2012 Ekim Anneleri

canım neden kanaman oldu yoksa seninde plasentan aşağıdamı:26::26:

mercim canım üzüldüm gerçekten ama ne iyi nede kötü diyemiyorum üzülme dye boşver takma sen kimseyi

cevaplarınız için sağolun kızlar kafayı yiyorum bazen inanın zaten sıcaklar bir yandan bunlar bir yandan doğumdan korkum bir yandan ne yapacam ALLAH yardımcım olsun ya

kimse yok galiba survivoramı bakıyo herkes eşimde bakıyor ben sıcaktan duramıyorum yerimde bugün eve geldik çarşamba annemlere gitmiştim morelim de bozuk eşimle biraz atıştık bize neler oluyor ya onu boğmak istiyorum

benim annem geldi c.tesi geldi.haftaya cuma memlekete birlikte gideceğiz hafta sonuna.sonra dönerken p.tesi günü doktora gideceğim inşallah.bakalım kızım ne alemde.. bebiş nasıl diyenlere iyidir herhalde diyorum gülüyorlar bana.. bazen de büyüyoruz diyorum..

maşallah canım oğluşuna:)))akıntıdan örnek nasıl alıyo ya acıyomu...

selam kızlar nasılsınız sağlık ocağından idrar testimi aldım bugün dr uma faxladım aradı enfeksiyon var dedi yanmna falan varmı dedi yok dedim gel bi ara tekrar ben tahlil yapayım dedi akıntım var sarı dedim örnek alıcam dedi korkuyorum ya((cumaya gidicem inşallah zaten tam 1ay oldu gitmeyeli...

günaydın kızlarrrrrrrrtatlı bebişlerimizede günaydınnnnnnn

biz dün doktora gittik herşey çok güzeldi sadece benim yüzümdeki şişlikler doktorumun pek hoşuna gitmedi tam idrar tahlili istedi bugün onu yaptırıcaz kızlar albümünin denilen şey bu sanırım bakalım bugün belli olacak:26::26::26::26::26::26:

oğluşlarımın gelişimi çok iyiymiş 550 gr olmuşlar birde rahim ağzı boyumu ölçtü çok iyi dedi bu haftalarda önemliymiş bu sizlerde yapıldımı? helede ikizlerde çokkkkkk önemliymşi çok şükür iyi çıktı

cnm toxoplazma testi neden yaptırıyorsun akıntın oldugu içinmi akıntının kıvamı rengi nasıl bendede var akıntı sarı yeşil arası çokta akışkan değil.

canım benim daha önceki testte de toxoplazmaya bağışıklığım yokmuş, dikkat etmemi söylemişti doktor. şimdi tekrarlamak istedi heralde

akıntıyla alakası yok. akıntım beyaz akıntı ama cts su gibi akıntım geldi dedim. ondan sonra dedi bu dönemdeki enfeksiyonlar erken doğuma sebep olabiliyor biz bir örnek alıp emin olalım diye

maşallah canım oğluşuna:)))akıntıdan örnek nasıl alıyo ya acıyomu...

yok acıtan bişey değil uzunca bir numune pamuklu çubuğu sokuyor malesef vajinaya

herkese günaydın önce hastaneye ordan işe gidiyoruz oğluşumla

çok sıcak hava hiç dışarı çıkasım yok artık ,klimanın karşısında giyindim sabahta

farkındayım sen bu 2. bebeğin kız olmasından dolayı sanki biraz üzgün gibisin belkide çevrenden dolayı etkileniyorsundur ama kısmetten öte gidilmez canım , bi kız bebek vermiş rabbim 2. oğlan olsa çok güzel olurdu , bunuda herkes ister ama sen artık düşünme bence , hayırlısı böyleymiş , annem bile hep der ne varsa kızımda die , kardeşim kendi aleminde , hiç acımıyor kadına anca emrediyor , hem bak 2 kızkardeş olmak çok büyük bir şans kızların için , onlar büyüyünce en büyük desteği birbirine vericekler , bence eşinle açık açık konuş içten içe üzülmektense , yarın doğduğunda miniğin etrafında pervane olur hepsi o zaman unutursun bunların hepsini

günaydın kızlar... dün itibariyle mide yanmaların hafiften başladı arkadaşlar bu da sanki hiç doymama hissi uyandırıyo bende siz de de var mı yanmalar.?

Günaydınlar güzel anneler...

nasılsınız bakalımmmm

kahvaltımızı yaptık yumurtamızı,peynirimizi,salatalığımızı yedik üstünede muzumuzu yedik şimdi işimizin başına geçtik:)

günaydın fıstıklar ve kuzucukları , okuya okuya geldim yine , herkesten test tahlil istiyo doktor benden nie istemedi anlamadım , ya gittiğimde hiçbir şikayetten bahsetmedim ondanmı acaba :26: ama bu enfeksiyonlar şikayetsizde gelişebiliyormuş , napim bi akıl verin kafam takıldı şimdi , gittiğimde birde sormuştum test tahlil bişey yapmicazmı die , yok demişti :44: sağlık ocağında yapıyorlarmıki oraya bari gitsem ?

günaydın kızlar... dün itibariyle mide yanmaların hafiften başladı arkadaşlar bu da sanki hiç doymama hissi uyandırıyo bende siz de de var mı yanmalar.?

yanmalar bende 3 hafta önce başladı tatlım doktorum rennıe şurup verdi onu kullandım geçti bir haftada şimdi ara ara olunca alıyorum şurubumu doktorun sana yardımcı olacaktır bu şurupların zararı yokmuş geçmiş olsun

sakınnnn üzülme hayatımm zor biliyorum ama duyma kulaklarını tıka zaten bu devirde vurdumduymaz olacaksın.seni çok iyi anlıyorum senin kaynanan bunları yapıyor bana yedi kat eller soruyor kızmı erkek mi diye milletin ne kadar cinsiyet merakı varmış anlayamıyorum.insan önce bi sorar sağlığın nasıl iyimisin sonra belki cinsiyet (ilk bebeğimi kaybettim çünkü)yokk anacım milletin derdi cinsiyet olmuşş haaa bide isim çok soruluyor bana ismi ne olacak valla sanane diyesim geliyor bazılarına daha ailemle tam olarak paylaşmadım ismini seninlemi paylaşacağım ezanı kulağına okunmadan pek söylemek istemiyorum.aaa dur bakk geçen bi arkadaşım aradı şeyi merak etmiş akşamın 10:30'un da beşiği ananemi babannemi alacakmış ayy şaşırdım kaldım oturup onu düşünmüş onun 2 çocuğu var ben hiç ona böyle saçma sorular sormadım tövbee insanlar gerçekten çok hadsiz olmaya başladılar hiççç üzülme Rabbim banada ikinciyi kız nasip etsin şimdi oğluş bekliyorum teyzesi ben tek kızım bi abim var o kadar yalnızım ki anlatamam.bi bacım olsaydı doğumuma gelirdi temizliğime gelirdi bi derdime ortak olurdu bi ağlar bi söylerdim de rahatlardım sennn çok şanslısın çokk yarın bi bakarsın yakışıklı 2 delikanlı gelir kızlarını almaya al sana 2 oğlan.hem damatlar kız annelerini çok seviyolar benden söylemesi.

günaydın canlar,kuzucuklar ve sizler,herkes iyidir umarım. ben de ev hanımlığının keyfini çıkarıyorum:) doktorum izleyim bari...

gerek görmedi demek ki doktorun. ama sağlık ocağına da gidebilirsin,orada da yapılıyor hemen hemen herşey..

cnm benim üzme sen kendini hadi kayınvalideni anladımda eşine ne oluyo belkide ileride o hiç istemediği kıznın eline kalıcak allahtan hayırlısını dilemek lazım her zaman çok günah kızıda veren allah erkeğide.heleki kayınvalidene ne o ne karışır çocuğun cinsiyetine allahım yaa çıldırmamak elde değil bizde 2 kızız iyikide kız kardeşim var erkekte vardı allah onu bizden çok sevdi 1 yaşında kan kanserinden öldü keşke yaşasaydı ama allahın takdiri şimdi biricik kız kardeşim var 18 yaşında iyikide var dert ortağım arkadaşım canım herşeyim seninkilerde öyle olucak en kötü günlerinde birbirlerine destek olucaklar allahım herkese hayırlısını versin benim kayınvalidem cinsiyetini öğrenene kadar bişey dememişti öğrenince kalkmış göbek atmış oğlunun ilk çocuğu erkek olsun istyomuşmuş bende kızdım laf söyledim günah diye bide diyoki ben günahamı girdim şimdi kendisinin ilk çocuğu kız bide kızıda pek kıymetli ben hiç şu olsun bu olsun demedim allahım hayırlısını versin dedim başka bişey demekte allaha karşı gelmektir

millet meraklı cnm aynen herkes isim soruyor bende aklımızdakileri söylüyorum ee bu ilk torun neden dede ismi değilmiş sizene 2 tarafında ilk torunu ben arada kırgınlık olmasın diye dede ismi koymak istemiyorum ne var bunda allahtan anlayışlı ailem bi akraba kayınpederimin yanında söyledi onun ismi olur heralde diye oda lafı ağızlarında bıraktı ben adımın konmasını istemiyorum benim adım güzel değil çocuklar ne isterse onu koyarlar dedi kimsede karışmıyo şunu bunu koyun diye arkadaşına güldüm kimse almazsa beşiği omu alıvercekki komedi yaa millet oturup laf etcek yer arıyor falancanın annesi alıvermemiş beşiği gördünmüüüüü kendileri almış ne ayıpppppp diye ne konuşcaklar sormazlarsa sana :)))) kardeş bambaşka canım heleki kız kardeş dediğin gibi ben hastaysam yorgunsam hemen ararım evime gider evimi temizler yemeğimi yapar ütümü yapar sağolsun allah ne istediği varsa versin güzel kardeşime şimdide annem yemek yapmış onu getircek

herkese mrb.dün şeker testi yapıldı ve bende gebelik şekeri çıktı.Doktorum ayrıntılı ultrasonda kalbinde sorun yok dedi ama yine de seker olan annelerin çocuklarında kalbinde delik olma oranı %30 oranında artıyor dedi.Fetal eko yaptır istersen dedi.ben de kararsız kaldım.Yaptırsam bişi çıkarsa tedavisi anne karnında yok zaten.Moral bozmaktan baska bişi olmıyacak.Bir de risk yok kalbinde demesine ragmen doktorumun bunu istemesi garip geldi.Biraz pahalı 500tl imiş.Sizce ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…