ahh ne güzel biz de kapatabilsek ne güzel olurdu.ilk doğumum hazirandaydı ve ben 1 hafta olmuştu doğum yapalı,sezeryan oldum dikiş acıları falan yeni yeni geçiyo derken kayınvalidemler geldi kayınpederle tabiikitam bu zamanlardı.ilk günler annem kalıyodu yanımda ben hiç bi iş yapmıyodum.sadece bebeğimle ilgileniyodum.çok rahattım..onlar gelince annem gitti tabii.kayınvalide de bişeyler yapmaya çalıştı ama mutfakta bişeyin yerini bilmez.yemek yaparken falan hep beraber yaptık.kahvaltı falan ben hazırladım hep onlara.bebeğim acıkır bi onu emzir,bi onları doyur.sıcaklar da cabası.odalara kapanıp emzirirdim.duvarlar üstüme üstüme gelirdi kayınpeder evde rahat giyinemem.off ne günlerdi.çoook ağladım ben oğlumu emzirirken odalarda.bi daha sıcaklarda doğurmam dedim o zaman zaten.şimdi yine gelecekler doğumdan hemen sonra gelmeseler bari.nasıl denirki biraz geç gelin diye?ben söyleyemem hiç,eşime mi söyletsem napsam??şimdiden bunun derdine düştüm.offf ne dertliymişim heee döktürdüm
ahh ne güzel biz de kapatabilsek ne güzel olurdu.ilk doğumum hazirandaydı ve ben 1 hafta olmuştu doğum yapalı,sezeryan oldum dikiş acıları falan yeni yeni geçiyo derken kayınvalidemler geldi kayınpederle tabiikitam bu zamanlardı.ilk günler annem kalıyodu yanımda ben hiç bi iş yapmıyodum.sadece bebeğimle ilgileniyodum.çok rahattım..onlar gelince annem gitti tabii.kayınvalide de bişeyler yapmaya çalıştı ama mutfakta bişeyin yerini bilmez.yemek yaparken falan hep beraber yaptık.kahvaltı falan ben hazırladım hep onlara.bebeğim acıkır bi onu emzir,bi onları doyur.sıcaklar da cabası.odalara kapanıp emzirirdim.duvarlar üstüme üstüme gelirdi kayınpeder evde rahat giyinemem.off ne günlerdi.çoook ağladım ben oğlumu emzirirken odalarda.bi daha sıcaklarda doğurmam dedim o zaman zaten.şimdi yine gelecekler doğumdan hemen sonra gelmeseler bari.nasıl denirki biraz geç gelin diye?ben söyleyemem hiç,eşime mi söyletsem napsam??şimdiden bunun derdine düştüm.offf ne dertliymişim heee döktürdüm
slm bızde bugun 2. tetonoz aşımızı olduk geldık:)) bu arada 2 haftada 1.5 kılo almışım çok mutlu oldum ve sevındım 53 olmuşum
mrb kızlar
Bende perhizden hiç hazetmem. Daha çok canım ister. Ondan şimdiden kontrollü gitmeye başladım ben. Tambuğday ekmeği yemeğe çalışıyorum, pilav-makarna türlerinide az yiyiyorum. Hatta bundan sonra akşamları yemeği düşünmüyorum. Haftasonu annemde tartıldım 2 kg almışım. Doktora gidesiye kadar 2 kg da kalmam lazım. En önemlisi yürüyüş. Ama işten eve dönünce değil adım atmak kolumu kıpırtatacak dermanım olmuyor. Ama birşekilde başlamam lazım.
Bomboş bir odam var, sadece duvarında kitaplık var. Çocuk odası yaparım kısmet olursa diye oraya hiç birşey almadım. Birde biz ailecek salonda oturmayı seviyoruz, küçük odam ondan da boş. Bende herhalde büyüyen beşik ile 2 kapılı gardrop alacağım. Küçük tipli bir çekyatta düşünüyorum.
cnm ben bgn 2.tetanozumu oldum benim hemşire senelik izindeymiş başkası vurdu o ne biçim bi el arkadaş ya dan siye soktu iğneyi fena ağryor Allah tan sol kolum..
kızlarrr şeker sonuçlarınız ne çıktı??
o nadir olan bir durum canım eğer doktorun tecrübeliyse yanılmamıştır mesela benimki ilk baktığında kesin kız dedi ama genede sordum son gittiğimde hala kızmı die :)) kız dedi
Kızlar bu şeker yükleme testinin sonucu ne kadar sürede çıkıyo
138 e yüksek mi dediler benim bildiğim sınır 140 mış
benim şeker yüklemem 142 çıktı doktor risk yok dedi allah allah kafam karıştı şimdi ????
perşembe günü ayrıntılı ultrason yaptırdım çok şükür herşey yolunda bebeğimin..sıcaklarda beni perişan ediyor iyice ağırlaştım ya geceler kabusum oldu nasıl geçecek koca yaz
bu aralar kafam hiç iyi değil eşimle aramızda uzaklaşmalar oldu ben ondan çok soğudum ne yapacağım bilmiyorum aslında bizimle alakalı bişey değil kayınvalidem yüzünden geçen olaylar yaşamıştım yazmıştım dolduruşa getiriliyor eşim sanki bize el gibi davranıyor kayınvalidem ama eşimde ona uyuyor ama çok yanlış yapıyorlar bişey demiyorum dün çok ağladım sızladım ama karnımdaki miniğim etkilendiği için fazla üstelemiyorum ama ne yapsam bilmiyorum benim eşim ayrıntılı ultrasonumun sonucunu dahi sormadı bile bu beni çok üzdü bugün de ne çıktı çocukta ne varmış diyo alaylı bir şekilde yok şükür dedim deyincede sana dedik sen çok peşine düşüyorsuun diyor sağlığa hiç önem vermeyen bir insan anlayamıyorum onu artık neyse bende bıktım artık bu durumdan ikinci kız diye böyle yaptılar biliyorum ama ne yapayım ALLAH vergisi ben çooook mutluyum kızlarımla ama doğsun kimseye koklatmıycam kızımı onlar benim dünyam aslında ben dünyanın en şanslı annesiyim kimse bilmiyor ben öyle düşünüyorum kızım şimdiden beni koruyor annnem hamile onu üzmeyin ona iş yaptırmayın diyor o kadar mutlu oluyorumki ne eşim ne de başkası umrumda bile olmuyor...
perşembe günü ayrıntılı ultrason yaptırdım çok şükür herşey yolunda bebeğimin..sıcaklarda beni perişan ediyor iyice ağırlaştım ya geceler kabusum oldu nasıl geçecek koca yaz
bu aralar kafam hiç iyi değil eşimle aramızda uzaklaşmalar oldu ben ondan çok soğudum ne yapacağım bilmiyorum aslında bizimle alakalı bişey değil kayınvalidem yüzünden geçen olaylar yaşamıştım yazmıştım dolduruşa getiriliyor eşim sanki bize el gibi davranıyor kayınvalidem ama eşimde ona uyuyor ama çok yanlış yapıyorlar bişey demiyorum dün çok ağladım sızladım ama karnımdaki miniğim etkilendiği için fazla üstelemiyorum ama ne yapsam bilmiyorum benim eşim ayrıntılı ultrasonumun sonucunu dahi sormadı bile bu beni çok üzdü bugün de ne çıktı çocukta ne varmış diyo alaylı bir şekilde yok şükür dedim deyincede sana dedik sen çok peşine düşüyorsuun diyor sağlığa hiç önem vermeyen bir insan anlayamıyorum onu artık neyse bende bıktım artık bu durumdan ikinci kız diye böyle yaptılar biliyorum ama ne yapayım ALLAH vergisi ben çooook mutluyum kızlarımla ama doğsun kimseye koklatmıycam kızımı onlar benim dünyam aslında ben dünyanın en şanslı annesiyim kimse bilmiyor ben öyle düşünüyorum kızım şimdiden beni koruyor annnem hamile onu üzmeyin ona iş yaptırmayın diyor o kadar mutlu oluyorumki ne eşim ne de başkası umrumda bile olmuyor...
güzel haberlerle gelirsin inş bu arada çevremdekiler bana erkek diyor ama dr kız demişti benimde içim bir tuhaf ya erkek derlerse diye ikisinide sevicem tabiki ama kızım diye sevmeye alıştım hayırlısı olsun haberini bekliyorum yarın merak ettim
kayınvalideler bebek cinsiyetinin spermler tarfından belirlendiği bilmedikleri için çok konuşuyorlar ya.benm kayınvalideminde diyor ki bana çekersen oğlan olur.bende anne siz hiç hiç tarlaya arpa ekip buğday topladınız mı dedim sustu kaldı hem güzeller güzeli biricik anneme çekmek varken niye ona çekiyomuşum hala anlamış değilim.kız çozuk erkek çozuk olayına gelince de kız evlat öz evlat der babam hep bnce gerçktn öyle erkkler brz raht yetiştikleri için pek anne babaya saygı olmuyor aslında benmde oğlum olucak ama bnce bu durum böyle Allah'ım herkese hayırlı evlatlar verir inşallah.sıkma canını prensesi üzme cnm.
inş perhiz yapmama gerek kalmaz ekmeği değiştireceğim bende makarna pilav çok severim kısıtlama getirsem iyi olacak aslındaben 53 kilo ile başladım şuan 66 kiloyum 3 ay yatmak zorundaydım kanamam vardı yedim içtim yattım. dr değiştirdim ilaçları azalttı çok fazla aldığımı ve kilo yapacağını söyledi.kilo ayağıma baskı da yapıyor yürüyüşü bırakmıştım şimdi hiç bırakmadan yapmam gerek.
bebek eşyalarına bakmak insanı mutlu ediyor değilmi? ben ona alacaklarımı düşününce herşeyi unutuyorum. kıyafetlere başladık yavaştan bir iki şey aldık şimdilik Allah kullanmayı nasip etsin hepimize
slm kızlar nasılsınız?
bugün kontrolümüze gittik, tonton oğluşum 895 gr olmuştombik yanaklı dedi doktor haftamızdan ilerde gidiyoruz.
tabi ben de 2 ayda 5 kilo alınca çok almışsın dedi doktorumuz
şeker yüklememiz yarın sabaha kaldı aç olmam gerekiyomuş. toxoplazma için de tekrar test yapıcak, bi de d vit. için test yapılcak
akıntıdan örnek aldı, bu haftalarda enfeksiyon olursa Allah korusun erken doğum oluyomuş
oğluşum çok tatlıydı ama tombikim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?