yok iptal etmicem canım , ama siparişim eksik görünüyo öyle oluncada 100 tl olmamış kargo eklemişler , neden öyle oldu anlamadım oysaki ben daha fazla ürün almıştım :44: birde apartman ismini yanlış yazmışım eşim farketti onuda , bi sorun olmaz herhalde dimi , bulamazlarsa ararlar kargodan herhalde :44:
sorun olmaz canım ama düzenleyebilirsin adres bilgilerini...halen gönderilmediyse tabii ürünlerin
yok iptal etmicem canım , ama siparişim eksik görünüyo öyle oluncada 100 tl olmamış kargo eklemişler , neden öyle oldu anlamadım oysaki ben daha fazla ürün almıştım :44: birde apartman ismini yanlış yazmışım eşim farketti onuda , bi sorun olmaz herhalde dimi , bulamazlarsa ararlar kargodan herhalde :44:
Kizlar gunaydin,ne guzel odalari bile hazirlamissiniz cogunuz ben temmuz 10 u gibi tatilden donunce badana yaptirip kuracagim odasini,kiyafetlerini de o zaman hazorlayacagim,hali almam lazim benimde unutmustum bak,benim yerlesmesi agustosun yarisini bulur herhalde:))))
Canım benim öncelikle geçmiş olsun .. Bence hiç takma kafana bir sorun olduğunu sanmıyorum ama bundan sonra şekerli gıdaları biraz azalt ve illa şekerli gıda yemen gereken durumlarda 1 kase yoğurt veya 1 çay bardağı süt içmeni tavsiye ederim bu gıdalar kandaki şekerin hızla yükselmesini önlemektedir. Bu arada doktorun kalpte bir sorun görmediyse panik yapmana gerek yok ben 28 yaşındayım ve diyabet hastasıyım 23 haftalık hamileyim kalp ekosunu bendende istediler mecbur yaptırdım tabi ama 500 tl vermedim çünkü gerçekten çok pahalı eğer ssk var ise devlet hastanesine gitmeni tavsiye ederim inan çokda iyi takip ediyorlar .Nerede oturuyorsun bilmiyorum ama eğer illaki çektirip içim rahat etsin dersen hastane ve doktorda sana yardımcı olabilirim. Bu arada kalp ekosunun pahalı olma sebebi daha sonra eğer bir anomali var ise doğumuna o doktorun girmesi ve aynı zamanda doğacak bebişinin tüm kontrollerini tarafından yapılmasıdır . Gebelik şekerinde risk %30 ken gerçek diyabet hastasında bu % 60 alara kadar çıkmaktadır.glisemik indeks tablosuna göre düzenli beslenirsen gebelik şekerinin düştüğünü görüceksin tekrar geçmiş olsun . Allahım bebişini ve seni tüm hastalıklardan korusun.
herkese mrb.dün şeker testi yapıldı ve bende gebelik şekeri çıktı.Doktorum ayrıntılı ultrasonda kalbinde sorun yok dedi ama yine de seker olan annelerin çocuklarında kalbinde delik olma oranı %30 oranında artıyor dedi.Fetal eko yaptır istersen dedi.ben de kararsız kaldım.Yaptırsam bişi çıkarsa tedavisi anne karnında yok zaten.Moral bozmaktan baska bişi olmıyacak.Bir de risk yok kalbinde demesine ragmen doktorumun bunu istemesi garip geldi.Biraz pahalı 500tl imiş.Sizce ne yapmalıyım kızlar yardımcı olun
düzenlemeyi denedim ben değiştiriyorum kaydediyorum ama o ilk yazdığım görünüyo teslimat adresi yinede , neyse artık ararlar herhalde bulamazlarsa ama beklemek çok zor kampanya bitince kargoya vericeklermiş , herhalde 10 günü bulucak bunların gelmesi
selam annelerr ve bebisleri, nasil geciyor gunleriniz. benim uyku problemlerim basladi uyuyamiyorum, soluma yatiyordum hep ama bu aralar hep sagima yatiyorum sol tarafim agriyor artiksol tarafa yatmak bebek acisindan iyi oldugunu biliyorum da saga yatmanin sakincasi var mi acaba?
günaydın kızlar.ben de hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.son ayda yemeyi düşünüyorum bol bol.pek sevmem ama ne yapalım...
sakınnn bol bol yeme hayatım erken doğum riskini artırıyor içeriği dolayısıyla rahimdeki kaslarda bişeye neden oluyomuş maksimum günde 2 tane tamam mı fazlası yasakkk
canbım allah güle güle kullanmayı nasip eder inşş
kızlar bişi sorucam bebek doğduktan sonra bebek evi yapılıyo ya o nasıl oluyo sizin oralarda millet cümbürcemaat toplanıp geliyomuş
slm kızlar nasılsınız??
ya ben de 2 gündür erken doğum düşüncesi başladı( neden bilmiyorum
aklıma getirmek istemiyorum ama rabbim inşallah zamanında nasip eder
sizde de var mı böyle korkular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?