slm kizlar.ben22.haftamdayim.doktor bana kiz gibi goruyorum ama yinede bu fikre yogunlasma birdahaki ultrasonu bekle dedi.erkek dese neyse belki kordondan falan yanlislik olabilir ama bu haftada kiz bebek dedi olmaz heralde.sizde nasil oldu?
vallahı sormadım sormuycamda benım eltım cocuguna hamıleyken sadece folık asıt ıcmıs ben 3 ılac kullanıyorum vıtamın kan ılacı magnezyummm vee tam 6 aydmak a 11 kılo aldımmm hep ılac yuzundenn doymak bılmıyorummmm yedıkce yıyorummm
detaylı da netleşiyor aslında canım henüz sana yapılmadı mı?
detaylı da netleşiyor aslında canım henüz sana yapılmadı mı?
evet ilaçlar çok fazla iştah açıp kilo almamıza sebep oluyor ama canım yine de doktora sorsaydın sanki daha iyiydi :)) benim içim rahat etmiyor ilaçları içmeyince.
Akşam yürüyüşlerine başladık ama inşallah aksatmazsak her akşam yürüyelim diyoruz. Böylece kilo yapışıp kalmaz
yapildi canim bu haftada organlarina falan herseyine bakildi iyi cikti cok sukur.ya iste cinsiyetine kiz goruyorum ama yinede bu fikre yogunlasma dedi.ben yurtdisindayim birdahaki scanim 28.haftada bende bebisim bir sarili beyazli takim aldi kafam karisti gozum pembelerde ama 28.haftayi bekliyim en iyis.ama kizim diye seviyorum:)
canımcım ben listeye eklemen için bilgilerimi yazmıştım ama görmedin sanırım.
kızlarcım merhaba, sizler dereotu ve maydonoz tüketiyormusunuz ben hiç tüketmedim yemeklerin dışında vee deli gibi dereotlu omlet yemek istiyorum zararı varmı acaba???
kızlarcım merhaba, sizler dereotu ve maydonoz tüketiyormusunuz ben hiç tüketmedim yemeklerin dışında vee deli gibi dereotlu omlet yemek istiyorum zararı varmı acaba???
Hakikaten asudeD'nin doktor beslenme uzmanı gibi detaylı bilgi vermiş.
Aslında ben hamile kalınca hep beslenme uzmanına gitmeyi planlardım önceden ama vakit bulup bir türlü gidemedim.
Benim doktorum kısa ve öz konuştu. Hamurişi, tatlı yok. Süt, ayran, yoğurt, peynir bol tüket. Az az sık sık yemek ye.
Allah'a şükür fazlada kilo almadım. Alsam belki daha detaylı bilgi verirdi.
Ben atıştırmalık olarak bisküvi tarzı şeyleri pek tercih etmemeye çalışıyorum, onun yerine salatalık falan yiyiyorum:)
Meyveyide sadece akşamları yiyiyorum. Ama evde olsam eminim devamlı buzdolabına dayanır meyve atıştırırdım. Hamurişinide hiç canım çekmiyor. FaktorB sende annene söyle fazla çeşit yapmasın hamurişini:), haftada bir gün hamurişi çok yemedikten sonra fazla olmaz gibi geliyor bana.
Bu arada birazdan burada buharlaşacağım. Evde olanlar çok şanslı. Bu sıcakta eve nasıl döneceğim, bilmiyorum.
Slm kızlar ben butun ılacları kestım rahat 15 gundur ıcmıyorum elevıtı kan ılacını felan cok kılo aldırdı bana acayıp ıctah actı bende
doktorumuza gittik geldik 41 kere maşallah kızıma herşeyi normal dedi doktorumuz , radyolojiden bahsetmedi bende sormadım artık detaylıca baktı die, burası göbek bağı dediğinde , doktorcum hala kızmı bizim kız deyiverdimkız dedi kesindi zatende teyid etmiş olduk , ama beni nörologa gönderdi , yani geç die gidemedim tabide randevu alıp gidicem , bu parmak uyuşmaları kalıcı felce kadar gidebilir nadirde olsa , önlemimizi şimdiden alalım dedi , emg istedi , ben hiç bilmiyorum bu emg neyse :44: radyasyonlu birşey değildir herhalde , bilgisi olan varmı acaba ?
benim detaylıdaki doktır karıştırdı arkadaşım 18 haftadan beri 2 doktorda erkek dedi detaylıdaki suratsızda cinsiyetini görmüyorum kızda olabilir dedi daha sonrada üztüne düşüpte cinsiyeti şu demedi
ver paramı geri o zaman deseydin sende
gözun aydın canım ben sonuclarımı dun doktora gosterdım hersey cok ıyı dedı muayene ettı sıkayetım vardı muayene ucretı almadı bıle ama gebelık mantarı cıktı bende 1 er dozluk 2 tane fıtııl verdı 28 haftada gel seker yuklemesı ıcın dedı tam 6 hafta sonra cok uzun geldı ama saglıklı olduktan snra bebısım bıraz gec gorurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?