canım ebn hamılelıgımın basından berı rahat gundee 1 saat yuruyorum suan tatıldeyızz hergun denızde havuzdayuzuyorum artııı aksamlarıda rahat 2 saatt yuruyuz yapıyoruzzz hamılelıgımınnn 2 ayındaa ıstanbula gıtmıstıkkkk hıc durmaksızın 8 saat gezmıstıkkk dusunnn artık bırde cok haraketlıyım bennn bunları yapmasamm herhaldee 20 kıloo almıstımm
Baktım şimdi bende göremedim seni bilgilerini takip listesine bıraktıysan yazardım herhalde buraya bıraktın gözümden kaçtı bana yine listede yazılanlara göre bilgilerini bırakırsan eklerim canım
kızlar birkaç isim bulduk kızıma sizinle paylaşmak istedim sizde bi fikir verirseniz sevirim elina yüsra,elina meva,elif yüsra,zeynep elif,zeynep meva,merve beyza
Kızlarcım kan hapı konusunda size kesinlikle katılıyorum.geçen ay bu gün kullanmaya başladım ve ilk hamilelik kilolarımı bu hapla beraber almış bulunmaktayım.tam 3 kilo aldım 1 aydahamileliğim boyunca rafineri şeker hiç tüketmemiştim ama bu haptan sonra canım nasıl tatlı istemeye başladı.eşim tatlısını dışarda yiyip geliyordu ne yemeye ne de yapmaya tahammülüm vardı o derece yani.bu hap beni birden şişirdi.evet sadece 4 kilo aldm ama bu gidişle doktorumun izin verdiği 10 kiloyu geçmekten korkuyorum.ayın 24'ün de şeker yüklemem var doktorumla konuşup keseceğim:26:bide bende bu hap kabızlık yapıyo biras her gece bana gördürdüğü o kabus rüyalarda cabası çok ağır geliyor bana
gunaydın kızlar sıcaktan hıçç cnm yemek yemek ıstemıyor hala kahvaltı yapmadım çok uzuluyorum ama yıyesım yok meyve yıyorum onun yerıne
bu arada kızımızın adını alya ikra koyduk :)))
Kızlarcım kan hapı konusunda size kesinlikle katılıyorum.geçen ay bu gün kullanmaya başladım ve ilk hamilelik kilolarımı bu hapla beraber almış bulunmaktayım.tam 3 kilo aldım 1 aydahamileliğim boyunca rafineri şeker hiç tüketmemiştim ama bu haptan sonra canım nasıl tatlı istemeye başladı.eşim tatlısını dışarda yiyip geliyordu ne yemeye ne de yapmaya tahammülüm vardı o derece yani.bu hap beni birden şişirdi.evet sadece 4 kilo aldm ama bu gidişle doktorumun izin verdiği 10 kiloyu geçmekten korkuyorum.ayın 24'ün de şeker yüklemem var doktorumla konuşup keseceğim:26:bide bende bu hap kabızlık yapıyo biras her gece bana gördürdüğü o kabus rüyalarda cabası çok ağır geliyor bana
bu aylarda zaten bebek büyüyor canım kilo almamak imkansız , kan hapı kilo yapmıyor bence ama kanımız düşmeye başlıyor artık o yüzden tatlı isteği oluyor , ilk zamanlar bende hep ekşi yedim tatlıdan tiksinmiştim ama şimdi tatlı istiyor canım , yinede meyveyle gidermeye çalışıyorum , elevit gibi multivitamin kullanıyorsan o kilo yapıyor
ıspanaklı yumurta kavurmasına bayılıyorum ve yaklaşık 1 yıldır yoğurtla tüketmiyorum oysaki annem bize hep yoğurtlu ıspanak yapardı ekmek banarak yerdim abişimleyanlış biliyoruz bi çok şeyi ama inşallah bizler daha bilinçli tüketici anneler olacağız oyyyy çok güzel oldu bu sıfat
kızlar..herkese günaydın..
çok şükür bugün istanbulda hava bi kaç derece serinledi de nefes alabildimallah ilerleyen aylarda yardım etsin ne olacak bilmem..
kasık ağrıları bendede başladı. normal sanırım bu haftalarda. bende bide kalça ağrısıda var. oturduğum yerden kalkınca özellikle kalçama kramp giriobel fıtığımmı nüksetti acaba:26: korktum çok..
bu kabus olayları beni bitirdi. gece rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm. bana güya itiraf edio filan..o kadar ağlıodum ki rüyamdayataktan sıçrayarak uyandım. öyle eşime bakıorum..hem sıcak hem hamilelik iyice alt üst oldum bi saat uyuyamadım. kasmışım kendimi çok. karnıma ağrılar girdi..daha çok kabus görücez sanırım ama en kötüsü buydu
hani evim serin olmasına rağmen hareketle çooook terliyorum..sürekli hareketsiz de olamam..dışarısı pekkk sıcak.. allahtan akşamüstüden itibaren serinlik başlıyor.. iyi ki balkonum varmış.bir de geniş L balkon. her saat gölge var.bende aynı durumdayım , biyer kirlendimi hemen temizlerdim şimdi miskinliğim üstümde , kocacım çok anlayışlı iyiki , ona zaten kıyamıyorum çok yoruluyo bütün gün , ama bu sıcaktada yaaa hiçbirşey yapası gelmiyor insanın , azcık hareket etsen ter içinde kalıyor insan , şu an oturma odası 33 derece
Sevgili hamiş arkadaşlar, hamişlikte başınıza gelen her şeyi kullandığınız vitamin, kan, demir haplarına yormayın lütfen. Bu haplar bebeğinizin ve sizin sağlığınız için şart.
Hamilelik süreci kişiden kişiye değişiyor, iştah açan, kazbızlık yapan, binbir çeşit rüyalar kabuslar gördüren, bulantı yapan kusturan şey ilaçlar değil, hamilelik! :)
Aynı ilaçları ben de kullanıyorum, tüm hamişler kullanıyor, neden o zaman her hamile aşırı kilo problemi yaşamıyor. Bu gibi durumlar bebeğiniz ve sizin sağlığınız için "şart" olan ilaçlarla ilgili değil, her birimizin bünyesi ile ilgili şeyler. Lütfen ilaçlara kusur bulmayalım, zaten dokorlar da yok kabız olduk filan diye demir ilacını kestirmezler.
Kendiliğinden bırakanlar da olmuş ilaçları, kötü olmuş...
slm güzeller hayırlı cumalar
sabah tetanoz aşımızın 2.sini de olduk. bu kadar ödem şimdiden olmaması lazımdı dedi hemşire, tuzu tamamen kes dedi
37 numara ayaklarım 39 oldu. bundan sonra daha çok şişçeksin dedi
pazartesi de doktorumuza gitçez bakalım o ne dicek
Ben 16.haftadan beri kan hapı yanısıra Ferrevit Pronatal(multivitamin) kullanıyorum, 23.haftadayım, hamileliğimin başından beri 4 kg aldım. Çok değil yani...Kilo olayı dediğim gibi bünye ile alakalı bir durum. Kilo yapmaz vitaminler çünkü bünyemizde fazladan birikmiyor, bebişimize gidiyor....
sende yapmamış olabilir , direk yapmasada multivitamini kilo aldırdığı için gebelerine vermeyen doktor tanıyorum ben , direk yapmasada iştah açıyor bi şekilde
kızlar..herkese günaydın..
çok şükür bugün istanbulda hava bi kaç derece serinledi de nefes alabildimallah ilerleyen aylarda yardım etsin ne olacak bilmem..
kasık ağrıları bendede başladı. normal sanırım bu haftalarda. bende bide kalça ağrısıda var. oturduğum yerden kalkınca özellikle kalçama kramp giriobel fıtığımmı nüksetti acaba:26: korktum çok..
bu kabus olayları beni bitirdi. gece rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm. bana güya itiraf edio filan..o kadar ağlıodum ki rüyamdayataktan sıçrayarak uyandım. öyle eşime bakıorum..hem sıcak hem hamilelik iyice alt üst oldum bi saat uyuyamadım. kasmışım kendimi çok. karnıma ağrılar girdi..daha çok kabus görücez sanırım ama en kötüsü buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?