2012 Ekim Anneleri

Bazen gobegime dogru olunca bende goruyorum,mucize gibi:))

Gule gule kullan canim:)))sallanan sandalyenin fiyati ne kadarmis,bende istiyorum boyle bisey...

Kayabebe gogsumun altinda hissediyorum demissin cok sasirdim,ben birak gobegi kasiklarimda hissediyorum hep,benim ki asagida mi oluyor ki acaba???

canım artıkyavaş yavaş büyüyorlar bende sürekli göğüs altımda hissetmiyorum zaten o sürekli ğöğüs altı hissedeceğim dönemlere daha var genel de aşağıda ama yukarılara çıkmayada başladı kuzuşum

kızlar herkeze slmm

ateş ölçer ile emzirme pompası aldınız mı yada araştırdınız mı yardımcı olurmusunuz
Emzirme pompası konusunda kararsızım. Kısmetse bebeğim olunca çalışmayacağım, ama yine de lazım olabiliyor bu pompalar. Bazen gögüsteki şişliği önlemek için boşaltmak gerekiyor. Ben sanırım bunu lazım olursa o vakit alacağım.
Ateş ölçere gelince mutlaka olmalı. Ben basitlerinden aldım. Braun marka. Yeterli olacağını düşünüyorum. Zaten ateş çok önemli ölçer olmazsa elimizle bile hissetsek biraz ateş doğru doktora koşmamız gerek.

Ben myceyin hamile destek yastığını aldım rahat kullanışlı fakat çok ses çıkartıyor sağa sola dönerken eşim rahatsız oluyor içinde özel bir dolgu maddesi var tek kusuru o ama doğumdan sonra emzirme yastığı olarak da kullanabilicem

kızlar herkeze slmm

ateş ölçer ile emzirme pompası aldınız mı yada araştırdınız mı yardımcı olurmusunuz

Benim az önce geldi hepsiburadadan sipariş etmiştim arzum bebenin hem kulaktan hem de alından kızılötesiyle ateş ölçeri. Yüzey sıcaklıklarını da ölçüyor suyun mamanın gibi fiyatı da 59 tl

Bu emzirme yastığı "C" şeklinde olan mı? Geçen ben nette gördüm kalıbını çıkarmıştı bir blog yazarı sanırım. Evde kendiniz dikebilirsiniz diye. Kendimiz yaparsak içinede ses çıkartacak birşey koymayız. Çarşıda gördüm ama ne fiyatını sordum ne de yakından baktım.

Benimki büyük uzun olanlardan muza benziyor daha çok ama U şeklini de alıyor fiyatı 67 tl idi

17. katmı asla oturamam orda korkarım beee , klima benide hasta ediyor , zaten göbeğim yada ayağım az açık olsun hemen üşütürüm ben , şu tavana takılan vantilatörler var çok şık biz ondan taktırmayı düşünüyoruz

canım bızım bloklar 30 kat o yuzden 17 pek te fazla degıl.bızım burada hep yuksek katlı bınalar ne yapalım.degıstırme sansımda yok kendı evım yenı aldık daha ama kızım ıcın endıselıyım tabıı

ben çalışacağım için almak istiyorum birde ilk amanlarda emme sorunu olur diye tedirginim doğumdan önce almak istıyorum

ateş ölçer kulaktan ölçenlerden mi aldın ?

kulaktan ölçenleri tavsiye ediyolar galiba bebek uyurken bile rahatsız etmiyo ateş konusu çok önemli şimdi bakarım arzum bebenınkine teşekkürler

cicilerden baktım gerçi ikea da da görmüştüm. gerçekten çok güzel sağlıcakla uyusun da büyüsün inşallah

kulaktan ölçenleri tavsiye ediyolar galiba bebek uyurken bile rahatsız etmiyo ateş konusu çok önemli şimdi bakarım arzum bebenınkine teşekkürler

Yalnız kulaktan ölçmüyor alından da ölçüyor kızılötesiyle iki türlü kullanımı var

Yalnız kulaktan ölçmüyor alından da ölçüyor kızılötesiyle iki türlü kullanımı var

nasıl kullanılıyo acaba ben biraz kararsız kaldım kızılötesinde , bende dün weewell in alından ölçen yeni çıkan modeline baktım mağazada , düğmesine basıp şakaktan başlayıp alın üzerinden diğer şakağa kadar gezdiriyorsun filan yazıyordı üzerinde , 79 du fiyatıda , almadım ama bana belli olmaz yarın başkasını görürüm pişman olurum die

dandik olsun ne olacak?zaten ne kadar kullanılacak?bana çok gereksiz geliyor açıkçası..yer kalabalığı sadece..

almayıda düşünmüyorum..abimin kızınada biri vermişti pembe turkuaz gibi bi renkti sanırım hastaneye giderken koyuveririm onun içine nolcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…