2012 Ekim Anneleri

canım ürünlerde eksik o yüzden 100 olmamış görünüyor kargo eklenmiş ama saol tavsiyen için müşteri hizmetlerine mail attım en azından adresi düzelttiriyim

hayır canım günde 2 saat sola yatmak yeterliymiş bebeğin beslenmesi için diğer zamanlarda nasıl rahat ediyorsan öyle yat , ama 2 saat yatmaya çalış gece yatamasanda gün içinde tv karşısında uzan mesela

kizlar ne yapiyorsunuz ben bugun sozde dr gidicem ama esim halla aramadi bugunde ertelerse cok kizicam kuscem hatta belki birazdan arar da gideriz ozledim kuzumu gidipde bi gormek istiyorum.

doğrusuda böyle olmalı bence , hem ben bebişimi kimsenin öpmesini istemiyorum malum ağız mikroplu olabilir birde sigara içen birileri hiç yaklaşmasın zaten bebişime pis kokularıyla

biz nezaman doktora gıdecegız 28 hafta cok gec gelıyor bana ama 6 hafta yanı 1,5 ay uzun bır sure bence ben sımdıdıen bebısımı ozledım genelde en gec ayda bır gıdıyorduk ya sımdı nasıl gececek vakıt

haklısında canım en azından hissediyoruz o yönden içim rahat , hissetmezken bende hep gidip görmek istiyordum , şimdi senin randevu saat kaçta ? bu 50 lik şeker yüklemesi aç olmadanda yapılıyormuş, ondanmı bişey söylemedi acaba aç gel die , eğer o riskli çıkarsa 100 lük yapılıyomuş 3 kere kan alınan , onda aç olmak gerekiyormuş , eşimde gelebilsin die hep geç saate alıyoruz biz ama bu sefer nasıl olucak anlamadım :26:

Butik bebeyi arayıp söylerseniz hemen düzeltme yaparlar...ben sürekli alışveriş yapıyorum bir ürünümde ufak leke geldi aradım yıkayın eğer çıkmazsa hemen geri alıyoruz dediler ciddi anlamda düzgün çalışan bir site...

selam kızlarr.. bu aralar o kadar yoğunum kii ev aldık allah izin verirse içini döşeyip taşınıcaz. işten çıkıp yok laminant yok kapılar mutfak dolapları derken eve 9 da girenbiliyorm. bu yorgunluk tatlı yorgunluk tabi de bu hafta sonu da yolculuk yapıcaz çanakkale bursa falan bişey olmaz umarım ben kendimi iyi hissediyorum gerçi ama annem korkutuyo beni işte. ya yolda ağrın tutarsa diyo aklıma kötü kötü şeyler geliyo. aslında ben iyiyim daha ayaklarımda şişlik bile yok çok şükür oturarak çalışmama rağmen.. bu hafta sonu doktoruma da sorar öyle giderim. şeker yüklemesi var (kabusum) .. şeker yüklemesinde başka test yapılıyo mu daha önce yaptıran arkadaşlara sorumdur. hepiniize beni dinlediğiniz için teşekkürler , sevgilerrrr

anlamadımkı ben daha randevuda almadım 28 haftada gelıyosun seker yuklemesı ıcın dedı ama ac karna falan demedı ayrıca bızım gelın seker yuklemesıne tok karna gıtmıstı onu bılıyorum bıtek olmadı arar hemsıresıne randevu alacagım zaman sorarım artık ama 5 haftadan fazla var daha ya bu arada gıttıgımızde kuzucuklarımız buyumus olacak bayagı olmadı ben 27 haftalıkken gıdecegım muayeneye zaten kontrol ucretsız ya 28 haftada kontrole gıderım seker testınıde ozaman yaptırırım daha ııyı olur hem

o zaman sen bi aslını öğrenirmisin 22. haftada şeker yüklemesine açmı gidicez , birde ne kadar sürücek? sende randevunu alsan iyi olur , 1 ay önceden doluyor randevular çoğu zaman , birde yeni sayılırlar daha antalyada , eğer biraz daha tanınırlarsa randevuda alamayabiliriz napcaz bilmem

hastası oldugumuz ıcın bırde hamıle oldugumuz ıcın sımdı arasan bıle gelıcem dıye araya alıyorlar canım 28 hafta yanlıs yazmıssın canım bu gıdısımde dogum ucretınıde konusacagım ben

hayırlı olsun yeni eviniz , bende daha yabancıyım bu şeker yüklemesi olayına :26:

ayy evet 22 yazmışım , bi hayırlısıyla atlatsaydık bu şeker işini , konuş bakalım indirim yapacaklarmı , bende konuşmayı düşünüyorum ha birde şeker yüklemesi ne kadar acaba ?

kizlar ya bana haftalar hic gecmiyor havalarda iyice isindi sanirim bu yaz cok zor gecicek bide tek basima kaldim sikildigimda cikip gidecegim kimsede kalmadi sanirim beni buda etkiliyor....

selam canım benı hatırlarmısın bılmıyorum ama benımde plasentam asagıda ve en son kontrolumde tamamen kapalı previa oldugu ve tam anlamıyla yerlestiğini ogrendım.ılk bende duydugumda cok korkum cunku ben ıkı kere amelıyat oldum bır kere tup bebek yaptırdım ve olmadı bebegım Allahın mucızesı olarak kendı gelmek ıstedı ve gecen gun dıger doktorumla annem konusmus kanama rıskıne karsı,doktorum cok kızmıs.benım doktorum 40 yıllık doktor ve demıskı luten korkutmasınlar benım bınlerce prevyalı hastam oldu hepsıde zamanında dogurdu.prevya erken dogum nedenı degıldır.sadece zamanında 2 hafta once sezaryanla dogum yaptırılır anneyede bebegede hıcbısey olmaz.
demem okı bebgıne esyalar almakla cok ıyı yapmısın.Allahın ıznıyle zaman hop dıye gecıcek senınle burdan konusucaz bak nasıl korkmustuk bosuna dıye.bebgıne bırseyler alırken korkma Allahım sana emanet de al ben oyle yapıyorum.gule gule buyut bebgını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…