2012 Ekim Anneleri

Önce içini ferah tut arkadaşım. Bu çok önemli. Aslında detaylı ultrasonda net görüyorlar kalbini. Benim bakan doktor "kalbi delik değil" dedi direk. Sonradan delinme ihtimali var mı, bilmiyorum.
Özellikle özel hastanelerin ticarethaneye dönüşmesi içimize kurt düşürüyor. Acaba bu teste gerek var mı diye.

14ekimde ayrıntılı yapıldı herşeyi saglıklı cıktı.Kendi doktorum da ayrıntılı bakıyor herseferinde ve dün baktı saglam dedi.Şeker testinden sonra fetal eko yaptır istersen dedi bana bıraktı çünkü o da bişi görmedi kalbinde.Nedense içim rahat ama eşim de gidelim diyor benim hiç gözüm almıyor yol çekmeyi

cnm stres yapma hiç kötü düşünme kayınvalidem anlatır eşiminde bebekken kalbi delikmiş doktor daha çok küçük iyileşir siz ağlatmayın üzmeyin sadece demiş hoş tutun çocuğu demiş onlarda doktorun dediğini yapmışlar çok şükür çok iyi kocam ki sana doktor delik dememiş sen içini rahatlatmak istiyosan yaptır insanın evladı olunca ne para ne pul hiçbişey gözünde olmuyor

evet parasından da değil 100milyar dese dediğin gibi ne yapar eder evlat olunca buluruz buluştururuz.Ama diyelim ki delik dedi gittiğimizde.anne karnındayken hiç bişi yapılmıyormuş.Dogduktan sonra da aynı muayene yapılıyomuş.O nedenle kafam karıstı.Yani yaptırdıgımızda kalbinde sorun var dese yapabilcegim hiç bişi yok ve moralim bozulacak

haklısın eğer gidersen ve bişey var derse 4 ay bebeğe bide stres yaşatıcaksın doğduktan sonrada aynı muayene yapılıyosa gitmeyebilirsin eşiminki doğduktan sonra belli olmuş ve gayet iyi şuan bunu şeker yüzündenmi söyledi doktor benddede şeker sınırda çıkmıştı aile hekimine yaptırmıştım doktor ultrasonda baktı eğer şeker olsaydı suyu çok fazla olurdu yada çok kilolu olurdu dedi kalbinde sorun olurdu demedi hastanede bidaha yaptırdım yükleme orda temiz çıktı sonucum

Biz dün eşimin bir arkadaşının bebe mağazası vardı oraya gittik ve dayanamayıp park yatak, içinin yatağı, nevresim takımı ve oto koltuğu aldık çarşamba günü gelecek bize bebeğimizin ilk eşyaları oldu 420 tl ye aldık hepsini ama daha çok eksik var onlarıda artık yavaş yavaş alıcaz inşallah. Allahım hepimize sağlıkla kullanmak nasip etsin...

Pek haberleri izlemenizi ya da nette takip etmenizi önermiyorum bu aralar.
Sabah sabah netten gazeteye bakayım dedim, çöktüm resmen. Beni normalde çok etkilerdi bu olaylar, şimdi mahvoldum.

bana kalırsa diyetini yap güzelce , kalbinide ferah tut , hatta en güzeli bir diyetisyene git bir kereliğine ondan sonra kafanda rahat olsun sende

merhaba... bende de gebelik şekeri çıktı.ama doktor böyle birşey olabilir demedi.diyetisyene yönlendirdi.yani bu konuda bende çok şikayetçiyim.bebekle ilgili ufacık bir şüphe dahi düşürseler insanın içine inanılmaz stres oluyor.stres aslında en kötüsü.bazen hiç gitmemeyi düşünüyorum doktora ve gerçekten ticari kaygıları da cabası çok şahit oldum buna dediğin gibi insan parada değil ama yaşadığı kaygı yetiyor..ben rahat olmaya alışıyorum umarım başarabilirim.

Gunaydin guzel anneler...

Testler tahliller yapilmis,umarim hepinizin ki temiz cikar,dualarinizi eksik etmeyin:)))

Hepinizi opuyorum...

iyi günlerde kullansın miniğin inşallah bende az önce ilk internet alışverişimi tırsarak yapmış bulunmaktayım , dün bende bücürük mağazasına gitmiştim , orada alt açması görmüştüm çok hoşuma gitti 55 dedi kadın , oda tek kalmış gelen giden ellemiştir die içime sinmedi , almamıştım , aynısını butikbebede buldum birerir , hemde 47 ye , onu aldım , beğendim emzik kabı vardı baykuşlu onu aldım bikaç ufak tefek şeyde aldım ama kampanya bitince veriliyomuş kargoya bekliyeceğim artık çare yok , umarım bi sorun yaşamam

Kızlar bende 5 temmuzda şeker testine gireceğim... Doktorumlada konuştum. Normal doğum yapabilceğimi söyledi ama son ay çocuğun kilosuna tekrar bakıp netleştirecek. Fakat şimdilik herhangi bir neden yok dedin normal yapmaman için... Gün geçtikçe hercanlanıyorummmmm sanırım:))

Canım benim öncelikle geçmiş olsun .. Bence hiç takma kafana bir sorun olduğunu sanmıyorum ama bundan sonra şekerli gıdaları biraz azalt ve illa şekerli gıda yemen gereken durumlarda 1 kase yoğurt veya 1 çay bardağı süt içmeni tavsiye ederim bu gıdalar kandaki şekerin hızla yükselmesini önlemektedir. Bu arada doktorun kalpte bir sorun görmediyse panik yapmana gerek yok ben 28 yaşındayım ve diyabet hastasıyım 23 haftalık hamileyim kalp ekosunu bendende istediler mecbur yaptırdım tabi ama 500 tl vermedim çünkü gerçekten çok pahalı eğer ssk var ise devlet hastanesine gitmeni tavsiye ederim inan çokda iyi takip ediyorlar .Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama eğer illaki çektirip içim rahat etsin dersen hastane ve doktorda sana yardımcı olabilirim. Bu arada kalp ekosunun pahalı olma sebebi daha sonra eğer bir anomali var ise doğumuna o doktorun girmesi ve aynı zamanda doğacak bebişinin tüm kontrollerini tarafından yapılmasıdır . Gebelik şekerinde risk %30 ken gerçek diyabet hastasında bu % 60 alara kadar çıkmaktadır.glisemik indeks tablosuna göre düzenli beslenirsen gebelik şekerinin düştüğünü görüceksin tekrar geçmiş olsun . Allahım bebişini ve seni tüm hastalıklardan korusun.

Ayni hyecan bende de var,biz daha dr la dogum hakkinda hic konusmadik.temmuz 9 da gidince soracagim bende bi de tahmini kac kilo dogar diye.

8.ayda cati muayenesi varmis,bilgisi olan????

Ayni hyecan bende de var,biz daha dr la dogum hakkinda hic konusmadik.temmuz 9 da gidince soracagim bende bi de tahmini kac kilo dogar diye.

8.ayda cati muayenesi varmis,bilgisi olan????

Ben fazla düşünüp heyecan yapmak istemiyorum ama elde değil tabi doğumu düşünmemek.
Doktorumla konuşmadık, çok erken olduğunu düşünüyorum, sorarsam o da muhtemelen bu cevabı verecek.
Normal doğumda çatı muayenesinden çıkacak sonuç önemli ve tabi bebeğin duruşu önemli.
Tutarda son ayda diklemesine durursa, dönmesi çok zor. Makat pozisyonu diyorlar sanırım buna, poposu çıkacağı yere yerleşiyor. Ve artık yeri daraldığı için büyük hareketler yapamıyor. Öylece kalıyor.
En iyisi dua etmek, hakkımızda hangisi hayırlı ise Allah onu nasip etsin.

kızlar ben oğlum doğar doğmaz bireysel emekliliğe başvurmak istiyorum ödeyebildiğim kadar ödüycem en az 10 yıl hatta asıl planım evlenene kadar yatırcam ona yardımımız olur düğününü yaparken

süper karar böyle anneler görünce seviniyorum, eşim bireysel emeklilik şirketlerinden birinin bölge müdürü ve bi çok arkadaşım bebeklerine doğumdan sonra yaptırdı , gerçi direk bebeğin adına yapılamıyo ama bebiş için biriktiriyolar şimdiden baya birikim yapan oldu... bizim emeklilikleri de ilerde bebişe kullanırız kesinn:)

evet cnm ben bebekkende ailem yaptırmış annemin üstüneydi benim sigortam hoş o parayı ben görmedim annemler 10 yıl sonunda alıp ev aldılar olsunn ha ben ha annemler farketmez birikmesi güzel gerekirse yüksek öğrenimi için gerekmezse evliliği için biriktirmeyi düşünüyorum burda okuduğumuz biz okuttuk düğününe bişeyine karışmayız suya sabuna dokunmayız diyen aileler gibi olmak istiyorum o zamanda bizim gelin girer dert yanar kk da :))))

tünaydınlaarrr sevgliliiiii annelerrrr nasılsınız ? kızlar benim ayaklarım şişmeye başladı bile özellikle sol ayağım davul gibi oldu ya daha erken değilmi 25 ci haftamdayım gerçi izmirin sıcağını etkisi vardır ama şimdden böle olursa doğuma kadar kendimi düşünemiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…