Tünaydın herkese.
Bazen daha çabuk temin edilen ürünleri kısmi gönderi yapabiliyorlar. Ama sanırım senin 100 tl alışverişe kargo bedava idi. Kargo ücreti eklememeleri lazımdı. Sen en iyisi müşteri hizmetlerine mesaj ya da e-posta at. Durumu sor; kargo ücreti eklemenin sebebini. Birde adresini düzelttir. Verişmiş siparişten adres düzeltemezsin kendin, ama onlar yapabilir.
Yıllardı netten alışveriş yaparım. Bu siteden yapmadım ama eminim müşteri hizmetleri geri döner, açıklama yapar.
selam annelerr ve bebisleri, nasil geciyor gunleriniz. benim uyku problemlerim basladi uyuyamiyorum, soluma yatiyordum hep ama bu aralar hep sagima yatiyorum sol tarafim agriyor artiksol tarafa yatmak bebek acisindan iyi oldugunu biliyorum da saga yatmanin sakincasi var mi acaba?
canım bizde böyle şey olmuyo hatta birinci dereceden akraba değilse anne iyileşmeden evede gelmiyolar
doğrusuda böyle olmalı bence , hem ben bebişimi kimsenin öpmesini istemiyorum malum ağız mikroplu olabilir birde sigara içen birileri hiç yaklaşmasın zaten bebişime pis kokularıyla
biz nezaman doktora gıdecegız 28 hafta cok gec gelıyor bana ama 6 hafta yanı 1,5 ay uzun bır sure bence ben sımdıdıen bebısımı ozledım genelde en gec ayda bır gıdıyorduk ya sımdı nasıl gececek vakıt
düzenlemeyi denedim ben değiştiriyorum kaydediyorum ama o ilk yazdığım görünüyo teslimat adresi yinede , neyse artık ararlar herhalde bulamazlarsa ama beklemek çok zor kampanya bitince kargoya vericeklermiş , herhalde 10 günü bulucak bunların gelmesi
Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalım..
kundaktan bahsedilmiş...bizde kundak yaparız bebeğimizi sanırım...Yeğeniminde başörtüyle bağlardık kundak yapıp kollarını daha rahat uyur derler bebekleri..hem kalça çıkığı falanda olmaz belkide bunlarıda engeller die düşünüyorum..
bu arada kızlar eşinizle cinsel hayatınız nasıl
benim eşim çok korkuyor bebeğimize bişi olur die istemiyor..akşam benim zorumla denedik ama çok zor yaaa yapamadıkgöbek engelliyo bide boşa geliyo göbek ağır geliyo insanın önünde hareketlerini
kısıtlıyor[/QUOTE
bende kundaklayacağım canım ben kızımıda kundakladım bu bebişimide kundaklıycam hele banyodan sonra kundaklanırlarsa mışıl mışıl uyuyorlar melekler eskiden herkes kundak yapılıyordu bizlerde yani zararı yok bence.
bizimde cinsel hayatımız kalmadı eşim korkuyor bide karnımdan zor oluyorneyse artık idare edicez bebeğimiz sağlıklı olsunda gece eşim karnımda eli uyuyoruz o kadar yani....
haklısında canım en azından hissediyoruz o yönden içim rahat , hissetmezken bende hep gidip görmek istiyordum , şimdi senin randevu saat kaçta ? bu 50 lik şeker yüklemesi aç olmadanda yapılıyormuş, ondanmı bişey söylemedi acaba aç gel die , eğer o riskli çıkarsa 100 lük yapılıyomuş 3 kere kan alınan , onda aç olmak gerekiyormuş , eşimde gelebilsin die hep geç saate alıyoruz biz ama bu sefer nasıl olucak anlamadım :26:
anlamadımkı ben daha randevuda almadım 28 haftada gelıyosun seker yuklemesı ıcın dedı ama ac karna falan demedı ayrıca bızım gelın seker yuklemesıne tok karna gıtmıstı onu bılıyorum bıtek olmadı arar hemsıresıne randevu alacagım zaman sorarım artık ama 5 haftadan fazla var daha ya bu arada gıttıgımızde kuzucuklarımız buyumus olacak bayagı olmadı ben 27 haftalıkken gıdecegım muayeneye zaten kontrol ucretsız ya 28 haftada kontrole gıderım seker testınıde ozaman yaptırırım daha ııyı olur hem
o zaman sen bi aslını öğrenirmisin 22. haftada şeker yüklemesine açmı gidicez , birde ne kadar sürücek? sende randevunu alsan iyi olur , 1 ay önceden doluyor randevular çoğu zaman , birde yeni sayılırlar daha antalyada , eğer biraz daha tanınırlarsa randevuda alamayabiliriznapcaz bilmem
selam kızlarr.. bu aralar o kadar yoğunum kii ev aldık allah izin verirse içini döşeyip taşınıcaz. işten çıkıp yok laminant yok kapılar mutfak dolapları derken eve 9 da girenbiliyorm. bu yorgunluk tatlı yorgunluk tabi de bu hafta sonu da yolculuk yapıcaz çanakkale bursa falan bişey olmaz umarım ben kendimi iyi hissediyorum gerçi ama annem korkutuyo beni işte. ya yolda ağrın tutarsa diyo aklıma kötü kötü şeyler geliyo. aslında ben iyiyim daha ayaklarımda şişlik bile yok çok şükür oturarak çalışmama rağmen.. bu hafta sonu doktoruma da sorar öyle giderim. şeker yüklemesi var (kabusum) .. şeker yüklemesinde başka test yapılıyo mu daha önce yaptıran arkadaşlara sorumdur. hepiniize beni dinlediğiniz için teşekkürler , sevgilerrrr
hastası oldugumuz ıcın bırde hamıle oldugumuz ıcın sımdı arasan bıle gelıcem dıye araya alıyorlar canım 28 hafta yanlıs yazmıssın canım bu gıdısımde dogum ucretınıde konusacagım ben
ayy evet 22 yazmışım , bi hayırlısıyla atlatsaydık bu şeker işini , konuş bakalım indirim yapacaklarmı , bende konuşmayı düşünüyorum ha birde şeker yüklemesi ne kadar acaba ?
hayırlı olsun yeni eviniz , bende daha yabancıyım bu şeker yüklemesi olayına :26:
bence herkes aynı şeyi düşünüyor bende plasentam aşağıda demişti 13.hafta dünya başıma yıkılmıştı sonra alıştım ağladım sızladım geçti hiç bişey almıyacağım doğmadan dedim sonra baktımki kızların koyduğu cicilere çok özeniyorum dedim hiç doğmayacak gibi davranıyorum galiba en iyisi alayım hem aldıkçça kendimi dahada umutlu iyi hissettim geçen gün yıkayıp ütüledik hepsini bu sefrde yine kaldırırken bir hüzün çöktü ama allahın izniyle giydireceğiz bebeklerimize
kokusunu almadan iç diyolr yoksa mide bulandırıcıymış. tabi benim asıl korkum kan alınması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?