2012 Ekim Anneleri

kızlar bişi sorucam bebek doğduktan sonra bebek evi yapılıyo ya o nasıl oluyo sizin oralarda millet cümbürcemaat toplanıp geliyomuş

canım sen daha önce de yazmıştın bu bebek evi adetini hatırlıyorum :44: bizde kırklama diye bişey var kız annesinin evinde bebeğe ikinci bir mevlüt okutulur kız annesi mevlüt bittikten sonra aldığı cicileri bebekle beraber yollar...Biz de tam tersini babbannee alır herşeyi anneanne ne isterse onu alır..bizimki salıncağı ve mama koltuğunu alıcak bide giyecek almış bir sürü ama öyle odasını falan babanne alıyor kız annesi değil...

gunaydin kizlar nasilsiniz bugun umarim herkes iyidir.

dun aksam ustu bi arkadasimizin bebegine hediye almaya cikdim ama sadece kizima 3 adet atlet alip geri dondum :)

aynısı bende de var bide akşam diyor ki oğlum gel artık bak ev çok sessiz çok yanlızız, herşeyin hazır :)) bende dedim erken daha çağırıp durma şu çocuğu geleceği tutar bide aman aman

bende gel diyosunda geldiğinde bu kadar uslu olmucak haberin olsun dedim olsun gelsin benim paşam ben gider odada uyurum sen bakarsın susturursun diyo yani suya sabuna dokunmucak beyfendi ki benim eşim sese gürültüye hiç gelemez gittiğimiz gezmelerde ev sahiplerinin çocuklarına sinir olur çok konuşuyolar diye bakalım bizimkine napıcak

evet yazmıştım cnm o eşya tartışmasıydı kim alır diye kayınvalidemin patavatsızlığı yüzünden çıkan bir konuydu kapandı benim memuriyet durumu vardı o yüzden düşünmüyodum bebek evi yapmayı burda olmucam diye ama o iş yattı devlet babamız sayesinde yani burdayım annemde illa yapalım diyo bi arkadaşımın yılbaşında bebeği oldu onlar yapmışlar nerdeyse kız çeyizi gibi sermişler herşeyi görseniz havlular tülbentler nevresim takımları felan ama sadece resimde görebildim tam detaylı göremedim

ayy hiç güleceğim yoktu , gözümde canlandı bir an benim eşimde öyle canım bize doktor hiç yasaklamadı , 12-13. haftalarda bi denememiz olmuştu ama tedirginlik oldu , aklını veremiyorsun birde 3 kişi gibi oluyor , hoşlanmadım ben açıkçası birdahada teşebbüs etmedik , eşimde bişey olur diye istemiyor zaten , ben yinede erkektir canı istermi die arada bi zarf atıyorum ama yok , sabırlıdır benim kocacım

merhabalar benimde sancım oluyo arada gelip geçiyo sabahtan beri..

Karın altında mı hissediyorsun canım bu sancı hissini :44: bende de oluyor bi kaç gündür dün doktorumu aradım sordum uzun süreli değilse endişe etme dedi...Rahimin artık neredeyse bir top kadar olmaya başladı bu yüzden rahim kasılmaları sancı hissi uyandırır dedi...O yüzden merak ettim senin de karın altında mı hissediyorsun? göbek deliği altı hizası işte

aynen benim eşimde..akşam ısrar ediyorum yok hayatım dio..hoş benimde hiç cnm istemiyo ama:)
çocuğumuz doğsun öyle hayatım dio.bişi olursa die korkuyo.zaten sürekli beni ikaz etmekten bişi beceremedik
anladımki şimdiden bu işi beceremiyosak karnım dahada büyüyünce hiç olmayacakhamilelik boyunca normal cinsel hayat yaşayabilenleri tebrik ediyorum
cnm rahmimin üstünde gibi kasığımın altında..hani hamileliğimizin ilk başlarında damar çekilir gibi acırdı ya anlık..öyle bi his..gelip geçici uzun sürmüyor..

canım bizde memuriyet dolayısıyla tayinciyiz burada yanlızız ailelerden kimse yok ...benimde annem memlekete gel yapalım diyor Allahtan eşimle aynı memleketteniz, ben gitmeyi düşünüyorum aslında ama bakalım nasipse artık...evet öyle oluyor birde anneye babaya bohça yapıyo anneanne hoş adetle aslında...

cnm rahmimin üstünde gibi kasığımın altında..hani hamileliğimizin ilk başlarında damar çekilir gibi acırdı ya anlık..öyle bi his..gelip geçici uzun sürmüyor..

aşağı yukarı ayn ı yerleri tarif etmeye çalışıyoruz sanırım :44: benimde öyle uzun sürmüyro ama yine de endişe ediyoruz işte..

Tabi ki kundak yapabilirsin canım...zaten ''kimse sakın kundak yapmasın aman haaa'' diye bir ifade falan kullanmadım linki eklediğimde

aynı linki dünde ben paylaşmıştım , zaten sıkı yapmak kalça çıkığı yapabiliyormuş belkide bebeğimiz hiç istemicek , belkide hafif bi şekilde sarılmak daha iyi hissettiricek kendini , bırakalım kararı kendileri versin

evet bende severimde annem doğumdan 2 3 gün sonra deyince soğuk baktım keşke kırk mevlüdü yapsak o zamana kadar kmse gelmese herkes o zaman gelse topluca hem ben iyileşmiş olurum hemde gelecek büyük çoğunluğu bi arada ağırlamış oluruz 1 gün zorluk çekeriz sadece ama sanmam kırkına kadar beklesin insanlar bide biz kalabalıkta rahat edemeyiz ayrı geliriz diyecek zihniyetlerde var bizimde aileler hepimiz aynı şehirdeyiz gördüğüm kadarıyla bi çarşfa asılıyo yapılanlar ama tam detayını bilmiyorum

aynısı bende de var bide akşam diyor ki oğlum gel artık bak ev çok sessiz çok yanlızız, herşeyin hazır :)) bende dedim erken daha çağırıp durma şu çocuğu geleceği tutar bide aman aman

benim şaşkın kocacımda doktora söyledi , ne zaman gelicek artık sabredemiyoruz die doktorda çağırmayın bebeği 37 . haftadan önce gelmesin dedi

benim şaşkın kocacımda doktora söyledi , ne zaman gelicek artık sabredemiyoruz die doktorda çağırmayın bebeği 37 . haftadan önce gelmesin dedi

allahım yaa bide doktora soruya şimdiki babalar aştı kendini bizim babalarımızın böyle şeylerini duymadım hiç ben :))))) eskiden anne babasının yanında çocuğunu sevemezmiş anne babalar ayıp diye şimdikiler daha çıkmadan seviyo karındayken allahım bu sevgilerini özlemlerini daim etsin

vaktinde gelsinler sağlıkla gelsinler bebişlerimiz başka isteğimiz yok ama babablar maşallah hepimizde aynı hepsi çok meraklı :82:

vaktinde gelsinler sağlıkla gelsinler bebişlerimiz başka isteğimiz yok ama babablar maşallah hepimizde aynı hepsi çok meraklı :82:

şimdi ben dün alışveriş yaptım butikbebeden , akşamda baktık karttan çekmiş parayı , ben şimdi iptal etsem parayı iade ediyorlarmı ? iptal et butonu varda ondan merak ettim , bugün tekrar sipariş verdim , böyle giderse benim kociş batar yakında

rüyamda bebek gördüm kızlar doğurmuşum haberim yok:)
ama bu haftalarımda doğurmuşum kız bebekti annemin kucağında altında bez bağlı..
diyorum çokta ufak doğmamış falan.ama çok tatlıydı ona bakıp iç çekiyorum hayran kalıyorum.
hayırlara çıksın..

Neden vazgeçtin canım almaktan?
Tabi iptal et sonra da müşteri hizmetlerini ara istersen teyit ettir...Ben daha önce bebek odası için halı almıştım sonra annem bende aldım diyince kampanyası bitmediği için hemen iptal ettirmiştim ve aradım bi sorun olmadı karttan çekilen parada iade oldu

yok iptal etmicem canım , ama siparişim eksik görünüyo öyle oluncada 100 tl olmamış kargo eklemişler , neden öyle oldu anlamadım oysaki ben daha fazla ürün almıştım :44: birde apartman ismini yanlış yazmışım eşim farketti onuda , bi sorun olmaz herhalde dimi , bulamazlarsa ararlar kargodan herhalde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…