kızlar bişi sorucam bebek doğduktan sonra bebek evi yapılıyo ya o nasıl oluyo sizin oralarda millet cümbürcemaat toplanıp geliyomuş
aynısı bende de var bide akşam diyor ki oğlum gel artık bak ev çok sessiz çok yanlızız, herşeyin hazır :)) bende dedim erken daha çağırıp durma şu çocuğu geleceği tutar bide aman aman
gunaydin herkese kizlar bugun cok sancim var nedense korkmaya basladim sizdede sanci varmi normalmi acaba
canım sen daha önce de yazmıştın bu bebek evi adetini hatırlıyorum :44: bizde kırklama diye bişey var kız annesinin evinde bebeğe ikinci bir mevlüt okutulur kız annesi mevlüt bittikten sonra aldığı cicileri bebekle beraber yollar...Biz de tam tersini babbannee alır herşeyi anneanne ne isterse onu alır..bizimki salıncağı ve mama koltuğunu alıcak bide giyecek almış bir sürü ama öyle odasını falan babanne alıyor kız annesi değil...
Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalım..
kundaktan bahsedilmiş...bizde kundak yaparız bebeğimizi sanırım...Yeğeniminde başörtüyle bağlardık kundak yapıp kollarını daha rahat uyur derler bebekleri..hem kalça çıkığı falanda olmaz belkide bunlarıda engeller die düşünüyorum..
bu arada kızlar eşinizle cinsel hayatınız nasıl
benim eşim çok korkuyor bebeğimize bişi olur die istemiyor..akşam benim zorumla denedik ama çok zor yaaa yapamadıkgöbek engelliyo bide boşa geliyo göbek ağır geliyo insanın önünde hareketlerini kısıtlıyor
merhabalar benimde sancım oluyo arada gelip geçiyo sabahtan beri..
aynen benim eşimde..akşam ısrar ediyorum yok hayatım dio..hoş benimde hiç cnm istemiyo ama:)ayy hiç güleceğim yoktu , gözümde canlandı bir anbenim eşimde öyle canım bize doktor hiç yasaklamadı , 12-13. haftalarda bi denememiz olmuştu ama tedirginlik oldu , aklını veremiyorsun birde 3 kişi gibi oluyor , hoşlanmadım ben açıkçası birdahada teşebbüs etmedik , eşimde bişey olur diye istemiyor zaten , ben yinede erkektir canı istermi die arada bi zarf atıyorum ama yok , sabırlıdır benim kocacım
cnm rahmimin üstünde gibi kasığımın altında..hani hamileliğimizin ilk başlarında damar çekilir gibi acırdı ya anlık..öyle bi his..gelip geçici uzun sürmüyor..Karın altında mı hissediyorsun canım bu sancı hissini :44: bende de oluyor bi kaç gündür dün doktorumu aradım sordum uzun süreli değilse endişe etme dedi...Rahimin artık neredeyse bir top kadar olmaya başladı bu yüzden rahim kasılmaları sancı hissi uyandırır dedi...O yüzden merak ettim senin de karın altında mı hissediyorsun? göbek deliği altı hizası işte
evet yazmıştım cnm o eşya tartışmasıydı kim alır diye kayınvalidemin patavatsızlığı yüzünden çıkan bir konuydu kapandı benim memuriyet durumu vardı o yüzden düşünmüyodum bebek evi yapmayı burda olmucam diye ama o iş yattı devlet babamız sayesinde yani burdayım annemde illa yapalım diyo bi arkadaşımın yılbaşında bebeği oldu onlar yapmışlar nerdeyse kız çeyizi gibi sermişler herşeyi görseniz havlular tülbentler nevresim takımları felan ama sadece resimde görebildim tam detaylı göremedim
cnm rahmimin üstünde gibi kasığımın altında..hani hamileliğimizin ilk başlarında damar çekilir gibi acırdı ya anlık..öyle bi his..gelip geçici uzun sürmüyor..
Tabi ki kundak yapabilirsin canım...zaten ''kimse sakın kundak yapmasın aman haaa'' diye bir ifade falan kullanmadım linki eklediğimde
canım bizde memuriyet dolayısıyla tayinciyiz burada yanlızız ailelerden kimse yok ...benimde annem memlekete gel yapalım diyor Allahtan eşimle aynı memleketteniz, ben gitmeyi düşünüyorum aslında ama bakalım nasipse artık...evet öyle oluyor birde anneye babaya bohça yapıyo anneanne hoş adetle aslında...
aynısı bende de var bide akşam diyor ki oğlum gel artık bak ev çok sessiz çok yanlızız, herşeyin hazır :)) bende dedim erken daha çağırıp durma şu çocuğu geleceği tutar bide aman aman
benim şaşkın kocacımda doktora söyledi , ne zaman gelicek artık sabredemiyoruz diedoktorda çağırmayın bebeği 37 . haftadan önce gelmesin dedi
benim şaşkın kocacımda doktora söyledi , ne zaman gelicek artık sabredemiyoruz diedoktorda çağırmayın bebeği 37 . haftadan önce gelmesin dedi
vaktinde gelsinler sağlıkla gelsinler bebişlerimiz başka isteğimiz yok ama babablar maşallah hepimizde aynı hepsi çok meraklı :82:
şimdi ben dün alışveriş yaptım butikbebeden , akşamda baktık karttan çekmiş parayı , ben şimdi iptal etsem parayı iade ediyorlarmı ? iptal et butonu varda ondan merak ettim , bugün tekrar sipariş verdim , böyle giderse benim kociş batar yakında
Neden vazgeçtin canım almaktan?
Tabi iptal et sonra da müşteri hizmetlerini ara istersen teyit ettir...Ben daha önce bebek odası için halı almıştım sonra annem bende aldım diyince kampanyası bitmediği için hemen iptal ettirmiştim ve aradım bi sorun olmadı karttan çekilen parada iade oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?