kızlar göbek çatlakları diye bi topik okudum.orada demişki biri ben ultrasondan kalkmadan önce o jeli heryerime sürüyorum,daha da bişey sürmüyorum,kontrolden kontrole yani:) ne garip
Ya maaşallah, yattığım için mi çok hissediyorum bilmiyorum ama benim oğluş sürekli haraket halinde...Bir başlıyor lank lunk, dışardan haraketlerini görebilirsiniz, dokunmaya gerek yok yani, aralıksız 5-10 dk haraket ediyor. Sonra 1 saat filan ara veriyor, sonra bir daha. Bütün gün böyleyiz, ben ve akvaryum gibi haraket halinde bir karın :) Çok garip bir duygu....
Bir de sizlere önemli bir şey sorucam. Ara ara kilodunuz ıslanıyor mu? Akıntı gibi değil, şeffaf su gibi. Çiş kaçırmış gibi ama çiş de değil. Bacaktan süzülecek kadar değil ama çamaşırı nemlendirecek kadar. Amniyon sıvısı mı diye çok korkuyorum...
Cumartesi doktor randevum var, mutlaka bunu sorucam. Daha 3 gün varSizde de oluyor mu bu?
selam kızlar nasılsınız sizlere bişey soracağım pekmez tüketiyormusunuz harnup pekmezi yiyin diyolar ok iyimiş hem kansızlığa iyi geliyomuş...bide incir ceviz fala yiyin dolar ben hergün peynirimi yumurtamı cevizimi meyvemi tüketiyorum sütümü de corn flakesle içiyorum:)))ama öle pek pekmezdir kuruyemiştir yemiyorum...
herkese günaydın
isim konusunda önerilerinize baktım, benim bi oğlum var adı çağan, ona uygun olsun diye düşündük çağla geldi aklımıza, çağla sinmedi içimize, eşim deniz dedi, ben ırmak, burçak, ekin ve ışıl isimlerini önerdim, ırmak'ı çağan ırmak olacak diye vazgeçtik :) diğerlerinde de uzlaşamadık, ya yeni bi isim bulcaz, yada bunların arasından uzlaşıcaz.
bu doğa isimleri deniz derya nehir ada toprak su gibi isimler sakıncalı diyorlar , konmaması gerekiyormuş yoksa bende ada ismini çok beğenmiştim
Gunaydin,sicaklar mahvetti bizi,haftaya daha da sicak olacakmisGünaydın Factorcum, buralardayım, gece hiç uyuyamadım yahu, o kadar nem vardı ki sanki su soludum, duş aldım, camları, vantilatörü açtım fayda etmedi nefes alacak hava yoktu resmen!
bende o jelden nasıl kurtulurum derdine düşüyorum kalkar kalkmaz, ıslak peçeteyle siliyorum kalanları , ama çok ekonomik bir çözüm bulmuş arkadaş
Gunaydin,sicaklar mahvetti bizi,haftaya daha da sicak olacakmis((
İyy igrenc,bende bir suru peceteyle siliyorum hemen o ne ya yapis yapis...
kızlar hepinize günaydınhamıle yastıgı kullanıp tavsıye eden var mı ? elyaf yorganıma bacaklarımla sarılıp yan yatıyordum şimdi yorgan sıcak olmaya başladı,gece aklıma geldı acaba hamıle yastıgı alsam bu yorganın yerını tutar mı dedım ..
ayyy,ya evet bende de oluyor,ter mi su mu nedir anlamadım.wc den sonra kupkuru yapıyorum ikinci de fada yine olmuş oluyor.aktığını hissetmediğim birşey.sor bir bakalım.. meraktayım..Ya maaşallah, yattığım için mi çok hissediyorum bilmiyorum ama benim oğluş sürekli haraket halinde...Bir başlıyor lank lunk, dışardan haraketlerini görebilirsiniz, dokunmaya gerek yok yani, aralıksız 5-10 dk haraket ediyor. Sonra 1 saat filan ara veriyor, sonra bir daha. Bütün gün böyleyiz, ben ve akvaryum gibi haraket halinde bir karın :) Çok garip bir duygu....
Bir de sizlere önemli bir şey sorucam. Ara ara kilodunuz ıslanıyor mu? Akıntı gibi değil, şeffaf su gibi. Çiş kaçırmış gibi ama çiş de değil. Bacaktan süzülecek kadar değil ama çamaşırı nemlendirecek kadar. Amniyon sıvısı mı diye çok korkuyorum...
Cumartesi doktor randevum var, mutlaka bunu sorucam. Daha 3 gün varSizde de oluyor mu bu?
ben de temmuzun 15inden sonra 5 saatlik falan bi yolculuğa çıkacak gibiyim.doktora danışır çıkarım.özel arabayla sorun yokmuş dediler,ama işte saatte bir 15dk yürüyüş yapılması gerekirmişiyi akşamlar hanımlar.. 6 buçuk aylıkken 7 saatlik yolculuk riskli mi sizce ne dersiniz??
ben hergün 3-4 ceviz ve bir iki ç.kaşığı bazen de daha fazla harnup-keçi boynuzu pekmezi yiyorum. kan hapını kesti benim dr. değerlerin gayet yüksek dedi..selam kızlar nasılsınız sizlere bişey soracağım pekmez tüketiyormusunuz harnup pekmezi yiyin diyolar ok iyimiş hem kansızlığa iyi geliyomuş...bide incir ceviz fala yiyin dolar ben hergün peynirimi yumurtamı cevizimi meyvemi tüketiyorum sütümü de corn flakesle içiyorum:)))ama öle pek pekmezdir kuruyemiştir yemiyorum...
herkese günaydın
isim konusunda önerilerinize baktım, benim bi oğlum var adı çağan, ona uygun olsun diye düşündük çağla geldi aklımıza, çağla sinmedi içimize, eşim deniz dedi, ben ırmak, burçak, ekin ve ışıl isimlerini önerdim, ırmak'ı çağan ırmak olacak diye vazgeçtik :) diğerlerinde de uzlaşamadık, ya yeni bi isim bulcaz, yada bunların arasından uzlaşıcaz.
Ay evet ya camasirima ya da pantolonuma mutlaka bulasiyor ve bende uyuz oluyorum:))çokmu sürüyolar acaba kız her gdişimde mutlaka pantolonumun biyerlerine bulaştırıyo o jeli sinir oluyorum
günaydın kızlar..hava gerçekten çookkk sıcakk..allah hepimize yardım etsin..bu arada dün bir arkadaşım erken doğum yaptı 32. haftada şok oldum resmen..gittim kendisi iyi bebek de solunum cihazında şu anda 1 kilo 800 gram dua edin kızlar nolur bebiş kavuşsun annesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?