Benimki de bir aşağıda bir yukarıda:) El kadar şey bu kadar nasıl hareket eder, bilmem:)
Yalnız aşağıda olunca canımı bile acıtıyor hareketleri. Ve bu hareketler dışarıdan gözükmüyor. Ama göbek hizasında olunca dalga dalga göbeğim.
Bu hafta benim göbeğin yukarı kısımlarıda şişmeye başladı. Ama bebeği hissettiğim en fazla yükseklik göbek deliği hizası.
AsudeD, Allah sağlıkla kullanmasınızı nasip eder inşallah iyi günlerde.
Günaydın Hanımlar
Dün saat 4 civarı nihayet ıkea dan aradılar Hensvık beşik geldi diye bizde hemen gittik aldık beşiğimizibir de daha önce beğendiğim bir kırmızı sallanan koltuk vardı emzirme koltuğu olarak kullanmak istiyordum onu da aldı bana canım eşim
Hava çok sıcaktı ama iyi ki gidip hemen almışız çünkü bizim gibi almak isteyen ve numarasını bırakan 11 kişi daha varmış ve 8 tane beşik gelmiş:26: bu modelden almak isteyen arkadaşlar bir an önce alsın özellikle de Bursa da oturanlar malum burda sadece bi tane ıkea var...
İşte ciciclerimizzz
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...bislerine-aldigi-ciciler-42.html#post25092880
Gule gule kullan canim:)))sallanan sandalyenin fiyati ne kadarmis,bende istiyorum boyle bisey...
Kayabebe gogsumun altinda hissediyorum demissin cok sasirdim,ben birak gobegi kasiklarimda hissediyorum hep,benim ki asagida mi oluyor ki acaba???
Emzirme pompası konusunda kararsızım. Kısmetse bebeğim olunca çalışmayacağım, ama yine de lazım olabiliyor bu pompalar. Bazen gögüsteki şişliği önlemek için boşaltmak gerekiyor. Ben sanırım bunu lazım olursa o vakit alacağım.kızlar herkeze slmm
ateş ölçer ile emzirme pompası aldınız mı yada araştırdınız mı yardımcı olurmusunuz
kızlar hepinize günaydınhamıle yastıgı kullanıp tavsıye eden var mı ? elyaf yorganıma bacaklarımla sarılıp yan yatıyordum şimdi yorgan sıcak olmaya başladı,gece aklıma geldı acaba hamıle yastıgı alsam bu yorganın yerını tutar mı dedım ..
kızlar herkeze slmm
ateş ölçer ile emzirme pompası aldınız mı yada araştırdınız mı yardımcı olurmusunuz
Bu emzirme yastığı "C" şeklinde olan mı? Geçen ben nette gördüm kalıbını çıkarmıştı bir blog yazarı sanırım. Evde kendiniz dikebilirsiniz diye. Kendimiz yaparsak içinede ses çıkartacak birşey koymayız. Çarşıda gördüm ama ne fiyatını sordum ne de yakından baktım.Ben myceyin hamile destek yastığını aldım rahat kullanışlı fakat çok ses çıkartıyor sağa sola dönerken eşim rahatsız oluyor içinde özel bir dolgu maddesi var tek kusuru o ama doğumdan sonra emzirme yastığı olarak da kullanabilicem
Bu emzirme yastığı "C" şeklinde olan mı? Geçen ben nette gördüm kalıbını çıkarmıştı bir blog yazarı sanırım. Evde kendiniz dikebilirsiniz diye. Kendimiz yaparsak içinede ses çıkartacak birşey koymayız. Çarşıda gördüm ama ne fiyatını sordum ne de yakından baktım.
kızlar su klıma konusunda ben cok kararsızım.işyerınde klımanın altında oturuyordum.işten cıktıktan sonra boynumun cok agrıdını fark ettım.doktora gıttım.doktor bana klıma carpmıstır senı dedı ıgne felan verdı neyse gecmeyınce tekrar gıttım boyun fıtıgı dedı.klima buna sebep olabılıyomus.sımdı ıse arabada bıle klıma calısınca boynum agrıyor.onuda gectım ılerde kızımı da carpar dıye dusunuyorum.sızce taktırıyım mı yoksa baska fıkırlerınız var mı?
he buarada evım 17 katta ve sabah 6 dan aksam hava kararana kadar gunes goruyor..ve butun kıs dogalgaz yanmasına ragmen 35 tl fatura geldı oyle de bır yaltımı var..merkezı sıstem den ısınıyor evım sasırmayın.lutfen yardımm
17. katmıasla oturamam orda korkarım beee , klima benide hasta ediyor , zaten göbeğim yada ayağım az açık olsun hemen üşütürüm ben , şu tavana takılan vantilatörler var çok şık biz ondan taktırmayı düşünüyoruz
Emzirme pompası konusunda kararsızım. Kısmetse bebeğim olunca çalışmayacağım, ama yine de lazım olabiliyor bu pompalar. Bazen gögüsteki şişliği önlemek için boşaltmak gerekiyor. Ben sanırım bunu lazım olursa o vakit alacağım.
Ateş ölçere gelince mutlaka olmalı. Ben basitlerinden aldım. Braun marka. Yeterli olacağını düşünüyorum. Zaten ateş çok önemli ölçer olmazsa elimizle bile hissetsek biraz ateş doğru doktora koşmamız gerek.
sağolasın canımsandalye 239 lira ve üstündeki minderi için farklı renkte seçenekler var...
Ben myceyin hamile destek yastığını aldım rahat kullanışlı fakat çok ses çıkartıyor sağa sola dönerken eşim rahatsız oluyor içinde özel bir dolgu maddesi var tek kusuru o ama doğumdan sonra emzirme yastığı olarak da kullanabilicem
Benim az önce geldi hepsiburadadan sipariş etmiştim arzum bebenin hem kulaktan hem de alından kızılötesiyle ateş ölçeri. Yüzey sıcaklıklarını da ölçüyor suyun mamanın gibi fiyatı da 59 tl
Günaydın Hanımlar
Dün saat 4 civarı nihayet ıkea dan aradılar Hensvık beşik geldi diye bizde hemen gittik aldık beşiğimizibir de daha önce beğendiğim bir kırmızı sallanan koltuk vardı emzirme koltuğu olarak kullanmak istiyordum onu da aldı bana canım eşim
Hava çok sıcaktı ama iyi ki gidip hemen almışız çünkü bizim gibi almak isteyen ve numarasını bırakan 11 kişi daha varmış ve 8 tane beşik gelmiş:26: bu modelden almak isteyen arkadaşlar bir an önce alsın özellikle de Bursa da oturanlar malum burda sadece bi tane ıkea var...
İşte ciciclerimizzz
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...bislerine-aldigi-ciciler-42.html#post25092880
kulaktan ölçenleri tavsiye ediyolar galiba bebek uyurken bile rahatsız etmiyo ateş konusu çok önemli şimdi bakarım arzum bebenınkine teşekkürler
Yalnız kulaktan ölçmüyor alından da ölçüyor kızılötesiyle iki türlü kullanımı var
Yalnız kulaktan ölçmüyor alından da ölçüyor kızılötesiyle iki türlü kullanımı var
kızlar fıkırlerınıze ıhtıyacım var ben bu bebek arabasını aldım.sımdıde portbebe setı olarak bu lınktekını dusunuyorum.uyumlu olsun dıye ama bıraz dandık gıbı.bırcok yere baktım bu renkte yok sızce nasıl.
Eki Görüntüle 444211
BABYMOL PRESTJ 2 L PORT BEBE SET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?