Biberonda dr. brows, emzikte avent. Yani öyle diyorlar:)
Ben biberonu aldım, çarşıdan. 120 ml'lik 18 tl, dr. brows.
Emzik avent; yeni doğan pakette 2 emzik oluyor. 26 demişlerdi sanırım fiyarına.
Niye tekli satışı yok anlamadım, ben pek kullanmayı düşümüyorum emzik, ama kullanmak zorunda da kalabilirim.
Onun için şimdiden almadım.
Herkese iyi haftalar.
tüm gece böbrek ağrısından kıvrandım resmen,zombi gibi geldim işe..
hala ağrıyo delirircem(
ne güzel 1 aydır yoktu.Ne zaman geçicek bu yaa(
kızlar mrhaba inşallah herşey yolundadır bizim yarın kontrolümüz var ama 2gündür bebişim çok aşağıda oynuyor kasıklarımın üzerinde normalmi bu bide titrer gibi hareket ediyor
kızlar mrhaba inşallah herşey YOLUNDADIR BİZİM YARIN KONTROLÜMÜZ VAR AMA 2GÜNDÜR BEBİŞİM ÇOK AŞAĞIDA OYNUYOR KASIKLARIMIN ÜZERİNDE NORMALMİ BU BİDE TİTRER GİBİ HAREKET EDİYOR
selam kızlar birkaç gündür annemlerdeydim giremedim herkes iyidir umarım. bu sabah şeker yüklemem vardı 138 çıktı mecburen hastaneye sevk ettiler yüksekmiş azcık off şimdi hastanede 3 saat bekeleyeceğim inş orda iyi çıkar. ebe ailede yoksa genelde birşey çıkmaz dedi 2 temmuzda randevum var o zaman şeker yüklemesinide yaptıracağım. bebişimin kalp atışlarını dinledim sorun yok dediler sağsalim kucağımıza alırız inş.
bu ay sonuna doğru mobilyasını almayı düşünüyorum yavaştan başlamak lazım bide şu sıcaklar olmasa daha iyi olacak çok zorlanıyorum yaaaa
bende biberon kullanmayı düşünmüyorum aslında ama kısmet yinede bulundurmak lazım , emziğe gelince kuzucuklar şimdiden parmaklarını emiyo yaaa , şimdiki emziklerde damak yapısı gelişimine katlıda bulunuyormuş bide emzik emdikçe gelişicek emme yetenekleri , kasları sanırım , ben böyle düşünüyorum bilmem doğrumu :26:
slm güzel anneler , öğleden sonra dr a gidicezz inşallah bizde güzel hayırlı haberlerle gelirizz , biyandanda ödüm kopuyo inşallah kızım hala kızımdır, bide erkek derlerse benimde başıma gelirse çevremdekiler gibiişaşırıp kalırım:)
İnşallah normal çıkar şekerin. Ama şimdiden canını sıkma, perhiz veriyorlar. Kontrolü elden bırakmazsan sorun yaşamazsın.
Bende hala mobilya almadım, sıcaklara kaldık iyice. Ne alacağımıda bilmiyorum hiç. Ramazan gelmeden babamızı dolaştırmamız lazım:)
bende kıracıyım ama evım 3+1 ..ben zaten hem karyola hemde park yatak almayı dusunuyordum...gecelerı benımle gunduz de odasında yatar yada dolabı alt degıstırme masası ve emzırme koltugu odasında kalır karyolayı odama alırım odası ve benım odam dip dibe zaten karar veremedım ama cok heves ettım ya...
cok sevındım yaa demek o su gıbı akıntılar normal miş..... bendede oluyor dıye daha önce yazmıstım sana,inşallah bebeklerımızı zamanında sağlıkla alırız kucağımıza amin...
tüm gece böbrek ağrısından kıvrandım resmen,zombi gibi geldim işe..
hala ağrıyo delirircem(
ne güzel 1 aydır yoktu.Ne zaman geçicek bu yaa(
Emzik işini bu açıdan düşünmemiştim:).
Biberon al bence. Çünkü sütün hemen gelmeyebilir. Mecburen birkaç gün mama ile beslenebilir. Mesela sezaryen ile olanlarda birkaç gün sürüyor sütün gelmesi. Hatta hastane çantasına konulmalı. Zaten ek gıdaya başladın mı o zaman lazım olacak, meyvesuyu sıkıp içireceğiz. Allah nasip eder inşallah.
Bende perhizden hiç hazetmem. Daha çok canım ister. Ondan şimdiden kontrollü gitmeye başladım ben. Tambuğday ekmeği yemeğe çalışıyorum, pilav-makarna türlerinide az yiyiyorum. Hatta bundan sonra akşamları yemeği düşünmüyorum. Haftasonu annemde tartıldım 2 kg almışım. Doktora gidesiye kadar 2 kg da kalmam lazım. En önemlisi yürüyüş. Ama işten eve dönünce değil adım atmak kolumu kıpırtatacak dermanım olmuyor. Ama birşekilde başlamam lazım.amin canım inş normal çıkar perhiz yapmayı sevmeyeceğim kesin gerek kalmaz inş. mobilyasına karar verememiştik bizde park yatak düşündük önce eşyalarını koymak için dolap lazım öyle olunca dolabıyla takım büyüyen beşikten almaya karar verdik. büüyüyen beşiği uzun bir süre kullanıyormuşsun arkadaşımda var çok kullanışlıymış odanda müsaitse eğer güzel olur. iki hafta sonra dr kontrolünden sonra almayı düşünüyoruz nasipse. sıkcaktan bakmaya gitmek bile gözümde büyüyo eşimden önce gidip bir fikir edinmek istedim ama bakalım şuan vantilatör çalışıyo içten ateş basıyo yinede amann tek sıkıntımız sıcak olsun Allah başka sıkıntı vermesin
güzel haberlerle gelirsin inş bu arada çevremdekiler bana erkek diyor ama dr kız demişti benimde içim bir tuhaf ya erkek derlerse diye ikisinide sevicem tabiki ama kızım diye sevmeye alıştım hayırlısı olsun haberini bekliyorum yarın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?