2012 Ekim Anneleri

herkese günaydın
isim konusunda önerilerinize baktım, benim bi oğlum var adı çağan, ona uygun olsun diye düşündük çağla geldi aklımıza, çağla sinmedi içimize, eşim deniz dedi, ben ırmak, burçak, ekin ve ışıl isimlerini önerdim, ırmak'ı çağan ırmak olacak diye vazgeçtik :) diğerlerinde de uzlaşamadık, ya yeni bi isim bulcaz, yada bunların arasından uzlaşıcaz.

kızlar göbek çatlakları diye bi topik okudum.orada demişki biri ben ultrasondan kalkmadan önce o jeli heryerime sürüyorum,daha da bişey sürmüyorum,kontrolden kontrole yani:) ne garip

bende o jelden nasıl kurtulurum derdine düşüyorum kalkar kalkmaz, ıslak peçeteyle siliyorum kalanları , ama çok ekonomik bir çözüm bulmuş arkadaş

benim ilk haftalarda başladı akıntım hemde yoğun bir şekilde , herkes beyaz diyor ama benimki sarı , doktorum normal dedi gebelik akıntısı o koku yoksa korkma dedi , son zamanlardada senin dediğin gibi bir ıslaklıkta hissetmeye başladım , gece geliyo sanırım , sabah yataktan kalkınca birden iç çamaşırım ıslanıyor ama o amnion sıvısı olduğunu sanmam

pekmez şart değil canım kan hapı alıyoruz zaten ama kuruyemiş özellikle fındık ceviz badem ve kabak çekirdeği yemen gerek , içeriğini bir bilsen , yani hiçbirşey yemeyip sırf kuruyemiş yesen gene yeter o derece yani , proteinden omega 3 ten kalsiyum ve magnezyuma kadar herşeyi içeriyor , hem bir insan nasıl kuruyemiş sevmezki yaa ben tutmasam kendimi kilo kilo yerim fındıkla kuru üzüm güzel olur, kuru incirlede ceviz

kızlar hepinize günaydın hamıle yastıgı kullanıp tavsıye eden var mı ? elyaf yorganıma bacaklarımla sarılıp yan yatıyordum şimdi yorgan sıcak olmaya başladı,gece aklıma geldı acaba hamıle yastıgı alsam bu yorganın yerını tutar mı dedım ..

bu doğa isimleri deniz derya nehir ada toprak su gibi isimler sakıncalı diyorlar , konmaması gerekiyormuş yoksa bende ada ismini çok beğenmiştim

Günaydın Factorcum, buralardayım, gece hiç uyuyamadım yahu, o kadar nem vardı ki sanki su soludum, duş aldım, camları, vantilatörü açtım fayda etmedi nefes alacak hava yoktu resmen!
Gunaydin,sicaklar mahvetti bizi,haftaya daha da sicak olacakmis((
bende o jelden nasıl kurtulurum derdine düşüyorum kalkar kalkmaz, ıslak peçeteyle siliyorum kalanları , ama çok ekonomik bir çözüm bulmuş arkadaş

İyy igrenc,bende bir suru peceteyle siliyorum hemen o ne ya yapis yapis...

Gunaydin canim,ben evdeki cok ince olmayan elyaf yastigi kullaniyorum 10 gundur cokta rahatim,ustune de pamuklu kilif gecirdim hic terletmiyor,hafif oldugu icin rahatsizda etmiyor...

günaydın güzeller,herkes iyidir inşallah..
ayyy,ya evet bende de oluyor,ter mi su mu nedir anlamadım.wc den sonra kupkuru yapıyorum ikinci de fada yine olmuş oluyor.aktığını hissetmediğim birşey.sor bir bakalım.. meraktayım..
iyi akşamlar hanımlar.. 6 buçuk aylıkken 7 saatlik yolculuk riskli mi sizce ne dersiniz??
ben de temmuzun 15inden sonra 5 saatlik falan bi yolculuğa çıkacak gibiyim.doktora danışır çıkarım.özel arabayla sorun yokmuş dediler,ama işte saatte bir 15dk yürüyüş yapılması gerekirmiş
ben hergün 3-4 ceviz ve bir iki ç.kaşığı bazen de daha fazla harnup-keçi boynuzu pekmezi yiyorum. kan hapını kesti benim dr. değerlerin gayet yüksek dedi..

eylül,şebnem,ayça,ceren isimlerini çok severim.. kuzenim kızına dora ismini koydu,doruk demekmiş.kızlar kızlarınıza başak ismini koymayın,bir arkadaş vardı sınıfımızda resmen hayatını karartmışlardı pis erkek arkadaşlar..çok önemli isim.soyadla uyumu,dalga geçliecek bir okunuşu olmaması..detaylı bakmak gerek...

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrr çok ama çok güzel bir gün geçiririz inşallahhh hep birlikteee.... Ben bugün tetenoz olmaya gideceğim.

gece uykularım rahat daha.çünkü serin oluyor.sabaha karşı yorganı çekiyorum üstüme.. bacaklarımın arasına yastık koymadan yatamıyorum.o yastık soluma yatarken bacak aramda oluyor,eğer kolum uyuşmuşsa,kafamın altına koyup oturur gibi sırt üstü yatıyorum.baya yüksek oluyor..uyku konusunda tek sıkıntım yüzüstü yatmayı özlemem hani yatılmıyor ya iyice cezbediyor insanı..

günaydın kızlar..hava gerçekten çookkk sıcakk..allah hepimize yardım etsin..bu arada dün bir arkadaşım erken doğum yaptı 32. haftada şok oldum resmen..gittim kendisi iyi bebek de solunum cihazında şu anda 1 kilo 800 gram dua edin kızlar nolur bebiş kavuşsun annesine

çokta erken değil canım 26 dan sonra yaşatıyorlar genelde eğer bir sorun yoksa bebekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…