2012 Ekim Anneleri

Ama ilk kez böyle bir şey oldu, normalde çayı bile şekersiz içerim Ben de dehşete kapıldım...Normalde 1 tane yesem keserdi...Sabah kalktım kahvaltı istemedi canım 2 Halley yedim geri yattım, sonra kalktım 1 tane daha yedim. Sonra yarım kiloluk böğürtlen yoğurdu (onda da şeker var), sonra 2 Halley daha, sonra nektarin yedim. Akşam üzeri de tel.de kardeşimle konuşurken bilinçsizce 3 Halley daha yedim. Akşam yemeğine kadar tüm yediklerim bunlardı...Şaka gibi.

Eşim 10'lu Halley almış Ne oldu bana ya? Şekerle ilgili bir sorun mu çıktı ki birden? Kan ilacını bırakmak yapar mı bunu, 2 gün önce bitmişti...Umarım bir daha olmaz....

kızlar bol ceviz yiyin bide kızılay maden suyu için kramp filan kalmaz onlarda magnezyum var , ben hergün yiyorum maşallah kramp filan olmuyor

banada kramp ıcın cevız badem ve fındık sayısını arttır dedı yalnız maden suyunu yasakladı kesınlıkle yasak dedı cunku ıcınde tahmın edemıyecegın kadar tuz var dedı artık ödem e dıkkat etme zamanındasın dedi...

kızlar sıze bır sey danısacagım 10 gune kadar evımde mınık bır tadılat baslayacak ondan sonraa bebişimin hazırlıklarına baslayacaktım karyola dolap ,kuvet vs. işte ama bazı kişiler kafamı karıstırıyor dıyorlar kı cocuk dogsun sağ salım eve gelın öyle hazırlık yap dıyor kafam karıstı ya ..ne demek bu fikir verin bana :)

çok şanslısın hayatım kız kardeşini sizlere bağışlasın Rabbim.ayyy gülsem mi sinirlensem mi bilemedim bizde bebeğimize eşimin rahmetli babasının adını vereceğiz birinci isim olarak soranlara eşimin babasının adını koyacağız diyorum kısadan bu seferde bana aptalmışım gibi bakıyolar hani niye koyuyorsun gibilerinden hııı,öylemi,şöylemii ayyy millete neyse inan sende büyük adı koysan bu seferde bu tepkilerle karşılacaksın dedenizi takdir ettim aynı benim ailem gibi söylemiş benim adım çirkin yeni isimlerden koyun gibisinden güzel konuşmuş.arkadaşımı Allah nasip ederse mevlütüme çağıracağım iice incelesin de rahat etsin

seni çok iyi anlıyorum hayatım ben ilk bebeğimde 2 aylıkken mama önlüğü almıştım kullanmak nasip olmadı 11 haftalık kaybettim meleğimi o mama önlüğü hala durur kanepenin altında ne elime alabildim nede verecek birini bulabildim.bunda 4 , 4,5 aylık olana kadar bir iğne almadık sonra Allah nasip ederse kullanmayı diye yavaş yavaş almaya başladık şimdi allah nasip ederse bir eksiğimiz şampuan,bebe yağı vs. kıyafetleri,bebek arabası,oto koltuğu,banyo malzemeleri,kapı süsleri,bebek şekerleri,yatağıma sereceğim çarfalarım,terliklerim ve mobilyaları da dahil herşeyini aldık.hepsini kutuladık,mobilyalarımızda ramazan bayramı sonrasında gelecek o zamanda zaten 8 aylık olacağım odası o zaman döşenecek herşeyi evde kutularda bekliyor odasını daha yerleştirmeyeceğim Allah nasip ederse eylülde inşalah.

şeker yüklemen yapıldımı hayatım yada yakın zamanda yaptıracaksın bakalım ne olacak inşallah güzel sonuç alırsın.amaa sen aç karnına tatlı yersen böyle olur tabii kan şekerin yükselmiş belli ki bir daha böyle abur cubur almayın eve meyvelerini de yoğurt yada sütle tüket o zaman direkt kana karışmıyormuş ve acıktırmıyormuş hem bebeğine yazık annesi o kadar tatlıyı onun minnoş bedeni nasıl kaldırsın

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım çok yorgun ve uykusuzum kızım ateşli onunla uğraşıyorum((

ay canım alıntı yapmıştım yazmayı unuttum teşekkür ederim cevabın için spekulum kullanıyomu dr ben onu merak ettim((

Şeker yüklemem 28.haftada yapılacakmış. Yok yoook eve abur cuburla geleni eşim dahi olsa almıyorum bundan sonra içeri :) Tutamadım kendimi gözümün önünde dururlarken...Şimdiye kadar daha 4 kilo aldım (50-->54) Bu gün sapıttım...

Çok haklısın kıyamam ben o minnoşa, bütün gün durmadı yavrum kıpır kıpır, adrenalin patlaması yaşadı çocukcağız :)

kızlar iyi geceler..öyle bir geçer zaman ki eşliğinde hormon patlaması yaşayarak hüngür hüngür ağladım ve bunu gören eşim benm ağlamama dayanamaz o sarılıp öpünce daha bi fena oldum ağladım çok duygusallık var su sıra üstümde...

Son düzenleme:
KIZLARRR GÜNAYDIN DÜN ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILDI TAM KAN VE İDRAR TESTİDE YAPTILAR ÇOK ŞÜKÜR OĞLUŞUM VE BEN İYİYMİŞİZ DARISI YAPTIRACAK ARKADAŞLARA

evet onu banada dedi ama çok su içtiğimiz için mineral kaybı oluyo maden suyu şart yani , ben yaklaşık 2 günde 1 tane içiyorum canım , bu ödem nasılsa yakamı bırakmıyor bari mineral alalım dimi

o zaman evden çıkamicazki die düşünüyorum ben , beşiğini , yatağını karyola setini aldım , ilk kullanacağı hastane çıkısı , yenidoğan takımları aldım , emziği alt açması aldım , yani ben ilk 3 ay için gerekli olucakları aldım , diğerleri alınır nasılsa die düşünüyorum

öfff ilk başlarda seyrettim biraz osman süperdi ama saçmalamaya başladılar bıraktım hemen , şimdi bol bol komedi seyretmeye çalışıyorum

Günaydın kızlarrrrrrrr... Bugün herkes iyidir inşallah..... Akşam klimanın karşısına yatıp göbeğimi açtım. Eşimde ayak ucumda oturuyordu.. Bizim kız 5 dkka sonra başladı kıpırdanmaya çok eğlenceliydi ve çok komikti göbeğimin kalkıp inişlerini eşim de gördü hayretler içerisinde izledi... Ama bir gerçek varkiii inanılmaz keyifliydiii...

kundak sağlıklı kızlar. çünkü bebek anne karnında kıvrlmış bir vaziyette duruyor doğduğu zaman faazla sıkmadan battaniye ile bile olabilir. hafif sarıp uyutmak bebğin kendine güveni açısından çok önemli. daha rahat uyuyor ve öz güveni gelişiyor. danışanlarma genelde tavsiye ederim bende battaniye ve ya tülbentle hafif sarmayı düşünüyorum uyuturken.

mesleğiniz nedir acaba arkadaşım doktor,,,pedagog

Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalım..
kundaktan bahsedilmiş...bizde kundak yaparız bebeğimizi sanırım...Yeğeniminde başörtüyle bağlardık kundak yapıp kollarını daha rahat uyur derler bebekleri..hem kalça çıkığı falanda olmaz belkide bunlarıda engeller die düşünüyorum..

bu arada kızlar eşinizle cinsel hayatınız nasıl
benim eşim çok korkuyor bebeğimize bişi olur die istemiyor..akşam benim zorumla denedik ama çok zor yaaa yapamadıkgöbek engelliyo bide boşa geliyo göbek ağır geliyo insanın önünde hareketlerini kısıtlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…