2012 Ekim Anneleri

sorun olmaz canım ama düzenleyebilirsin adres bilgilerini...halen gönderilmediyse tabii ürünlerin

sorun olmaz canım ama düzenleyebilirsin adres bilgilerini...halen gönderilmediyse tabii ürünlerin

düzenlemeyi denedim ben değiştiriyorum kaydediyorum ama o ilk yazdığım görünüyo teslimat adresi yinede , neyse artık ararlar herhalde bulamazlarsa ama beklemek çok zor kampanya bitince kargoya vericeklermiş , herhalde 10 günü bulucak bunların gelmesi

Kizlar gunaydin,ne guzel odalari bile hazirlamissiniz cogunuz ben temmuz 10 u gibi tatilden donunce badana yaptirip kuracagim odasini,kiyafetlerini de o zaman hazorlayacagim,hali almam lazim benimde unutmustum bak,benim yerlesmesi agustosun yarisini bulur herhalde:))))

Tünaydın herkese.
Bazen daha çabuk temin edilen ürünleri kısmi gönderi yapabiliyorlar. Ama sanırım senin 100 tl alışverişe kargo bedava idi. Kargo ücreti eklememeleri lazımdı. Sen en iyisi müşteri hizmetlerine mesaj ya da e-posta at. Durumu sor; kargo ücreti eklemenin sebebini. Birde adresini düzelttir. Verişmiş siparişten adres düzeltemezsin kendin, ama onlar yapabilir.
Yıllardı netten alışveriş yaparım. Bu siteden yapmadım ama eminim müşteri hizmetleri geri döner, açıklama yapar.

bende odasını ramzandan sonra yerleştirmeyi düşünüyorum ramazan öncesi badana ve laminant işini halledicez gardrobunu yaptırcaz bayramdan sonrada eşyalarını yerleştirelim diyoruz umarım geç olmaz

Canım özür dilerim yeni olduğum için özelden cevap yazamıyorum ( Fetal ekoyu kalp hastaneleri çekiyor kalp hastanelerinden pediatrik kardiyoloji bölümünden randevu alıyorsun ama randevu olmadan önce mutlaka hastaneyi arayıp sor fetal eko çeken doktorunuz var mı diye çünkü her doktor çekmiyor daha doğrusu bu bir çekim deil ultrasonla kalp görüntüleniyor kalp kapakçıkları kalp damarları kalp odacıkları ve dk ne kadar hızla attığına birde kalptde boşluk var mı diye bakıyorlar kalp ölçüleri rapora yazıp veriyorlar sana herhangi bir ultrason görüntüsü vermiyor rapor hazırlıyor bunuda ancak hastanenin klinik şefi proflar yapıyor keşke istanbulda olsaydın çok şeker bir kalp doktorum vardı seve seve yardımcı olurdum ama bence kendini üzecek bu kadar paralar harcayacak bi durum olduğunu düşünmüyorum başka bir yere de şeker yüklemesi yaptırabilirsin kan şekerin bence yüksek değil benim diyabetim var evet ama arkadaşlarımda da gebelik diyabeti oldu şekeri 190 olanlar var içlerinde ve hiç böyle bir durum söz konusu olmadı biraz doktorun pinpirikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum hemde eğer kalple ilgili bir sıkıntı olsaydı detaylı ultrasonda da bu anlaşılıyor ki zaten bu ultrasonun amacıda bu sıkıntı yapılacak bir durum olmadığına inan adım kadar eminim doktorlar artık bunu huy haline getirmişler şeker sınırdan bıraz yüksekse risk var . Var ama bu şekerin sürekli bu değerin üstüne çıkarsa yani 130 sınırsa sürekli bu sınırı geçmesi gerek. İçtiğin sıvı o kadar şekerli ki gün içinde yediklerinin toplamından fazla o yüzden bence panik yapılacak bir durum yok bol bol yürüyüŞ ve az şekerli gıdalarla sen bu işi çözersin Bu kadar düşük şekerle kalp anomalisi oluşmaz.İçin rahat etmezsede doğumdan sonra bebeğini bir kalp doktoruna muayene ettirebilirsin zaten hastanede doğum yapacağın için tüm doktorlar tarafından kontrol edilecektir. Sen içini ferah tut Allahım hepimizin bebeğini korusun sağlıklıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.

günaydın güzel anneler.bugun bızım elılık yıldonumuz tam 5 yıl olmus.daha dun gıbı..kızımızla guzel bır gun olur ınsallah

Canım özür dilerim yeni olduğum için özelden cevap yazamıyorum ( Fetal ekoyu kalp hastaneleri çekiyor kalp hastanelerinden pediatrik kardiyoloji bölümünden randevu alıyorsun ama randevu olmadan önce mutlaka hastaneyi arayıp sor fetal eko çeken doktorunuz var mı diye çünkü her doktor çekmiyor daha doğrusu bu bir çekim deil ultrasonla kalp görüntüleniyor kalp kapakçıkları kalp damarları kalp odacıkları ve dk ne kadar hızla attığına birde kalptde boşluk var mı diye bakıyorlar kalp ölçüleri rapora yazıp veriyorlar sana herhangi bir ultrason görüntüsü vermiyor rapor hazırlıyor bunuda ancak hastanenin klinik şefi proflar yapıyor keşke istanbulda olsaydın çok şeker bir kalp doktorum vardı seve seve yardımcı olurdum ama bence kendini üzecek bu kadar paralar harcayacak bi durum olduğunu düşünmüyorum başka bir yere de şeker yüklemesi yaptırabilirsin kan şekerin bence yüksek değil benim diyabetim var evet ama arkadaşlarımda da gebelik diyabeti oldu şekeri 190 olanlar var içlerinde ve hiç böyle bir durum söz konusu olmadı biraz doktorun pinpirikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum hemde eğer kalple ilgili bir sıkıntı olsaydı detaylı ultrasonda da bu anlaşılıyor ki zaten bu ultrasonun amacıda bu sıkıntı yapılacak bir durum olmadığına inan adım kadar eminim doktorlar artık bunu huy haline getirmişler şeker sınırdan bıraz yüksekse risk var . Var ama bu şekerin sürekli bu değerin üstüne çıkarsa yani 130 sınırsa sürekli bu sınırı geçmesi gerek. İçtiğin sıvı o kadar şekerli ki gün içinde yediklerinin toplamından fazla o yüzden bence panik yapılacak bir durum yok bol bol yürüyüŞ ve az şekerli gıdalarla sen bu işi çözersin Bu kadar düşük şekerle kalp anomalisi oluşmaz.İçin rahat etmezsede doğumdan sonra bebeğini bir kalp doktoruna muayene ettirebilirsin zaten hastanede doğum yapacağın için tüm doktorlar tarafından kontrol edilecektir. Sen içini ferah tut Allahım hepimizin bebeğini korusun sağlıklıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.

selam annelerr ve bebisleri, nasil geciyor gunleriniz. benim uyku problemlerim basladi uyuyamiyorum, soluma yatiyordum hep ama bu aralar hep sagima yatiyorum sol tarafim agriyor artik sol tarafa yatmak bebek acisindan iyi oldugunu biliyorum da saga yatmanin sakincasi var mi acaba?

butik bebe den çok ürün aldım canım hiç sorun yaşamadım...kampanya bitince 5 iş günü içinde kargolayıp göndermeleri lazım

canım bende öyleyim yaa sorma....sol tarafıma yatamıyorum sürekli çünkü sol kalçam ağrımaya başladı,ayrıca sağa yatmanın da sakıncası yoktur doktorum yatabilirsin diyor bana...bu aralar bacağımın arasına yastık koyuyorum maşallah güzel uyuyorum tavsiye ederim tatlım..kontrole gittiğimizde eşim sordu doktorumuzda yastığı bu şeklide kullanmamı önerdi memnunum bi dene istersen sende

günaydın kızlar.ben de hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.son ayda yemeyi düşünüyorum bol bol.pek sevmem ama ne yapalım...

sakınnn bol bol yeme hayatım erken doğum riskini artırıyor içeriği dolayısıyla rahimdeki kaslarda bişeye neden oluyomuş maksimum günde 2 tane tamam mı fazlası yasakkk

sakınnn bol bol yeme hayatım erken doğum riskini artırıyor içeriği dolayısıyla rahimdeki kaslarda bişeye neden oluyomuş maksimum günde 2 tane tamam mı fazlası yasakkk

:))) haklısın cnm bol bol demek fazla oldu galiba eylülün 15inden sonra başlarım artık yemeye.dediğin gibi günde 2 tane :)))

slm kızlar nasılsınız??
ya ben de 2 gündür erken doğum düşüncesi başladı ( neden bilmiyorum
aklıma getirmek istemiyorum ama rabbim inşallah zamanında nasip eder
sizde de var mı böyle korkular

slm arkadaşlar nasılsınız yeni doktordan geldim oğlişimi özlemiştim bu arada ayrıntılıdaki doktor kafa karıştırmıştı cinsiyet hakkında ama çok şükür bugün tekrardan erkek olacağı kesinleşti.aşkitomun sağlığı yerindeymiş 25 hafta itibariyle900grm olmuş minnoşum rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin....

Kızlar merhaba bizim salı günü randevumuz vardı doktorumuz şehir dışında olduğu için yarına kaldı off ne güzel bebişlerimi görcektim yaaa geçmek bilmiyor saatler birde riskli olunca akıntım vardı biraz onu sordum normal dedi kanaman birde doğum sancın olmadığı sürece sorun yok dedi bende serklaj olduğu için korkuyorum herşeyden inşallh yarın sorunsuz bi şekilde atlatırız

slm kızlar nasılsınız??
ya ben de 2 gündür erken doğum düşüncesi başladı ( neden bilmiyorum
aklıma getirmek istemiyorum ama rabbim inşallah zamanında nasip eder
sizde de var mı böyle korkular

cnm benim zaten erken doğum riskim var rüyamda bile gördüm çok korkuyorum...
rahim kanalım normal bi bayanınkinden daha kısa riskim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…