2012 Ekim Anneleri

balkon yokmu evde? bi cibinlik kursanız kapılarıda kitler yatarsınız balkonda mis gibi , benimde son çarem o olacak , şimdilik klimayla idare ediyoruz ama hasta olmam yakındır klimadan benimde

Aynen öyle, zaten biberonun kutusunda yazıyor. Ayına göre emziğini değiştirin, kendiniz büyütmeyin diye eklemişler birde:)
Dr. brows hem gaz yapmıyor hemde emziğini çok beğeniyorlar. Biberon almayan bebekler bunu kullanabiliyorlarmış ya da biberonu kullandıktan sonra anne memesini bırakmıyorlarmış. Bu iki durumda söz konusu olabilir.

bende 3 gün çektim böbrek ağrısı üşütme ve yorgunluğuma bağladım ve doktora gittim önce ultrasonla böbreklerime bakıldı sonra tahlil verdim ve sağ böbreğimde dolgunluk görüldü gebelikten kaynaklanıyomuş 10 gebeden birinde görülürmüş normalmiş ama takip etmek gerekiyomuş büyüme artıyo mu neler oluyo diye eğer tehlikeli olucak kadar büyüme görülürse ameliyat gerekiyomuş katedral tabi bu çok düşük ihtimal ama takibinde yarar var yan ağrılarınızı ihmal etmeyin kızlar .. geçmiş olsun..

balkon yokmu evde? bi cibinlik kursanız kapılarıda kitler yatarsınız balkonda mis gibi , benimde son çarem o olacak , şimdilik klimayla idare ediyoruz ama hasta olmam yakındır klimadan benimde

var canım balkon ama gece rüzgar çok hemde birsürü kedi gelip yatıyo balkonda :) hani odamızdaki pencereyi açabilsek sorun olmaz rüzgar çok güzel, hırsızlar demirleri sökmeye kalkmışlar ya birde kandil di o gün

kızlar mrhaba inşallah herşey YOLUNDADIR BİZİM YARIN KONTROLÜMÜZ VAR AMA 2GÜNDÜR BEBİŞİM ÇOK AŞAĞIDA OYNUYOR KASIKLARIMIN ÜZERİNDE NORMALMİ BU BİDE TİTRER GİBİ HAREKET EDİYOR

merhaba canim benimde son bi kac gundur hep asagida oynuyor.hatta yukaidayken daha hareketliydi simdi eskisi gibi hareketli degil dr gittim secde pozisyonunda yatiyor gayet saglikli sadece ayaklarini asagi sarkitmis onlari vurdukca gidiklanma seklinde hissedersin dedi

baktım canım şimdi keşke bende öyle yapsaydım inşallah bi sonuç alırım

merhaba sevcan
sana bişey sorucam gittim dediğiniz masko istanbuldaki mi yani atm olarak hangi semtte
ikitellide mi?

138 e yüksek mi dediler benim bildiğim sınır 140 mış
benim şeker yüklemem 142 çıktı doktor risk yok dedi allah allah kafam karıştı şimdi ????

kızlar merhaba hepinize? nslsınz inş. herkesler iyidir...

sizlere bir sorum olacak...burada oto koltuğudur, beşiktir ,,bu konularda baya bilgili arkadşlarımız var....
bebefix.com da bu linkteki Kraft OLYMPUS Oto Koltuu ( %59 indirim ) | | Bebefix.com
oto koltuğunu gördum bugun.Fiyatı cok uygun geldı bana..acaba nasıldır ki? nıye bu kadar ucuz...ama markasıda kraft,,alsammı almasammı bılemedm..
hemen aklıma sizler geldniz??????????

bugün kontrolümüz vardı.gördüm oğluşumu maşallah kocaman olmuş 750 gr olmuşuz.şeker yüklemesi yapıldı.tam kan sayımı,idrar tahlili falan da istedi doktorum.tekrar edelim dedi.yarın alıcam sonuçları.aç aç bekleyemedim şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar sorması ayıp ishal falan oldular mı?normalde bende kabızlık var ama şimdi karnıma bi sancılar girdi baktım ishal olmuşum:26:acaba aç karnına içtiğim şekerli sudan mı olmuştur?bu arada 20.haftaya kadar 2 kilo almıştım.bu ay 4 kilo almışım.dr bu aya kadar fazla almadığın için sorun yok ama bundan sonra dikkat et.1-1,5kg alabilirsin ayda en fazla dedi.inşallah dediği gibi olur ama ben pek sanmıyorum

kızlar biz göbiş topiğinde fotomuzu paylaştık :)

İstanbulda oturan arkadaşlar için söylüyorum.
bizde normalde maskoya gidip bakıcaktık mobilya ya ama edirne kapıda Modesa var orda da bebek mobilyacıları bir sokakta bir sürü var. Hepsi imalatcı ellerinde hazır modellerde var istediğin değişikliği şekli, camı, herseyi ekleyebiliriz veya çıkarabiliriz diyolar. Ben her mağazadan çıktığımda burası güzelmiş yok burası daha güzelmiş yok yok en son gittiğimiz daha güzel diye kararsızlığa düştüm.
Hemen hemen hepsi aynı şeyi söylüyor koşulları anlatayım.
Model seçerken dediğim gibi ellerindekilerden veya onların ellerinde fotografları oluyo veya katalogları ordan mesala bi takım beğeniyosun 3 kapılı bi dolap ben içinde şu gözleri olsun şu kadar çekmecesi olsun diye değiştirebiliyorsun. beyaz mobilya baktım ben bazı kesim yerlerine mavi renk atmışlar bunlar olmasın sadece beyaz olsun dedim kuluplarını çok açık bir mavi seçtim
ben şifonyer almayacağım 3 kapılı dolap artı büyüyebilir karyolası 1800 tl Bu fiyatın içinde hediye olarak istediğin uyku setini seçiyorsun, cibinlik ve markasını hatırlamıyorum ama yatağı da veriyorlar. yani ekstra bize kalan persiyle halısı kalıyo kaldı ki istediğin modeldeki uyku setine uygun veya başka seçeneklerle birlikte halıları birde bebeğimizin ismini üstüne yazarak yapıtırtabiliyorlar 140 tl ye perdelerin fiyatlarını sormadım. bu fiyatlar 5 mağaza gezdik sadece bir tanesi farklı bir fiyat verdi birde hiç pazarlık falan yapmadık kimseyle büyük ihtimalle yaparsan 100 200 bişeyler inicekler rakabet var çünkü.
adamların söylediği maskoya biz burdan yapıp gönderiyoruz orda imalat yok hepsi burdan gidiyo hatta bitanesinin ordada dükkanı varmış. bu mobiilya orda en az 2800 diyo çünkü maskoda masraflar çok kiralar çok biz burda maliyetine veriyoruz diyolar. siparişi alırken cüzi bi kapora veriyorsun 200 falan gerisi teslimde ödeniyo istanbul içi nakliyleri ücretsiz diyerlerini bilmiyorum. yagunluğa göre gün veriyorlar 3 hafta diyolar genelde yapılması. Mutlaka 1 ay önce alınki boyaların kokusu çıksın diyolar. benim aklıma gelenler şimdilik bunlar gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim. soracağınız birşey varsa yardımcı olabilirim. :))

e baştan aramasalarmış o zaman.senin hazırlık yapacağını tahmin etmemişler mi?misafir falan bu halde pek çekilmiyo doğrusu..benim de kayınvalidemler gelecekti.başka şehirde onlar.mayısta geliriz,haziranda geliriz diye diye gelemediler bi türlü.pek de istemiyorum zaten sıcaklarda kayınpeder de gelecek.onun yanında rahat edemem.doğuma ne kaldı şurda doğuma gelecekler bir de.sıcaklarda gelmeseler bari diyorum hiç çekemem valla.bu arada benim ismim de zuhal.adaşız ne güzel

evet baya uygunmuş fiyatı.ama 15-36 kilo diyo.yeni doğduğunda falan kullanamazsın.2 yaşından sonra falan olur herhalde.ona da şimdiden almaya gerek yok bence..

merhaba kızlar. ne zamandır giremiyorum. oğluşuma arabasını aldık onu paylaşlam istedim. bebeconfort loola aldık. biraz pahalıydı ama çok beğendim. ana kucağıve arabası var. bu gün ana kucağı geldi ama daha arabası geğlmedi. bu hafta gelecekmiş devamı.. baya araştırdım genelyde alanlar memnun. bakalım hayırllısıyla kulanmak nasip olur inşallah.

son muyanemize 15 gün önce gittim. doktorum temmuzun ilk haftası gel dedi. çok şükür her şeyyolunda. yalnız bende garip olan bir şey var:) bu güne ne bensordum nede doktorum söyledi. ne yemem lazım. bebğin kilosu ne, boyu ne hiç birşey bilmiyorum:) doktorum herşey gayet iyi normal diyor bende tamam diyip çıkıyorum. bazen evde şunları soracağım diye gidiyorum unutup geliyordum.

mesleğimden olsa gerek fazla empati kuruyorum galiba. doktor yorulmuştur zaten bir an önce çıkayım modundayım:)) güya özel doktora gidiyorum:)))

yaz günü zaten evde rahat dolaşmak lazım ben sıcaktan sütyen bile takamıyorum ruhum sıkılıyor adaşım , doğuma kadar hatta bebeğimin 40 ı çıkana kadar rezervasyonları kapattık , misafir kabul etmiyoruz malesef

Merhaba kızlar bugün dr randevumuz vardı oğluşum kocaman olmuş 800 gr çok da sağlıklıymışız yarın sabah şeker yüklemem var korkuyorum şeker çıkacak diye güya dikkat edecektim bir haftadır hamileliğim boyunca yemediğim kadar tatlı yedim deminde söylemesi ayıp 2 tane cornet yedim dondurmada çok şeker yoktur dimi neyse kocama kızdım ne zamandır bizim hastanenin yakınlarında bir bebek mağazası varmış hazır izin aldın işten bugün gidelim dedim sabah bakarız tamam dedi dr dan çıktık haydi eve ben yorgunum dedi caydı birde demez mi yarın teste gelcen annenle bak diye tamamda annemin ayağı rahatsız çok yürüyemiyor hazır arabayla geldik bakalım dedim havada sıcak yürümeyelim şimdi annemle dedim adam nuh dedi peygamber demedi birde sürekli sanki oğlum doğdu da çıplak kaldı diyor sürekli o zaman onu boğazlamak istiyorum şimdide geleli 2 saat oldu horul horul uyuyor sormayın çok sinirliyim küstüm ona bende banane banane

ahh ne güzel biz de kapatabilsek ne güzel olurdu.ilk doğumum hazirandaydı ve ben 1 hafta olmuştu doğum yapalı,sezeryan oldum dikiş acıları falan yeni yeni geçiyo derken kayınvalidemler geldi kayınpederle tabiikitam bu zamanlardı.ilk günler annem kalıyodu yanımda ben hiç bi iş yapmıyodum.sadece bebeğimle ilgileniyodum.çok rahattım..onlar gelince annem gitti tabii.kayınvalide de bişeyler yapmaya çalıştı ama mutfakta bişeyin yerini bilmez.yemek yaparken falan hep beraber yaptık.kahvaltı falan ben hazırladım hep onlara.bebeğim acıkır bi onu emzir,bi onları doyur.sıcaklar da cabası.odalara kapanıp emzirirdim.duvarlar üstüme üstüme gelirdikayınpeder evde rahat giyinemem.off ne günlerdi.çoook ağladım ben oğlumu emzirirken odalarda.bi daha sıcaklarda doğurmam dedim o zaman zaten.şimdi yine gelecekler doğumdan hemen sonra gelmeseler bari.nasıl denirki biraz geç gelin diye?ben söyleyemem hiç,eşime mi söyletsem napsam??şimdiden bunun derdine düştüm.offf ne dertliymişim heee döktürdüm

hiç boğazlamana gerek yok canım , kartını al yeter :)) netten alırsın çoğu şeyi bende hep araştırıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…