2012 Ekim Anneleri

slm kizlar.ben22.haftamdayim.doktor bana kiz gibi goruyorum ama yinede bu fikre yogunlasma birdahaki ultrasonu bekle dedi.erkek dese neyse belki kordondan falan yanlislik olabilir ama bu haftada kiz bebek dedi olmaz heralde.sizde nasil oldu?

detaylı da netleşiyor aslında canım henüz sana yapılmadı mı?

evet ilaçlar çok fazla iştah açıp kilo almamıza sebep oluyor ama canım yine de doktora sorsaydın sanki daha iyiydi :)) benim içim rahat etmiyor ilaçları içmeyince.

akşam yürüyüşlerine başladık ama inşallah aksatmazsak her akşam yürüyelim diyoruz. böylece kilo yapışıp kalmaz

benim detaylıdaki doktır karıştırdı arkadaşım 18 haftadan beri 2 doktorda erkek dedi detaylıdaki suratsızda cinsiyetini görmüyorum kızda olabilir dedi daha sonrada üztüne düşüpte cinsiyeti şu demedi

yapildi canim bu haftada organlarina falan herseyine bakildi iyi cikti cok sukur.ya iste cinsiyetine kiz goruyorum ama yinede bu fikre yogunlasma dedi.ben yurtdisindayim birdahaki scanim 28.haftada bende bebisim bir sarili beyazli takim aldi kafam karisti gozum pembelerde ama 28.haftayi bekliyim en iyis.ama kizim diye seviyorum:)

canım ebn hamılelıgımın basından berı rahat gundee 1 saat yuruyorum suan tatıldeyızz hergun denızde havuzdayuzuyorum artııı aksamlarıda rahat 2 saatt yuruyuz yapıyoruzzz hamılelıgımınnn 2 ayındaa ıstanbula gıtmıstıkkkk hıc durmaksızın 8 saat gezmıstıkkk dusunnn artık bırde cok haraketlıyım bennn bunları yapmasamm herhaldee 20 kıloo almıstımm

maşallah canım bebişine sende deseydin ben bi fikre yoğunlaşmak istiyorum net bişey söyle bana doktorrr

canımcım ben listeye eklemen için bilgilerimi yazmıştım ama görmedin sanırım.

Baktım şimdi bende göremedim seni bilgilerini takip listesine bıraktıysan yazardım herhalde buraya bıraktın gözümden kaçtı bana yine listede yazılanlara göre bilgilerini bırakırsan eklerim canım

kızlarcım merhaba, sizler dereotu ve maydonoz tüketiyormusunuz ben hiç tüketmedim yemeklerin dışında vee deli gibi dereotlu omlet yemek istiyorum zararı varmı acaba???

kızlarcım merhaba, sizler dereotu ve maydonoz tüketiyormusunuz ben hiç tüketmedim yemeklerin dışında vee deli gibi dereotlu omlet yemek istiyorum zararı varmı acaba???

hayır canım ben çok tüketirim hatta reyhan, taze nane falanda tüketirim hiç zararını görmedim

doktorumuza gittik geldik 41 kere maşallah kızıma herşeyi normal dedi doktorumuz , radyolojiden bahsetmedi bende sormadım artık detaylıca baktı die, burası göbek bağı dediğinde , doktorcum hala kızmı bizim kız deyiverdim kız dedi kesindi zatende teyid etmiş olduk , ama beni nörologa gönderdi , yani geç die gidemedim tabide randevu alıp gidicem , bu parmak uyuşmaları kalıcı felce kadar gidebilir nadirde olsa , önlemimizi şimdiden alalım dedi , emg istedi , ben hiç bilmiyorum bu emg neyse :44: radyasyonlu birşey değildir herhalde , bilgisi olan varmı acaba ?

bak aklıma geldi şimdide ben çalışıyorken hep sabittim , kilomda çok iyiydi , boyumda var biraz, ne zaman çalışma hayatım bitti kilolar başladı yavaştan gelmeye , çalışırken insan meşgul oluyor yine ama evde herşey elinin altında , farketmeden yavaş yavaş geliyor kilolar

Slm kızlar ben butun ılacları kestım rahat 15 gundur ıcmıyorum elevıtı kan ılacını felan cok kılo aldırdı bana acayıp ıctah actı bende

bak ben onlarıda unutmuşum tamamen , bende bu kadar kilo aldırıcak yemiyorum diyordum , elevitle kan hapı bende kullanıyorum , doktorum bugünde kesmedi devam dedi , bu arada 6-7 kg almış gibi hissediyordum kendimi 5 haftada 3 kg daha almışım , gene çok ama en azından beklediğim kadar çıkmadı şükür :119:

gozunaydın canım cok sevındım herseyın yolunda olmasına,ınsallah onemlı bırsey cıkmaz senın ıcın bır an once baktır ıcın rahat etsın.

kılo durumun ne oldu kac kılo almıssın:)))

ver paramı geri o zaman deseydin sende

gözun aydın canım ben sonuclarımı dun doktora gosterdım hersey cok ıyı dedı muayene ettı sıkayetım vardı muayene ucretı almadı bıle ama gebelık mantarı cıktı bende 1 er dozluk 2 tane fıtııl verdı 28 haftada gel seker yuklemesı ıcın dedı tam 6 hafta sonra cok uzun geldı ama saglıklı olduktan snra bebısım bıraz gec gorurum artık

banada 28. hafta dedi canım , ben daha erken yapsak bende risk büyük dedim ama bu haftalarda yaparsak bizi yanıltır dedi , sen listeye uy 28. haftayı bekleyelim dedi , saolsun cd de verdi , kızışımın poposunu gördük ayy çok minnakkk geri yerlerini pek anlayamadık tabii bütün görünmediği için artık 28 cm ve 510 gr olmuş meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…