2012 Ekim Anneleri

Günaydın kıslaaar? herkesler nasıllar bakalım?

Bu arada üşütmekten bahsedilmiş...çok dıkkat edin valla kendinize, gecen hafta ben bel ve kasık ağrısından öluyodum....meğersem idrar yollarımda enfeksiyon varmış.
antıbıyotık verdi....gebeyken antibiyotik kullanılmaz sanıyordum ama KLAMOKS oluyomuş....

velhasıl, herkese hastalıksız, güzel gebelik günleri diliyorum :)

günaydııııııııııııııııııııııın,sabah kalktım eşimi gönderdim bir saat ortalığı toparlamam sürdü..yüklüğün altı üstüne gelmişti onu düzenledim kan ter içinde kaldım,duşumu aldım doktorumu izliyorum..benim hiç iş yapasım yok kızlar,mesela ocak yemek yaparken kirlendiği zaman hemen soğuduğunda silerdim,tertemiz yapardım.şimdi boşveresim geliyor herşeyi..akşamdan kalmış tabi kurumuş.. eee onu da eşimden bekleyemiyorum,o anca elektrik süpürgesi tutuyor uzanılcak eğilecek işleri görüyor..

bir de kızlar her sabah kızım uyandırıyordu beni,bugün sesi çıkmadı daha..iyidir inşallah...

herkese günaydın dün bütün gün bebeğimin cicilerin yıkadım kuruttum ütüledim dalan roxy ile yıkadım 30 derecede okadar güzel kokuyorki anlatamam rabbim kucağımıza alıp giydirmeyi nasip eder inşallah hepsi misafir odasında duruyordu kutu içinde dağınık yıkadım toparladım annemlerde geldi yorulmuşum belim çok ağrıyor bugün umarım geçer

kızlar birkaç isim bulduk kızıma sizinle paylaşmak istedim sizde bi fikir verirseniz sevirim elina yüsra,elina meva,elif yüsra,zeynep elif,zeynep meva,merve beyza

bende aynı durumdayım , biyer kirlendimi hemen temizlerdim şimdi miskinliğim üstümde , kocacım çok anlayışlı iyiki , ona zaten kıyamıyorum çok yoruluyo bütün gün , ama bu sıcaktada yaaa hiçbirşey yapası gelmiyor insanın , azcık hareket etsen ter içinde kalıyor insan , şu an oturma odası 33 derece

ben o gerilmeyi hissediyorum canım hem sadece bu haftalarda büyümüyorki rahim , başından beri büyüyor , içime sanki biri ip bağlamış çekiyor gibi bir his , çok gıcıkkk birşey ama yapıcak birşey yok malesef

geçen gün bu isimlerle uğraşan bir adam var isimlerin enerjilerini anlatıyordu , dediki isminde Ş S P A K harfleri bulunan kişilerin enerjileri , şansları çok iyi olurmuş , ben pek isim bulamadım bu harflerin birlikte kullanıldığı , sizin aklınıza gelen varmı ?

canım gule gule kullanın bende ıkeadan almak ıstıyorum aynısını gormustum ama o zaman daha vakıt var dıye ıncelememıstım bu yatagın korkulukları cıkıyor mu kac yasına kadar kullanabılıyor cocuk bırde fıyatı nedir

Bunlara bittimm, biraz pahalılar ama çok kullanışlı ve güzelleeer

Wollex - Butikbebe
benım dogum ayapan arkadaslarım bunlardan aldılar ve bana tavsıye etmıyorlar nerde basıt ve ucuz varsa onu al dedıler hem cok pahalı hemde cok agır mıs rahat kullanamıyorlar bagajada zor sıgıyormus

bende soktoruma soyayı sordum omega 3 ıcın yıyor onlar dedı sen yeme gdo lu dedı ..bizim ulkemızde çeşit bol çok şükür

nasıl oluyor o dereotlu omlet ? ben hiç bilmiyorum onu :26:

factor'cum bu dereotlu omlet mucize gibi birşey.herkese tavsiye ediyorum hamilelikte dereotu herkes yiyormuş madem.

yarım demet dereotunu ince kıyıp 1 adet çırpılmış yumurta biraz tuz, biraz pul biber ile 1 tatlı kaşığı zeytinyağında pişiriyorum.

FAYDASI: DEREOTLU YADA MAYDONOZLU OMLET + 1 BARDAK PORTAKAL YADA GREYFURT SUYU + DEMİR DEPOLARIMIZIN TAVAN YAPMASI DEMEKMİŞ.HAFTADA 3 GÜN YİYORDUM HAMİLELİKTEN ÖNCE.DOKTORUM TAVSİYE ETMİŞTİ KENDİSİ ANKARA'NIN ÜNLÜ PROF.LARINDAN SİZLERDE TÜKETİN KIZLARCIM.ŞİFA OLSUN.

dünde tv de bi prof. kıymalı yumurta yapın , ıspanaklı yumurta yapın demir için dedi , akşam yaptım hemen kıymayı sevmesemde yedim biraz kızışım için , yanlız biz çok yanlış yapıyormuşuz yoğurtlu ıspanak yiyerek , ıspanaktaki demirin emilimini kalsiyum yani yoğurt engelliyormuş , yani demir içeren besinlerle kalsiyumlar beraber alınmicak birde çay kahve çikolata gibi kafeinlilerde engelliyormuş demir emilimini , ben dereotunu sevmiyorum ama omleti mutlaka denicem , belki bu şekilde yiyebilirim , tarif için saol tatlım

Kızlarcım kan hapı konusunda size kesinlikle katılıyorum.geçen ay bu gün kullanmaya başladım ve ilk hamilelik kilolarımı bu hapla beraber almış bulunmaktayım.tam 3 kilo aldım 1 ayda hamileliğim boyunca rafineri şeker hiç tüketmemiştim ama bu haptan sonra canım nasıl tatlı istemeye başladı.eşim tatlısını dışarda yiyip geliyordu ne yemeye ne de yapmaya tahammülüm vardı o derece yani.bu hap beni birden şişirdi.evet sadece 4 kilo aldm ama bu gidişle doktorumun izin verdiği 10 kiloyu geçmekten korkuyorum.ayın 24'ün de şeker yüklemem var doktorumla konuşup keseceğim:26:bide bende bu hap kabızlık yapıyo biras her gece bana gördürdüğü o kabus rüyalarda cabası çok ağır geliyor bana

Ben saglikli olan her milletin yemegini severek yerim.sanirim yazdiklarim baska anlam cikarmis. neyse tahmin etmistim... haklisiniz, yosun yerine soyle bol tereyagli manti,icli kofteler,kebaplar varken niye yosun yensin ki ^^ hehehe ben boyle garip biriyim ama ben turk yemeklerine asermedim hic(kiraz yapragi yemegi haric. hala ruyalarimda sabaha kadar tabak tabak yedigimi goruyorum.) Turkiyeye yerlesince buranin yemeklerini cok ozleyecegim.
Turkiyeninde ege mutfagini cok severim,yagi olmayan sebze haslamalari ve tuzsuz yemekler.
Garib biriyim dedim ya ben tuzu ve sekeri hic sevmem. kahve de icmem. siyah caydan ziyade bulgur cayini ve karahinduba cayini severek tuketirim(bunlar hamilelik oncesindeydi.simdi agzima surmem) kola zaten hayatima pek giremedi

tek kotu aliskanligim bir oturusta 100 gram peyniri yerim. 1 litre sutu rahatlikla icerim. yogutu yiyebildigim kadar yerim. gunde 3 yumurta bile yiyebilirim :) ama simdi cok dikkatli davraniyorum. ihtiyacim olani yiyorum. her ne kadar gozum kalsada ^^

Birsey diyecegim konuyla alakasiz ama benden sut gelmeye basladi kizlar yaaa :S normal birseymi? dun bir baktim t-shirt umde bir islaklik var actim ,gogsumun ucunda yogurt kurusu gibi beyazlik var. tirnagimla siyirdim ,ardinda hafif sivi cikti. bugunde otururken yine bir islaklik hissettim. baktim yine kurumus yogurt gibi beyazlik var gogus ucunda.hic sikmadim hic oynamadim ama acaba catlak kremi surerken masaj yaparak suruyorum o mu etki ettiki?
acaba doktorumu acil hattan arasam mi? yoksa normal birsey mi? sizlerde de oldu mu? bir de bu sivi giderek artar mi? (gogsumu sikmadigim icin sivinin rengini bilemiyorum ama ucunda kurudugu icin beyaz gibi)

Bir de bende 3 gundur karnima dayanilmayacak kramplar giriyordu. oyleki nefesim kesiliyordu. cok korktum. ama dun demir hapina basladim bugun kramp olmadi. acaba demir eksikliginden mi yoksa bebek geceleri hareket ederken benmi yanlis pozisyonda uyudugum icin oluyor anlamadim. bakalim bu onumuzdeki gunlerde nelerle karsilasacagiz. kramplari doktoruma soyledigimde gayet normal.demir hapini ic ve haftada 3 defa ispanak,muz ve yosun tuket dedi.

Sizlerde de boyle sorunlar var mi acaba?

ıspanaklı yumurta kavurmasına bayılıyorum ve yaklaşık 1 yıldır yoğurtla tüketmiyorum oysaki annem bize hep yoğurtlu ıspanak yapardı ekmek banarak yerdim abişimle yanlış biliyoruz bi çok şeyi ama inşallah bizler daha bilinçli tüketici anneler olacağız oyyyy çok güzel oldu bu sıfat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…