2012 Ekim Anneleri

Bir de şunu söyleyeyim dışarıda mağaza mağaza dolaşmak çok büyük zorluk. Ben iki gün üst üste alış verişe çıktım. İlk gün ikea ve forum istanbulu gezdik birşeyler aldık. İkinci gün havuzlu hana gittik arabayı sirkecide bırakıp eminönüne yürüdük park sıkıntısı var diye. Benim ayaklar 1 hafta davul gibi şiştiler hala da şişler inanılmaz bir yorgunluk yaşadım. Hiç kolay değil hele ki bu sıcaklarda karnın burnundayken alış veriş yapmak. Avm ler harika ama bazen bulamıyorsun işte aradıklarını. O yüzden interneti de yabana atma bakarsın senin bile ihtiyacın olur

evet canım eskıden herkes hamıle sanıyordu.sımdı ıse cok sey fark ettı.sımdı daha zayıf gorunuyorum sadece gobusum var oda kızım...

şekerim şimdi pembesine baktım da pek parlak pek havalı kuzularımızı bol bol yıkarız inş. bu küvetlerimizde

Sorma canım sıkılmıştı. Siparişimi zamanında alamayacam diye Cuma düğün var gündüzden olmayız evde eşim de izin aldı o güne. Yoksa başka bir sıkıntı olmazdı. Pembesini söyledim valla Çok hoşuma gidiyor napayım bir çok şeyi pembe oldu ama napalım kızçeme yakışır

Tatlım bizimki kutusunda duruyor daha kurulacak. ama kurulması için de odanın boşaltılması lazım bazı şeyleri çıkarıcam odadan yatakla gardropa yer açıcam mecbur. O yüzden ilerleyen zamanlarda ancak resmini ekleyebilirim

benim miniğim göbek deliği hizasına vuruyor , sen telaşlanma yinede belki dik durmuştur ayağı filan kasığına geliyo olabilir

hele şükür biri cwp werdi yaa saol cnm :) inşallah dediğin gibidir cnm bi kaç gün sürekli oraya wurdu şüpheleniyordum içimi rahatlattın çok saol....bu arada iki kilo aldım ben hamilelik boyunca oda normalmidir..

hiç bilmiyorum cnm güvenemiyorum belkide ondan nasıl çıkar nasıl gelir die.ama bakmadanda edemiyorum netten:)
evet canım eskıden herkes hamıle sanıyordu.sımdı ıse cok sey fark ettı.sımdı daha zayıf gorunuyorum sadece gobusum var oda kızım...
maşallahhh

hiç bilmiyorum cnm güvenemiyorum belkide ondan nasıl çıkar nasıl gelir die.ama bakmadanda edemiyorum netten:)

maşallahhh

Belli sitelerden bakıyorum bende. Mesela hepsiburadadan ve gittigidiyordan siparrişlerim oldu bu ara. Ama e-bebek ve jokerde güzel siteler unnadoyu falan bilmiyorum ben ordan daha önce birşey almadım ama alanlar var.

Belli sitelerden bakıyorum bende. Mesela hepsiburadadan ve gittigidiyordan siparrişlerim oldu bu ara. Ama e-bebek ve jokerde güzel siteler unnadoyu falan bilmiyorum ben ordan daha önce birşey almadım ama alanlar var.

mesela ben büyük mağazaları gezdim , babasling yok hatta ne olduğunu bile bilmiyorlar , mecbur netten alıcam

şeker yüklemesini herkese öneriliyo canım gebelik şekeri varmı diye bakılıyo...bu bacak sendromuda berbatmış ya allah yardımcımız olsun...

büyük geçmiş olsun canım.Allah birdaha yaşatmasın bebeğin gerçekten mucizeeee. Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin

selam guzel anneler ve mercimekileri nasilsiniz, ya beni su 2 gundur bir öksuruk aldi gidiyor. sanki sigara iciyormusum gibi hiriltili. öksurdukce de korkuyorum karnim agriyor. ne iyi gelir öksuruge ne yapmaliyim?

allahım herkesde ayrı sorun isim konusunda neden böyle diretiyorlar anlamış değilim cimekacım bide o olmayacak bu olacak nasıl böyle bir hakkı görüyolar kendilerinde insanlar ne kadar sığ düşünceli bişey diyeyimmi onlar 2. isim olmasınıda kabullenmezler 2. isim pek kullanılmaz ya onlar kullanmak isteyecektir bence eşine söyle istemiyorum de kararındanda vazgeçme bende istedim ölen kardeşimin adını koymayı eşim istemedi benm kardeşimde 1 yaşındayken kan kanserinden öldü eşim açıklamayı yapınca hak verdim konuyu kapattım eşimin ailesi değilde benim ailem daha doğrusu annem biraz huysuzluk yapıyo yüzüme bişey demesede belli ediyo bende hiç üstüne düşmüyorum daha karar vermedik diyorum kapatıyorum

offf kızlar ya canım sıkılıyoooo. sağolsun kayınvaldem yine sinirlerimi geriyo benim. misafirim geldi neden çağırmadın dedi neyse aynı kişi yine geldi bu sefer çağırdım gelmedi. eşime siz benim misafirime gelmiyorsunuz bende sizinkine gelmeyecem demiş. eşimde çağırm asak neden çağırmadın diyorsun çağırıyoruz gelmiyorsun demiş. dün akşam ablam falan var çay bahçesine gidiyoruz gel dedik onların arabayı aldık zaten eşim baya ısrar etmiş gelmedi. arabayı vermeye gittik balkona çıktı eşim soruyo neyin var yokkkk bişeyy kısık sesle konuşuyo canınmı sıkkın diyo benim canımın sıkılmadığı gün mü var diyo hiç konuşmadım eşim ısrar etti sordu birşey demedi. çıktık ordan eşime dedim neye kırıtıyo bilmiyorum ama konu kesin biziz. sağolsun benimle konuşmaz hiç arkamdan konuşmayı tercih eder ki benim en nefret ettiğim şey bu. şimdi ne zaman konuşacak da canımı sıkacak diye bekliyorum eşime döker içini. eşimede dedim sana anlatacak olursa git onunla konuş kendi aranızda halledin beni karıştırmayın desin dedim arada kalıyo sonra bakalım şimdi bekliyorum sinirlerim gerilmiş şekilde şuan.insana rahat bir hamilelik geçirtmeyecekler vallahi yaaa kucuğum hissetmesin bariii inş

selam guzel anneler ve mercimekileri nasilsiniz, ya beni su 2 gundur bir öksuruk aldi gidiyor. sanki sigara iciyormusum gibi hiriltili. öksurdukce de korkuyorum karnim agriyor. ne iyi gelir öksuruge ne yapmaliyim?

pekmez+karabiber karışımı diye biliyorum cnm ben küçükken çok içtim şimdide öyle bi tiksinmişimki pekmezi görmek bile rahatsız ediyor beni

kızlar topiğimiz derdim var topiğine döndü haa benim eşya meselesi cimekanın isim meselesi bide senin kaynvalidenin tripleri uffff geriyolar insanı haa her gelene çağırmak zorunda değilsinizki ne bu cnm oğlunu alınca hepsinimi almış oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…