2012 Ekim Anneleri

kundağı bende yapmayı düşünüyorum hem el kadar bebek gelen kucaklıcak giden kucaklıcak bel desteğimi ne varmış ondanda almayı düşünüyorum cinsel hyata gelince cnm farklı pozisyonlar denemelisiniz bide yavaş yavaş sakin sakin deneyin biz zorlanmıyoruz haftada1 yada 2 anca oluyo sıcakta pek istemiyo insan

bence herkes aynı şeyi düşünüyor bende plasentam aşağıda demişti 13.hafta dünya başıma yıkılmıştı sonra alıştım ağladım sızladım geçti hiç bişey almıyacağım doğmadan dedim sonra baktımki kızların koyduğu cicilere çok özeniyorum dedim hiç doğmayacak gibi davranıyorum galiba en iyisi alayım hem aldıkçça kendimi dahada umutlu iyi hissettim geçen gün yıkayıp ütüledik hepsini bu sefrde yine kaldırırken bir hüzün çöktü ama allahın izniyle giydireceğiz bebeklerimize

haklısın cnm kundak konusunda..
bide benim erken doğum riskim olduğu için eşim daha bir korkuyor neyse sabredelim ne kaldıki şurada:)

kızlarcım gününüz aydın olsun.Şehitlerimize Rahmet diliyorum anacıklarının yanan ciğerleri ahirette hesap sorsun inşallah.

kızlarcım eşim devlette çalışıyor.Devlet erkanı geçen hafta ölen Suudi Arabistan kralı Kral Naif için başsağlığına gittiler.oradan özel durumumdan dolayı sağolsun hurma getirmişler.şu notuda iletmişler.Yeni doğan bebeğin ağzına Peygamberimizin (s.a.v) yetiştirdiği hurmalardan sürünce bebek akıllı,uysal,zeki oluyormuş ben yapacağım müberak kılınmış bir meyvedir sonuçta aktarlardan soracağız bakalım Peygamberimizin yetirştirdiği hurmalardan bulabilirsek yapacağız kesin.Sizlerde bilin istedim.

haklısın cnm kundak konusunda..
bide benim erken doğum riskim olduğu için eşim daha bir korkuyor neyse sabredelim ne kaldıki şurada:)

konu evlatları olunca nasılda sabırlı oluyolar dimi oğlum bizim evimize huzur getirdi ne tartışma ne sorunlar hepsi bitti gitti oğlumuzdan konuşmaktan başka şeylere sıra kalmıyor eşim bütün gece göbeğimin üstünde oğluyla konuşuyo eşimi hiç böyle düşünmezdim beni kendine tekrardan aşık etti

evet cnm bunu bende duymuştum ben damağına sürünce diye duymuştum ama önümüzde ramazan bolca alalım evlerimize yiyelim ben çok severim hurmayı

aynen öyle cnm eşim sürekli eli karnımda oğlumda oğlum diye seviyor çok utanıyorum tuhaf geliyo bana hala
akşam evde isim sesleniyoruz hangi isimle çağırınca nasıl oluyor die:)

kızlar bende bebeğim doğduğunda zemzem ve hurma tattırmayı düşünüyorum
ve bi ark çok az nar suyu damlatmış hiç gaz sorunu yaşamadılar

asudecim hepimiz kundaklanmışızdır be gülüm hangimizde sorun var dimi?
tamam çocuğu boğacak derecede yapmayacağız ama genede ben kolunu bacağını ince bi battaniyeyle toparlamak gerek die düşünüyorum ve yapacağımda

babaları çok seviyo onları ne mutlu bizimki gece uykusunda bile öper insanı ama farketmez öptüğünü ilk zamanlar çok yadırgamıştım şimdide eli karnımda uykusunda karnımı okşuyo acayip bi adam benm kocam nar suynu duymamıştım denemek lazım

CANBIM ALLAH GÜLE GÜLE KULLANMAYI NASİP EDER İNŞŞ

evet canım hafif birşeyle kundak çok önemli bence bende kundak yapacağım yalancı emzikde vereceğim çalışıyorum sonuçta annem ancak zapteder

Tabi ki kundak yapabilirsin canım...zaten ''kimse sakın kundak yapmasın aman haaa'' diye bir ifade falan kullanmadım linki eklediğimde

günaydın kızlar.ben de hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.son ayda yemeyi düşünüyorum bol bol.pek sevmem ama ne yapalım...

benim eşimde sizinkiler gibi kızlar...işten geldiği gibi göbeğimi öper günde 5 defa arar.kaynana kayınpeder demez elinle sözleriyle sever bebeğimizi ben utanırım:) bizimde evimize huzur geldi bebekle birlikte eskisi gibi tartışmıyoruz bile...ben hep haklıyım artık :)

Tabi ki kundak yapabilirsin canım...zaten ''kimse sakın kundak yapmasın aman haaa'' diye bir ifade falan kullanmadım linki eklediğimde
biliyorum cnm ama herşeyde uzmanlarada bakmamak gerek bazen annelerimizden daha çok öğrendiğimiz şeyler oluyor...

evet canım hafif birşeyle kundak çok önemli bence bende kundak yapacağım yalancı emzikde vereceğim çalışıyorum sonuçta annem ancak zapteder
yalancı emziği doğduğu gibi ağzına vericem zaten cnm...çok güzel bi susturucu bence:)
özellikle biz gibi çalışan anneler için

cnm bu anlayışları 9 ay sürmez inşallah benim eşim çok utangaç anne babasının yanında ultrason resmine bile bakamaz bikere babası bakıyodu utandı odadan çıktı gitti göbeğime asla dokunmaz ama evde yalnızsak oğlum napıyo özlemişmi babasını der okşar öper zırt pırt arar oğlum napıyo kıpırdadımı uyuyomu özledim ben onu der durur akşamda çıksana oğlum artık özledim ben seni hadi gel diyo çok duygulandım o öyle konuşunca

kızlar bişi sorucam bebek doğduktan sonra bebek evi yapılıyo ya o nasıl oluyo sizin oralarda millet cümbürcemaat toplanıp geliyomuş

aynısı bende de var bide akşam diyor ki oğlum gel artık bak ev çok sessiz çok yanlızız, herşeyin hazır :)) bende dedim erken daha çağırıp durma şu çocuğu geleceği tutar bide aman aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…