aynen canım hafif ağrı şeklinde ama yinede pinpirikleniyorum sanki arada rahim bölgemede vuruyor gibi ağrısı
aynen canım hafif ağrı şeklinde ama yinede pinpirikleniyorum sanki arada rahim bölgemede vuruyor gibi ağrısı
günaydııııııııııııııııııııııın,sabah kalktım eşimi gönderdim bir saat ortalığı toparlamam sürdü..yüklüğün altı üstüne gelmişti onu düzenledim kan ter içinde kaldım,duşumu aldım doktorumu izliyorum..benim hiç iş yapasım yok kızlar,mesela ocak yemek yaparken kirlendiği zaman hemen soğuduğunda silerdim,tertemiz yapardım.şimdi boşveresim geliyor herşeyi..akşamdan kalmış tabi kurumuş.. eee onu da eşimden bekleyemiyorum,o anca elektrik süpürgesi tutuyor uzanılcak eğilecek işleri görüyor..
bir de kızlar her sabah kızım uyandırıyordu beni,bugün sesi çıkmadı daha..iyidir inşallah...
kızlar birkaç isim bulduk kızıma sizinle paylaşmak istedim sizde bi fikir verirseniz sevirim elina yüsra,elina meva,elif yüsra,zeynep elif,zeynep meva,merve beyza
elif, zeynep ve beyza güzel bence
günaydın güzel anneler tatlı bebişlerrrrr
kasık ağrısı dün bendede vardı bu haftalar normalmiş rahim bağları geriliyormuş
ama ben ayağa kalkınca oluyorduu bide sancı değil hafif bir ağrı şeklindeydi bugün yok gibi,
kızlar birkaç isim bulduk kızıma sizinle paylaşmak istedim sizde bi fikir verirseniz sevirim elina yüsra,elina meva,elif yüsra,zeynep elif,zeynep meva,merve beyza
canım gule gule kullanın bende ıkeadan almak ıstıyorum aynısını gormustum ama o zaman daha vakıt var dıye ıncelememıstım bu yatagın korkulukları cıkıyor mu kac yasına kadar kullanabılıyor cocuk bırde fıyatı nedirGünaydın Hanımlar
Dün saat 4 civarı nihayet ıkea dan aradılar Hensvık beşik geldi diye bizde hemen gittik aldık beşiğimizibir de daha önce beğendiğim bir kırmızı sallanan koltuk vardı emzirme koltuğu olarak kullanmak istiyordum onu da aldı bana canım eşim
Hava çok sıcaktı ama iyi ki gidip hemen almışız çünkü bizim gibi almak isteyen ve numarasını bırakan 11 kişi daha varmış ve 8 tane beşik gelmiş:26: bu modelden almak isteyen arkadaşlar bir an önce alsın özellikle de Bursa da oturanlar malum burda sadece bi tane ıkea var...
İşte ciciclerimizzz
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...bislerine-aldigi-ciciler-42.html#post25092880
benım dogum ayapan arkadaslarım bunlardan aldılar ve bana tavsıye etmıyorlar nerde basıt ve ucuz varsa onu al dedıler hem cok pahalı hemde cok agır mıs rahat kullanamıyorlar bagajada zor sıgıyormus
Sangun , senin o yemeklerle 2 kg alman bile fazla , iyi güzel tavsiyelerde bulunmuşsun ama biz Türküz , bizim genlerde yosun filan yok , yesekte vücut tanımaz onları , hasta oluruz mazallahayrıca burada gdo suz soyada yok , emin ol oradakiler bilmekten bilmemekten değil , bizim ülkemizin nimetlerini bulamadıklarından yiyemiyorlar , Atatürküm bile ne demiş BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİN...!
nasıl oluyor o dereotlu omlet ? ben hiç bilmiyorum onu :26:
factor'cum bu dereotlu omlet mucize gibi birşey.herkese tavsiye ediyorum hamilelikte dereotu herkes yiyormuş madem.
yarım demet dereotunu ince kıyıp 1 adet çırpılmış yumurta biraz tuz, biraz pul biber ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağında pişiriyorum.
FAYDASI: DEREOTLU YADA MAYDONOZLU OMLET + 1 BARDAK PORTAKAL YADA GREYFURT SUYU + DEMİR DEPOLARIMIZIN TAVAN YAPMASI DEMEKMİŞ.HAFTADA 3 GÜN YİYORDUM HAMİLELİKTEN ÖNCE.DOKTORUM TAVSİYE ETMİŞTİ KENDİSİ ANKARA'NIN ÜNLÜ PROF.LARINDAN SİZLERDE TÜKETİN KIZLARCIM.ŞİFA OLSUN.
Sangun , senin o yemeklerle 2 kg alman bile fazla , iyi güzel tavsiyelerde bulunmuşsun ama biz Türküz , bizim genlerde yosun filan yok , yesekte vücut tanımaz onları , hasta oluruz mazallahayrıca burada gdo suz soyada yok , emin ol oradakiler bilmekten bilmemekten değil , bizim ülkemizin nimetlerini bulamadıklarından yiyemiyorlar , Atatürküm bile ne demiş BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİN...!
dünde tv de bi prof. kıymalı yumurta yapın , ıspanaklı yumurta yapın demir için dedi , akşam yaptım hemen kıymayı sevmesemde yedim biraz kızışım için , yanlız biz çok yanlış yapıyormuşuz yoğurtlu ıspanak yiyerek , ıspanaktaki demirin emilimini kalsiyum yani yoğurt engelliyormuş , yani demir içeren besinlerle kalsiyumlar beraber alınmicak birde çay kahve çikolata gibi kafeinlilerde engelliyormuş demir emilimini , ben dereotunu sevmiyorum ama omleti mutlaka denicem , belki bu şekilde yiyebilirim , tarif için saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?