herkese mrb.dün şeker testi yapıldı ve bende gebelik şekeri çıktı.Doktorum ayrıntılı ultrasonda kalbinde sorun yok dedi ama yine de seker olan annelerin çocuklarında kalbinde delik olma oranı %30 oranında artıyor dedi.Fetal eko yaptır istersen dedi.ben de kararsız kaldım.Yaptırsam bişi çıkarsa tedavisi anne karnında yok zaten.Moral bozmaktan baska bişi olmıyacak.Bir de risk yok kalbinde demesine ragmen doktorumun bunu istemesi garip geldi.Biraz pahalı 500tl imiş.Sizce ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun
Önce içini ferah tut arkadaşım. Bu çok önemli. Aslında detaylı ultrasonda net görüyorlar kalbini. Benim bakan doktor "kalbi delik değil" dedi direk. Sonradan delinme ihtimali var mı, bilmiyorum.
Özellikle özel hastanelerin ticarethaneye dönüşmesi içimize kurt düşürüyor. Acaba bu teste gerek var mı diye.
herkese mrb.dün şeker testi yapıldı ve bende gebelik şekeri çıktı.Doktorum ayrıntılı ultrasonda kalbinde sorun yok dedi ama yine de seker olan annelerin çocuklarında kalbinde delik olma oranı %30 oranında artıyor dedi.Fetal eko yaptır istersen dedi.ben de kararsız kaldım.Yaptırsam bişi çıkarsa tedavisi anne karnında yok zaten.Moral bozmaktan baska bişi olmıyacak.Bir de risk yok kalbinde demesine ragmen doktorumun bunu istemesi garip geldi.Biraz pahalı 500tl imiş.Sizce ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun
cnm stres yapma hiç kötü düşünme kayınvalidem anlatır eşiminde bebekken kalbi delikmiş doktor daha çok küçük iyileşir siz ağlatmayın üzmeyin sadece demiş hoş tutun çocuğu demiş onlarda doktorun dediğini yapmışlar çok şükür çok iyi kocam ki sana doktor delik dememiş sen içini rahatlatmak istiyosan yaptır insanın evladı olunca ne para ne pul hiçbişey gözünde olmuyor
evet parasından da değil 100milyar dese dediğin gibi ne yapar eder evlat olunca buluruz buluştururuz.Ama diyelim ki delik dedi gittiğimizde.anne karnındayken hiç bişi yapılmıyormuş.Dogduktan sonra da aynı muayene yapılıyomuş.O nedenle kafam karıstı.Yani yaptırdıgımızda kalbinde sorun var dese yapabilcegim hiç bişi yok ve moralim bozulacak
14ekimde ayrıntılı yapıldı herşeyi saglıklı cıktı.Kendi doktorum da ayrıntılı bakıyor herseferinde ve dün baktı saglam dedi.Şeker testinden sonra fetal eko yaptır istersen dedi bana bıraktı çünkü o da bişi görmedi kalbinde.Nedense içim rahat ama eşim de gidelim diyor benim hiç gözüm almıyor yol çekmeyi
Biz dün eşimin bir arkadaşının bebe mağazası vardı oraya gittik ve dayanamayıp park yatak, içinin yatağı, nevresim takımı ve oto koltuğu aldık çarşamba günü gelecek bize bebeğimizin ilk eşyaları oldu 420 tl ye aldık hepsini ama daha çok eksik varonlarıda artık yavaş yavaş alıcaz inşallah. Allahım hepimize sağlıkla kullanmak nasip etsin...
Kızlar bende 5 temmuzda şeker testine gireceğim... Doktorumlada konuştum. Normal doğum yapabilceğimi söyledi ama son ay çocuğun kilosuna tekrar bakıp netleştirecek. Fakat şimdilik herhangi bir neden yok dedin normal yapmaman için... Gün geçtikçe hercanlanıyorummmmm sanırım:))
Ayni hyecan bende de var,biz daha dr la dogum hakkinda hic konusmadik.temmuz 9 da gidince soracagim bende bi de tahmini kac kilo dogar diye.
8.ayda cati muayenesi varmis,bilgisi olan????
kızlar ben oğlum doğar doğmaz bireysel emekliliğe başvurmak istiyorum ödeyebildiğim kadar ödüycem en az 10 yıl hatta asıl planım evlenene kadar yatırcam ona yardımımız olur düğününü yaparken
süper karar böyle anneler görünce seviniyorum, eşim bireysel emeklilik şirketlerinden birinin bölge müdürü ve bi çok arkadaşım bebeklerine doğumdan sonra yaptırdı , gerçi direk bebeğin adına yapılamıyo ama bebiş için biriktiriyolar şimdiden baya birikim yapan oldu... bizim emeklilikleri de ilerde bebişe kullanırız kesinn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?