2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar,nasılsınız?? ya ben forma gibi giyinmeye başladım. birkaç parça eşya,dön dolan yıka yıka ütüle aynı,sıkıldım

günaydınlar cnm bende sen gibiyim hep aynı kıyafetler bende hep pantolon üstü gömlek giyiyorum 3 4 gömlek var evir çevir giy hamile giyimlerde baya pahalı ben baktım netten pahalı geldi bana

Günaydınlar kızlar...
benim üstte bi sıkıntım yok bütün badilerimi giyiyorum:)
hamile badileride var tabi..normal badilerim göbek izi yapabilirmi acaba:)

bu arada şeker yüklememiz yapıldı dün 50 gram tokluk şekerim 104 çıktı çok şükür.Doktor sonuç güzel dedi.bizden bu kadar...
he ayrıca artık önümü göremiyorum ben yaaa napıcam bilmiyorum:)

herkese huzurlu,sağlıklı,musmutlu haftalar diliyorum.
bu gün eşimin baba olarak ilk, baba olmadan önce son doğum günü inşallah
dün babalar günü dolayısıyla köye büyükbaba ziyaretine gittik.Sağolsunlar oğluşum ikinci kez balık yeme fırsatı buldu ananem sayesinde.semizotlarını bahçeden bizzat kendim topladım oğluşum omega manyağı oldu yazıkk kıyamam ben ona
bu gün de ıkea evimizin herşeyiiii yolcusuyuz inşallah, çerçevelerimiz, tavan lambamız, raf yada kitaplık tarzı bişey (paramız yeterse), lohusa şerbeti için kadehlerimizi alacağız inşallah.bideee oğluşum hareket etti sabah bizden haberler bu kadar sağlıcakla kalın...

bideee benimde kıyafetim 3-5 parça 3 tane tunik diktirdim tanesi 20 liradan,2 gömleğim var bolca.birisi hamile birisi normal olmak üzere 2 de pantolon hepsi bu.yıka ütüle giy.saçlar belime yaklaştı (çok çabuk uzarlar maşallah)(hurafelerden dolayı kestiremiyorum), dip boyası yani artık ortasına kadar indi orta boya oldu örükleri lule luleeee yapıp yapıp geziyorum

canım aynen ya bir daha giymeyeceğim şeylere masraf yapmak istemiyorum ama olmayıncada olmuyo işin komık yanı alsam doğru düzgün bişide yok 42 -44 beden en büyükleri genelde hadi onları şimdi aldım ama 1 ay sonra muhtemeln giyemeyeceğim amannn işe geliyom hergün aynı şeyler olmuyo bakalım birde düğünler var hemde yakın ne gicem bilmiyommm

artık işyerinde ne yesem korkar oldum...evde bu kadar olmuyorum dinlendiğim içinmi acaba_?
sabah bal kaymak yedim ekmek arası.dedim dokunmaz belki bari öyle yiyim..
ağzımdan zehir gelio sürekli az öncede çıkardım ama gelen sadece ekşi su...

canım aynen evde hiç bişiyim yok işe gelince mide berbat oluyo

tüm gece böbrek ağrısından kıvrandım resmen,zombi gibi geldim işe..
hala ağrıyo delirircem (
ne güzel 1 aydır yoktu.Ne zaman geçicek bu yaa (

Canim ben dizustu tayt aldim,eteklerin altina onlari giyiyorum,ince oldugu icin rahatsiz olmuyorum.ben ilk defa bu kilodayim ilk bacaklarimin pisince cok guldum kendime:))))

kızlar emzik ve biberon emziğini kauçukmu alıcaz siliyonmu ? lütfen acil cevap tecrübeli ve araştırmış olanlardan

evet yaaaa işe gidenler için daha zor.. bugün okula gittim sınava..tabi düğme fermuar açıküstüne uzun tunik. toplamda 5 kere daha gideceğim okula.artık aynılarını giyerim. artık kızım göbek deliğimin üstüne de çıkıyor onun için belden oturan bişeyler giyemem.allahtan yakınların düğünü derneği yok. olsa da gitmem,ya da eşofman giyerim

yazın sanırım sürekli olarak bol kapri,tayt,penyeler giyeceğim. aynı kıyafetin adının önüne ''hamile '' kelimesi gelince fiyat 2ye 3 e katlanıyor. bir tek lcw uygun. ama onların da bedeni bana yok,ben zaten hamile kaldığımda 44 giyiyordum.. eee onların en büyüğü 44 sanırım..çıplak gezecek değiliz ya, uyduruklarız artık..haaaa bir de ayakkabı sorunu var,babetlerim 37,38 numaralar.kimisi eskisi gibi oluyor kimisi olmuyor bunu anlamış değilim... 39 no babet denedim olmadı.ama evdeki 37 ye giriyor ayaklarım,38e girmiyor..değişik durumlar.. bende ortopedik rahat bi parmak arası vardı sürekli onunla geziyorum..
kızlar emzik ve biberon emziğini kauçukmu alıcaz siliyonmu ? lütfen acil cevap tecrübeli ve araştırmış olanlardan

kauçuk doğalmış iyiymiş,ama arkadaşımın oğlu kullanıyordu,erimiş lastik gibi oluyor,bir de çok tüy topluyordu.. onun sapı falan heryeri kauçuk ya,pis gibi geldi bana

hamile kaldığımda bende 42 bedendim üstüme münasip bişi bulamıyorum bulursamda 1 ay daha anca giyebilirim sonra napcaz ben elbise diktirdim oda çok kötü oldu beğenmedim dışarıda giymem onuda evde giyerim bi misafir geldiğinde mağaza mağaza dolaşıp bakıcaz artık bol tişörtlerden

slm kızlarrr maşalah sizin bebeler büyümüş kocaman olmuş bende ekimin sonuna dogum ama iki hafta önce alcaklar inşş rabbim herkese kolay dogum nasip etsin sag saglim bebeklerimizi kucamıza almayı nasip etsin

amaaa markada karar veremedim bu seferde , dr. brows mu aventmi yoksa chiccomu bide yada başka öneriniz varmı acaba ?

Biberonda dr. brows, emzikte avent. Yani öyle diyorlar:)
Ben biberonu aldım, çarşıdan. 120 ml'lik 18 tl, dr. brows.
Emzik avent; yeni doğan pakette 2 emzik oluyor. 26 demişlerdi sanırım fiyarına.
Niye tekli satışı yok anlamadım, ben pek kullanmayı düşümüyorum emzik, ama kullanmak zorunda da kalabilirim.
Onun için şimdiden almadım.

Herkese iyi haftalar.

Son düzenleme:
kızlar mrhaba inşallah herşey YOLUNDADIR BİZİM YARIN KONTROLÜMÜZ VAR AMA 2GÜNDÜR BEBİŞİM ÇOK AŞAĞIDA OYNUYOR KASIKLARIMIN ÜZERİNDE NORMALMİ BU BİDE TİTRER GİBİ HAREKET EDİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…