozart gibi klasik müziklere , ben kulaklığı göbüşüme takıp dinletiyorum hemen pıt pıt başlıyo canım kızım , ama sen rahatsız etme bence bekle biraz daha baktın hala ses yok o zaman dediğimi yap :))

Selam :)

Ben de sütten nefret ederim ama mecburen içiyorum, sende iç ihmal etme. İçmezsen kalsiyumsuz kalmıyor bebek ama ihtiyacını senin kemiklerinden gideriyor, bu da erken yaşta kemik erimesi anlamına geliyor.

Tüm hamişler BOL BOL SÜÜÜÜT...

canım benım nasıl brsey ne kadara aldın bende alıyım ya.lınk felan varsa sana zahmet yollarmısın

biricik geçmiş olsun doktorum bana şurup verdi arada onu kullanıyorum iyi geliyo inş. şu bulantılar son bulur sende rahat bi nefes alırsın, ben acı ve baharatlı beslenirim genelde artık bırakmam gerek ama zor bırakmazsamda yediğim acı sonra beni yiyiyor süte geçecik bebekte yemeklerlerden yiyecek mama gibi yemekler yapıcaz artık bu gidişle

oğluşum bende daha devamlı hissedemedim bi kere belirgin hissettim o kadar benim kuzu çok nazlı çıktı sende merak etme allah sabır versin daha yolumuz uzun şimdiden böyle telaşlıyız

derinada
gözün aydın canım darısı başımıza

fuchsie
cnm hg çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

ben daha netten hiç bişi almadım kızlar...
herşeyi görerek almam lazım öyle hoşuma gidiyor..

masumiyet'cim, canım ben yeni farkettim listeye beni de eklermisin sana zahmet.

bilgilerim sırasıyla şöyle; istanbul/29/24 Aralık/29 Eylül/55/kız/Nevra

bu arada şeker yüklemesinin sonucu iyi çıktı darısı diğer annişlerin başına inşallah

guzelmıs ama sankı dısardan alsam daha uyguna gelır dıye dusundum ama bılmem kı.2 hafta sonra havuzlu hana gıdıp tum eksıklerını alıcam kızımın.o zaman bakıyım olmazsa bunu alırım.ya kızlar ben alısverısı neredeyse tamamladım cok mu erken oldu acaba?

ben sütü bıraktım sabahları yoğurt gün içinde bol ayran içiyorum iyi geliyor bi balığım eksik onun dışında iyi besleniyorum gibi:))

kızlar ben 59 ile hamile kaldım şuan 65 kilodayım bakalım kaç kilo daha alıcam acaba 10 kiloyu geçermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…