canım ya ne desem bilemedim ki:44::44: her ailede ufak tefek atışmalar oluyor bir şekilde..hamilelik te üstüne cabası oluyor sanırım..benim eşim de bir yerde okumuş ben de okumuştum gerçi,anneler hamile kaldıkları gün anne,babalar ise kucaklarına aldıklarında baba olurlar diye bir yazı.. ben senin hissettiklerini hissedemem ki,ben şuan yoğun(duygusal)olamam ki,hele doğsun bi deyip duruyor.. bana da sanki hiç heyecanı yokmuş gibi geliyor bazen, ama düşününce de hak veriyorum bizim içimizde ama onlar için daha farklı bir durum..yalnız olaylar içinde aileler olunca tabi iş sinir bozucu olabiliyor..insanın beklentileri de yüksek olunca hayal kırıklığına uğrayabiliyor..yani herkes kendimiz gibi anlayışlı değil,en iyisi hiç bişey beklememek,herkesin yolu açık olsun bana uzak Allaha yakın olsunlar diyorum her kızdığım olayda..sen de boşver bak kızlarına..şu 3. şahıslar da eğer evine etki ediyorlarsa,inşallah bundan vazgeçerler...
kayınvalideler bebek cinsiyetinin spermler tarfından belirlendiği bilmedikleri için çok konuşuyorlar ya.benm kayınvalideminde diyor ki bana çekersen oğlan olur.bende anne siz hiç hiç tarlaya arpa ekip buğday topladınız mı dedim sustu kaldı hem güzeller güzeli biricik anneme çekmek varken niye ona çekiyomuşum hala anlamış değilim.kız çozuk erkek çozuk olayına gelince de kız evlat öz evlat der babam hep bnce gerçktn öyle erkkler brz raht yetiştikleri için pek anne babaya saygı olmuyor aslında benmde oğlum olucak ama bnce bu durum böyle Allah'ım herkese hayırlı evlatlar verir inşallah.sıkma canını prensesi üzme cnm.
canım neden kanaman oldu yoksa seninde plasentan aşağıdamı:26::26:
mercim canım üzüldüm gerçekten ama ne iyi nede kötü diyemiyorum üzülme dye boşver takma sen kimseyi
amaaa markada karar veremedim bu seferde , dr. brows mu aventmi yoksa chiccomu bide yada başka öneriniz varmı acaba ?
slm kızlar nasılsınız?
bugün kontrolümüze gittik, tonton oğluşum 895 gr olmuştombik yanaklı dedi doktor haftamızdan ilerde gidiyoruz.
tabi ben de 2 ayda 5 kilo alınca çok almışsın dedi doktorumuz
şeker yüklememiz yarın sabaha kaldı aç olmam gerekiyomuş. toxoplazma için de tekrar test yapıcak, bi de d vit. için test yapılcak
akıntıdan örnek aldı, bu haftalarda enfeksiyon olursa Allah korusun erken doğum oluyomuş
oğluşum çok tatlıydı ama tombikim benim
cnm toxoplazma testi neden yaptırıyorsun akıntın oldugu içinmi akıntının kıvamı rengi nasıl bendede var akıntı sarı yeşil arası çokta akışkan değil.
maşallah canım oğluşuna:)))akıntıdan örnek nasıl alıyo ya acıyomu...
perşembe günü ayrıntılı ultrason yaptırdım çok şükür herşey yolunda bebeğimin..sıcaklarda beni perişan ediyor iyice ağırlaştım ya geceler kabusum oldu nasıl geçecek koca yaz
bu aralar kafam hiç iyi değil eşimle aramızda uzaklaşmalar oldu ben ondan çok soğudum ne yapacağım bilmiyorum aslında bizimle alakalı bişey değil kayınvalidem yüzünden geçen olaylar yaşamıştım yazmıştım dolduruşa getiriliyor eşim sanki bize el gibi davranıyor kayınvalidem ama eşimde ona uyuyor ama çok yanlış yapıyorlar bişey demiyorum dün çok ağladım sızladım ama karnımdaki miniğim etkilendiği için fazla üstelemiyorum ama ne yapsam bilmiyorum benim eşim ayrıntılı ultrasonumun sonucunu dahi sormadı bile bu beni çok üzdü bugün de ne çıktı çocukta ne varmış diyo alaylı bir şekilde yok şükür dedim deyincede sana dedik sen çok peşine düşüyorsuun diyor sağlığa hiç önem vermeyen bir insan anlayamıyorum onu artık neyse bende bıktım artık bu durumdan ikinci kız diye böyle yaptılar biliyorum ama ne yapayım ALLAH vergisi ben çooook mutluyum kızlarımla ama doğsun kimseye koklatmıycam kızımı onlar benim dünyam aslında ben dünyanın en şanslı annesiyim kimse bilmiyor ben öyle düşünüyorum kızım şimdiden beni koruyor annnem hamile onu üzmeyin ona iş yaptırmayın diyor o kadar mutlu oluyorumki ne eşim ne de başkası umrumda bile olmuyor...
günaydın kızlar... dün itibariyle mide yanmaların hafiften başladı arkadaşlar bu da sanki hiç doymama hissi uyandırıyo bendesiz de de var mı yanmalar.?
perşembe günü ayrıntılı ultrason yaptırdım çok şükür herşey yolunda bebeğimin..sıcaklarda beni perişan ediyor iyice ağırlaştım ya geceler kabusum oldu nasıl geçecek koca yaz
bu aralar kafam hiç iyi değil eşimle aramızda uzaklaşmalar oldu ben ondan çok soğudum ne yapacağım bilmiyorum aslında bizimle alakalı bişey değil kayınvalidem yüzünden geçen olaylar yaşamıştım yazmıştım dolduruşa getiriliyor eşim sanki bize el gibi davranıyor kayınvalidem ama eşimde ona uyuyor ama çok yanlış yapıyorlar bişey demiyorum dün çok ağladım sızladım ama karnımdaki miniğim etkilendiği için fazla üstelemiyorum ama ne yapsam bilmiyorum benim eşim ayrıntılı ultrasonumun sonucunu dahi sormadı bile bu beni çok üzdü bugün de ne çıktı çocukta ne varmış diyo alaylı bir şekilde yok şükür dedim deyincede sana dedik sen çok peşine düşüyorsuun diyor sağlığa hiç önem vermeyen bir insan anlayamıyorum onu artık neyse bende bıktım artık bu durumdan ikinci kız diye böyle yaptılar biliyorum ama ne yapayım ALLAH vergisi ben çooook mutluyum kızlarımla ama doğsun kimseye koklatmıycam kızımı onlar benim dünyam aslında ben dünyanın en şanslı annesiyim kimse bilmiyor ben öyle düşünüyorum kızım şimdiden beni koruyor annnem hamile onu üzmeyin ona iş yaptırmayın diyor o kadar mutlu oluyorumki ne eşim ne de başkası umrumda bile olmuyor...
günaydın fıstıklar ve kuzucukları , okuya okuya geldim yine , herkesten test tahlil istiyo doktor benden nie istemedi anlamadım , ya gittiğimde hiçbir şikayetten bahsetmedim ondanmı acaba :26: ama bu enfeksiyonlar şikayetsizde gelişebiliyormuş , napim bi akıl verin kafam takıldı şimdi , gittiğimde birde sormuştum test tahlil bişey yapmicazmı die , yok demişti :44: sağlık ocağında yapıyorlarmıki oraya bari gitsem ?
sakınnnn üzülme hayatımm zor biliyorum ama duyma kulaklarını tıka zaten bu devirde vurdumduymaz olacaksın.seni çok iyi anlıyorum senin kaynanan bunları yapıyor bana yedi kat eller soruyor kızmı erkek mi diye milletin ne kadar cinsiyet merakı varmış anlayamıyorum.insan önce bi sorar sağlığın nasıl iyimisin sonra belki cinsiyet (ilk bebeğimi kaybettim çünkü)yokk anacım milletin derdi cinsiyet olmuşş haaa bide isim çok soruluyor bana ismi ne olacak valla sanane diyesim geliyor bazılarına daha ailemle tam olarak paylaşmadım ismini seninlemi paylaşacağım ezanı kulağına okunmadan pek söylemek istemiyorum.aaa dur bakk geçen bi arkadaşım aradı şeyi merak etmiş akşamın 10:30'un da beşiği ananemi babannemi alacakmış ayy şaşırdım kaldım oturup onu düşünmüş onun 2 çocuğu var ben hiç ona böyle saçma sorular sormadım tövbee insanlar gerçekten çok hadsiz olmaya başladılar hiççç üzülme Rabbim banada ikinciyi kız nasip etsin şimdi oğluş bekliyorum teyzesi ben tek kızım bi abim var o kadar yalnızım ki anlatamam.bi bacım olsaydı doğumuma gelirdi temizliğime gelirdi bi derdime ortak olurdu bi ağlar bi söylerdim de rahatlardım sennn çok şanslısın çokk yarın bi bakarsın yakışıklı 2 delikanlı gelir kızlarını almaya al sana 2 oğlan.hem damatlar kız annelerini çok seviyolar benden söylemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?