Melekler ben artık gece uyuyamıyorum sıcaktan.... öyle terliyorum ki sadece gece üstelik gündüz bişey yok yatmdan ılık duş alıyorum rahatlıyorum ama gece tuvalete kalktıktan sonra bir daha ne mümkün.. pencereyi de açamıyoruz 2 gün önce eltimin evine 1. katta oturuyor biz 2.inci katında, girmeye kalktılar o yüzden açamıyoruz çok zor oluyor.....
aminnnnn , umarım hepimize nasip olur , haklısın aslında biberonu ilerdede kullanabilirim sadece biberon emziğini duruma göre değiştirmek yeterli olucak sanırım , acemilik ne zormuş , burasıda olmasa ne yapardım acaba :26:
Canım çok geçmiş olsun. Böbrek ağrısı çok kötü oluyor nefes bile aldırmıyor. Çok dikkat et. Enfeksiyona bağlı olarak ağrıyor böbreklerimiz. Hamilelikte de bu enfeksiyon iyice artıyormuş. Ben tam bir hafta sabah akşam iğne vuruldum. İğneler bitti; antibiyotik kullandım. Çok dikkat et canım. Allah acil şifalar versin
balkon yokmu evde? bi cibinlik kursanız kapılarıda kitler yatarsınız balkonda mis gibi , benimde son çarem o olacak , şimdilik klimayla idare ediyoruz ama hasta olmam yakındır klimadan benimde
kızlar mrhaba inşallah herşey YOLUNDADIR BİZİM YARIN KONTROLÜMÜZ VAR AMA 2GÜNDÜR BEBİŞİM ÇOK AŞAĞIDA OYNUYOR KASIKLARIMIN ÜZERİNDE NORMALMİ BU BİDE TİTRER GİBİ HAREKET EDİYOR
bende de kramp oluyor krampın geleceği anı hissedersiniz ya parmak uçlarınızı hemen kendize doğru çekince anında bitiyor ve ağrısı kalmıyor..
canım ben herhangi biryerden bir şey almak isteyince ,ister internet ister herhangi bir mağaza olsun,daha önce oradan alışveriş yapmış bir tanıdığım yoksa şikayetim var sitesine bakarım mutlaka ve tek bir şikayet bile olsa uzak dururum.2 şikayet var hakkında..
Annebebekmagazalari.com Siparişlerimi Tedarik Edemedi!
Annebebekmagazalari.com Siparişim Eksik Geldi!
merhaba kızlar.. nasılsınız...bugün defnoşuma bebek odası bakmaya maskoya gittik,ilk baktığım daha önce beğendiğim odada karar kıldık.. ben zarif bişey olsun aksesuarlarla renklensin istiyorum o yüzden meltem kıral bebek odasını alıcam sanırım... hafta içi de duvar kağıdı bakmak için imç ye gidicez artık yavaştan oda hazırlıklarına başlıyoruz...
miniklerimiz sağlıcakla gelsin de renklendirsin odalarını inşallah......
Meltem Mobilya Kral Bebek Odası Takımı - Anakatalog
selam kızlar birkaç gündür annemlerdeydim giremedim herkes iyidir umarım. bu sabah şeker yüklemem vardı 138 çıktı mecburen hastaneye sevk ettiler yüksekmiş azcık off şimdi hastanede 3 saat bekeleyeceğim inş orda iyi çıkar. ebe ailede yoksa genelde birşey çıkmaz dedi 2 temmuzda randevum var o zaman şeker yüklemesinide yaptıracağım. bebişimin kalp atışlarını dinledim sorun yok dediler sağsalim kucağımıza alırız inş.
bu ay sonuna doğru mobilyasını almayı düşünüyorum yavaştan başlamak lazım bide şu sıcaklar olmasa daha iyi olacak çok zorlanıyorum yaaaa
merhaba sevcan
sana bişey sorucam gittim dediğiniz masko istanbuldaki mi yani atm olarak hangi semtte
ikitellide mi?
evelki gün akşam teyzemler aradı , antalyaya geliyoruz sizde kalcaz die, bende buyurun dedim , dünde sabahtan başladım dip köşe temizledim ama canım çıktı bu sıcakta hatta bi ara ağrım bile oldu dinlene dinlene yaptım , bekledik gelmediler , eşim aradı , e zuhal hamile diye zahmet vermeyelim dedik dediler , anneme gitmişler , bende aramadım özellikle sinirimden , madem beni düşünüyorlarmış nie gelicez diyorlar baştan , çok sinir oldum yaaa , birdaha kimseyi kabul etmicem hamileyken kusura bakmasınlar
kızlar merhaba hepinize? nslsınz inş. herkesler iyidir...
sizlere bir sorum olacak...burada oto koltuğudur, beşiktir ,,bu konularda baya bilgili arkadşlarımız var....
bebefix.com da bu linkteki Kraft OLYMPUS Oto Koltuu ( %59 indirim ) | | Bebefix.com
oto koltuğunu gördum bugun.Fiyatı cok uygun geldı bana..acaba nasıldır ki? nıye bu kadar ucuz...ama markasıda kraft,,alsammı almasammı bılemedm..
hemen aklıma sizler geldniz??????????
e baştan aramasalarmış o zaman.senin hazırlık yapacağını tahmin etmemişler mi?misafir falan bu halde pek çekilmiyo doğrusu..benim de kayınvalidemler gelecekti.başka şehirde onlar.mayısta geliriz,haziranda geliriz diye diye gelemediler bi türlü.pek de istemiyorum zaten sıcaklarda kayınpeder de gelecek.onun yanında rahat edemem.doğuma ne kaldı şurda doğuma gelecekler bir de.sıcaklarda gelmeseler bari diyorum hiç çekemem valla.bu arada benim ismim de zuhal.adaşız ne güzel
evet baya uygunmuş fiyatı.ama 15-36 kilo diyo.yeni doğduğunda falan kullanamazsın.2 yaşından sonra falan olur herhalde.ona da şimdiden almaya gerek yok bence..
yaz günü zaten evde rahat dolaşmak lazım ben sıcaktan sütyen bile takamıyorum ruhum sıkılıyor adaşım , doğuma kadar hatta bebeğimin 40 ı çıkana kadar rezervasyonları kapattık , misafir kabul etmiyoruz malesef
Merhaba kızlar bugün dr randevumuz vardı oğluşum kocaman olmuş 800 grçok da sağlıklıymışız yarın sabah şeker yüklemem var korkuyorum şeker çıkacak diye güya dikkat edecektim bir haftadır hamileliğim boyunca yemediğim kadar tatlı yedim deminde söylemesi ayıp 2 tane cornet yedim dondurmada çok şeker yoktur dimi neyse kocama kızdım ne zamandır bizim hastanenin yakınlarında bir bebek mağazası varmış hazır izin aldın işten bugün gidelim dedim sabah bakarız tamam dedi dr dan çıktık haydi eve ben yorgunum dedi caydı birde demez mi yarın teste gelcen annenle bak diye tamamda annemin ayağı rahatsız çok yürüyemiyor hazır arabayla geldik bakalım dedim havada sıcak yürümeyelim şimdi annemle dedim adam nuh dedi peygamber demedi birde sürekli sanki oğlum doğdu da çıplak kaldı diyor sürekli o zaman onu boğazlamak istiyorum şimdide geleli 2 saat oldu horul horul uyuyor sormayın çok sinirliyim küstüm ona bende banane banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?