2012 Ekim Anneleri

canım zaten artık hemen hemen her markanın çinde fabrikası var , iş gücü ucuz olduğu için ama bebedor gibi senelerin markası orda farklı ürün üretmiyorki , aynı hammaddeyi kullanıyor sadece iş gücünden faydalanıyor , asıl çin malı die korkman gereken şu pazarlarda ucuz satrılan markasız çamaşırlar , oyuncaklar , onları almadığın sürece sorun yok ama onlar hastalık saçıyor resmen

Son düzenleme:

dediğim gibi canım benim bebedordan yana sıkıntım yok zaten aldığıma memnunum

kızlar bol ceviz yiyin bide kızılay maden suyu için kramp filan kalmaz onlarda magnezyum var , ben hergün yiyorum maşallah kramp filan olmuyor

dediğim gibi canım benim bebedordan yana sıkıntım yok zaten aldığıma memnunum

bende chicco aldım ama kimse almıyor onu nie ? sadece 0-3 ay ilk emziğini aldım damak geliştirici die , birde kabı oyuncaklıydı , kabını çok beğendim o ayrı satılıyo tabii , inşallah memnun kalırım, kalmazsamda alt tarafı 1 tanecik emzik , atar başkasını alırım mecbur :44:

Bana da doktorum kramplar yüzünden magnezyum verdi. Şu an iyiyim. Ama doktora gidesiye kadarda ılık duş çok iyi geldi. Yatmadan duş alırsanız belki daha rahat edersiniz. Birde ayak bileklerimi hareket ettiriyordum, o da iyi geliyordu.
Ama ilaç aldığım günden beri çok rahatım. Hatta hergün içmeyi unutuyorum yinede sorun çıkmadı.

Bende az önce oyuncak markalarına baktım bir tane kendi memleketinde üreten yok. Hepsi Çin.
Sadece iş gücünden faydalandığını düşündüğümüz sağlam markalardan, güvenip alacağız.

bende uykudan uyanıyorum canım kramplardan kasılmalardan 36 numara olan ayaklarım 38 oldu şimdi ayakkabılarım olmuyordu mecbur yeni alıyorum.Alyansım yüzüklerim olmuyor takmıyorum bende.birde benim ellerimde taneler çıkmaya basladı doktorum önemli birşey değil dedi ama kaşımaktan kendimi paralıyorum...

Bende az önce oyuncak markalarına baktım bir tane kendi memleketinde üreten yok. Hepsi Çin.
Sadece iş gücünden faydalandığını düşündüğümüz sağlam markalardan, güvenip alacağız.

evet malesef öyle , playskool ve fisher price zararlı madde içermiyo die biliyorum ben

benim kızım kardeşime emzik alırsan banada alacaksın diyor 5 yaşına kadar emdi hala istiyor gördüğü bir yerde şimdi ben nasıl bebeğe emzik kullanacağım bilmiyorum aslında alıştırmak iyi bir şey değil ama gerekiyor

Ben de direk alistiracagim cunku 3 aylikken calismaya baslayacagim icin annem cok zorlanir yapicak bisey yok,yegenimde 4 yasinda hala emiyor,nasil birakicak benim oglan gelince bilemiyorum:)))

Ben de direk alistiracagim cunku 3 aylikken calismaya baslayacagim icin annem cok zorlanir yapicak bisey yok,yegenimde 4 yasinda hala emiyor,nasil birakicak benim oglan gelince bilemiyorum:)))

canım sana bir öneri bebişinin dişleri çıktığı zaman kauçuk emzik kullan diğerlerini parçalıyorlar hatta ellerine alıp çiğnemeye başlıyorlarkauçuk emziğe hiçbir şey olmuyor benim kızıma aldığımız emziğin sayısı 100 ü geçmiştir ya kayıp ya da balkondan atardı :2:alda al..

Bir meme coplugu olusturacagimiza eminim:))

canım benim kardeşimle aramda 3 yaş var ben 3 yaşındayken emzik emmeyi bırakmışım o doğduğunda tekrar başlamışım ve okula başlayana kadar emzik emmişim emziğimi kaybettiğim zaman kardesimin ağzından alıp emmişim ve anneme çok çektirmişim bu konuda kardeşimi yeni uyutmuşken emziğini alıp uyandırırmışım 15 tane emziğim varmış kaybedince evdeki herkes deliye dönermiş

valla canım bugun kımsenın yazası yok galıba bende sabahtan berı oturuyorum bır kelıme cevap yazan yok bende alısverıs yapıyorum netten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…