2012 Ekim Anneleri

bendede başından beri sarı akıntı var ama koku yok , doktorum banada normal dedi , kişiye göremi değişiyoır bu akıntı acaba :44:
benimki de öyle kendimi bildim bileli sari akintim var. ama koku yok yani bisey olsa doktor söylerdi herhalde.

yok numara yanlış yazıyo hiç bi şekilde ulaşamıyorum (
umarım ben sahtekarlığa uğramamışımdır

insallah canim. bence de bankayla konus. en son nerelerden para cekilmis ögren bakalim. yani benim pek bilgim yok nasil oluyor ama onlara sor bakalim internetten alisveris yapmistim hesapta görunuyor mu, görunuyorsa ne kadar ve nerden cekilmis. yani site adi vs.

evelki gün akşam teyzemler aradı , antalyaya geliyoruz sizde kalcaz die, bende buyurun dedim , dünde sabahtan başladım dip köşe temizledim ama canım çıktı bu sıcakta hatta bi ara ağrım bile oldu dinlene dinlene yaptım , bekledik gelmediler , eşim aradı , e zuhal hamile diye zahmet vermeyelim dedik dediler , anneme gitmişler , bende aramadım özellikle sinirimden , madem beni düşünüyorlarmış nie gelicez diyorlar baştan , çok sinir oldum yaaa , birdaha kimseyi kabul etmicem hamileyken kusura bakmasınlar

haftasonu olduğu için olabilir mi acaba :44: haftaiçi de aradınmı?

yok canım hafta içi de aradım sonuç aynı
şimdi müşteri hizmetlerini aradım kartımı iptal ettim yeni kart gönderecekler en son ordan çekilmiş zaten onun dışında herhangi bişey yok bakalım inşallah bi sahtekarlık yoktur aldığım ürün gelir

söyledi hepsini en son annebebekmagazaları comdan çekilmiş ,toplam borcuma baktım o da fazla değildi allaha çok şükür
çok dikkatli olmak lazım ya

söyledi hepsini en son annebebekmagazaları comdan çekilmiş ,toplam borcuma baktım o da fazla değildi allaha çok şükür
çok dikkatli olmak lazım ya

evet çok dikkatli olmak lazım , biz şimdiki kullandığımız kartı iptal edicektik ama ben netten bişeyler alırım bebişime die tutuyorum , aldıktan sonra ödeyip direk iptal edicem , yeni kartıda internette kullanmamaya çalışıcam , birde bu internet alışverişleri için sanal kart die birşey varmış bankalarda onu bi araştırmak lazım , eğer iyi birşeyse hiç asıl kartı kullanmaya gerek yok

haklısın canım
ya en korktuğum şeyde şuydu benim kartın limiti 3 bin lira allah korusun bi kötüye denk gelsem gözümün yaşına bakmazlar
sonra öde dur
neyse arayıp iptal ettirince içim rahatladı
sanal kartı bende duydum aslında çok ii olur rahat rahat alışveriş yaparız

merhaba kızlar.. nasılsınız...bugün defnoşuma bebek odası bakmaya maskoya gittik,ilk baktığım daha önce beğendiğim odada karar kıldık.. ben zarif bişey olsun aksesuarlarla renklensin istiyorum o yüzden meltem kıral bebek odasını alıcam sanırım... hafta içi de duvar kağıdı bakmak için imç ye gidicez artık yavaştan oda hazırlıklarına başlıyoruz...
miniklerimiz sağlıcakla gelsin de renklendirsin odalarını inşallah......

Meltem Mobilya Kral Bebek Odası Takımı - Anakatalog

bende de kramp oluyor krampın geleceği anı hissedersiniz ya parmak uçlarınızı hemen kendize doğru çekince anında bitiyor ve ağrısı kalmıyor..

banada 28. hafta dedi ama saat kaça alıcazki , doktor hep ameliyatta sabahları , öğlenide aç aç bekleyemeyiz
ben,m de doktorum sabahları ameliyatta oluyor ama yanındaki hemşire kız orada oluyor.. doktorum bana bir sonraki kontrolde yapılacak tetkiklerin istem fomunu veriyor..yani şu an elimde önümüzdeki hafta yapılacak tahlil istem formu va.ben gidince dr ameliyatta olur ben yanındaki kıza gidip barkod yapıştırtacağım ve tahlilimi vereceğim,sıra bana gelebe kadar sonuçları bile almış olabilirim.. bu şekilde çalışması çok iyi oluyor..sonra giriyoruz sıra gelince hem sonuçlara hem bebeğe aynı anda bakıyor..

canım ben herhangi biryerden bir şey almak isteyince ,ister internet ister herhangi bir mağaza olsun,daha önce oradan alışveriş yapmış bir tanıdığım yoksa şikayetim var sitesine bakarım mutlaka ve tek bir şikayet bile olsa uzak dururum.2 şikayet var hakkında..

Annebebekmagazalari.com Siparişlerimi Tedarik Edemedi!

Annebebekmagazalari.com Siparişim Eksik Geldi!

Merhaba, bu gün öğlen tekrar gittim hastaneye, bu kez başka bir nöbetçi doktor vardı. Farklı doktorlardan görüş almak gerçekten daha faydalı oluyor. Durumumu anlattım, önce pedime baktı, hafif bir mavilik var kırmızı şeritlerde. Dedi ki eğer bir damla bile amniyon sıvısı aksaydı, komple masmavi olurdu bu şeritler. Bu renk değişimi enfeksiyon varlığında da olabiliyor. Sonra ultrasona aldı, bebeğin sıvısında azalma yokmuş, tam tersine üst sınırdaymış, fazla bile dedi. Üstelik de kese aşağıda değil, epeyce yukarıda duruyor, korkacak bir şey görünmüyor dedi. Yalnız yine de bu testleri iki günde bir tekrarlamamız gerekiyormuş, ne olur ne olmaz diye...

Epeyce rahatlattı beni, şu an 23.haftadayım, 9 hafta daha dayanırsan, erken doğsa bile, bebeğin yaşama şansı yükseliyor dedi. Sağolsun çok ilgilendi, sormadığım soruların bile cevabını verdi. Herkes 5,5 aylık için karnımı çok küçük buluyor beni korkutuyorlardı, bebeğin gelişmiyor mu, suyun mu az, 5,5 aylıksın ama hamile gibi bile değilsin...vs vs.bunu da sordum, hayır dedi herkesin yapısı farklı, bebeğin gelişimi gayet iyi görünüyor, suyun da fazla bile dedi.

Rahatladım yani, çoook şükür....

Cok sevindim canim,bazi dr lar daha panik olabiliyor,icin rahat olsun Allah in izniyle bebegin zamaninda gelir insallah....

Cok sevindim canim,bazi dr lar daha panik olabiliyor,icin rahat olsun Allah in izniyle bebegin zamaninda gelir insallah....

Evet canım aynen öyle, özellikle kadın doktorlar, kendileri de kadın oldukları için midir nedir, daha panik, daha stresli ve bir tık daha sert oluyorlar erkek doktorlara göre. Yıllardır nedenini anlamam ama ne zaman bir erkek doktora denk gelsem, daha soğukkanlı, daha rahatlatıcı ve daha yumuşak tavırlı ve ilgili oluyorlar...Kimbilir...

Son düzenleme:

bende kıracıyım ama evım 3+1 ..ben zaten hem karyola hemde park yatak almayı dusunuyordum...gecelerı benımle gunduz de odasında yatar yada dolabı alt degıstırme masası ve emzırme koltugu odasında kalır karyolayı odama alırım odası ve benım odam dip dibe zaten karar veremedım ama cok heves ettım ya...

cok sevındım yaa demek o su gıbı akıntılar normal miş..... bendede oluyor dıye daha önce yazmıstım sana,inşallah bebeklerımızı zamanında sağlıkla alırız kucağımıza amin...

cnm çok sevindim durumuna...ya zaten şu herkes yok mu sinir oluyorum hepsine millet bir hamile gördü mü ya küçük ya da büyük illa bişey buluyorlar söyleyecek.yok çok kilo almışın ben de öyle değildi ya da tam tersi.her konuda bilgileri var maaşallah.insan ilk başlarda sinir oluyor ama ben şimdi kimseyi takmıyorum.sen de kimsecikleri takma.bak ne güzel herşey yolundaymış.herkesin bedeni bünyesi başka sonuçta..

günaydın kızlar,nasılsınız?? ya ben forma gibi giyinmeye başladım. birkaç parça eşya,dön dolan yıka yıka ütüle aynı,sıkıldım

günaydın kızlar,nasılsınız?? ya ben forma gibi giyinmeye başladım. birkaç parça eşya,dön dolan yıka yıka ütüle aynı,sıkıldım

Günaydın hepinize! Cimeka'cım benim göbeği biliyorsun kocaman ama sadece pantalon ve etekleri hamile reyonundan aldım, çok çeşitli üstlerle değişiklik yaratabilirsin bence, yayvan yakalı, incecik bol penye tunikler almıştım 5-10tl arasında, tayt üstüne giyiyordum, şimdi göbek kaldırınca tunikten çok bluza döndüler ama güzel duruyor, tek omuzdan düşüyor falan, altına da pantalon, kapri, etek üçlüsünden biri (bende de altlar forma ) değişik değişik giyiyorum, herşeyi hamile reyonlarından alırsak epey pahalıya patlar zaten. Şunun şurasında 3,5 ay daha kaldı sonra zaten giyemeyeceğiz, üstümüze olsa mevsimine olmayacak, eh bir dahaki yaza da heralde kimse şimdiki kilosunda kalmayacağına göre boşa masraf yapmak niye ki?

Yok felisim zaten masraf yapamam.iki tane hamile pant. Aldim.ustune de rahatca giyebildigim 4-5 parcam var idare etsin.alt sikintili zaten. Ne yapalim bu yazi gecirelim semeye yaz giyerim guzelleri.ben etek giyemiyorum elbise de. Cunku zaten tombuldum.pisik oluyor bacaklarim.pant ve esofmanla gececek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…