2012 Ekim Anneleri

ben daha netten hiç bişi almadım kızlar...
herşeyi görerek almam lazım öyle hoşuma gidiyor..

bende cesaret edemiyorum netten almaya ama bunların hepsini çarşıda bulmaya kalksak gez gez mahfoluruz bu sıcakta , ben alabildiklerimi aliyim çarşıdan avm den nerden denk gelirse , gerisinide netten alıcam artık

ya kızlar neden ben daha 1kılo bıle alamadım acaba 86 kıloydum hamıle kalıgımda suan 81 kg.doktorum ıyı bır problem yok dıyor ama ben yınede endıselıyım..

canım hayırlı olsun karyolanız kızını sağlıkla uyutmayı nasip etsin rabbim .bende düşünüyorum ikeanın guliver bebek karyolasından ama benim yaşadığım yerde ikea yok bilmiyorum kalitesi nasıl? alırsam netten sipariş vericem ama görmeden de almak istemiyorum kalitesi sağlamlığı nasıl seninkinin bi tarafı çıkıyormu? çok soru sordum dimi

Çocukluğumda da zorla içirirdi annem. Hiç hazetmem. Allah'tan bebeğin kalsiyumsuz kalma ihtimali yok.
Bu arada içtiğim sütleride nesguik ile içiyorum:)

Bende doktoruma sütü fazla içemiyorum deyince "yoğurt, peynir yiyebiliyor musun?" dedi. Süt tabiki en güzeli ama bende en çok yoğurtla kalsiyum almaya çalışıyorum. Peynir delisiyim zaten, onda da sorun yok. Bu sıcak havalar da ayran, cacıkta güzel oluyor.

Ben 20+3 de 4 kilo almıştım. Bundan sonra daha fazla kilo almaya başlayacağız. Bu sıcakların tek yararı bize bol su içirmesi olacak. Sıcaktan biraz iştahta kesilecek. Benim şimdiden iştahım gitti bile, soğuk soğuk meyve yetiyor:)
Doktorumda 11 kilo almamı istedi, umarım fazlasını almam.

masumiyet benim bebişlerde 2 erkek canım yiğit ve çınar isimleride teyzesi düzeltirsen sevinirizzzzz
İsimleriyle yasasinlar canim,gobisi de gordum masallah kuzularina,bizimkide cinar olacak insallah

Canim simdi uzandim alt taraflardan vuruyo oglum Allah a sukur

Pijama takimi baktim dun 3 lu takim ici kisa kollu sabahligi var,cok begendim,90 lira annem ben alicam dedi:))

şekerim şimdi pembesine baktım da pek parlak pek havalı kuzularımızı bol bol yıkarız inş. bu küvetlerimizde

hani bu yenidoğan ıslak mendiliyle silip yıkayın demişya doktor , benimde aklıma geldi yıkamakta , kışın nasıl olucak bilmem , ya özel havlu yapıcaz ılık suyla havluyla silicez ıslak mendilden sonra , havalar ısınmaya başlayıncada yıkarız popolarını artık , ayyy 1 avuç olur onlar , tam sıkmalık , mıncıklamalık

ya kızlar neden ben daha 1kılo bıle alamadım acaba 86 kıloydum hamıle kalıgımda suan 81 kg.doktorum ıyı bır problem yok dıyor ama ben yınede endıselıyım..

sen vermişsin bile almayı bırak, bende şimdiden 6 kilo almışım bi ara ekmeğe takmıştım ama artık bıraktım o kadar yemiyorum yazda geldi şekerli meyvelerde kilo aldırır napcaz çok almakta iyi değil sonra veririm sorun değil ama alışamadım kendime daha, bi göbeğim sempatik geliyo :))) bu aylardan sonra asıl kilo alınıyor merak etme canım yinede bi doktoruna sor bende sorucam:18:

göbüşümüz sizi sollayıp geçmiş dimi kızlar
hepinize teşekkür ederim hepimizin kuzularına maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyy yaz bebeği olsa hergün bici bici yapardık kuzularımızı rahatlar uyurlardı kış olunca mecburen az banyo yaptırıcaz herhalde

orası öyle tabii tatlım yaz bebeğine benzemezler...yatak odamdaki banyom neyse ki çok sıcak oluyor orda yıkamayı düşünüyorum kuzumu aman aman hasta etmeden onları bir atlatsak kışı :18:

bende cesaret edemiyorum netten almaya ama bunların hepsini çarşıda bulmaya kalksak gez gez mahfoluruz bu sıcakta , ben alabildiklerimi aliyim çarşıdan avm den nerden denk gelirse , gerisinide netten alıcam artık

Netten kıyafet alırken özellikle dikkat edin, mevsim önemli. Şu an genelde yaz ürünleri oluyor.
En güzeli kıyefet konusunda dokunarak almak:). İstanbul da olanlara önerim Havuzlu Han'a gitmeleri.
Ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez gittim, herşeyini aldım. Üstelik toplu alınca çok indirimde yapıyorlar. Kıyefet dışındakileri netten alırım diyordum ama hepsi orada vardı ve indirimde yaptılar. Mesela tarak seti 20 lira falandı nette, ben 13 e aldım.
Ayrıca daha çok sıcaklara kalmadan tamamlamak alışverişi en iyisi.

benim oğlumun adıda çınar olacak inş. evlendiğimizden beri eşimle öyle düşünüyoruz birde kız olursa doğa olacak inş.

soruyorum kızın gayet ıyı alma bosver kılo ıyı degıl dıyor.

banyolar sıcak nasılsa zaten kakayı attı mı bi güzel yıkar havluya sararız...zaten toparlanana kadar yıkayamam mecbur sileceğim o vakte kadar

bunuda ilk duyuyorum , senden daha kilolu hamile kalanlar tanıyorum onlar bile kilo aldı , belkide sen kilo almak istemediğin için şartlamışsındır kendini :44:

orası öyle tabii tatlım yaz bebeğine benzemezler...yatak odamdaki banyom neyse ki çok sıcak oluyor orda yıkamayı düşünüyorum kuzumu aman aman hasta etmeden onları bir atlatsak kışı :18:

kış bebeği daha iyi olur diyor annem , yazın terler daha çok hasta olurmuş , heleki burada kesin olur yavrucuklar zaten

kızlar bende ekim annesi olucam inşallah...benim bebek bikaç gündür kasıklarıma wuruyo önceden kasıklarımın üstüne wururdu şimdi dahada aşşağıya wuruyo sizinde öylemi acaba??

Evet ama aradığın şeyi mağazalarda bulamazsan mecbur internetten sipariş ediyorsun.
bakalım cnm heralde alışık değilim diedir sanırım...
bi dünya şey verenler oldu hepsini bi yıkayıp ayırmam lazım liste yapmam lazım..ama yeni evime taşınalı 1 ay oluyor anca yerleşmeye çalışıyorum bakalım...
cnm doktorun iyi dediyse sorun yoktur ki zaten kiloluymuşsun napacaksın kiloyu boşver:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…