2012 Ekim Anneleri

benimki hiç öyle yapmıyor , hep yan yatıyor sanırım ama okuduğuma göre sola yatmak bebeğin doğru pozisyon almasına yardım ediyormuş bende hep sola yatmaya çalışıyorum

bence yaptırma, zaten dediğin gibi müdahale edemiyorlar. hem boş yere para verirsin hemde canının sıktığınla kalır.. ayrıca yapılan testler ne kadar güvenilir. sakat olacak dedikleri çocuklar bile maşallah sapasağlam doğuyor. ne olacağını yalnız allah bilir. kafanada takmma. çok büyük bir risk değil çoğu kişiye deniyor bu ihtimal. kaldıki doktorun sorun yok demiş. bence işini sansa bırakmamak iuçin yaptır dımiştir. ilerde doktor hani bir şey yok demiştin deme diye..

kizlar nasilsiniz, ya benim kilolar aldi basini gidiyor. 46 kiloyla hamile kaldim simdiden 56 ti oldum. hatta 56.8 , doktor kilo al demisti cok zayifsin demisti ama kendimi ilk defa 50 li kilolarda göruyorum, birazda korkuyorum canim sIkIliyo. gerci beni disardan gören hala pek inanmiyor hamile oloduguma sadece göbek var birazda popomla yuzum topladi ama neden bu kadar cabuk kilo aliyorum anlamadim. böyle giderse doguma kadar 70 i de görurum ben. benim gibi cok zayif hamile kalan arkadaslar, suan kac kilosunuz?

ben de 10 kilo aldım :) haftasonu doktor 4 kilo fazla almışsın bi dahaki gelişinde 2 kilo almanı istiyorum dedi.ama ben hiç sanmıyorum 2 kiloyla kalacağımı.normal yiyorum ama yarıyor ben ne yapayım

zaten çok zayıfmışsın sen burada kiloyu en son dert etmen gereken insanlardan birisin bence ,nasılki kilo iyi değilse zayıflıkta iyi değil , boyunu bilmiyorum ama orta boyluysan 60 kg civarı zaten normaldir

Gözümde işler büyüyorda büyüyor benim halbuki bak heryer derli toplu akşama kadar düzeltiyorum ama evim açık mutfak ve dolaplarda siyah beyaz parmak izi oluncada deliriyorum yine delirme saatmdeyim kalkıp süpürge tutsam iyi olacak görşrz kızlar

Selaaammm :) Endişelenme, zayıf olarak hamile kalanlar daha çok kilo alıyor, bu bir çeşit doğal denge. Ben aşırı kilo alacağını sanmıyorum ama olması gerektiği gibi bir hamile olabilmen için kilolu hamile kalan birinin kilo alışından daha fazla olacak kilo alma hızın mecburen. Tahminimce 60-62 kiloda doğum yaparsın Bu da gayet normal....

Ben 50 kilo ile hamile kaldım, 54 kiloyum şu anda, 23.haftadayım

ben de 10 kilo aldım :) haftasonu doktor 4 kilo fazla almışsın bi dahaki gelişinde 2 kilo almanı istiyorum dedi.ama ben hiç sanmıyorum 2 kiloyla kalacağımı.normal yiyorum ama yarıyor ben ne yapayım

bende öyleyim cok abartida yemiyorum ama neden bu kadar aliyorum anlamadim. sanki iki gunde 1 kilo aliyorum ivir zivir yemiyorum pek, bazen biskuvi falan yiyorum bi o yani, arada bir de börek

cok guzel söyledin 60 62 diye ama simdiden 57 sayilirim daha önumde zamanda var sanirim asicam 62 leri masallah senin ne guzel olmus.

ben de 58 kilo ile hamile kaldım. ideal kilomdaydım. 5. ayıma kadar 4 kilo almıştım. karnım belli bile değildi. ama 3 hafta i içinde 3, 5 kilo aldım. şimdi 67 kiloyum. bende korkuyorum kilo almaktan. ama ilk aylarda kilo az alanlar ve zayıf olonlar daha çokkilo alıyor diye biliyorum. bu gidişle bende alacağım çok. önceden eşim zorlardı ye diye ben yemezdim. ama şimdi doymuyorum:))) az az sık yemeye çalışıyorum ama çalıştığım için bu pek mümkün olmuyor..

valla kızlar bende 54 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ayda 5 kilo aldım ama şuanda 66 kiloyum kafayı yiycem yemiyorumda öle aman aman yemekler falan.. Birtek meyvayı abartıyorum ben sadecede meyva yiyorum tek başıma 1 karpuz yeme özelliğine sahibim yada 1 kavun doktorum meyvayı azaltmamı istedi ama nerdeeeeee nasıl canım istiyor öle soğuk soğuk azaltabilmiş değilim vallaaa............. Normalde 70 le bitirmemi bekliyordu hamileliği ama artık bi 75 lr anca biter gibi geliyor bana

fetal eko konusunda yardımcı olan arkadaslara teşekkür ederim.Ben vazgeçtim yaptırmaktan.İçim rahat zaten,bi sıkıntı olacagını sanmıyorum.artık bu konuda bişi yazmayacagım.
Oto koltugu alan ya da almayı düşünen var mı?Hangi marka alacaksınız ben bir türlü karar veremedim.Tavsiye edeceğiniz markaları yazar mısınız

canım ben de diyet yaparken hamile kaldım.Tam kilo korumayı uygulayacaktım ki test pozitif cıktı.O nedenle ben de ilk aylarda çok kilo aldım.58 kilo ile hamile kaldım 23.haftadayım ve 75 kiloyum.ama gebelik şekeri çıktıgı için diyet yapacagım.cumartesi randevum var diyetisyenden.Bence kendini tutamıyorsan bir diyetisyenle görüş rahat edersin son aylarda düzenli kilo artış olur

oto koltuğu almadım ama bebe confort loolanın puset ve ana kucağını aldım. 1 yaşına kadar oto koltuğu olarak kullanılabiliyor. çok sağlam dün geldi. eşim baktı baya arabaya monte edebilmek için çok iyi tasarlanmış. rahat da. onu kullanmayı düşünüyorum. 1 yaşından sonra oto koltuğu almayı düşünüyorum.

Kendini tutamamak değilde meyvaya hayır diyemiyorummmmm:)) yemek yemeyip meyva yiyorum ama şeker yüklemesi yapıyorum tabi ister istemez o şeker bende de çıkacak diye korkuyorum valla ben böyle meyva yemeye devam edersem çıkacaktır kesin aslında 5 temmuzda gitcem azalta bilirim meyvayı ekmek hele hiç yemiyorum ben...

kızlar kundak konusunda ne düşünüyosunuz?ben oğlumda kullanmadım ama oğlum kendi ellerini,kollarını hareket ettirmekten uyuyamıyoduben de tülbentle falan ellerini sarıyodum.öyle uyurdu kendi kendine.hem sanırım sarılınca kendini daha güvende hissediyo bebek.şunu buldum bakarken.ne dersiniz,güzel mi?

Summer Infant Swaddle Me Cotton Küçük Kundak - e-bebek.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…