ben de her gün dinliyorum onu. Antonio L. Vivaldi - The Four Seasons (Full - Live) - YouTube
kızlar göbeğinizde kahverengi çizgiden var mı? benim var çok hoşuma gidiyor. baktıkça çocukluğumdaki şu sahne geliyor aklıma,yengem dayımın oğlunu yeni doğurmuştu ben de 12 yaşındaydım ona yenge bu karnındaki çizgi ne demiştim,o da bana şşşşş ayıp sen karışma,hamilelerde olur o demişti..aynısı bende var şimdi. baya kahvereng. göğüs uçlarım da karardı ve genişledi..bi şekil olduk bakalım,allah sonumuzu hayır etsin:18::18::18: ben yazın nasıl yürüyeceğim dedim eşime,o da valla ben de meraktayım dedi,onu düşünüyormuş o da 100+larda doğuma girecek sadece ben varım dimi
kızlar bende ekim annesi olucam inşallah...benim bebek bikaç gündür kasıklarıma wuruyo önceden kasıklarımın üstüne wururdu şimdi dahada aşşağıya wuruyo sizinde öylemi acaba??
bende kahverengı cızgı yok olması mı gerekıyormus? kız bekleyenlerdemı oluyor acab ?
kızlar benım bebek sankı inadıma yapar gıbı gıdıp ıdrar torbamın oralarda dolanıyor ve vuruyor evet yanlıs okumadınız anneye vurduşaka bır yana ay gıdıp bı vuruyo ıdrar keseme Lank dıye kalıyorum yolun ortasında hadiiiiiii wc ara fellik fellik..sizdede oluyormu buyudukce baskı yaparmış
Ya maaşallah, yattığım için mi çok hissediyorum bilmiyorum ama benim oğluş sürekli haraket halinde...Bir başlıyor lank lunk, dışardan haraketlerini görebilirsiniz, dokunmaya gerek yok yani, aralıksız 5-10 dk haraket ediyor. Sonra 1 saat filan ara veriyor, sonra bir daha. Bütün gün böyleyiz, ben ve akvaryum gibi haraket halinde bir karın :) Çok garip bir duygu....
Bir de sizlere önemli bir şey sorucam. Ara ara kilodunuz ıslanıyor mu? Akıntı gibi değil, şeffaf su gibi. Çiş kaçırmış gibi ama çiş de değil. Bacaktan süzülecek kadar değil ama çamaşırı nemlendirecek kadar. Amniyon sıvısı mı diye çok korkuyorum...
Cumartesi doktor randevum var, mutlaka bunu sorucam. Daha 3 gün varSizde de oluyor mu bu?
iyi akşamlar hanımlar.. 6 buçuk aylıkken 7 saatlik yolculuk riskli mi sizce ne dersiniz??
çıkırtttttt , gene ben açtım kapıyı bak kimse yok buralardagünaydın herkeslere geçmişe bakıyim bende
Ya maaşallah, yattığım için mi çok hissediyorum bilmiyorum ama benim oğluş sürekli haraket halinde...Bir başlıyor lank lunk, dışardan haraketlerini görebilirsiniz, dokunmaya gerek yok yani, aralıksız 5-10 dk haraket ediyor. Sonra 1 saat filan ara veriyor, sonra bir daha. Bütün gün böyleyiz, ben ve akvaryum gibi haraket halinde bir karın :) Çok garip bir duygu....
Bir de sizlere önemli bir şey sorucam. Ara ara kilodunuz ıslanıyor mu? Akıntı gibi değil, şeffaf su gibi. Çiş kaçırmış gibi ama çiş de değil. Bacaktan süzülecek kadar değil ama çamaşırı nemlendirecek kadar. Amniyon sıvısı mı diye çok korkuyorum...
Cumartesi doktor randevum var, mutlaka bunu sorucam. Daha 3 gün varSizde de oluyor mu bu?
iyi dedin valla dert topiği yaptık burayıamaaaaan Allah büyük dert vermesin. bir şekilde hepsiyle evlenmiş oluyoruz sanırım..halledilir herşey..Allah çaresiz vermesin...
Günaydın Factorcum, buralardayım, gece hiç uyuyamadım yahu, o kadar nem vardı ki sanki su soludum, duş aldım, camları, vantilatörü açtım fayda etmedi nefes alacak hava yoktu resmen!
Çok teşekkür ederim, geçti gitti inşallah. Sana ve tüm kadınlara tavsiyem aşı dahi olsanız, smear testlerinizi ihmal etmeyin...SMEAR TESTİ HAYAT KURTARIR...
1.derece yakkınlarında kanser olanların daha sıkı takip edilmesi gerekiyor, kontrole gittiğinde bunu doktora belirtirseniz, daha özenli yapar kontrolleriniAllah korusun...
Sen de dilerim sağlıcakla, hayırlısyla alırsın bebişini kucağına :)
neslihan, neslişah, banu, elif, selenay, meriç, pelin, maral, sırma, öykü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?