cnm sana mı taşınsak napsak misafir kabul eder misin ekime kadar ?
Bide o sorun var değil mi ? Acele alalım sizin kullandığınızın markası neydi ? memnun muydunuz acaba ? ben çok anlamıyorum da:44:
evet hava sıcaklıkları arttıkca klima bulsan da bu sefer montaj servis süreleri çok uzuyor... bizim klima eskiydi baya, eşim daha evlenmeden almış baxi markası 9000btu ben memnundum baya oturma odamızda takılıydı bu sefer yatak odasına da almayı düşünüyorum.
Günaydın hanımlar,
herkes sıcaklardan dertli uyanıyor sabahları. Biz hala battaniye ile yatıyoruz, Allah'tan yorganla yatan arkadaş da varmış burada:)
Daha yastık falanda koymaya başlamadım. Sanırım çok uykudan bunlara ihtiyaç duymuyorum.
Akıntıdan bahsedilmiş. Benimde oluyor, normal zaten hamilelikte bunlar. Koku ve renkte bir sorun yoksa panik yapmayın. Yine de su gibiyse doktorunuza sorun. Ben resmen aktığını hissediyorum vajinamdan. Günlük pedimi değiştirme ihtiyacı hissediyorum. Hele geçende avm de panik yaptım, sudan mı geldi, yoksa kanama falan mı oldu diye. Allah'tan yoktu öyle birşey, bildiğin beyazımsı kıvamlı akıntı.
Aslında 17. kat aşağı katlara göre daha havadar olmaz mı? Şöyle camı falan açtığında bir eser herhalde:)he buarada evım 17 katta ve sabah 6 dan aksam hava kararana kadar gunes goruyor..ve butun kıs dogalgaz yanmasına ragmen 3 tl fatura geldı oyle de bır yaltımı var...lutfen yardımm
Aslında 17. kat aşağı katlara göre daha havadar olmaz mı? Şöyle camı falan açtığında bir eser herhalde:)
Gerçi evinin olduğu bölgede önemli. Benim oturduğum yer etrafı açıklık olduğu için üfür üfür eser. Ben birde giriş katım. Akşam eve gittiğimde dışarıya göre serin oluyor ki sabah mutfaktan başlayıp akşam batarken yatak odamdan çıkan bir güneş var:)
canım cok gunes var ya bılmıyorum.arada esıyor ama hergun degıl.şimdi kayınvalıdemde kalıyorum buradada evler cok yan yana2 katta demırde yok hırsız gırıyor dıye camlarda kapalı ıyce kavruluyorumm.
cnm ben ped kullanmıyorum baktari üretmesin diye akıntı içinse peçete koyuyorum sanki daha hijjenik gibi geliyo yanılıyoda olabilirim ama her wc ye girdiğimde değiştirmiş oluyorum aynı ped kalmamış oluyo diye düşünüyorum.
Bende pedi değiştiriyorum. Bütün gün aynı ped kullanılırsa tabi sakıncası olabilir. Bana geçmiş yıllarda kadın sağlığı merkezinde bir doktor "en güzeli minik minik tülbentler yapıp iççamaşırına koymak" demişti.
günaydın 2012 nin en güzel anneleriiiiii
en tatlı bebekleri
Benimki de bir aşağıda bir yukarıda:) El kadar şey bu kadar nasıl hareket eder, bilmem:)Kayabebe gogsumun altinda hissediyorum demissin cok sasirdim,ben birak gobegi kasiklarimda hissediyorum hep,benim ki asagida mi oluyor ki acaba???
kızlar su klıma konusunda ben cok kararsızım.işyerınde klımanın altında oturuyordum.işten cıktıktan sonra boynumun cok agrıdını fark ettım.doktora gıttım.doktor bana klıma carpmıstır senı dedı ıgne felan verdı neyse gecmeyınce tekrar gıttım boyun fıtıgı dedı.klima buna sebep olabılıyomus.sımdı ıse arabada bıle klıma calısınca boynum agrıyor.onuda gectım ılerde kızımı da carpar dıye dusunuyorum.sızce taktırıyım mı yoksa baska fıkırlerınız var mı?
he buarada evım 17 katta ve sabah 6 dan aksam hava kararana kadar gunes goruyor..ve butun kıs dogalgaz yanmasına ragmen 35 tl fatura geldı oyle de bır yaltımı var..merkezı sıstem den ısınıyor evım sasırmayın.lutfen yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?