Aldığım ürünlerin üretim yerlerini okurum muhakkak..Nuk ve Aventi de bu yüzden tercih ettim...Bebedor dan aldığım üründe böyle bir yazı görmedim 3 ay ve üzeri için kullanılan iki saplı biberonlardan aldım..
Bebedorun tırnak makasını bilemem ama biberondan yana kimseden bir memnuniyetsizlik duymadım buna istinaden aldm zaten...Hatta cam biberonu vardı onuda migrostan almayı düşünüyorum
canım zaten artık hemen hemen her markanın çinde fabrikası var , iş gücü ucuz olduğu için ama bebedor gibi senelerin markası orda farklı ürün üretmiyorki , aynı hammaddeyi kullanıyor sadece iş gücünden faydalanıyor , asıl çin malı die korkman gereken şu pazarlarda ucuz satrılan markasız çamaşırlar , oyuncaklar , onları almadığın sürece sorun yokama onlar hastalık saçıyor resmen
canim benimde bu son bikacgundur kiramplarim cok fazla gece uykudan uyaniyorum resmen agliyorum cok aciyor ilk hamileligimdede olmustu benim dr kalsiyum ve magnezyum veriyor bugun esim ayarlayabilirse dr gidicez isde bende soleyecegim.
benimde elim ayagim simdiden cok sisisyor sonrasini dusunemiyorum....
dediğim gibi canım benim bebedordan yana sıkıntım yok zaten aldığıma memnunum
Bana da doktorum kramplar yüzünden magnezyum verdi. Şu an iyiyim. Ama doktora gidesiye kadarda ılık duş çok iyi geldi. Yatmadan duş alırsanız belki daha rahat edersiniz. Birde ayak bileklerimi hareket ettiriyordum, o da iyi geliyordu.canim benimde bu son bikacgundur kiramplarim cok fazla gece uykudan uyaniyorum resmen agliyorum cok aciyor ilk hamileligimdede olmustu benim dr kalsiyum ve magnezyum veriyor bugun esim ayarlayabilirse dr gidicez isde bende soleyecegim.
dediğim gibi canım benim bebedordan yana sıkıntım yok zaten aldığıma memnunum
canım zaten artık hemen hemen her markanın çinde fabrikası var , iş gücü ucuz olduğu için ama bebedor gibi senelerin markası orda farklı ürün üretmiyorki , aynı hammaddeyi kullanıyor sadece iş gücünden faydalanıyor , asıl çin malı die korkman gereken şu pazarlarda ucuz satrılan markasız çamaşırlar , oyuncaklar , onları almadığın sürece sorun yokama onlar hastalık saçıyor resmen
canim benimde bu son bikacgundur kiramplarim cok fazla gece uykudan uyaniyorum resmen agliyorum cok aciyor ilk hamileligimdede olmustu benim dr kalsiyum ve magnezyum veriyor bugun esim ayarlayabilirse dr gidicez isde bende soleyecegim.
Bende az önce oyuncak markalarına baktım bir tane kendi memleketinde üreten yok. Hepsi Çin.
Sadece iş gücünden faydalandığını düşündüğümüz sağlam markalardan, güvenip alacağız.
benim kızım kardeşime emzik alırsan banada alacaksın diyor 5 yaşına kadar emdi hala istiyor gördüğü bir yerde şimdi ben nasıl bebeğe emzik kullanacağım bilmiyorum aslında alıştırmak iyi bir şey değil ama gerekiyor
Ben de direk alistiracagim cunku 3 aylikken calismaya baslayacagim icin annem cok zorlanir yapicak bisey yok,yegenimde 4 yasinda hala emiyor,nasil birakicak benim oglan gelince bilemiyorum:)))
canım sana bir öneri bebişinin dişleri çıktığı zaman kauçuk emzik kullan diğerlerini parçalıyorlar hatta ellerine alıp çiğnemeye başlıyorlarkauçuk emziğe hiçbir şey olmuyor benim kızıma aldığımız emziğin sayısı 100 ü geçmiştir ya kayıp ya da balkondan atardı :2:alda al..
benim kızım kardeşime emzik alırsan banada alacaksın diyor 5 yaşına kadar emdi hala istiyor gördüğü bir yerde şimdi ben nasıl bebeğe emzik kullanacağım bilmiyorum aslında alıştırmak iyi bir şey değil ama gerekiyor
valla canım bugun kımsenın yazası yok galıba bende sabahtan berı oturuyorum bır kelıme cevap yazan yok bende alısverıs yapıyorum netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?