Hakikaten asudeD'nin doktor beslenme uzmanı gibi detaylı bilgi vermiş.
Aslında ben hamile kalınca hep beslenme uzmanına gitmeyi planlardım önceden ama vakit bulup bir türlü gidemedim.
Benim doktorum kısa ve öz konuştu. Hamurişi, tatlı yok. Süt, ayran, yoğurt, peynir bol tüket. Az az sık sık yemek ye.
Allah'a şükür fazlada kilo almadım. Alsam belki daha detaylı bilgi verirdi.
Ben atıştırmalık olarak bisküvi tarzı şeyleri pek tercih etmemeye çalışıyorum, onun yerine salatalık falan yiyiyorum:)
Meyveyide sadece akşamları yiyiyorum. Ama evde olsam eminim devamlı buzdolabına dayanır meyve atıştırırdım. Hamurişinide hiç canım çekmiyor. FaktorB sende annene söyle fazla çeşit yapmasın hamurişini:), haftada bir gün hamurişi çok yemedikten sonra fazla olmaz gibi geliyor bana.
Bu arada birazdan burada buharlaşacağım. Evde olanlar çok şanslı. Bu sıcakta eve nasıl döneceğim, bilmiyorum.
kızlar cumartesı gunu kızımın 2incı detaylı ultrasonu var.ınsallah ıyıdır bırde benım d.gunum.dogum gunumde kızımı gorucemm...cok guel denk geldı valla.
Benim üzerimdeki kıyafetler yapıştı resmen. Bir an önce eve gidip rahat birşeyler giymek istiyorum.Az önce çamaşır sermeye çıktım balkona inanırmısın nasıl çamaşırlığa dizdiğimi bilmiyorum öyle fena dışarısı nefes alamadım hemen içeri kaçtım...Allah yarım etsin dışarda olanlara çalışanlara...
24-28 arası zaten canım şeker yüklemesi , doktor senin durumuna göre 25. haftayı vermiştir sanırım
Heey doğum günün kutlu olsun! Ne güzel bir doğum günü hediyesi olacak... Benim de cts 2. detaylı ultrasonum var....Hadi bakalım güzel haberlerle inşallah !
2.detayli ne kizlar ben hic duymadim ben zaten detayli yaptirdim ayin 5 de yaptim bu baska bisey mi??
asude senin doktor beslenme uzmanı gibiymiş cidden hayran kaldım , benimki garibim kendide tontiş zaten pek bilmiyor bu konuları sanırımkocam pirinç pilavını çok seviyor , neredeyse her yemeğin yanında yer o derece , yapınca bende yiyorum tabii , pirinç yok anlaşıldı , meyveyide çok yiyorum malesef oda azaltılacak ve yanında yoğurt yerim 2-3 kaşık artık , ama her hafta sonu anneme gidiyorum işte onun hamur işlerine nasıl dayanırım bilmiyorum en azından az yemeye çalışırım artık , zahmet verdim canım saol , birde böyle deneyeyim bakalım
Kızlar merhaba bugun müdürümle fena tartıştım sınırlerim çok bozulduu doğuma kadar kendi aracımla işe gelip gideceğim arac olayı kaldırıldı oda benim hamileliğime denk geldi ama bugun okadar içten üzüldüm ve ah ettimki dilerim rabbim bu insanlara vijdan verir yıllardır bu firmaya emek verdim gecemi gündüzümü verdim mükafatım çok güzel oldu ve çok soğudum heran işyerinden ayrılabilirim o kadar gözümü kararttım ama acele karar vermekde istemiyorum ödemem gereken kredi borcum var bakalım eve bi gidewyim sakin kafayla düşüneyim
Ayyy çok şükür siparişlerim geldi resimlerini çekip koyuyorum ciciler topiğine
2.detayli ne kizlar ben hic duymadim ben zaten detayli yaptirdim ayin 5 de yaptim bu baska bisey mi??
merhaba kizlar.
ben bugun demir hapina basladim. kakaolu ve vitaminli. internetten cok arastirdim.herkesin tek sikayeti bulantilar. ama herkes ac karnina ictigi icin oyle. ama benim ilac ozellikle buyuk harflerle yemekten sonra su ile alinmali yaziyor. rengi siyah ve kokusu cikolata gibi. icinde vitamin b ve vitamin c.
benim 3 gecedir korkunc sancilarla kramp giriyor karnima. nefesim kesiliyor hareket edemiyorum. aslinda bebek donerken oluyor bu kramp. sizlerdeki degisikler nedir acaba?
Slm kızlar ben butun ılacları kestım rahat 15 gundur ıcmıyorum elevıtı kan ılacını felan cok kılo aldırdı bana acayıp ıctah actı bende
doktora sordun mu peki canım, ben pazartesi gittiğimde sordum ilaçları. Bırakma dedi elevit i gün aşırı al ferplex sabah akşam devam. Hee bide ilave colasprini ekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?