bende denedım sımdı aradıgınız numarayı eksık yada yanlıs cevırdınız dıyor enterasan valla insallah bısey cıkmaz bankayı ara bence o sıteden baska bı cekım olursa kabul etmedıgını soyle ne olur ne olmaz
evet her aradığımda aynı şey oluyo
benimki de öyle kendimi bildim bileli sari akintim var. ama koku yok yani bisey olsa doktor söylerdi herhalde.bendede başından beri sarı akıntı var ama koku yok , doktorum banada normal dedi , kişiye göremi değişiyoır bu akıntı acaba :44:
yok numara yanlış yazıyo hiç bi şekilde ulaşamıyorum(
umarım ben sahtekarlığa uğramamışımdır
haftasonu olduğu için olabilir mi acaba :44: haftaiçi de aradınmı?
benimki de öyle kendimi bildim bileli sari akintim var. ama koku yok yani bisey olsa doktor söylerdi herhalde.
insallah canim. bence de bankayla konus. en son nerelerden para cekilmis ögren bakalim. yani benim pek bilgim yok nasil oluyor ama onlara sor bakalim internetten alisveris yapmistim hesapta görunuyor mu, görunuyorsa ne kadar ve nerden cekilmis. yani site adi vs.
söyledi hepsini en son annebebekmagazaları comdan çekilmiş ,toplam borcuma baktım o da fazla değildi allaha çok şükür
çok dikkatli olmak lazım ya
ben,m de doktorum sabahları ameliyatta oluyor ama yanındaki hemşire kız orada oluyor.. doktorum bana bir sonraki kontrolde yapılacak tetkiklerin istem fomunu veriyor..yani şu an elimde önümüzdeki hafta yapılacak tahlil istem formu va.ben gidince dr ameliyatta olur ben yanındaki kıza gidip barkod yapıştırtacağım ve tahlilimi vereceğim,sıra bana gelebe kadar sonuçları bile almış olabilirim.. bu şekilde çalışması çok iyi oluyor..sonra giriyoruz sıra gelince hem sonuçlara hem bebeğe aynı anda bakıyor..banada 28. hafta dedi ama saat kaça alıcazki , doktor hep ameliyatta sabahları , öğlenide aç aç bekleyemeyiz
yaaa kızlar size bişey sorucam((
ben ayın 11.de annebebekmagazaları.com 'dan bebek bakım çantası satın aldım kredi kartıyla yarın 1 hafta olucak sipariş vereli
siteye girip siparişlerim kısmına tıkladığımda sipariş fraud kontrol yazıyo anlamı sahtekarlık kontrolüymüş
müşteri hizmetleri numarasını arıyorum yanlış numara diyo istanbul ikitellideymiş bu mağaza napıcam bilemiyorum
ne önerirsiniz??? çanta 119 tl idi(
Merhaba, bu gün öğlen tekrar gittim hastaneye, bu kez başka bir nöbetçi doktor vardı. Farklı doktorlardan görüş almak gerçekten daha faydalı oluyor. Durumumu anlattım, önce pedime baktı, hafif bir mavilik var kırmızı şeritlerde. Dedi ki eğer bir damla bile amniyon sıvısı aksaydı, komple masmavi olurdu bu şeritler. Bu renk değişimi enfeksiyon varlığında da olabiliyor. Sonra ultrasona aldı, bebeğin sıvısında azalma yokmuş, tam tersine üst sınırdaymış, fazla bile dedi. Üstelik de kese aşağıda değil, epeyce yukarıda duruyor, korkacak bir şey görünmüyor dedi. Yalnız yine de bu testleri iki günde bir tekrarlamamız gerekiyormuş, ne olur ne olmaz diye...
Epeyce rahatlattı beni, şu an 23.haftadayım, 9 hafta daha dayanırsan, erken doğsa bile, bebeğin yaşama şansı yükseliyor dedi. Sağolsun çok ilgilendi, sormadığım soruların bile cevabını verdi. Herkes 5,5 aylık için karnımı çok küçük buluyor beni korkutuyorlardı, bebeğin gelişmiyor mu, suyun mu az, 5,5 aylıksın ama hamile gibi bile değilsin...vs vs.bunu da sordum, hayır dedi herkesin yapısı farklı, bebeğin gelişimi gayet iyi görünüyor, suyun da fazla bile dedi.
Rahatladım yani, çoook şükür....
Cok sevindim canim,bazi dr lar daha panik olabiliyor,icin rahat olsun Allah in izniyle bebegin zamaninda gelir insallah....
çok güzel gerçekten..kiracıysan ama uzun süre de aynı evde olurum diyorsan yap..ben de kiracıyım ama evim 2+1 yapamam ben..bir odam salon hep ordayız..bir yatak odamız var diğer odada çoook küçük. yüklük masaüstü bilgisayar kitaplık 2 tane çekyat var.. eee onları koyacak başka yerim yok.. annem de kalacak bizle. onun odası gibi bişey olacak orası ..eğer 3+1 olsaydı belki yapardım..ama şöyle de bişey var.. odası olsa da ben yanımdan ayırmayı düşünmüyorum bir sene kadar..ben en çok dolabını sevdim,ne güzel herşeyini alacak içine,büyük dolapları çok severim...bir de duvar çok güzel olmuş.inşallah seneye taşınınca kızıma güzel bir oda yaparım ve odasını ayırırım..
Merhaba, bu gün öğlen tekrar gittim hastaneye, bu kez başka bir nöbetçi doktor vardı. Farklı doktorlardan görüş almak gerçekten daha faydalı oluyor. Durumumu anlattım, önce pedime baktı, hafif bir mavilik var kırmızı şeritlerde. Dedi ki eğer bir damla bile amniyon sıvısı aksaydı, komple masmavi olurdu bu şeritler. Bu renk değişimi enfeksiyon varlığında da olabiliyor. Sonra ultrasona aldı, bebeğin sıvısında azalma yokmuş, tam tersine üst sınırdaymış, fazla bile dedi. Üstelik de kese aşağıda değil, epeyce yukarıda duruyor, korkacak bir şey görünmüyor dedi. Yalnız yine de bu testleri iki günde bir tekrarlamamız gerekiyormuş, ne olur ne olmaz diye...
Epeyce rahatlattı beni, şu an 23.haftadayım, 9 hafta daha dayanırsan, erken doğsa bile, bebeğin yaşama şansı yükseliyor dedi. Sağolsun çok ilgilendi, sormadığım soruların bile cevabını verdi. Herkes 5,5 aylık için karnımı çok küçük buluyor beni korkutuyorlardı, bebeğin gelişmiyor mu, suyun mu az, 5,5 aylıksın ama hamile gibi bile değilsin...vs vs.bunu da sordum, hayır dedi herkesin yapısı farklı, bebeğin gelişimi gayet iyi görünüyor, suyun da fazla bile dedi.
günaydın kızlar,nasılsınız?? ya ben forma gibi giyinmeye başladım. birkaç parça eşya,dön dolan yıka yıka ütüle aynı,sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?