2012 Ekim Anneleri

kızlar göbek çatlakları diye bi topik okudum.orada demişki biri ben ultrasondan kalkmadan önce o jeli heryerime sürüyorum,daha da bişey sürmüyorum,kontrolden kontrole yani:) ne garip

bende kahverengı cızgı yok olması mı gerekıyormus? kız bekleyenlerdemı oluyor acab ?

kızlar bende ekim annesi olucam inşallah...benim bebek bikaç gündür kasıklarıma wuruyo önceden kasıklarımın üstüne wururdu şimdi dahada aşşağıya wuruyo sizinde öylemi acaba??

benımkıde bır kasıkta bır gobekte kafasına gore takılıyo..

kızlar benım bebek sankı inadıma yapar gıbı gıdıp ıdrar torbamın oralarda dolanıyor ve vuruyor evet yanlıs okumadınız anneye vurdu şaka bır yana ay gıdıp bı vuruyo ıdrar keseme Lank dıye kalıyorum yolun ortasında hadiiiiiii wc ara fellik fellik..sizdede oluyormu buyudukce baskı yaparmış

bende kahverengı cızgı yok olması mı gerekıyormus? kız bekleyenlerdemı oluyor acab ?

olması gerekmiyor canım,ama çoğu gebede oluyor,alttan başlayan göbek deliğine kadar olan bir çizgi. kiminde daha açık,kiminde daha koyu ama kimisinde yok..kız bebeklere has bişey değil..

yok benimki öyle bi yaramazlık yapmıyor ya da henüz başlamadı.ama çok normal,daha ne günler göreceğiz dur seeeeeeeeeeeen..anlatıyor arkadaşım,kaburgasına bir dayıyormuş ayaklarını,al bakalım nefes alabilirsen:18::18::18:

Son düzenleme:
Slm millettttt ;

Allaha şükür bende atlattım bugünü kızımdada bendede bişi yok çıkmadı allaha binlerce kere şükürrrrrr................ Çok güzel bir duyguydu ağladım duramadım ama inanılmaz güzeldiiiiii

Ya maaşallah, yattığım için mi çok hissediyorum bilmiyorum ama benim oğluş sürekli haraket halinde...Bir başlıyor lank lunk, dışardan haraketlerini görebilirsiniz, dokunmaya gerek yok yani, aralıksız 5-10 dk haraket ediyor. Sonra 1 saat filan ara veriyor, sonra bir daha. Bütün gün böyleyiz, ben ve akvaryum gibi haraket halinde bir karın :) Çok garip bir duygu....

Bir de sizlere önemli bir şey sorucam. Ara ara kilodunuz ıslanıyor mu? Akıntı gibi değil, şeffaf su gibi. Çiş kaçırmış gibi ama çiş de değil. Bacaktan süzülecek kadar değil ama çamaşırı nemlendirecek kadar. Amniyon sıvısı mı diye çok korkuyorum...

Cumartesi doktor randevum var, mutlaka bunu sorucam. Daha 3 gün var Sizde de oluyor mu bu?

selam annişlerrr ogluşumuzla bugün dört boyutluya gittik herseyi normaldi cokşükür bi problem yoktu doya doya heryerini seyrettik babamızda ilk kez oglusunu gördü ama tek problem elleriyle yüzünü kapattı ne yaptıysak bi poz wermedi olsun yinede allaha şükürler olsun

selam annişlerrr ogluşumuzla bugün dört boyutluya gittik herseyi normaldi cokşükür bi problem yoktu doya doya heryerini seyrettik babamızda ilk kez oglusunu gördü ama tek problem elleriyle yüzünü kapattı ne yaptıysak bi poz wermedi olsun yinede allaha şükürler olsun

canım bende de günde en az bir defa oluyo ama akıntı gibi hafif sarımtırak ama normalmiş diye duygun kilodum nemleniyo sadece silmekle geçicek gibi ddeil

selam kızlar nasılsınız sizlere bişey soracağım pekmez tüketiyormusunuz harnup pekmezi yiyin diyolar ok iyimiş hem kansızlığa iyi geliyomuş...bide incir ceviz fala yiyin dolar ben hergün peynirimi yumurtamı cevizimi meyvemi tüketiyorum sütümü de corn flakesle içiyorum:)))ama öle pek pekmezdir kuruyemiştir yemiyorum...

çıkırtttttt , gene ben açtım kapıyı bak kimse yok buralarda günaydın herkeslere geçmişe bakıyim bende

Günaydın Factorcum, buralardayım, gece hiç uyuyamadım yahu, o kadar nem vardı ki sanki su soludum, duş aldım, camları, vantilatörü açtım fayda etmedi nefes alacak hava yoktu resmen!

yaaa evet doktoruna sorunca burayada cevabını yazar mısın canım bendede oluyor..bendede ara ara oluyor gecen bende bayağı bir kafa yordum ne bu acaba ter mi ?değil mi ?akıntı mı su mu çözemedim

iyi dedin valla dert topiği yaptık burayı amaaaaan Allah büyük dert vermesin. bir şekilde hepsiyle evlenmiş oluyoruz sanırım..halledilir herşey..Allah çaresiz vermesin...

anlatıcaz tabii canım , hep iyilikleri güzellikleri paylaşıcak değilizki , burada birbirimize destek olmak için varız yeterki Allahım çaresiz dert vermesin hiçbirimize , geri hepsi hallolur , yaptığımız stress yanımıza kar kalır sadece

Günaydın Factorcum, buralardayım, gece hiç uyuyamadım yahu, o kadar nem vardı ki sanki su soludum, duş aldım, camları, vantilatörü açtım fayda etmedi nefes alacak hava yoktu resmen!

sanada günaydın canım , artık böyle geçiricez yazı galiba zor olucak ama napalım miniklerimiz için herşeye değer , bizde heryeri açıp yatıyoruz 2 gündür ama fayda etmiyor , klimada beni hasta ediyor , hele o nem fazla oldumu nefes alamıyor insan denizi olan memleketin nemide oluyor işte

Aminnnn canım saol , banada doğal yolla olmaz bebeğin diyordu doktorlar polikistik overden dolayı ama hep hayırlıysa bir evlat ver Allahım die dua ettim ve geldi meleğimiz , şimdiki doktoruma ilk 12. haftamda gittim , oda usg de bakınca doğal yolla hamile kalmamın çok büyük şans olduğunu söyledi , Allahım kısmet etti demekki , hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…