2012 Ekim Anneleri

haklısın valla gelin dert yanarr:) evet yani inşallah başka bişiye gerek kalmazda bebiş için harcanır , bizde birikime evlendiğimizde ev için başladık , eşimin 2 tane benim 1 tane var , bunlardan biri bebişin olur artık hayırlısıyla doğsun inşallah o günleride görelim....

canım doğumu beklemen gerekmiyor , ben 3 yıl oldu yaptıralı , kendine yaptırıp daha sonra emekli olma zamanı geldiğinde çocuğum emekli olsun diyebiliyorsun benimki avivasa orda öyle , başkalarını bilmiyorum ama sen en az 10 sene yatırıp 55 yaşınada gelir emekliliği hak edersen , kendin yerine çocuğunu emekli edebiliyorsun ama onunda 18 yaşını doldurması gerekiyor , emekli olmak istemezsen toplu bir şekilde geride çekebiliyorsun tabii

gunaydin ekim anneleri nasilsiniz bugun bakalim....

bende oglum icin bireyel emeklilik yaptirdim kizim doguncada onun icinde baslaticam ole cok fazla birsey odemiyosun cocugum icin biriktireyim desen evde birikmiyor valla bole bankada garanti oluyor bide otomatik odemede hey ay esimin maasi yatinca cekiliyor.

ilk evlendiğimizde düşünmüştük eşimle fakat araya borç harç girdi olmadı oğlumuzun doğumuyla başlayalım dedik 1 ekimde bitiyo çünkü borçlarımız kasımdada başlayalım diyoruz ben şimdi oğlum 25 yaşına gelene kadar yatırsam ondan sonra çeksem olur heralde dimi 55i beklememe gerek yok

Merhaba Hanımlar

Umarım herkes iyidir..Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle dönerler inş.
Havalar sıcak gidiyor alışveriş yapmak zor oluyor ama yine de dayanamıyoruz işte
Dün eşimin izin günüydü biz de yine oğluşuma bişeyler almaya Jokere gittik...Biberon, emzik, bübchen bakım ürünlerini ve çıngırak falan aldık Cicilerimizi ekleriz topiğimize

emeklilik düşünmüyorsan 55 i beklemene gerek yok , ama bana göre ennn son çare dokunulmalı o paraya çünkü emeklilik hepsinden kıymetli , malum normal emeklilik maaşıyla anca kıt kanaat geçinilir etin 30 tl olduğu bir memlekette ama çift emeklilik olursa , eşinle en güzel yerlere tatilede gidersin , evlatlarınada faydan olur , rahat yaşarsın yani , ben öyle düşünüyorum çünkü kocacığım çok çalışıyor , artık emeklilikte rahat etmek onun en büyük hakkı tabii Rabbim o günleri gösterirse

haklısın canım bakalım bi başlayalım oğlan geldiğinde neye nasip olucak görücez ama benim içimden gelen evliliği için biriktirmek o gün geldiğinde al oğlum yıllarca senin için biriktirdik evlen yuvanı kur istediğin gibi düğününü yap demek allahım o günleri görmeyi nasip ederse tabi

gene neler aldın oğluşuna merak ettim , şanslı minik bende başladım artık yavaştan canım , dün 1-2 mağazada ben gezdim , fiyatlar uçmuş resmen , bende internetten bildiğim için fiyatları almadım birşey , geldim netten aldım , inanırmısın 12 tl olan 2 li emzikler bile 22 tl mağazada e durum böyle olunca netteki güvenilir alışveriş siteleri daha cazip geldi bana , aldım bugün birkaç bişey , gelince eklerim bende :119:

merhaba anneler...
10 gündür yoktum çok şey kaçırdım
benim bacaklarım çok kasılıyor sizde de bu şikayet var mı gece uykumdan uyanıyorum günde 5-6 defa oluyor. yalnız markete gitmeye bile korkuyorum yerde yığılıp kalırım diye :)

canım netten bende alıyorum çok şükür hiç sorun yaşamadım bilinen sitelerden alıyorum hep...emzik konusunda avent alıcaktım çok kararlıydım ama orda baktığımda uç kısmı pek bi garip geldi, rica ettim orada çalışanlardan biri açtı baktım ama bildiğimiz damaklı emzikler gibi değil uzun bi ucu var içime sinmedi bende Nuk aldım iki tane damaklı emzik...Muhakkak iyidir aventin emziği ama dediğim gibi benim içime pek sinmedi...Biberonu avent aldım bal renkli görünümlü olanlardan, bir de cam olarak Nuk aldım yine damaklı biberon ucuyla beraber...Bebedor un bir biberonunu aldım birde inş. memnun kalırım...

bende şişmye başladım cnm ki ben 22.haftamdayım tuzdan ve sıcaktan ileri geliyo tuzu hayatımızdan çıkarmamız lazım bende aydının sıcağıyla kavruluyorum dışarısı çok kötü gerçekten alyansımı takamıyorum mesela ben bide yürürken ellerimi salladığım için şişyor

cnm bebedorun tırnak makasıyla emziğini almıştım ben arkasını okudum çhc de üretilmiştir diyodu yani çinde ondan gidip değiştirdim emin olamadım neticede çin malı ama çin malınında iyileri var diyo herkes

olmazmı cnm ki burda çok kişi yaşadı bu durumu biliyorum bana kalsiyum verdi doktorum onu kullanıyorum hamilelikte oluyormuş bende gece kramplarla uyanıyodum eşime ovduruyodum hemen

kızlar bende çok şişiyorum genelde evdeyim ama biraz yürüsem elim ayağım şişiyorr biarkadaş karpuzun ödem söktürdüğünü yazmıştı bende 3 gündür çok yedim indişişlerim birde sağ ve sol elimde 3er parmak uyuşuyor oda neyse artık kalçamada bıçak saplanıyor sık sık resen bacağımı sürüklüyorum

olmazmı cnm ki burda çok kişi yaşadı bu durumu biliyorum bana kalsiyum verdi doktorum onu kullanıyorum hamilelikte oluyormuş bende gece kramplarla uyanıyodum eşime ovduruyodum hemen

bende kullanıyorum kalsiyumu canım ama suda çözünen ilaçları çok zor içiyorum... evde yemek yapmaya hiçbir şey kalmadı ve yolda düşücem diye çarşıya çıkamıyorum.eşim gelince birlikte gideriz artık...

Aldığım ürünlerin üretim yerlerini okurum muhakkak..Nuk ve Aventi de bu yüzden tercih ettim...Bebedor dan aldığım üründe böyle bir yazı görmedim 3 ay ve üzeri için kullanılan iki saplı biberonlardan aldım..
Bebedorun tırnak makasını bilemem ama biberondan yana kimseden bir memnuniyetsizlik duymadım buna istinaden aldm zaten...Hatta cam biberonu vardı onuda migrostan almayı düşünüyorum

canım benimde ayaklarm çok şişiyor normalde 36 numara ayakkabı giyerim şimdi 38 giyiyorum doğuma kadar 40 olacak heralde.kollarım bacaklarım uyuşuyor. 10 gündür annemlerdeydim bir ev gezmesine gittik 1 saat zor oturdum doğuma kadar ne yapacağım bilmiyorum.

doğrudur cnm bende dikkat ettiğim için söyledim ben değiştirdim emziği nuk biberonu dr browns aldım

canim benimde bu son bikacgundur kiramplarim cok fazla gece uykudan uyaniyorum resmen agliyorum cok aciyor ilk hamileligimdede olmustu benim dr kalsiyum ve magnezyum veriyor bugun esim ayarlayabilirse dr gidicez isde bende soleyecegim.
benimde elim ayagim simdiden cok sisisyor sonrasini dusunemiyorum....

geçmiş olsunda o karpuz değil kirazdı die biliyorum ben , o parmak uyuşması bende 2-3 haftadır var , noluyo bize bende anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…