ben daha netten hiç bişi almadım kızlar...
herşeyi görerek almam lazım öyle hoşuma gidiyor..
Göndereyim canım hatta az önce mesaj geldi siparişim kargoya verilmiş yarın elime geçer herhalde çok şükür
SEVİ BEBE KÜVET,KOVA,MAŞRAPA 3'LÜ SET GittiGidiyor'da 57654389
Banyo filesini de bu marka aldığım için özellikle bu marka küvetini istedim.
ben sütü bıraktım sabahları yoğurt gün içinde bol ayran içiyorum iyi geliyor bi balığım eksik onun dışında iyi besleniyorum gibi:))
kızlar ben 59 ile hamile kaldım şuan 65 kilodayım bakalım kaç kilo daha alıcam acaba 10 kiloyu geçermiyim
Göndereyim canım hatta az önce mesaj geldi siparişim kargoya verilmiş yarın elime geçer herhalde çok şükür
SEVİ BEBE KÜVET,KOVA,MAŞRAPA 3'LÜ SET GittiGidiyor'da 57654389
Banyo filesini de bu marka aldığım için özellikle bu marka küvetini istedim.
Bugün kızımın halasıyla birlikte alış verişe çıktık. İkeadan karyolamızı aldık çok şükür. Helvinsk olandan 60X120 cm ebatlarındakini. İç yatağını daha sonra alacaz kısmet olursa onu da İstikbalden düşünüyorum Biotec olanından.
Başka şeylerde aldık onları da birazdan ciciler topiğine ekleyecem
Selam :)
Ben de sütten nefret ederim ama mecburen içiyorum, sende iç ihmal etme. İçmezsen kalsiyumsuz kalmıyor bebek ama ihtiyacını senin kemiklerinden gideriyor, bu da erken yaşta kemik erimesi anlamına geliyor.
Tüm hamişler BOL BOL SÜÜÜÜT...
ben sütü bıraktım sabahları yoğurt gün içinde bol ayran içiyorum iyi geliyor bi balığım eksik onun dışında iyi besleniyorum gibi:))
kızlar ben 59 ile hamile kaldım şuan 65 kilodayım bakalım kaç kilo daha alıcam acaba 10 kiloyu geçermiyim
şekerim şimdi pembesine baktım da pek parlak pek havalıkuzularımızı bol bol yıkarız inş. bu küvetlerimizde
İsimleriyle yasasinlar canim,gobisi de gordum masallah kuzularina,bizimkide cinar olacak insallahmasumiyet benim bebişlerde 2 erkek canım yiğit ve çınar isimleride teyzesi düzeltirsen sevinirizzzzz
çok endişelenirsen müzik dinlet hemen tepki veriyorlar özellikle vivaldi mozart gibi klasik müziklere , ben kulaklığı göbüşüme takıp dinletiyorum hemen pıt pıt başlıyo canım kızım , ama sen rahatsız etme bence bekle biraz daha baktın hala ses yok o zaman dediğimi yap :))
şekerim şimdi pembesine baktım da pek parlak pek havalıkuzularımızı bol bol yıkarız inş. bu küvetlerimizde
ya kızlar neden ben daha 1kılo bıle alamadım acaba 86 kıloydum hamıle kalıgımda suan 81 kg.doktorum ıyı bır problem yok dıyor ama ben yınede endıselıyım..
ayyy yaz bebeği olsa hergün bici bici yapardık kuzularımızırahatlar uyurlardı kış olunca mecburen az banyo yaptırıcaz herhalde
bende cesaret edemiyorum netten almaya ama bunların hepsini çarşıda bulmaya kalksak gez gez mahfoluruz bu sıcakta , ben alabildiklerimi aliyim çarşıdan avm den nerden denk gelirse , gerisinide netten alıcam artık
sen vermişsin bile almayı bırak, bende şimdiden 6 kilo almışım bi ara ekmeğe takmıştım ama artık bıraktım o kadar yemiyorum yazda geldi şekerli meyvelerde kilo aldırır napcaz çok almakta iyi değil sonra veririm sorun değil ama alışamadım kendime daha, bi göbeğim sempatik geliyo :))) bu aylardan sonra asıl kilo alınıyor merak etme canım yinede bi doktoruna sor bende sorucam:18:
hani bu yenidoğan ıslak mendiliyle silip yıkayın demişya doktor , benimde aklıma geldi yıkamakta , kışın nasıl olucak bilmem , ya özel havlu yapıcaz ılık suyla havluyla silicez ıslak mendilden sonra , havalar ısınmaya başlayıncada yıkarız popolarını artık , ayyy 1 avuç olur onlar , tam sıkmalık , mıncıklamalık
ya kızlar neden ben daha 1kılo bıle alamadım acaba 86 kıloydum hamıle kalıgımda suan 81 kg.doktorum ıyı bır problem yok dıyor ama ben yınede endıselıyım..
orası öyle tabii tatlım yaz bebeğine benzemezler...yatak odamdaki banyom neyse ki çok sıcak oluyor orda yıkamayı düşünüyorum kuzumuaman aman hasta etmeden onları bir atlatsak kışı :18:
bende cesaret edemiyorum netten almaya ama bunların hepsini çarşıda bulmaya kalksak gez gez mahfoluruz bu sıcakta , ben alabildiklerimi aliyim çarşıdan avm den nerden denk gelirse , gerisinide netten alıcam artık
bakalım cnm heralde alışık değilim diedir sanırım...Evet ama aradığın şeyi mağazalarda bulamazsan mecbur internetten sipariş ediyorsun.
cnm doktorun iyi dediyse sorun yoktur ki zaten kiloluymuşsun napacaksın kiloyu boşver:)ya kızlar neden ben daha 1kılo bıle alamadım acaba 86 kıloydum hamıle kalıgımda suan 81 kg.doktorum ıyı bır problem yok dıyor ama ben yınede endıselıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?