chıcco nun ninnili bulutlar yatak kenarı paneli var 79 lira çok güzel birde fısher prıce nin dıscover grow dönencesi harika dün jokerde baktım 59 fiyatı şimdi nette de bakıcam daha uygun yoksa şayet jokerden almayı düşünüyorum..
eskiden mumya gibi sımsıkı sararlarmış oda kalça çıkığı yapabiliyormuş işte en doğrusuna bebek karar vermeliymiş , sarılmak istersede sıkmadan hafifçe sarmak lazımmış artık ama ben bilmiyordum bebekler yastıkla yatmazmış :26: iyiki var şu internet , yoksa ben yastığa yatırıcaktımne zaman yastık koyucaz peki ? birde en doğrusu sırtüstü pozisyonda yatırmakmış ama çok kusan bir bebekse yana yatırmakta fayda varmış , bunlarıda öğrenmiş oldum bugün :44:
ben de 10 kilo aldım :) haftasonu doktor 4 kilo fazla almışsın bi dahaki gelişinde 2 kilo almanı istiyorum dedi.ama ben hiç sanmıyorum 2 kiloyla kalacağımı.normal yiyorum ama yarıyor ben ne yapayım
fetal eko konusunda yardımcı olan arkadaslara teşekkür ederim.Ben vazgeçtim yaptırmaktan.İçim rahat zaten,bi sıkıntı olacagını sanmıyorum.artık bu konuda bişi yazmayacagım.
Oto koltugu alan ya da almayı düşünen var mı?Hangi marka alacaksınız ben bir türlü karar veremedim.Tavsiye edeceğiniz markaları yazar mısınız
Ya n'oluyo bana ? Sabah kalktığımdan beri 7 tane Halley yedim. Kan ilacım bitti evvelsi gün acaba ondan mı oldum böyle?
Bi daha eve Halley sokanın...Çok pişmanım... :)
kızlar herkese selam..
mesai biterken bi iki şey paylaşayım istedim..:)
bugün bizim evlilik yıldönümüz..iki yıl bitti..eşim bana çiçek göndermiş, o yoğunluğun arasında ben bugünü unutmuşum bile..nasıl mutlu oldum anlatamam:) kızıma isim düşünüp bulamıoduk bi türlü bulduklarımız arasında kararsızdık yani, eşim gönderdiği çiçeğe iliştirdiği notta sen ve ve defnemiz ile nice yıllara demiş..kızımızın adı defne olucak demekki:):)
bugün doktora gittim miniğimi gördüm..babası gibi uzun olcakmış, bacak kemik boyu gününde bir buçuk hafta ileride çıktı:) 550 grmız ama henüz:) minik kelebeğim benim..
haftasonu memleket tatili yapıcaz eşimle. uçağa binmemde bi sıkıntı olu rmu diye sordum hiç sorun yok 32 den sonra rapor istenio zaten dedi doktor. bir hafta değişiklik olucak bize..
he kilo konusunda bişiler söyleyeyim bende. ben biraz şişman bi hamileyim76 ile hamile kaldım, 82 kiloyum doktor birazcık üzerinde gidioruz ama dikkat edersen sorun olmaz dedi. ama benim hiç bulantım vs olmadığı için iştah sorunu yaşamadım: ama ilave bişide yemiorum normal yiyorum yinede 6 kilo almışım bakalım ne olucak..
herkese sevgiler...
kizlar nasilsiniz, ya benim kilolar aldi basini gidiyor. 46 kiloyla hamile kaldim simdiden 56 ti oldum. hatta 56.8 , doktor kilo al demisti cok zayifsin demisti ama kendimi ilk defa 50 li kilolarda göruyorum, birazda korkuyorum canim sIkIliyo. gerci beni disardan gören hala pek inanmiyor hamile oloduguma sadece göbek var birazda popomla yuzum topladi ama neden bu kadar cabuk kilo aliyorum anlamadim. böyle giderse doguma kadar 70 i de görurum ben. benim gibi cok zayif hamile kalan arkadaslar, suan kac kilosunuz?
kızlar kundak konusunda ne düşünüyosunuz?ben oğlumda kullanmadım ama oğlum kendi ellerini,kollarını hareket ettirmekten uyuyamıyoduben de tülbentle falan ellerini sarıyodum.öyle uyurdu kendi kendine.hem sanırım sarılınca kendini daha güvende hissediyo bebek.şunu buldum bakarken.ne dersiniz,güzel mi?
Summer Infant Swaddle Me Cotton Küçük Kundak - e-bebek.com
kızlar ben oğlum doğar doğmaz bireysel emekliliğe başvurmak istiyorum ödeyebildiğim kadar ödüycem en az 10 yıl hatta asıl planım evlenene kadar yatırcam ona yardımımız olur düğününü yaparken
Kızlaaar anneannişimiz bugün birsürü ciciler getirdi o kadar çokki nerdeyse benim birşey almamıza gerek kalmamış adeta sponsor bizimkine çok güzeller çok :))canım annem nasıl hevesli torun heyecanı şimdiden sardı
kızlar herkese selam..
bugün bizim evlilik yıldönümüz..iki yıl bitti..eşim bana çiçek göndermiş, o yoğunluğun arasında ben bugünü unutmuşum bile..nasıl mutlu oldum anlatamam:) kızıma isim düşünüp bulamıoduk bi türlü bulduklarımız arasında kararsızdık yani, eşim gönderdiği çiçeğe iliştirdiği notta sen ve ve defnemiz ile nice yıllara demiş..kızımızın adı defne olucak demekki:):)
bugün doktora gittim miniğimi gördüm..babası gibi uzun olcakmış, bacak kemik boyu gününde bir buçuk hafta ileride çıktı:) 550 grmız ama henüz:) minik kelebeğim benim..
haftasonu memleket tatili yapıcaz eşimle. uçağa binmemde bi sıkıntı olu rmu diye sordum hiç sorun yok 32 den sonra rapor istenio zaten dedi doktor. bir hafta değişiklik olucak bize..
he kilo konusunda bişiler söyleyeyim bende. ben biraz şişman bi hamileyim76 ile hamile kaldım, 82 kiloyum doktor birazcık üzerinde gidioruz ama dikkat edersen sorun olmaz dedi. ama benim hiç bulantım vs olmadığı için iştah sorunu yaşamadım: ama ilave bişide yemiorum normal yiyorum yinede 6 kilo almışım bakalım ne olucak..
herkese sevgiler...
Allaha şükür herşey yolunda canımm.. kızım değişmemiş çok detaylı anlattı kız oluşunun ayrıntılarını:))) sevindim valla kızıma çok alıştım çünkü..
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hep güzel haberler alırsın inş. ben bugün ebenin yanına gittim bana göre erkek diyo oda yine kafa karıştırıyorlar dr kız dedi neyse iki hafta var temmuz başında dr gideceğim o zaman kesinleşir heralde. sağlıklı olsunlar yeter ama Allahım hem erkek hem kız çocuğunu tatdırsın inş.
canım neden kanaman oldu yoksa seninde plasentan aşağıdamı:26::26:
yok canım şükür plasenta da sorun yok ama nedenini söylemediler. daha önce böyle kanamalı olarak kaybettim bebeğimi. bunda da başladı kanama odakları oluşmuş dedi herhangi bir nedeni olabilirmiş dr öyle söyledi geçti. şükür geçti kanamam. senin plasenta aşağıda mı canım?
kızlar herkese selam..
herkese sevgiler...
slm kızlar geçmiş birikmiş yine maşallah:) rahatsızdım giremedim dün gece ateşlendim aşı yaptırmıştım bide boğazımda enfeksiyon varmış ikisi birbirini tetiklemiş ateşlendim anca geldim kendime. dinleniyorum sürekli ayaklar şişiyo hemen bu sıcaklarla başımız dertte valla bunaltıyor insanı. kiloda aldı başını gidiyo maşallahım var yani 53 ile başladım 66yim şuan daha 4ayım var yürüyüşü hiç bırakmadan yapmam lazım Allah yardımcımız olsun.
Allaha şükür herşey yolunda canımm.. kızım değişmemiş çok detaylı anlattı kız oluşunun ayrıntılarını:))) sevindim valla kızıma çok alıştım çünkü..
canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hep güzel haberler alırsın inş. ben bugün ebenin yanına gittim bana göre erkek diyo oda yine kafa karıştırıyorlar dr kız dedi neyse iki hafta var temmuz başında dr gideceğim o zaman kesinleşir heralde. sağlıklı olsunlar yeter ama Allahım hem erkek hem kız çocuğunu tatdırsın inş.
canım neden kanaman oldu yoksa seninde plasentan aşağıdamı:26::26:
yok canım şükür plasenta da sorun yok ama nedenini söylemediler. daha önce böyle kanamalı olarak kaybettim bebeğimi. bunda da başladı kanama odakları oluşmuş dedi herhangi bir nedeni olabilirmiş dr öyle söyledi geçti. şükür geçti kanamam. senin plasenta aşağıda mı canım?
evet canım bende 71 le hamile kaldım 77 oldum
canım benim kardeşimle aramda 3 yaş var ben 3 yaşındayken emzik emmeyi bırakmışım o doğduğunda tekrar başlamışım ve okula başlayana kadar emzik emmişim emziğimi kaybettiğim zaman kardesimin ağzından alıp emmişim ve anneme çok çektirmişim bu konuda kardeşimi yeni uyutmuşken emziğini alıp uyandırırmışım 15 tane emziğim varmış kaybedince evdeki herkes deliye dönermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?