kızlar topiğimiz derdim var topiğine döndü haa benim eşya meselesi cimekanın isim meselesi bide senin kaynvalidenin tripleri uffff geriyolar insanı haa her gelene çağırmak zorunda değilsinizki ne bu cnm oğlunu alınca hepsinimi almış oluyoruz
aynen dediğin gibi canım. çok sıkıldım neye kırıtacak bu sefer neye alınacak bekliyorum.onun misafiri olunca beni çağırıyo haliyle gitmiyorum kendi akranları napcam orda kocamla flim falan izliyoruz planımız oluyo arıyo bizi gitmiyoruz ona kırıtmış onuda şimdi öğrendik. bana saçma geliyo onun misafiri ona geliyo bana değilki gitmek zorunda değilimki ben hayret bişeyler vallahi. gerdi beni şuanda eşimi aradım sordum seni aradımı diye yok dedi bugün annemlere gideceğim iki gün orda kalacağım inş burnumdan getirmez benim haberde vermeyeceğimçağırsam gelmeyecek nasılsa.
hamile kaldım sorunlu geçiyodu ben 3 çocuk doğurdum hep yalnızdım onu yemiyon bunu yemiyon başından beri beni sıkıyo. alttan alıyorum kendi gibi sanıyo herkesi boşver senden büyük eşinin annesi diyorum ama biryerden sonra bende patlıyorum artık.o tek başına hem babalık hem analık yapmış ev işini yemeğini falan kimse gitmemiş kanamam var yatıyorum kadın onu bile yadırgadı ben hiç öyle birşey görmedim diyo kendini örnek veriyo bugüne kadar hiçbirşey demedim. keşke yüzüme desede bende cevap verebilsem. akşamki konuşmaları gözümün önünden gitmiyor.
boşverip bebişime birşeyler alayım kendimi oyalıyayım diyorum hem onunla ilgili şeyler yapmak beni mutlu ediyor. eşya alma daha erkenmiş kıyafeti fazla almayacakmışım getiren olurmuş fazla giymeyecekmiş ayy fazla değil daha almadım birşey diyorum insanın hevesinide kırıyorlar. daha bir şey almadı kendi hevesi yok benide kendi gibi zannediyor galiba. ben almadan ablam başladı almaya hast. çıkışı zıbın takımı sağolsun onlar destek oluyor bizde yatağını falan alacağız kesin onada laf edecekler öffff düşününce bile sıkılıyo insan
çok geçmiş olsun , gerçektende mucize bebekmiş , neyseki erken evrede yakalanmış , bende çok korkuyorum rahim ve göğüs kanserinden , anneannem kanserden öldü annemdede troid kanseri ve göğüste kitle çıktı , ırsi olmasından dolayı risk altındayım , gerçi ben büyükler için aşısı çıktığında yaptırmıştım rahim ağzı kanseri aşısı 25 yaşlarımdayken ama garantisi yok hiçbirşeyin tabii , Rabbim bebeğini sana bağışlasın , ikinizde sağlıkla kavuşun inşallah
cnm bu kadar çok düşünme bebişlerimiz etkileniyor napalım katlanıcaz herbirinin değişik huyu var bizimki ne isme karışır nede gelene bizimkide açık gözlüdür kendi masraf etmesin oğluda etmesin bnm ailem etsin gözleri babamın aldığı maaşta ama görmüyolarki adamcağız hasta şeker hastası ona rağmen çalışıyor herkesin parası kendine babamı iş adamı sanıyolar kendileride acınacak haldeymiş gibi davranıyolar benim ailemin evine et kırk yılda bir girer adamlar ayda 1 koyun bacağı alıyolar sözde fakirler alsınlar ama acındırmasınlar kendini varsa var oğullarınıda kendileri gibi alıştırmışlar yok yok yok diyor şükretmiyo bitürlü sende gitme üstüne ara söyle yinede annemlere gitcem de senden çıksın herzaman haber veriyosan şimdi vermezsen onuda sorun yapar
geçmişi çok okuyamadım umarım herşey yolundadır, isim konusunda yardımınıza ihtiyacım var kızlar. hala isim bulamadık, kızımız olacak, her türlü öneriye açığım
bizimkinin oğlu kıymetli ilk göz ağrısıymış biz ne ağrısıyız bilmiyorum artık. oğlunu kıskanıyor heralde anlamadım yada beni kabullenemediler onlar gibi değilim yaşam tarzlarımız çok farklı uymuyoruz hiç.söylemeyi düşünmüyorum çünkü kalmaya gidiyorum oturmaya gidiyor olsaydım herzaman soruyorum gelmek istermisin diye evde oğlu var gelip kalmaz zaten nişanlıykendi onun bizim evde kalmaları işi bitti artık. Allahtan eşim onların ağzına bakıpta bana laf söylemiyor oda onlara benzese işim çok zor olurdu. şimdi dua ediyorum şurdan uzaklaşsam diye onlardan uzak beklentileri olmadan arada gelirsin tatlı tatlı gidersin tek hayalim bu inş nasip olur.
seninkilerde resmen insanı yiyen tiplerdenmiş. senin ailene yazık değilmi herşey onların üstüne atılmazki canım kız babası değilde erkek babası gibi olmuş babacığın. Allah sağlık versin canım ailene başından eksik etmesin. eşinide sen değiştirirsin belki onlar gibi olmaz inşş
geçmişi çok okuyamadım umarım herşey yolundadır, isim konusunda yardımınıza ihtiyacım var kızlar. hala isim bulamadık, kızımız olacak, her türlü öneriye açığım
neslihan, neslişah, banu, elif, selenay, meriç, pelin, maral, sırma, öykü
onlarınki evlat kıymetli biz neyiz bende anlayamadım :))) bizimkide annesinin gözünde bebektir nerdeyse yemeğini ağzına vercek bazen kzı bile isyan ediyor gitme bu kadar koca adamın üstüne bebekmi bu diye ama nerdeeeeee sevsin oğlunu gözüm yok cnm bizimki beni ilk başlarda kıskanıyodu ve gayette belli ederdi en basiti arabada öne oturmaya çalışırdı ben ve kayınpederim dururken :))) aştı heralde bunları pek belli etmiyor kıskançlığını eşimde farkındaydı geçen oğlumu kimseye vermicem dedim ne oldu annemi şimdi anlamaya başladınmı dedi.benim babam bambaşkadır hep yapıcı taraftır benm huzurum için çok sustu gittiği yerde ezilmesin hor görülmesin diye allahım ona uzun sağlıklı ömür versin seninki oğlunun yanına gider belki oğluyla vakit geçirmek için sen varken rahat değildir kadın :))))
ben varken rahat davranamıyor oğluna ondan eminim. bir kere bizde otururlarken eşim uyumaya gitti sen yat dediler ona.neyse kayınvaldem de sonra lavaboya gitti benim aklıma hiçbirşey gelmedi tabiki. eşim anlatıyor. meğer lavaboya giderken bizim yatak odasına girmiş eşimi öpmüş falan. sonra eşime sen uyurken geldim sessizce seni öptüm kimse görmeden demiş. sanki öpmeye gidiyorum dese neden öpüyorsun diyecem çok komik oluyor haberi yok :)
buna çooooook gülerim işte..
benimkiler oğullarına aşırı düşkün değil.4 oğlu bir kızları var. eşim 3ünün arasında üvey gibi.sevdiğim huyları da var mesela benden asla iş beklemezler,ben alıştırdım böyle,mesafe koydum,zaten tatilden tatile gidiyoruz iş mi yapacağım,kendi annem bile beklemez benden..memleketlerimiz aynı ama biz memlekette değiliz..bu da iyi oluyor..bizimkilerin sorunu sevgisizlik,herşeyi höt höt diyerek parlayarak yapmaya alışmışlar..mesela biz binlerce km uzaktan gelirdik hani beklersin oooooooooo hoşgeldiniz deyip sarılsınlar,yok sanki dün de oradaymışız gibiydi,ki 8 ay sonunda giderdik mesela..bana da eşime de..bu bir yandan iyi birşey..rica diye bişey zaten yok..düşüncesizlik çok... eşime bazen çok üzülüyorum onu arada bırakmamak için herşeyi yapıyorum,iyi de geçiniyoruz,ama dün işte moralimi bozdu,o da herkesin gönlü olsun istiyor,ama olamaz böyle birşey..
hemen hemen aynı şeyler.. ben hiç onlarla yalnız kalmadım. eşim nereye ben peşinde..iş te yapmadım ,sadece sofraya kurulurken kaldırırken yardım..ben eşimi üzmemeye çalışıyorum ama bazen dolup boşaldığım oluyor..çok şükür be.. allah hastalık,çaresiz dert,zamansız ölüm yaşatmasın..herşeyin çözümü var.. yani inşallah vardır:18::18:bizimkinin 3 erkek var sadece ama ilki başka oluyormuş sanırım :) senin anlattıkların aynısı benimkilerde de var anlayış ince düşünce kibarlık nezaket sıfır. sende bunları benim gibi beklediysen hayal kırıklığına uğramışsındır kesin. benden de iş beklemiyorlar ama bu hale gelmek hiç kolay olmadı. benimkilerin benden beklentisi çokmuş kayınpeder eşime söylemiş annen hayal kırıklığına uğradı demiş. ben sabah kahvaltıya gidecekmişim beraber ne iş varsa evde birbirimizin yaparmışız nereye gidilecekse beraber gideermişiz. akşama izin verirse evime gidecektim heralde. bende böyle yaşayacak biri değilim tabiki.evimi su bastı gelip de bir bakayım neye ihtiyarcın var demedi komşular yardım etti bu saatten sonra ellemem hiçbir işine.
en basiti birgün oraya oturmaya gittim hastaneye gidecekmiş kayınpederle bende kalkayım dedim evime gideyim akşama kocam gelecek yemeğimi yapayım evde tek başıma onlarda ne yapacam hiç yalnız kalmadım. eşime demişler ben diyecekmişimki siz gidin ben yemek yaparım burda kalırım diye.aklıma gelmedi benim zaten yemek yapmayı yeni yeni öğreniyordum beğeneceklermi bilemem. deseydiki kızım kal ocağa bir çorba koy o zaman yok diyemezdim. benimki titiz bulaşığını bile yıkatmaz hayırrr elleme ben yıkarım sen otur der.annem bir kere yıkadı bulaşığını annemin arkasından bir daha kendi yıkadı öyle insana nasıl iş yapacaksın beğenmez bide.
olan eşlere oluyor biz konuşuyoruz onlarla atıyoruz stresimimzi biraz ama onlar ikimizide atamıyor yazık arada kalıyorlar. eşimde bunalmış artık oda gitmeyi istiyo sonunda ama başka bir şehirde iş bulmak gitmekde kolay değil inş gideriz
selam kızlar 24. haftaya girerken göbek birden fırladı gitti yahuu anlamadım birde ben bel ağrısından duramıyorum artık çok felaket bu sıcaklarda nasıl geçicek son aylar Allah yardımcımız olsunnnnnn
merhaba kızlar....dün bebeğimizi gördük 5 haftadan sonra şükür çok iyiydi yavrumuz:26:...ayrıntılı ultrasonda herbişeyine bakıldı sorun yok 660 gr 28 cm olmş teyzeleri:)şeker yüklemeside yapıldı aclık 90 larda ama tokluk 180 falan riskim var yani diyete başlayabilirmişim ilkin üzüldüm ama çevremde çok örneği olduğundan ablam yengem başta allahın izniyle az bir diyetle yoluna sokabilirmişiz insan bebeği için ne kadar tedirgin oluyormuş yaşadım iliklerime kadar rabbim kötü başka seyler yaşatmasın bu neki baktığında çoğu hamilede oluyor...sizler nasılsınız bebekleriniz umarım iidir bende cumartesi günü 100 lük şeker testine gircem 3 saatlik hayırlı sonçlarla çıkarız inşallah dua edin olurmu öpüyorum sizleri...
maşallah büyümüş bebişinş.c.tesi 100lük te hiç bişey çıkmaz. arkadaşımın öyle oldu. ilkinde yüksek,ikincisinde normal çıktı,hiçbirşeye gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?