2012 Ekim Anneleri

sıcaklarda kimsenin içinden bişi yapası gelmiyorkiii 2 gündür kızım çok tekmeler oldu beni... Özellikle bugün ayakları göğüsümün hemen altında sanırım. Acıtıyor sabahtan beri 2 büklüm oldummmmm

bende aynı sekılde cok tekmelıyor donuyor.doktor herkes oynasın ıster bırak oynasın dedı.konustugum zaman daha cok tekmelıyor.bugunde dugunumuz var ama cok sıcak hıc gıdesım yok valla hazırlanmak gelmıyor ıcımden.

sonuçlarımı aldım bugün.şeker 134 çıkmış.dr. iyi dedi.idrarda yine bol lökosit varmış.bende hiç bi sıkıntı yok ama nerden geliyo bu lökositler anlamadım bi kurtulamadım hee.şu tek kullanımlık ilaçlardan verdi.yine ilk hamileliğimdeki gibi kansız çıktım.ilacı 2ye çıkardık.ben en iyisi keçiboynuzu pekmezine başlayayım yine...

İyiyimmm... sen nsılsın?? İnanılmaz yoğun du 1 haftadır işler doğru dürüst giremedim forma bugün daha rahatım allaha şükür...

sıcaklarla basım dertte valla.gecelerı uyuyamıyorum gunduzzlerıde asla uyuyamam ben.bırde kaynanamda kalıyoruzz hıc rahat edemıyorum..ıdare etmeye calısıyorum ıste

Bende pazar günü düğündeydim valla... sıcakta hiç bişi yapasım gelmedi açtım klimayı geçtim karşısına sallana sallana hazırlandım:))

olsun cnm ya her hamılelıkte farklı sorunlar oluyor.onlarda nazar boncugu olssun.ınsallah benımde sekerım ıyı cıkar.

Bende pazar günü düğündeydim valla... sıcakta hiç bişi yapasım gelmedi açtım klimayı geçtim karşısına sallana sallana hazırlandım:))

canım kendı eımde olsam 17 katta klımayada gerek yok ıkı camı actım mı benden ıyısı yokta kaynanamda kaldıgım ıcın burası cok fena evler dıp dıbe bırde 2 kat.dayanılmıyor valla.

nekadar daha kalcan orda bellimi?

canım bız kendı evımıze yenı tasındık bebekte hıc planda yoktu.mobılyalarımı degıstırdım dusakabın yaptırdım 2 tane ıste ayakabı dolabı kıler dolabı felan yapıldı.ankastre set aldım,sınema sıstemı felan.borcları azaltmaya baslamıstık bıraz bebek odası bebek arabası derken bızım borclar boyumuzu astı.bırde sıte aıdatı 150 tl.anlıycagın bıze para kalana kadar burdayız zaten kaynanamda tüp bebekle oldugu ıcın bırde uzun zaman cocugummuz olmadı bıraz daha ustume dussuyor burda bardak bıle yıkammıyorum salmıyor bızı.dogumdan sonra gıdıcez sanırım.gıttmek ısterım ama esımı dara sokmak ıstemıyorum.

anladım canımmmm hayırlısı keyfin yerindeyse sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…