evet cnm ben bebekkende ailem yaptırmış annemin üstüneydi benim sigortam hoş o parayı ben görmedim annemler 10 yıl sonunda alıp ev aldılar olsunn ha ben ha annemler farketmez birikmesi güzel gerekirse yüksek öğrenimi için gerekmezse evliliği için biriktirmeyi düşünüyorum burda okuduğumuz biz okuttuk düğününe bişeyine karışmayız suya sabuna dokunmayız diyen aileler gibi olmak istiyorum o zamanda bizim gelin girer dert yanar kk da :))))
kızlar ben oğlum doğar doğmaz bireysel emekliliğe başvurmak istiyorum ödeyebildiğim kadar ödüycem en az 10 yıl hatta asıl planım evlenene kadar yatırcam ona yardımımız olur düğününü yaparken
kızlar ben oğlum doğar doğmaz bireysel emekliliğe başvurmak istiyorum ödeyebildiğim kadar ödüycem en az 10 yıl hatta asıl planım evlenene kadar yatırcam ona yardımımız olur düğününü yaparken
canım doğumu beklemen gerekmiyor , ben 3 yıl oldu yaptıralı , kendine yaptırıp daha sonra emekli olma zamanı geldiğinde çocuğum emekli olsun diyebiliyorsun benimki avivasa orda öyle , başkalarını bilmiyorum ama sen en az 10 sene yatırıp 55 yaşınada gelir emekliliği hak edersen , kendin yerine çocuğunu emekli edebiliyorsun ama onunda 18 yaşını doldurması gerekiyor , emekli olmak istemezsen toplu bir şekilde geride çekebiliyorsun tabii
ilk evlendiğimizde düşünmüştük eşimle fakat araya borç harç girdi olmadı oğlumuzun doğumuyla başlayalım dedik 1 ekimde bitiyo çünkü borçlarımız kasımdada başlayalım diyoruz ben şimdi oğlum 25 yaşına gelene kadar yatırsam ondan sonra çeksem olur heralde dimi 55i beklememe gerek yok
emeklilik düşünmüyorsan 55 i beklemene gerek yok , ama bana göre ennn son çare dokunulmalı o paraya çünkü emeklilik hepsinden kıymetli , malum normal emeklilik maaşıyla anca kıt kanaat geçinilir etin 30 tl olduğu bir memlekette ama çift emeklilik olursa , eşinle en güzel yerlere tatilede gidersin , evlatlarınada faydan olur , rahat yaşarsın yani , ben öyle düşünüyorum çünkü kocacığım çok çalışıyor , artık emeklilikte rahat etmek onun en büyük hakkı tabii Rabbim o günleri gösterirse
Merhaba Hanımlar
Umarım herkes iyidir..Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle dönerler inş.
Havalar sıcak gidiyor alışveriş yapmak zor oluyor ama yine de dayanamıyoruz işte
Dün eşimin izin günüydü biz de yine oğluşuma bişeyler almaya Jokere gittik...Biberon, emzik, bübchen bakım ürünlerini ve çıngırak falan aldıkCicilerimizi ekleriz topiğimize
gene neler aldın oğluşuna merak ettim , şanslı minikbende başladım artık yavaştan canım , dün 1-2 mağazada ben gezdim , fiyatlar uçmuş resmen , bende internetten bildiğim için fiyatları almadım birşey , geldim netten aldım , inanırmısın 12 tl olan 2 li emzikler bile 22 tl mağazada e durum böyle olunca netteki güvenilir alışveriş siteleri daha cazip geldi bana , aldım bugün birkaç bişey , gelince eklerim bende :119:
tünaydınlaarrr sevgliliiiii annelerrrr nasılsınız ? kızlar benim ayaklarım şişmeye başladı bile özellikle sol ayağım davul gibi oldu ya daha erken değilmi 25 ci haftamdayım gerçi izmirin sıcağını etkisi vardır ama şimdden böle olursa doğuma kadar kendimi düşünemiyorum:18:
canım netten bende alıyorum çok şükür hiç sorun yaşamadım bilinen sitelerden alıyorum hep...emzik konusunda avent alıcaktım çok kararlıydım ama orda baktığımda uç kısmı pek bi garip geldi, rica ettim orada çalışanlardan biri açtı baktım ama bildiğimiz damaklı emzikler gibi değil uzun bi ucu var içime sinmedi bende Nuk aldım iki tane damaklı emzik...Muhakkak iyidir aventin emziği ama dediğim gibi benim içime pek sinmedi...Biberonu avent aldım bal renkli görünümlü olanlardan, bir de cam olarak Nuk aldım yine damaklı biberon ucuyla beraber...Bebedor un bir biberonunu aldım birde inş. memnun kalırım...
merhaba anneler...
10 gündür yoktum çok şey kaçırdım
benim bacaklarım çok kasılıyor sizde de bu şikayet var mı gece uykumdan uyanıyorum günde 5-6 defa oluyor. yalnız markete gitmeye bile korkuyorum yerde yığılıp kalırım diye :)
bende şişmye başladım cnm ki ben 22.haftamdayım tuzdan ve sıcaktan ileri geliyo tuzu hayatımızdan çıkarmamız lazım bende aydının sıcağıyla kavruluyorum dışarısı çok kötü gerçekten alyansımı takamıyorum mesela ben bide yürürken ellerimi salladığım için şişyor
merhaba anneler...
benim bacaklarım çok kasılıyor sizde de bu şikayet var mı gece uykumdan uyanıyorum günde 5-6 defa oluyor. yalnız markete gitmeye bile korkuyorum yerde yığılıp kalırım diye :)
olmazmı cnm ki burda çok kişi yaşadı bu durumu biliyorum bana kalsiyum verdi doktorum onu kullanıyorum hamilelikte oluyormuş bende gece kramplarla uyanıyodum eşime ovduruyodum hemen
cnm bebedorun tırnak makasıyla emziğini almıştım ben arkasını okudum çhc de üretilmiştir diyodu yani çinde ondan gidip değiştirdim emin olamadım neticede çin malı ama çin malınında iyileri var diyo herkes
kızlar bende çok şişiyorum genelde evdeyim ama biraz yürüsem elim ayağım şişiyorr biarkadaş karpuzun ödem söktürdüğünü yazmıştı bende 3 gündür çok yedim indişişlerim birde sağ ve sol elimde 3er parmak uyuşuyor oda neyse artık kalçamada bıçak saplanıyorsık sık resen bacağımı sürüklüyorum
doğrudur cnm bende dikkat ettiğim için söyledim ben değiştirdim emziği nuk biberonu dr browns aldımAldığım ürünlerin üretim yerlerini okurum muhakkak..Nuk ve Aventi de bu yüzden tercih ettim...Bebedor dan aldığım üründe böyle bir yazı görmedim 3 ay ve üzeri için kullanılan iki saplı biberonlardan aldım..
Bebedorun tırnak makasını bilemem ama biberondan yana kimseden bir memnuniyetsizlik duymadım buna istinaden aldm zaten...Hatta cam biberonu vardı onuda migrostan almayı düşünüyorum
merhaba anneler...
kızlar bende çok şişiyorum genelde evdeyim ama biraz yürüsem elim ayağım şişiyorr biarkadaş karpuzun ödem söktürdüğünü yazmıştı bende 3 gündür çok yedim indişişlerim birde sağ ve sol elimde 3er parmak uyuşuyor oda neyse artık kalçamada bıçak saplanıyorsık sık resen bacağımı sürüklüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?