2012 Ekim Anneleri

keşke yakından inceleyebilseydim hepsini , o zaman karar vermek daha kolay olurdu

evet yastık önerilmiyo.biz de uzun bi süre kullanmadık.ben de kusarsa diye hafif yan çeviriyodum.Allahtan çok kusan bi bebek değildi.zaten hastanede bebek hemşireleri falan herşeyini anlatıyolar.nasıl yatırman,emzirmen gerektiğini falan.hiç bişey bilmeyenler bile öğreniyo sonuçta.şu internet olmasa napardık bilmem

ben kalıtesınden dolay maxi cosi aldım tavsıye ederım kesınlıkle

Ya n'oluyo bana ? Sabah kalktığımdan beri 7 tane Halley yedim. Kan ilacım bitti evvelsi gün acaba ondan mı oldum böyle?

Bi daha eve Halley sokanın... Çok pişmanım... :)

dehşete kapıldım resmen yapma lütfen yeme kan şekerinde problem var suyuna biraz tarçın serpip içmeyi dene 23.haftamdayım daha en fazla 2 kere rafine şeker tükettim yani dışarıdan paketlenmiş sadece dondurma yedim oda A.O.Ç bol sütlü diye

nice güsel yıllara defne ile beraber annesi bende 76 ile başladım hayatım ama spor yapıyodum kaslarım sıkıydı bende 79 oldum bide çokkk dikkat ediyorum

ben de 49 ile kaldım cnm şu anda 56 kiloyum 7 kilo aldım doktorum iyi diyor. bence de zayıflar daha çok ve hızlı kilo alıyor.daha mı rahat davrandıkları için bilmiyorum.ben kendime 64 e kadar izin verdim fazlası da olursa napalım bebişim sağolsun :)

vallahi cnm annem de almış bana bunlardan çok güzel bir şeye benziyor ama inşallah kullanışlıdır bakıcaz artık..

güzel bir düşünce benimde düğün hediyem bireysel emeklilikti eşim bunu hediye etti bana kendisi çok ince düşünür sağolsun 3 yılda bir sürü para biriktirmişiz şimdi oğluşumuz içinde böyle bir şey düşünüyoruz

bizde de durum aynı cnm.benim evde o kadar eşya yoktur.sanki yıllardır bu günü beklemişler.onlar çok mutlu onları öyle görünce ben de mutlu oluyorum.hayırlısıyla doğsunlar inşallah.

tebrik ederim cnm daha uzun nice mutlu yıllar olsun bebişinizle birlikte.defne de çok güzel isim adıyla yaşasın defnecik :)

slm kızlar geçmiş birikmiş yine maşallah:) rahatsızdım giremedim dün gece ateşlendim aşı yaptırmıştım bide boğazımda enfeksiyon varmış ikisi birbirini tetiklemiş ateşlendim anca geldim kendime. dinleniyorum sürekli ayaklar şişiyo hemen bu sıcaklarla başımız dertte valla bunaltıyor insanı. kiloda aldı başını gidiyo maşallahım var yani 53 ile başladım 66yim şuan daha 4ayım var yürüyüşü hiç bırakmadan yapmam lazım Allah yardımcımız olsun.

defnoşuma adaş mı geliyor,bence de cok güzel ve cool bir isim ayrıca yaz kış güzel kokan bir bitki olması,yemeklere lezzet katması da karakterimne etki ederse mis kokulu tadından yenmeyen kızlar olurlar inşallah... sağlıkla gelsin defnelerimiz ve tüm bebişlerimiz...........

ben de aç karna 55.5 ile hamile kaldım şu an 59um..ama boy yok malesef..hafta olarak da sizinkilerden küçüküm hrh :) 22. hafta..nasılım annişler :)

inanırmısın kızımda aynı şeyi söylüyor kaydeşimin ağzından memeyi alıp ben emecem diyor gülermisin?ağlarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…