2012 Ekim Anneleri

selam kızlar birkaç gündür annemlerdeydim giremedim herkes iyidir umarım. bu sabah şeker yüklemem vardı 138 çıktı mecburen hastaneye sevk ettiler yüksekmiş azcık off şimdi hastanede 3 saat bekeleyeceğim inş orda iyi çıkar. ebe ailede yoksa genelde birşey çıkmaz dedi 2 temmuzda randevum var o zaman şeker yüklemesinide yaptıracağım. bebişimin kalp atışlarını dinledim sorun yok dediler sağsalim kucağımıza alırız inş.
bu ay sonuna doğru mobilyasını almayı düşünüyorum yavaştan başlamak lazım bide şu sıcaklar olmasa daha iyi olacak çok zorlanıyorum yaaaa

bende biberon kullanmayı düşünmüyorum aslında ama kısmet yinede bulundurmak lazım , emziğe gelince kuzucuklar şimdiden parmaklarını emiyo yaaa , şimdiki emziklerde damak yapısı gelişimine katlıda bulunuyormuş bide emzik emdikçe gelişicek emme yetenekleri , kasları sanırım , ben böyle düşünüyorum bilmem doğrumu :26:

slm güzel anneler , öğleden sonra dr a gidicezz inşallah bizde güzel hayırlı haberlerle gelirizz , biyandanda ödüm kopuyo inşallah kızım hala kızımdır, bide erkek derlerse benimde başıma gelirse çevremdekiler gibii şaşırıp kalırım:)

kızlar mrhaba inşallah herşey YOLUNDADIR BİZİM YARIN KONTROLÜMÜZ VAR AMA 2GÜNDÜR BEBİŞİM ÇOK AŞAĞIDA OYNUYOR KASIKLARIMIN ÜZERİNDE NORMALMİ BU BİDE TİTRER GİBİ HAREKET EDİYOR

Benimde aynı şekilde kasıklarımın üzerinde oynadığı oluyor. Şu an yukarıda, tekmeleri yiyiyorum:). Kasıklarıma tekma atınca acıtıyor bile.
Titrer gibi hareket etmesini bilmiyorum ama.

İnşallah normal çıkar şekerin. Ama şimdiden canını sıkma, perhiz veriyorlar. Kontrolü elden bırakmazsan sorun yaşamazsın.
Bende hala mobilya almadım, sıcaklara kaldık iyice. Ne alacağımıda bilmiyorum hiç. Ramazan gelmeden babamızı dolaştırmamız lazım:)

Emzik işini bu açıdan düşünmemiştim:).
Biberon al bence. Çünkü sütün hemen gelmeyebilir. Mecburen birkaç gün mama ile beslenebilir. Mesela sezaryen ile olanlarda birkaç gün sürüyor sütün gelmesi. Hatta hastane çantasına konulmalı. Zaten ek gıdaya başladın mı o zaman lazım olacak, meyvesuyu sıkıp içireceğiz. Allah nasip eder inşallah.

güzel haberlerle gelirsin inş bu arada çevremdekiler bana erkek diyor ama dr kız demişti benimde içim bir tuhaf ya erkek derlerse diye ikisinide sevicem tabiki ama kızım diye sevmeye alıştım hayırlısı olsun haberini bekliyorum yarın merak ettim

Melekler ben artık gece uyuyamıyorum sıcaktan.... öyle terliyorum ki sadece gece üstelik gündüz bişey yok yatmdan ılık duş alıyorum rahatlıyorum ama gece tuvalete kalktıktan sonra bir daha ne mümkün.. pencereyi de açamıyoruz 2 gün önce eltimin evine 1. katta oturuyor biz 2.inci katında, girmeye kalktılar o yüzden açamıyoruz çok zor oluyor.....

amin canım inş normal çıkar perhiz yapmayı sevmeyeceğim kesin gerek kalmaz inş. mobilyasına karar verememiştik bizde park yatak düşündük önce eşyalarını koymak için dolap lazım öyle olunca dolabıyla takım büyüyen beşikten almaya karar verdik. büüyüyen beşiği uzun bir süre kullanıyormuşsun arkadaşımda var çok kullanışlıymış odanda müsaitse eğer güzel olur. iki hafta sonra dr kontrolünden sonra almayı düşünüyoruz nasipse. sıkcaktan bakmaya gitmek bile gözümde büyüyo eşimden önce gidip bir fikir edinmek istedim ama bakalım şuan vantilatör çalışıyo içten ateş basıyo yinede amann tek sıkıntımız sıcak olsun Allah başka sıkıntı vermesin

cok sevındım yaa demek o su gıbı akıntılar normal miş..... bendede oluyor dıye daha önce yazmıstım sana,inşallah bebeklerımızı zamanında sağlıkla alırız kucağımıza amin...[/QUOTE]

Hayır canım normal değil. 1.isi hala amniyon sıvısı şüphesi var bu yüzden 2 günde bir testler tekrarlanıcak. Sadece sıvımda azalma görünmüyor. 2.si ise amniyon sıvısı değilse idrar testimde çıkan enfeksiyon bunun sebebi. Enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum şu anda. Çünkü tedavi edilmeyen enfeksiyon düşüğe sebep olabiliyormuş.

Asla iki doktor da bu normal demedi. Şüpheniz varsa mutlaka doktora görünün. Amniyon sıvısını sana bir ped verip test ediyorlar, çok basit, şüpheliysen, iadrar ve kan tahlilleri istiyorlar ilave olarak. Tabi bir de ultrasonla su miktarına bakıyorlar...

hayır canım normal değil. 1.isi hala amniyon sıvısı şüphesi var bu yüzden 2 günde bir testler tekrarlanıcak. Sadece sıvımda azalma görünmüyor. 2.si ise amniyon sıvısı değilse idrar testimde çıkan enfeksiyon bunun sebebi. Enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum şu anda. Çünkü tedavi edilmeyen enfeksiyon düşüğe sebep olabiliyormuş.

Asla iki doktor da bu normal demedi. Şüpheniz varsa mutlaka doktora görünün. Amniyon sıvısını sana bir ped verip test ediyorlar, çok basit, şüpheliysen, iadrar ve kan tahlilleri istiyorlar ilave olarak. Tabi bir de ultrasonla su miktarına bakıyorlar...

Son düzenleme:
tüm gece böbrek ağrısından kıvrandım resmen,zombi gibi geldim işe..
hala ağrıyo delirircem (
ne güzel 1 aydır yoktu.Ne zaman geçicek bu yaa (

Canım çok geçmiş olsun. Böbrek ağrısı çok kötü oluyor nefes bile aldırmıyor. Çok dikkat et. Enfeksiyona bağlı olarak ağrıyor böbreklerimiz. Hamilelikte de bu enfeksiyon iyice artıyormuş. Ben tam bir hafta sabah akşam iğne vuruldum. İğneler bitti; antibiyotik kullandım. Çok dikkat et canım. Allah acil şifalar versin

kızlar bızımde cumartesı gunu 2.detaylı ultrasonumuz vardı kzım cok guzel pozlar verdı.gayet saglıklı masallah.cokta hareketlı ama normalmıs.bu haftada seker yuklemesı yaptırıcam

aminnnnn , umarım hepimize nasip olur , haklısın aslında biberonu ilerdede kullanabilirim sadece biberon emziğini duruma göre değiştirmek yeterli olucak sanırım , acemilik ne zormuş , burasıda olmasa ne yapardım acaba :26:

Bende perhizden hiç hazetmem. Daha çok canım ister. Ondan şimdiden kontrollü gitmeye başladım ben. Tambuğday ekmeği yemeğe çalışıyorum, pilav-makarna türlerinide az yiyiyorum. Hatta bundan sonra akşamları yemeği düşünmüyorum. Haftasonu annemde tartıldım 2 kg almışım. Doktora gidesiye kadar 2 kg da kalmam lazım. En önemlisi yürüyüş. Ama işten eve dönünce değil adım atmak kolumu kıpırtatacak dermanım olmuyor. Ama birşekilde başlamam lazım.

Bomboş bir odam var, sadece duvarında kitaplık var. Çocuk odası yaparım kısmet olursa diye oraya hiç birşey almadım. Birde biz ailecek salonda oturmayı seviyoruz, küçük odam ondan da boş. Bende herhalde büyüyen beşik ile 2 kapılı gardrop alacağım. Küçük tipli bir çekyatta düşünüyorum.

o nadir olan bir durum canım eğer doktorun tecrübeliyse yanılmamıştır mesela benimki ilk baktığında kesin kız dedi ama genede sordum son gittiğimde hala kızmı die :)) kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…