2012 Ekim Anneleri

güzel pazarlar güzel anneler,onların güzel yavruları ve o güzel yavruların babaları
bütün bebişlerin babalarının babalar günü kutlu olsun
rabbim babalarımızı başımızdan eksik etmesin

kızlar gece uyandığınızda bacağınızda ağrı hissediyo musunuz? ben hangi tarafa yattıysam o bacağımda inanılmaz bi uyuşma ve ağrı hissediyorum uyurken farkında olmadan baskı mı yapıyorum bacağıma anlamadım ?

bir de akıntı durumunuz ne alemde?? ara sıra su gibi bişeyler geiliyomu sizde de?

canım aynısı bende mevcut maalesef sol bacağımda oluyor genellikle sol tarafıma yatıyorum genelde ve sabah kalktığımda hissediyorum ama gün içinde geçiyor hemen...

akıntı bende de var doktorum olabilir dedi bu gidişimde yine sordum yine aynı yanıtı aldım... hatta sarı olmadıkça sorun yok dedi...sarı akıntı olursa koku olsun yada olmasın hemen söyle dedi çünkü enfeksiyon habercisidir dedi

bendede başından beri sarı akıntı var ama koku yok , doktorum banada normal dedi , kişiye göremi değişiyoır bu akıntı acaba :44:

bendede başından beri sarı akıntı var ama koku yok , doktorum banada normal dedi , kişiye göremi değişiyoır bu akıntı acaba :44:

Bilmiyorum ki canım...sarı akıntı yoksa normal demişti akıntı olması...hatta çok gezdiğim zaman daha fazla hissediyorum sanki :44:

hmmm inşallah benimki de önemli değildir doktor ultrasonda bakarken eğer bebeğin sıvısında azalma görürse söyler zaten ilaç falan kullanmak istemiyorum,
Allahım 35. haftayı da bi görsek en azından 35. haftadan sonra erken doğum olmuyomuş,bebekler sağlıklı doğuyolarmış
24.haftayı da gördük çok şükürrr

yaaa kızlar size bişey sorucam ((
ben ayın 11.de annebebekmagazaları.com 'dan bebek bakım çantası satın aldım kredi kartıyla yarın 1 hafta olucak sipariş vereli
siteye girip siparişlerim kısmına tıkladığımda sipariş fraud kontrol yazıyo anlamı sahtekarlık kontrolüymüş
müşteri hizmetleri numarasını arıyorum yanlış numara diyo istanbul ikitellideymiş bu mağaza napıcam bilemiyorum
ne önerirsiniz??? çanta 119 tl idi (

yaaa kızlar size bişey sorucam ((
ben ayın 11.de annebebekmagazaları.com 'dan bebek bakım çantası satın aldım kredi kartıyla yarın 1 hafta olucak sipariş vereli
siteye girip siparişlerim kısmına tıkladığımda sipariş fraud kontrol yazıyo anlamı sahtekarlık kontrolüymüş
müşteri hizmetleri numarasını arıyorum yanlış numara diyo istanbul ikitellideymiş bu mağaza napıcam bilemiyorum
ne önerirsiniz??? çanta 119 tl idi (

inş. canım inşallah hepimiz vaktinde hayırlı doğumlar yapacağız Allahın izniyle yüreğini ferah tut ayrıca dediğin gibi her kontrolde onlar zaten suyuna bakıyorlardır..

banada 28. hafta dedi ama saat kaça alıcazki , doktor hep ameliyatta sabahları , öğlenide aç aç bekleyemeyiz

bılmıyorumkı canım onu hıc dusunmemıstım ama bızım gelen seker yuklemesını ac karna yaptırmadı onu bılıyorum tok yaptırsak olmazmıkı yoksa tansıyonumuz duser ogleden sonraya kadar bıde beklıyecegız

canım genellikle 5 iş günü içinde kargoya vermeleri gerekiyor pazartesinden sonra göndeririler belki

kızlar bu alışveriş işine ne diyosunuz
bişey çıkmaz di mi çok üzülürüm yaa
ilk defa böyle bişeyle karşılaştım acaba o siteden alışveriş yapan var mı ???

ayy inşallah çıkmaz tatlım...dediğin doğru valla bence de bankayla bi görüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…