2012 Ekim Anneleri

yorganmı serinmi ohhh ne güzel cnm ben gece bunaldığım için gittim klimanın karşısında yattım dayanılır gibi değil burda hava nefes alamadım resmen

arkadaşlar büyük ihtimal doktorumu değiştireceğim.bütün önemli olan testlerimde artık bitti çok şükür.gittiğim doktoru yerinde bulmak çok zor sürekli yurtdışında yada şehir dışında sinir oluyorum bende hastanenin kurucuları olur kendisi ondan dolayı sürekli geziyor

günaydın kızlar benim ayaklarım çok yanıyo terlik giymeme rağmen ateşini söndüremiyorum siz ne yapıyosunuz ara ara yıkıyorum soğuksuyla ama anlık faydası oluyo

Günaydın arkadaşlar, aranıza bugün yeni katıldım...
bende inşallah bir Ekim annesi olacağım için çok mutluyum

simlara kullanıcısından alıntı

günaydın kızlar..hava gerçekten çookkk sıcakk..allah hepimize yardım etsin..bu arada dün bir arkadaşım erken doğum yaptı 32. haftada şok oldum resmen..gittim kendisi iyi bebek de solunum cihazında şu anda 1 kilo 800 gram dua edin kızlar nolur bebiş kavuşsun annesine .iyi olur canım inşallah havaların sıcak olmasıda etken zaten bizlerde öyle bir zamana denk geldikki.ilk oğlumdada bu dönemleri karnı burnumda geçirdim yandım birdaha bu aylarda kalmam derken yine bu aylara denk geldi nasip böyleymiş.17 eylülde doğması gereirken 30 ağustosta doğdu paşam şuan 6 yaşında .inşallah arkadaşında bebişini kucağına alır okşar.....

günaydın kızlar benim ayaklarım çok yanıyo terlik giymeme rağmen ateşini söndüremiyorum siz ne yapıyosunuz ara ara yıkıyorum soğuksuyla ama anlık faydası oluyo

aynen cnm ben de .. kaç kere duş alıyorum yatmadan öncede ayaklarımı kollarımı boynumu ıslatıyorum.5 dk. sonra gene alev elev yandık biz daha haziran ayındayız..

yorganmı serinmi ohhh ne güzel cnm ben gece bunaldığım için gittim klimanın karşısında yattım dayanılır gibi değil burda hava nefes alamadım resmen

kızlar dün öğrendim daha. 36. haftadan itibaren doğunca erken doğum olmuyormuş artık. yani beklenen doğum tarihimizden 4 hafta öncesine kadar doğurabiliriz..ki sanırım doktorlar,bekliyoruz artık dikkat et diyorlar o tarihlerde. bir de türkiyede 26.haftadan itibaren yasal olarak birey oluyormuş bebeklerimiz. bu amerikada 24.haftaymıiş

inşallah cnm sağol...

evet canım yorgan ama heryeri de açık bırakıyoruz.yatak odamda balkon kapısı ve diğer odalarda da pencereler falan açık oluyor..çooook serin oluyor,sadece yastık değiştirmek için uyanıyorum

kızlar benim bebişi allah izin verirse 19 eylül gibi olacak ilkimde sezeryandı buda sezeryan olacak.19 eylülde 38 haftam dolmuş olacak tabi ilkindeki gibi oğlum 37 haftada doğmazsa.birde oğlişim artık göğsümün alt kısmında oynamaya hareket etmeye başladı:))

lotus hoşgeldin hayırlı olsun

simlara tickerlarımız aynıymış,şaşırdım neeeee 24 hafta mı dedim

benim evim çok serin oluyorr 1 ay oldu taşınalı..umarım kışında sıcak olur...
biz üşüyoruz bile:)uzun kollu pijamalarla ve yorganla yatıyoruz:)

eve klima taktırayım en kısa zamanda gerçekten hamileikte sıcaklık hiç çekilmiyomuş

evet canım bende dün gece farkına vardım bunun. klimamız var(dı) geçen ay mantolama yapılırken dış ünitesinin parçası mı kırılmış ne bişeyler olmuş işte şu an çalışmıyor. yenisini almam gerekecek benimde, sabah ta eşime dedim klima alalım yine tükenmeden diye

Bide o sorun var değil mi ? Acele alalım sizin kullandığınızın markası neydi ? memnun muydunuz acaba ? ben çok anlamıyorum da:44:

valla ben artık klimaları açmaya başladım. Dayanamıyorum sıcağa bu seferde gece üşüyorum pike örtüyorum en düşük seviyede çalıştırıyorum klimayı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…