kızlar kundak konusunda ne düşünüyosunuz?ben oğlumda kullanmadım ama oğlum kendi ellerini,kollarını hareket ettirmekten uyuyamıyoduben de tülbentle falan ellerini sarıyodum.öyle uyurdu kendi kendine.hem sanırım sarılınca kendini daha güvende hissediyo bebek.şunu buldum bakarken.ne dersiniz,güzel mi?
Summer Infant Swaddle Me Cotton Küçük Kundak - e-bebek.com
Kızlaaar anneannişimiz bugün birsürü ciciler getirdi o kadar çokki nerdeyse benim birşey almamıza gerek kalmamış adeta sponsor bizimkine çok güzeller çok :))canım annem nasıl hevesli torun heyecanı şimdiden sardı
kundak güzelde bende bilmiyorum faydalımı zararlımı , eskiden hep kundaklarlarmış bizi , annem kızımıda yapıcam diyor , bacakları düzgün olurmuş :26: en azından yarım kundak yapalım diyor , bi zararı varmı acaba aklıma getirdin sende bi araştırayım hemen
sanki bunda öyle sorun yaratacak kadar sıkı durmuyo.eskiden nasıl sımsıkı kundak yaparlarmış,böyle tuttuklarında dimdik duruyomuş bebek.annem bana da yarım kundak yapmış.ben oğlumda yaz olduğu için ince tülbentle sadece kollarını sarardım.öyle kundak gibi yapmadım pek bilmiyorum da.ama öyle çok rahat uyurdu.hep kendi kendine uyudu canım oğlum...
çOK GÜZEL HEPSİ. hayırlı ve sağlıklı gunlerde kullanın inşallah :)
sen benide evlatlık alsana canım yaaa , senin çocuğun olasım geliyo cicileri gördükçehepsi birbirinden güzel , Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bu arada masumiyet nerelerde hiç görünmüyor sanki :44:
Amin canım inşallah hepimiz aldığımız cicileri sağlıkla giydirirz kuzularımızaOğlumun Cicilerini beğendiğine sevindim teyzesi
Masum annesinde kalıyor sanırım eşi yine yurtdışına gidecekti o yüzden giremiyordur...Yarından sonra girer mutlaka çünkü bi kaç gün kalıcam diyordu:44:
ben şimdi unnadoyu takip ediyorum , birde butik bebeyi , bugün butikbebeden bikaç şey aldım ama bu siteler gibi hem güvenilir hemde kalitesi ürünler satan başka internet sitesi biliyormusun acaba ? Rica etsem bana bi yazarmısın tavsiye ettiklerini ?
canım unnado ve butik bebe den bende alıyorum hiç sorun yaşamadım bir de minimoy var o da iyi ama ürünü kargo edip gönderme berbat hiç özen göstermiyor minimoy o yüzden artık almıyorum ordan...
vip dükkan (idilbaby,azizbebe ürünleri sık sık oluyor)
daybuyday( sevi bebe getiriyor genelde)
akmağaza
limango
trendyol (chıcco ürünlerini çok sık getiriyor)
markofoni
clubbon
Buralardan sürekli alıyorum canım hiç sorun yaşamadım..Takip et istersen sende
saol canım ekliyim hemen sitelerini , bende şu oyuncakları beğendim , bi bak istersen
Playskool-Bebeimin en iyi arkada!
playskool ürünleri çok güzel yaa birde fısherprıce oyuncakları hem kaliteli hemde cıvıl cıvıl
gece lambalı dönenceyle çıngıraklı patikleri çok beğendim :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?