2012 Ekim Anneleri

ben anneme gitmeyi planlıyorum çünkü o buraya gelemez kardeşimde var , hem bilemem nasıl yatırcaz nasıl yıkicaz , evimdende ayrı kalmak istemiyorum ama böylesi daha iyi olucak sanırım , eve dönünce gelsin gelen artık

selam kizlar nasilsiniz, ben temizlik yaptim dip kose tabi ustune bide camasirlar. anca uzandim koltuga.

söyle eşine cnm ama onlarda torunlarını görmek istiycek hakları yani önceden tecrübeli öğrenmiştir kayınvaliden herşeyin yerini bu kez yapar belkii benim annemde kayınvalidemde yanımda benim derdimde kayınvalidem hastanede başında ben kalayım demese bari ben annemi istiyorum onun yanında rahat edebilirm ilk torunu olcak 2 tarafında bencillik yapmalarından korkuyorum kayınvalidem hep ben hep ben diyebilir

inş perhiz yapmama gerek kalmaz ekmeği değiştireceğim bende makarna pilav çok severim kısıtlama getirsem iyi olacak aslında ben 53 kilo ile başladım şuan 66 kiloyum 3 ay yatmak zorundaydım kanamam vardı yedim içtim yattım. dr değiştirdim ilaçları azalttı çok fazla aldığımı ve kilo yapacağını söyledi.kilo ayağıma baskı da yapıyor yürüyüşü bırakmıştım şimdi hiç bırakmadan yapmam gerek.
bebek eşyalarına bakmak insanı mutlu ediyor değilmi? ben ona alacaklarımı düşününce herşeyi unutuyorum. kıyafetlere başladık yavaştan bir iki şey aldık şimdilik Allah kullanmayı nasip etsin hepimize

cnm ben bgn 2.tetanozumu oldum benim hemşire senelik izindeymiş başkası vurdu o ne biçim bi el arkadaş ya dan siye soktu iğneyi fena ağryor Allah tan sol kolum..

cnm benım hemsırem çok çok ıyı ve ben pınpırıklıyım korkuyorum dıye daha özenlı davranıyor ben hıç anlamıyorum vurdugunu cunku ıgnemın ucunu degıştırıyor hiç anlamıyorum

kızlarrr şeker sonuçlarınız ne çıktı??

benim 138 çıktı canım bugün yaptırdım.133 den yüksek olduğu için hastaneye gönderdiler kontrolde tekrar yaptıracağım. ebe ailede şeker hastası yoksa kafana takma dedi.180 çıkanların bile hastanede normal çıkıyormuş birşey çıkmaz inş.

o nadir olan bir durum canım eğer doktorun tecrübeliyse yanılmamıştır mesela benimki ilk baktığında kesin kız dedi ama genede sordum son gittiğimde hala kızmı die :)) kız dedi

bana % 90 kız dedi bacakları kapalı ve arada kordon var dedi ayrıntılıya girdiim başka dr ye oda kız dedi. ama bu haftalarda değişme olabiliyormuş erkek bebeklerin testisleri geç gelişiyormuş. burdan da duyunca acaba mı dedim. iki hafta sonra kontrolm var o zaman netleşir artık içimde şüphe kalmaz.

Kızlar bu şeker yükleme testinin sonucu ne kadar sürede çıkıyo

açken kan alıyorlar canım. sonra şekerli su içirip bir saat bekletiyorlar. umarım normal çıkar.

138 e yüksek mi dediler benim bildiğim sınır 140 mış
benim şeker yüklemem 142 çıktı doktor risk yok dedi allah allah kafam karıştı şimdi ????

canım ben sağlık ocağında yaptırdım 132-133 falan çıksaydı göndermiyecektim dedi göndermeye mecburum dedi. 180 çıkanda bile hastanede bir sorun çıkmamış ailede yoksa takma kafana dedi.kontrolümde tekrar yaptıracağım. ama glikozun mg mı artacak onu nasıl içeceğim onu bilmiyorum bir sorun çıkmaz inş

perşembe günü ayrıntılı ultrason yaptırdım çok şükür herşey yolunda bebeğimin..sıcaklarda beni perişan ediyor iyice ağırlaştım ya geceler kabusum oldu nasıl geçecek koca yaz
bu aralar kafam hiç iyi değil eşimle aramızda uzaklaşmalar oldu ben ondan çok soğudum ne yapacağım bilmiyorum aslında bizimle alakalı bişey değil kayınvalidem yüzünden geçen olaylar yaşamıştım yazmıştım dolduruşa getiriliyor eşim sanki bize el gibi davranıyor kayınvalidem ama eşimde ona uyuyor ama çok yanlış yapıyorlar bişey demiyorum dün çok ağladım sızladım ama karnımdaki miniğim etkilendiği için fazla üstelemiyorum ama ne yapsam bilmiyorum benim eşim ayrıntılı ultrasonumun sonucunu dahi sormadı bile bu beni çok üzdü bugün de ne çıktı çocukta ne varmış diyo alaylı bir şekilde yok şükür dedim deyincede sana dedik sen çok peşine düşüyorsuun diyor sağlığa hiç önem vermeyen bir insan anlayamıyorum onu artık neyse bende bıktım artık bu durumdan ikinci kız diye böyle yaptılar biliyorum ama ne yapayım ALLAH vergisi ben çooook mutluyum kızlarımla ama doğsun kimseye koklatmıycam kızımı onlar benim dünyam aslında ben dünyanın en şanslı annesiyim kimse bilmiyor ben öyle düşünüyorum kızım şimdiden beni koruyor annnem hamile onu üzmeyin ona iş yaptırmayın diyor o kadar mutlu oluyorumki ne eşim ne de başkası umrumda bile olmuyor...

slm kızlar nasılsınız?

bugün kontrolümüze gittik, tonton oğluşum 895 gr olmuş tombik yanaklı dedi doktor haftamızdan ilerde gidiyoruz.

tabi ben de 2 ayda 5 kilo alınca çok almışsın dedi doktorumuz

şeker yüklememiz yarın sabaha kaldı aç olmam gerekiyomuş. toxoplazma için de tekrar test yapıcak, bi de d vit. için test yapılcak

akıntıdan örnek aldı, bu haftalarda enfeksiyon olursa Allah korusun erken doğum oluyomuş

oğluşum çok tatlıydı ama tombikim benim

canım ya ne desem bilemedim ki:44::44: her ailede ufak tefek atışmalar oluyor bir şekilde..hamilelik te üstüne cabası oluyor sanırım..benim eşim de bir yerde okumuş ben de okumuştum gerçi,anneler hamile kaldıkları gün anne,babalar ise kucaklarına aldıklarında baba olurlar diye bir yazı.. ben senin hissettiklerini hissedemem ki,ben şuan yoğun(duygusal)olamam ki,hele doğsun bi deyip duruyor.. bana da sanki hiç heyecanı yokmuş gibi geliyor bazen, ama düşününce de hak veriyorum bizim içimizde ama onlar için daha farklı bir durum..yalnız olaylar içinde aileler olunca tabi iş sinir bozucu olabiliyor..insanın beklentileri de yüksek olunca hayal kırıklığına uğrayabiliyor..yani herkes kendimiz gibi anlayışlı değil,en iyisi hiç bişey beklememek,herkesin yolu açık olsun bana uzak Allaha yakın olsunlar diyorum her kızdığım olayda..sen de boşver bak kızlarına..şu 3. şahıslar da eğer evine etki ediyorlarsa,inşallah bundan vazgeçerler...

selam kizlar sanirim hamileligin zor zamanlarini simdi yasiyoruz ben sicaktan nefes alamiyorum yemek yiyince resmen sirilsiklam oluyorum daha 3 ay var ya allah yardimcimiz olsun yaz hamileligi zormus gercekten ama bebislerimiz serin zamanda gelicekler nasipse

kayınvalideler bebek cinsiyetinin spermler tarfından belirlendiği bilmedikleri için çok konuşuyorlar ya.benm kayınvalideminde diyor ki bana çekersen oğlan olur.bende anne siz hiç hiç tarlaya arpa ekip buğday topladınız mı dedim sustu kaldı hem güzeller güzeli biricik anneme çekmek varken niye ona çekiyomuşum hala anlamış değilim.kız çozuk erkek çozuk olayına gelince de kız evlat öz evlat der babam hep bnce gerçktn öyle erkkler brz raht yetiştikleri için pek anne babaya saygı olmuyor aslında benmde oğlum olucak ama bnce bu durum böyle Allah'ım herkese hayırlı evlatlar verir inşallah.sıkma canını prensesi üzme cnm.

Selam sevgili hamişler,

Sağlık ocağından habire arayıp arayıp doktorunuza sorun da tetenoz yapalım diyorlardı. Sordum nihayetinde doktoruma. Tetenoza izin vermedi. Riskli bir gebelik yaşıyorsun, tetenoz düşük riskini artırır dedi :/

Ben tetenoz olmuyorum yani

Allaha şükür herşey yolunda canımm.. kızım değişmemiş çok detaylı anlattı kız oluşunun ayrıntılarını:))) sevindim valla kızıma çok alıştım çünkü..

aynısını benim kayınvalidemde söyleyip duruyodu yok bana çekersen diye.... bende dedimki benim sana çekmem değil oğlunun babasına çekmesi lazımki olsun ... kadınların cinsiyette bi katkısı yok dedimm sustu kaldı.. şimdi kızımı seviyolar neyseki tavır filan yapsalar çok bozulucaktım... ilk cinsiyet belli değilken erkek düşkünlükleri vardı..

Allaaha şükür kızımın herşeyi iyi çıktı detaylıdaa .. 408 gr mış kayınvalidem beğenmesede niye böyle zayıfmış sanki 21. haftada 3 -4 kilo olması lazımdaa :) kendi şeker hastası, ilk çocuğu 6buçuk 2. çocuğu 5 küsür 3. çocuğuda 4buçuk doğurmuş ....

şimdi benim çocuğumun kilosunua kesin hep laf edip moralimi bozucak .....

canım neden kanaman oldu yoksa seninde plasentan aşağıdamı:26::26:

mercim canım üzüldüm gerçekten ama ne iyi nede kötü diyemiyorum üzülme dye boşver takma sen kimseyi

cnm toxoplazma testi neden yaptırıyorsun akıntın oldugu içinmi akıntının kıvamı rengi nasıl bendede var akıntı sarı yeşil arası çokta akışkan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…