2012 Ekim Anneleri

Ya n'oluyo bana ? Sabah kalktığımdan beri 7 tane Halley yedim. Kan ilacım bitti evvelsi gün acaba ondan mı oldum böyle?

Bi daha eve Halley sokanın... Çok pişmanım... :)

kundak güzelde bende bilmiyorum faydalımı zararlımı , eskiden hep kundaklarlarmış bizi , annem kızımıda yapıcam diyor , bacakları düzgün olurmuş :26: en azından yarım kundak yapalım diyor , bi zararı varmı acaba aklıma getirdin sende bi araştırayım hemen

Kızlaaar anneannişimiz bugün birsürü ciciler getirdi o kadar çokki nerdeyse benim birşey almamıza gerek kalmamış adeta sponsor bizimkine çok güzeller çok :)) canım annem nasıl hevesli torun heyecanı şimdiden sardı

kızlar herkese selam..
mesai biterken bi iki şey paylaşayım istedim..:)
bugün bizim evlilik yıldönümüz..iki yıl bitti..eşim bana çiçek göndermiş, o yoğunluğun arasında ben bugünü unutmuşum bile..nasıl mutlu oldum anlatamam:) kızıma isim düşünüp bulamıoduk bi türlü bulduklarımız arasında kararsızdık yani, eşim gönderdiği çiçeğe iliştirdiği notta sen ve ve defnemiz ile nice yıllara demiş..kızımızın adı defne olucak demekki:):)
bugün doktora gittim miniğimi gördüm..babası gibi uzun olcakmış, bacak kemik boyu gününde bir buçuk hafta ileride çıktı:) 550 grmız ama henüz:) minik kelebeğim benim..
haftasonu memleket tatili yapıcaz eşimle. uçağa binmemde bi sıkıntı olu rmu diye sordum hiç sorun yok 32 den sonra rapor istenio zaten dedi doktor. bir hafta değişiklik olucak bize..
he kilo konusunda bişiler söyleyeyim bende. ben biraz şişman bi hamileyim 76 ile hamile kaldım, 82 kiloyum doktor birazcık üzerinde gidioruz ama dikkat edersen sorun olmaz dedi. ama benim hiç bulantım vs olmadığı için iştah sorunu yaşamadım: ama ilave bişide yemiorum normal yiyorum yinede 6 kilo almışım bakalım ne olucak..
herkese sevgiler...

sanki bunda öyle sorun yaratacak kadar sıkı durmuyo.eskiden nasıl sımsıkı kundak yaparlarmış,böyle tuttuklarında dimdik duruyomuş bebek.annem bana da yarım kundak yapmış.ben oğlumda yaz olduğu için ince tülbentle sadece kollarını sarardım.öyle kundak gibi yapmadım pek bilmiyorum da.ama öyle çok rahat uyurdu.hep kendi kendine uyudu canım oğlum...

eskiden mumya gibi sımsıkı sararlarmış oda kalça çıkığı yapabiliyormuş işte en doğrusuna bebek karar vermeliymiş , sarılmak istersede sıkmadan hafifçe sarmak lazımmış artık ama ben bilmiyordum bebekler yastıkla yatmazmış :26: iyiki var şu internet , yoksa ben yastığa yatırıcaktım ne zaman yastık koyucaz peki ? birde en doğrusu sırtüstü pozisyonda yatırmakmış ama çok kusan bir bebekse yana yatırmakta fayda varmış , bunlarıda öğrenmiş oldum bugün :44:

Son düzenleme:

Amin canım inşallah hepimiz aldığımız cicileri sağlıkla giydirirz kuzularımıza Oğlumun Cicilerini beğendiğine sevindim teyzesi

Masum annesinde kalıyor sanırım eşi yine yurtdışına gidecekti o yüzden giremiyordur...Yarından sonra girer mutlaka çünkü bi kaç gün kalıcam diyordu:44:

ben şimdi unnadoyu takip ediyorum , birde butik bebeyi , bugün butikbebeden bikaç şey aldım ama bu siteler gibi hem güvenilir hemde kalitesi ürünler satan başka internet sitesi biliyormusun acaba ? Rica etsem bana bi yazarmısın tavsiye ettiklerini ?

canım unnado ve butik bebe den bende alıyorum hiç sorun yaşamadım bir de minimoy var o da iyi ama ürünü kargo edip gönderme berbat hiç özen göstermiyor minimoy o yüzden artık almıyorum ordan...

vip dükkan (idilbaby,azizbebe ürünleri sık sık oluyor)
daybuyday( sevi bebe getiriyor genelde)
akmağaza
limango
trendyol (chıcco ürünlerini çok sık getiriyor)
markofoni
clubbon

Buralardan sürekli alıyorum canım hiç sorun yaşamadım..Takip et istersen sende

saol canım ekliyim hemen sitelerini , bende şu oyuncakları beğendim , bi bak istersen
Playskool-Bebeimin en iyi arkada!

gece lambalı dönenceyle çıngıraklı patikleri çok beğendim :119:

chıcco nun ninnili bulutlar yatak kenarı paneli var 79 lira çok güzel birde fısher prıce nin dıscover grow dönencesi harika dün jokerde baktım 59 fiyatı şimdi nette de bakıcam daha uygun yoksa şayet jokerden almayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…