- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
anladım canımmmm hayırlısı keyfin yerindeyse sıkıntı yok
sıcaklarda kimsenin içinden bişi yapası gelmiyorkiii 2 gündür kızım çok tekmeler oldu beni... Özellikle bugün ayakları göğüsümün hemen altında sanırım. Acıtıyor sabahtan beri 2 büklüm oldummmmm
bılemıyorum kı lazım olur mu acaba.ama esdeger urunlere baktım 90-170 arası degısıyor alıyım dıyorum alt tarafı 30 tl ne kaybederım kı?
ben de öyle düşündüm.. fiyatı iyi al istersen.
herkese mrb.dün şeker testi yapıldı ve bende gebelik şekeri çıktı.Doktorum ayrıntılı ultrasonda kalbinde sorun yok dedi ama yine de seker olan annelerin çocuklarında kalbinde delik olma oranı %30 oranında artıyor dedi.Fetal eko yaptır istersen dedi.ben de kararsız kaldım.Yaptırsam bişi çıkarsa tedavisi anne karnında yok zaten.Moral bozmaktan baska bişi olmıyacak.Bir de risk yok kalbinde demesine ragmen doktorumun bunu istemesi garip geldi.Biraz pahalı 500tl imiş.Sizce ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun
kizlar nasilsiniz, ya benim kilolar aldi basini gidiyor. 46 kiloyla hamile kaldim simdiden 56 ti oldum. hatta 56.8 , doktor kilo al demisti cok zayifsin demisti ama kendimi ilk defa 50 li kilolarda göruyorum, birazda korkuyorum canim sIkIliyo. gerci beni disardan gören hala pek inanmiyor hamile oloduguma sadece göbek var birazda popomla yuzum topladi ama neden bu kadar cabuk kilo aliyorum anlamadim. böyle giderse doguma kadar 70 i de görurum ben. benim gibi cok zayif hamile kalan arkadaslar, suan kac kilosunuz?
kizlar nasilsiniz, ya benim kilolar aldi basini gidiyor. 46 kiloyla hamile kaldim simdiden 56 ti oldum. hatta 56.8 , doktor kilo al demisti cok zayifsin demisti ama kendimi ilk defa 50 li kilolarda göruyorum, birazda korkuyorum canim sIkIliyo. gerci beni disardan gören hala pek inanmiyor hamile oloduguma sadece göbek var birazda popomla yuzum topladi ama neden bu kadar cabuk kilo aliyorum anlamadim. böyle giderse doguma kadar 70 i de görurum ben. benim gibi cok zayif hamile kalan arkadaslar, suan kac kilosunuz?
ben de 10 kilo aldım :) haftasonu doktor 4 kilo fazla almışsın bi dahaki gelişinde 2 kilo almanı istiyorum dedi.ama ben hiç sanmıyorum 2 kiloyla kalacağımı.normal yiyorum ama yarıyor ben ne yapayım
Selaaammm :) Endişelenme, zayıf olarak hamile kalanlar daha çok kilo alıyor, bu bir çeşit doğal denge. Ben aşırı kilo alacağını sanmıyorum ama olması gerektiği gibi bir hamile olabilmen için kilolu hamile kalan birinin kilo alışından daha fazla olacak kilo alma hızın mecburen. Tahminimce 60-62 kiloda doğum yaparsınBu da gayet normal....
Ben 50 kilo ile hamile kaldım, 54 kiloyum şu anda, 23.haftadayım
valla kızlar bende 54 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ayda 5 kilo aldım ama şuanda 66 kiloyum kafayı yiycem yemiyorumda öle aman aman yemekler falan.. Birtek meyvayı abartıyorum ben sadecede meyva yiyorum tek başıma 1 karpuz yeme özelliğine sahibim yada 1 kavun doktorum meyvayı azaltmamı istedi ama nerdeeeeee nasıl canım istiyor öle soğuk soğuk azaltabilmiş değilim vallaaa............. Normalde 70 le bitirmemi bekliyordu hamileliği ama artık bi 75 lr anca biter gibi geliyor bana
canım ben de diyet yaparken hamile kaldım.Tam kilo korumayı uygulayacaktım ki test pozitif cıktı.O nedenle ben de ilk aylarda çok kilo aldım.58 kilo ile hamile kaldım 23.haftadayım ve 75 kiloyum.ama gebelik şekeri çıktıgı için diyet yapacagım.cumartesi randevum var diyetisyenden.Bence kendini tutamıyorsan bir diyetisyenle görüş rahat edersin son aylarda düzenli kilo artış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?