- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
dandik olsun ne olacak?zaten ne kadar kullanılacak?bana çok gereksiz geliyor açıkçası..yer kalabalığı sadece..
almayıda düşünmüyorum..abimin kızınada biri vermişti pembe turkuaz gibi bi renkti sanırım hastaneye giderken koyuveririm onun içine nolcak:)
Yalnız kulaktan ölçmüyor alından da ölçüyor kızılötesiyle iki türlü kullanımı var
esımde ole dıyor bır kere kullan at dıyor.sankı ne kadar kullanıcaksın dedıde ne bılıyım ben kararsız kaldım ıste.herhalde alıcam.bebek arabasının rengını cok begendım ama annem kıza bu rengın mı aldın dıyınce kafam karıstı acaba yanlıs bır secım mı bız ılerde erkek olursa da kullanır dıye aldık boyle bır renk sen ne dersın?*
Evet, kulaktan.ben çalışacağım için almak istiyorum birde ilk amanlarda emme sorunu olur diye tedirginim doğumdan önce almak istıyorum
ateş ölçer kulaktan ölçenlerden mi aldın ?
Evet, kulaktan.
Sen çalışacaksan almak zorundasın zaten. Onunda iki çeşidi oluyor.
Alıp fazla sütünü buzlukta saklayanlar oluyor mesela. İleriki aylarda olmazsa sütüm diye. Sanırım 6 ay buzlukta saklanabiliyor anne sütü.
Birde bebeğin çenesi çok güçsüz olacağı için ilk zamanlar, sütü çoğaltmak içinde kullanılabilinir.
ben dün idil baby mağazasına gittim , çok beğendim ürünleri gerçekten dokununca anlaşılıyor kalitesi , senin 20 li set 122 di birde 10 lu organik vardı 79 du oda , anakucağı vardı bi tane çok beğendim ama 550 idi obirde senin anakucağına çok benzer bi tane vardı kampanyada 250 tl ama pille çalışıyormuş , senin aldığın ne ile çalışıyor ? kaç tipi var onuda bilmiyorum ama bi pilli bide elektrikli var sanırım :26:
bence gayet hoş rengi cnm..
ben kırmızı siyah almayı düşünüyorum aklımda öyle var ama araba için erken bi doğsun öyle alırım.çünkü kış bebeği olacak zaten dışarı çıkamıcaklar pek..,bide ben böyle bez bebek çantalarını sevmiyorum 2 renklileri hiç sevmiyorum hele..şık bi çanta alıcam büyük
Merhabalar herkese.. dün kontrole gittik bebeğim yukarı çıkmış çok şükür kafası sağdaydı yavrumun çok mutlu olduk, detaylı usg nin sonucuna baktı çok iyi maşallah dedi, böbrek olayına takmayın o çok görünen birşey 10mm olmadıkça bir sorun olmaz dedi çok rahatladık.. şeker yüklemesi yaptırdık hiç bir problem yok şükür ama aç karnına şeker li suyla durmak çok zor oluyor ben içerken zorlandım çıkarıyordum az kalsın :) yolculuk olayını sorduk kesinlikle yasak dedi serklajdan dolayı bizim tatil yattıolsun bebeğimiz iyi olsunda Rabbim onu korusun seneye beraber gideriz inşallah nasıl olsa çok masrafımız olacaktı.. ve benim canım aşırı dondurma çekiyor eşimde almıyordu hasta olursun üşürsün diye doktora sordu doktor hasta olmama kaydıyla yiyebilir dedi kızlar 8 kilo almışım 60 olmuşummmmmmm
bence gayet hoş rengi cnm..
ben kırmızı siyah almayı düşünüyorum aklımda öyle var ama araba için erken bi doğsun öyle alırım.çünkü kış bebeği olacak zaten dışarı çıkamıcaklar pek..,bide ben böyle bez bebek çantalarını sevmiyorum 2 renklileri hiç sevmiyorum hele..şık bi çanta alıcam büyük
günaydın kızlar..hava gerçekten çookkk sıcakk..allah hepimize yardım etsin..bu arada dün bir arkadaşım erken doğum yaptı 32. haftada şok oldum resmen..gittim kendisi iyi bebek de solunum cihazında şu anda 1 kilo 800 gram dua edin kızlar nolur bebiş kavuşsun annesine
bebek buyumus canım merak etmesın benım dun doktorum 1 kıloyu tamamlayalım rısk kalkıyor dedı.Allaha emanet olsunlar.dualarım onlarla
iyi günlerde sağlıkla kullanın canım beşiğinde sandelyende harikaben kırmızıyı çok severim zaten
cicilerden baktım gerçi ikea da da görmüştüm. gerçekten çok güzel sağlıcakla uyusun da büyüsün inşallah
Sizde de mi böbrekte büyüme çıktı?
Bizim 5mm çıktı sol böbrek, üst sınır 4mm imiş. 2. düzey ultrasonda çıktı sonuçlar. Perinatoloji uzmanı "merak edilecek bi'şey değil, rutin kontrolünde takip etsin doktorun" dedi.
Kizlar geceleri bende cok huzursuzum cunku ne tarafa yatsam o tarafim acayip agriyor.Agri mi sizi mi anlayamiyorum ama done done bir hal oluyorum vallahi.bir de esimin bacaklarini acarak yatma huyu var,bu sizde de var mi?korkuyorum karnima gelir bacagi falan diye,resmen yatakta debeleniyorum,o bana yuz tarafini donunce hemen arkami donuyorum o arkasini donunce hemen o tarafa donuyorum yani resmen kaciyorum bacaklarindan
Sizlerde esi benimki gibi olan yok mu?
Ben bu isimlerden birini ayrıca çokkkkkk beğendim feliscimmmmmm
Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrr çok ama çok güzel bir gün geçiririz inşallahhh hep birlikteee.... Ben bugün tetenoz olmaya gideceğim.
günaydın kızlar benim ayaklarım çok yanıyo terlik giymeme rağmen ateşini söndüremiyorumsiz ne yapıyosunuz ara ara yıkıyorum soğuksuyla ama anlık faydası oluyo
Benim ana kucağı ev tipi olan tiny love ın titreşimli yatak yeri orası pille çalışıyor ayrıca tepesinde dönencesi var o da pille çalışıyor müzikli ışıklı galiba daha takmadım pillerini 3 ay sonra takarım
Ben dışarı çıkıyorum kızlar gelince yine yazarım öpüyorum herkesleri
ben zaten cantayı kullanmıycam.chıcco nun bakım setını alıcam o takımıda sadece portbebe ıcın alıyorum..
ben zaten cantayı kullanmıycam.chıcco nun bakım setını alıcam o takımıda sadece portbebe ıcın alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?