benim ilk haftalarda başladı akıntım hemde yoğun bir şekilde , herkes beyaz diyor ama benimki sarı , doktorum normal dedi gebelik akıntısı o koku yoksa korkma dedi , son zamanlardada senin dediğin gibi bir ıslaklıkta hissetmeye başladım , gece geliyo sanırım , sabah yataktan kalkınca birden iç çamaşırım ıslanıyor ama o amnion sıvısı olduğunu sanmam
İnşallah değildir de zaten. Şeffaf, renksiz bir su gibi bir ıslaklık olması beni endişelendiriyor. Cumartesi hem detaylı ultrasaona gireceğim, hem de bu konuyu sorup, amniyon sıvımı kontrol ettireceğim....Bakalım, güzel haberlerle gelmek dileğiyle
Aminnnn canım saol , banada doğal yolla olmaz bebeğin diyordu doktorlar polikistik overden dolayı ama hep hayırlıysa bir evlat ver Allahım die dua ettim ve geldi meleğimiz , şimdiki doktoruma ilk 12. haftamda gittim , oda usg de bakınca doğal yolla hamile kalmamın çok büyük şans olduğunu söyledi , Allahım kısmet etti demekki , hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşalım inşallah
bugünde ben gidicem doktoruma , çok özledim kızımı 5 hafta oldu , iyi haberlerle dönelim hepimiz inşallah
canım tetanoz aşısı normalde 5 doz tamamlanıyor. ama gebelikte 3 doz. biri 20.haftalarda,ikincisi bir ay sonra,üçüncüsü de 6 ay sonra yani doğumun ardına denk geliyor.. onlarında vücudu koruma süreleri,tutma süreleri var. yani doğuma bir ay kala 1. aşıyı yaptırsan hiç bir anlamı kalmıyor.korumaya başlamamış bile oluyor..tetanoz aşısını son aylara doğru olacağız diye biliyorum. erken olmanın bir nedeni var mı?
bugünde ben gidicem doktoruma , çok özledim kızımı 5 hafta oldu , iyi haberlerle dönelim hepimiz inşallah
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBizimde yarın sabah randevumuz var oğluşumu çookkkk özledim acaba ne yapıyor minik kuşum
kesin bana çok kilo aldın diyecek , senin yemek listenden biraz bahsedermisin canım ? banada fikir olsun , ne yiyorumda alıyorum bu kadar anlamadım ama :26:
canım tetanoz aşısı normalde 5 doz tamamlanıyor. ama gebelikte 3 doz. biri 20.haftalarda,ikincisi bir ay sonra,üçüncüsü de 6 ay sonra yani doğumun ardına denk geliyor.. onlarında vücudu koruma süreleri,tutma süreleri var. yani doğuma bir ay kala 1. aşıyı yaptırsan hiç bir anlamı kalmıyor.korumaya başlamamış bile oluyor..
güzel haberlerle dön..
kızlar ben en son 20+4 te gittim doktora. bana haziranın son haftası gel dedi tekrar.ama o zaman da 25+ larda oluyorum. bana biraz geç gibi geldi.. 4 hafta ediyor ama ilk başta verdiği gebelik kontrolleri kağıdında da 24te şeker yüklemesi yazıyor.. hani diyorum kızımı özlemişken tam 24 te haftaya gitsem nasıl olur
Ne kadar kilo aldın ki?
O zaman bu gün senden güzel haberler bekliyoruz
O zaman bu gün senden güzel haberler bekliyoruz
portbebeler çok kullanışsız , geçen gördüm karı koca tutmuş birer ucundan , yavrum yazık bi o yana bi bu yana ayran gibi çalkalanıyordu , çok gereksiz bence, ben babasling alıcam
kızlar hepinize günaydınhamıle yastıgı kullanıp tavsıye eden var mı ? elyaf yorganıma bacaklarımla sarılıp yan yatıyordum şimdi yorgan sıcak olmaya başladı,gece aklıma geldı acaba hamıle yastıgı alsam bu yorganın yerını tutar mı dedım ..
kesin bana çok kilo aldın diyecek , senin yemek listenden biraz bahsedermisin canım ? banada fikir olsun , ne yiyorumda alıyorum bu kadar anlamadım ama :26:
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBizimde yarın sabah randevumuz var oğluşumu çookkkk özledim acaba ne yapıyor minik kuşum
asude senin doktor beslenme uzmanı gibiymiş cidden hayran kaldım , benimki garibim kendide tontiş zaten pek bilmiyor bu konuları sanırımkocam pirinç pilavını çok seviyor , neredeyse her yemeğin yanında yer o derece , yapınca bende yiyorum tabii , pirinç yok anlaşıldı , meyveyide çok yiyorum malesef oda azaltılacak ve yanında yoğurt yerim 2-3 kaşık artık , ama her hafta sonu anneme gidiyorum işte onun hamur işlerine nasıl dayanırım bilmiyorum en azından az yemeye çalışırım artık , zahmet verdim canım saol , birde böyle deneyeyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?