bakalım cnm heralde alışık değilim diedir sanırım...
bi dünya şey verenler oldu hepsini bi yıkayıp ayırmam lazım liste yapmam lazım..ama yeni evime taşınalı 1 ay oluyor anca yerleşmeye çalışıyorum bakalım...
cnm doktorun iyi dediyse sorun yoktur ki zaten kiloluymuşsun napacaksın kiloyu boşver:)
bakalım cnm heralde alışık değilim diedir sanırım...
bi dünya şey verenler oldu hepsini bi yıkayıp ayırmam lazım liste yapmam lazım..ama yeni evime taşınalı 1 ay oluyor anca yerleşmeye çalışıyorum bakalım...
cnm doktorun iyi dediyse sorun yoktur ki zaten kiloluymuşsun napacaksın kiloyu boşver:)
yaa bacılar niye bi cwp wermiyonuz yaa....(
şekerim şimdi pembesine baktım da pek parlak pek havalıkuzularımızı bol bol yıkarız inş. bu küvetlerimizde
canım hayırlı olsun karyolanız kızını sağlıkla uyutmayı nasip etsin rabbim .bende düşünüyorum ikeanın guliver bebek karyolasından ama benim yaşadığım yerde ikea yok bilmiyorum kalitesi nasıl? alırsam netten sipariş vericem ama görmeden de almak istemiyorum kalitesi sağlamlığı nasıl seninkinin bi tarafı çıkıyormu? çok soru sordum dimi
benim miniğim göbek deliği hizasına vuruyor , sen telaşlanma yinede belki dik durmuştur ayağı filan kasığına geliyo olabilir
hiç bilmiyorum cnm güvenemiyorum belkide ondan nasıl çıkar nasıl gelir die.ama bakmadanda edemiyorum netten:)Bir de şunu söyleyeyim dışarıda mağaza mağaza dolaşmak çok büyük zorluk. Ben iki gün üst üste alış verişe çıktım. İlk gün ikea ve forum istanbulu gezdik birşeyler aldık. İkinci gün havuzlu hana gittik arabayı sirkecide bırakıp eminönüne yürüdük park sıkıntısı var diye. Benim ayaklar 1 hafta davul gibi şiştiler hala da şişler inanılmaz bir yorgunluk yaşadım. Hiç kolay değil hele ki bu sıcaklarda karnın burnundayken alış veriş yapmak. Avm ler harika ama bazen bulamıyorsun işte aradıklarını. O yüzden interneti de yabana atma bakarsın senin bile ihtiyacın olur
maşallahhhevet canım eskıden herkes hamıle sanıyordu.sımdı ıse cok sey fark ettı.sımdı daha zayıf gorunuyorum sadece gobusum var oda kızım...
hiç bilmiyorum cnm güvenemiyorum belkide ondan nasıl çıkar nasıl gelir die.ama bakmadanda edemiyorum netten:)
maşallahhh
Belli sitelerden bakıyorum bende. Mesela hepsiburadadan ve gittigidiyordan siparrişlerim oldu bu ara. Ama e-bebek ve jokerde güzel siteler unnadoyu falan bilmiyorum ben ordan daha önce birşey almadım ama alanlar var.
bunuda ilk duyuyorum , senden daha kilolu hamile kalanlar tanıyorum onlar bile kilo aldı , belkide sen kilo almak istemediğin için şartlamışsındır kendini :44:
Merhaba, şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu yoksa bazı şikayetlerden dolayı filan mı yapılıyor?
Huzursuz Bacak Sendromu, normalde yokken hamilelikle birlikte de ortaya çıkabilen bir şeymiş...Ama bende zaten vardı...
gerçekten zor bir durum ama istemediğin bir ismi koyarsan sen üzüleceksin o ismi her kullandığında sen kötü olursun. bence eşini ikna etmeye çalış zaten onun senin yanında olması lazım böyle bir isim konusunda ailesine biz böyle düşündük diyemiyorsa başka konularda nasıl davranır bilemiyorum. sen eşini daha iyi tanıyorsun onlardan onu ikna et bence. bir tanıdığımız kayınvaldesinin ismini koymuş istemeyerek okadar kinlenmmişki kadın yıllar sonra küsmüş ve adını değiştirmiş yıllar sonra sende böyle olmazsın inş kararlı ol canım düzelir inş. en önemlisi kızın senin stresinden etkileniyor elinden geldiğince düşünmemeye çalış bebiş üzülmesin dimi annesi
Ben geçmişte rahim ağzı kanseri geçirdim. Kanser doku içinde başlamış ama başka organlara sıçramamıştı. Tıbbi olarak "insitu ca" deniliyor başlangıç aşamasındaki kansere. İki kez rahim ağzından ameliyat oldum. Birincide temizlenmeyince rahmimi almayı önerdiler, kabul etmedim henüz bebeğim olmadığı için. İkinci kez rahim ağzımı traşladılar, çok şükür temizlendi. İki yıl sonra bebek düşün dediler, 2 yıl geçti çok şükür.
Şimdki kadın doğum doktoruma durumu anlattım, o zaman dikiş atamız lazım dedi, serklaj yaptı. Ama ameliyat sırasında normalde 5 cm olması gereken rahim ağzının "çarşaf" kadar inceldiğini görmüş. 1 cm bile değil yani. Bu yüzden sürekli yatmam gerekiyorTabi yatsan bile garantisi yok dedi. Bu bebek mucize bebek, sakın dediklerimden çıkma dedi....
İşte o yüzden yatıyorum huzursuz bacaklarım ve ben :)))
gerçekten zor bir durum ama istemediğin bir ismi koyarsan sen üzüleceksin o ismi her kullandığında sen kötü olursun. bence eşini ikna etmeye çalış zaten onun senin yanında olması lazım böyle bir isim konusunda ailesine biz böyle düşündük diyemiyorsa başka konularda nasıl davranır bilemiyorum. sen eşini daha iyi tanıyorsun onlardan onu ikna et bence. bir tanıdığımız kayınvaldesinin ismini koymuş istemeyerek okadar kinlenmmişki kadın yıllar sonra küsmüş ve adını değiştirmiş yıllar sonra sende böyle olmazsın inş kararlı ol canım düzelir inş. en önemlisi kızın senin stresinden etkileniyor elinden geldiğince düşünmemeye çalış bebiş üzülmesin dimi annesi
selam guzel anneler ve mercimekilerinasilsiniz, ya beni su 2 gundur bir öksuruk aldi gidiyor. sanki sigara iciyormusum gibi hiriltili. öksurdukce de korkuyorum karnim agriyor. ne iyi gelir öksuruge ne yapmaliyim?
offf kızlar ya canım sıkılıyoooo. sağolsun kayınvaldem yine sinirlerimi geriyo benim. misafirim geldi neden çağırmadın dedi neyse aynı kişi yine geldi bu sefer çağırdım gelmedi. eşime siz benim misafirime gelmiyorsunuz bende sizinkine gelmeyecem demiş. eşimde çağırm asak neden çağırmadın diyorsun çağırıyoruz gelmiyorsun demiş. dün akşam ablam falan var çay bahçesine gidiyoruz gel dedik onların arabayı aldık zaten eşim baya ısrar etmiş gelmedi. arabayı vermeye gittik balkona çıktı eşim soruyo neyin var yokkkk bişeyy kısık sesle konuşuyo canınmı sıkkın diyo benim canımın sıkılmadığı gün mü var diyo hiç konuşmadım eşim ısrar etti sordu birşey demedi. çıktık ordan eşime dedim neye kırıtıyo bilmiyorum ama konu kesin biziz. sağolsun benimle konuşmaz hiç arkamdan konuşmayı tercih eder ki benim en nefret ettiğim şey bu. şimdi ne zaman konuşacak da canımı sıkacak diye bekliyorum eşime döker içini. eşimede dedim sana anlatacak olursa git onunla konuş kendi aranızda halledin beni karıştırmayın desin dedim arada kalıyo sonra bakalım şimdi bekliyorum sinirlerim gerilmiş şekilde şuan.insana rahat bir hamilelik geçirtmeyecekler vallahi yaaa kucuğum hissetmesin bariii inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?