mesleğiniz nedir acaba arkadaşım doktor,,,pedagog
bizdede canım bence olması gerekende bucanım bizde böyle şey olmuyo hatta birinci dereceden akraba değilse anne iyileşmeden evede gelmiyolar
maşallah canım bende yarın 12 de gidicem inşallahslm arkadaşlar nasılsınız yeni doktordan geldim oğlişimi özlemiştim bu arada ayrıntılıdaki doktor kafa karıştırmıştı cinsiyet hakkında ama çok şükür bugün tekrardan erkek olacağı kesinleşti.aşkitomun sağlığı yerindeymiş 25 hafta itibariyle900grm olmuş minnoşum rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin....
pskolojktir canım bendede bazen oluyor yarın sorucam bendeslm kızlar nasılsınız??
ya ben de 2 gündür erken doğum düşüncesi başladı( neden bilmiyorum
aklıma getirmek istemiyorum ama rabbim inşallah zamanında nasip eder
sizde de var mı böyle korkular
bende çok severim baştan baya yedim şimdilerde bıraktım ramazanda yeriz artık oruç tutamasakta:))) haklısın cnm bol bol demek fazla oldu galiba eylülün 15inden sonra başlarım artık yemeye.dediğin gibi günde 2 tane :)))
bende aynı şekilde yatıyorum canım ama son 1 haftadır geceleri oda oda gezmekten sabah nerde kalkacağım belli olmuyor çok bacaklarım ağrıyor bileklerimcanım bende öyleyim yaa sorma....sol tarafıma yatamıyorum sürekli çünkü sol kalçam ağrımaya başladı,ayrıca sağa yatmanın da sakıncası yoktur doktorum yatabilirsin diyor bana...bu aralar bacağımın arasına yastık koyuyorum maşallah güzel uyuyorum tavsiye ederim tatlım..kontrole gittiğimizde eşim sordu doktorumuzda yastığı bu şeklide kullanmamı önerdi memnunum bi dene istersen sende
selam kızlarr.. bu aralar o kadar yoğunum kii ev aldık allah izin verirse içini döşeyip taşınıcaz. işten çıkıp yok laminant yok kapılar mutfak dolapları derken eve 9 da girenbiliyorm. bu yorgunluk tatlı yorgunluk tabi de bu hafta sonu da yolculuk yapıcaz çanakkale bursa falan bişey olmaz umarım ben kendimi iyi hissediyorum gerçi ama annem korkutuyo beni işte. ya yolda ağrın tutarsa diyo aklıma kötü kötü şeyler geliyo. aslında ben iyiyim daha ayaklarımda şişlik bile yok çok şükür oturarak çalışmama rağmen.. bu hafta sonu doktoruma da sorar öyle giderim. şeker yüklemesi var (kabusum) .. şeker yüklemesinde başka test yapılıyo mu daha önce yaptıran arkadaşlara sorumdur. hepiniize beni dinlediğiniz için teşekkürler , sevgilerrrr
kızlar benım uzun zamandır ozellıkle sabahları sol elımın parmaklaı kapatamıyorum.aksama dogru ancak kapanıyor.dızlerımdede sankı sısmıs gıbı bır hıs var.ellerme sankı hava basmıslar gıbı gelıyor.magnezyum ıcıyorum ama ancak aksam acılıyor zaten yıne yatıyorum kalktıgımda uyusmus oluyor.sızınde ellerınızde oluyormu
valla bizim haftada 1 veya 2 kere oluyor..hamilelikte pozisyonlar diye baktık netten,ona göre takılıyoruz. hiçbir zaman göbekler birbirine değmiyor..ama insan konsantre olamıyor yine de..eşim bu sabah onu rahatsız edecekmişim gibi geliyor dedi.36.haftadan kırkımız çıkana kadar yasak zaten..zorlayıcı olmadan olabildiği yere kadar devam ederiz..Günaydınlar kızlarrr nasılsınız bakalım..
kundaktan bahsedilmiş...bizde kundak yaparız bebeğimizi sanırım...Yeğeniminde başörtüyle bağlardık kundak yapıp kollarını daha rahat uyur derler bebekleri..hem kalça çıkığı falanda olmaz belkide bunlarıda engeller die düşünüyorum..
bu arada kızlar eşinizle cinsel hayatınız nasıl
benim eşim çok korkuyor bebeğimize bişi olur die istemiyor..akşam benim zorumla denedik ama çok zor yaaa yapamadıkgöbek engelliyo bide boşa geliyo göbek ağır geliyo insanın önünde hareketlerini kısıtlıyor
kızlarcım gününüz aydın olsun.Şehitlerimize Rahmet diliyorum anacıklarının yanan ciğerleri ahirette hesap sorsun inşallah.
kızlarcım eşim devlette çalışıyor.Devlet erkanı geçen hafta ölen Suudi Arabistan kralı Kral Naif için başsağlığına gittiler.oradan özel durumumdan dolayı sağolsun hurma getirmişler.şu notuda iletmişler.Yeni doğan bebeğin ağzına Peygamberimizin (s.a.v) yetiştirdiği hurmalardan sürünce bebek akıllı,uysal,zeki oluyormuş ben yapacağım müberak kılınmış bir meyvedir sonuçta aktarlardan soracağız bakalım Peygamberimizin yetirştirdiği hurmalardan bulabilirsek yapacağız kesin.Sizlerde bilin istedim.
hurmayı özellikle son hafta bol bol yemeli. bu haftalarda sakınnnn!! ramazanda falan yemeyin hiç...günaydın kızlar.ben de hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.son ayda yemeyi düşünüyorum bol bol.pek sevmem ama ne yapalım...
hayır olsun rüya.. artık yavaş yavaş doğururken bile görmeye başlarız,öyle oluyormuş...rüyamda bebek gördüm kızlar doğurmuşum haberim yok:)
ama bu haftalarımda doğurmuşum kız bebekti annemin kucağında altında bez bağlı..
diyorum çokta ufak doğmamış falan.ama çok tatlıydı ona bakıp iç çekiyorum hayran kalıyorum.
hayırlara çıksın..
Gebelikte Uyku Yat Pozisyonu Yatma ekli, Gebelik Ve Hamilelik Uyku (Yat) Pozisyonlar Yatma ekli ben bu yazıya uyarak davranmaya çalışıyorum ama tabiki hep solumda duramıyorum.eğer sırtüstü yatacaksanız sırtınıza çooook destek koyun oturur gibi.. gerçekten de bebeğin kalp atışı tam düz yatarken çooook düşüyormuşselam annelerr ve bebisleri, nasil geciyor gunleriniz. benim uyku problemlerim basladi uyuyamiyorum, soluma yatiyordum hep ama bu aralar hep sagima yatiyorum sol tarafim agriyor artiksol tarafa yatmak bebek acisindan iyi oldugunu biliyorum da saga yatmanin sakincasi var mi acaba?
slm arkadaşlar nasılsınız yeni doktordan geldim oğlişimi özlemiştim bu arada ayrıntılıdaki doktor kafa karıştırmıştı cinsiyet hakkında ama çok şükür bugün tekrardan erkek olacağı kesinleşti.aşkitomun sağlığı yerindeymiş 25 hafta itibariyle900grm olmuş minnoşum rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin....
çatlak onleyıcı ne kullanıyorsunuz arkadaslar ben lierac kullanıyorum ama bıtınce mustelaya gecmeyı dusunuyorum onerecegınız urunler varsa sevınırım
çatlak onleyıcı ne kullanıyorsunuz arkadaslar ben lierac kullanıyorum ama bıtınce mustelaya gecmeyı dusunuyorum onerecegınız urunler varsa sevınırım
tatlim ben lierac ampul kullanmistim oglumda yinede catlagim oldu baya bu defa aktardan catlaklar icin karisim yaptirdim onu suruyorum yinede dizimden asagida baya bi catlama oldu hatta kirmizi renkli kotude bir goruntusu var malesef ne yapsam bosuna ama yinede lieracin jelini almayi dusunuyorum ikisini birlikte kullanayim diye dusunuyorum benim birazda genetik oldugu icin ne yaparsam yapayim faydasi olmuyor
günaydın güzel anneler.bugun bızım elılık yıldonumuz tam 5 yıl olmus.daha dun gıbı..kızımızla guzel bır gun olur ınsallah
kızlar benım uzun zamandır ozellıkle sabahları sol elımın parmaklaı kapatamıyorum.aksama dogru ancak kapanıyor.dızlerımdede sankı sısmıs gıbı bır hıs var.ellerme sankı hava basmıslar gıbı gelıyor.magnezyum ıcıyorum ama ancak aksam acılıyor zaten yıne yatıyorum kalktıgımda uyusmus oluyor.sızınde ellerınızde oluyormu
hastası oldugumuz ıcın bırde hamıle oldugumuz ıcın sımdı arasan bıle gelıcem dıye araya alıyorlar canım 28 hafta yanlıs yazmıssın canım bu gıdısımde dogum ucretınıde konusacagım ben
bencede genetik benimde her yanım çatlak hergün eve gider gitmez yağlanıp öyle geziyorum evin içinde ama ne fayda karnım bile çok kötü oldu
Kızlar ben 5 temmuzda gideceğim yani 23. haftamda ve aç karnına gel dedi doktorum...
bencede genetik benimde her yanım çatlak hergün eve gider gitmez yağlanıp öyle geziyorum evin içinde ama ne fayda karnım bile çok kötü oldu
Allah 50. Yilinizi da mutlulukla kutlamayi nasip etsin,insalahgünaydın güzel anneler.bugun bızım elılık yıldonumuz tam 5 yıl olmus.daha dun gıbı..kızımızla guzel bır gun olur ınsallah
Ayy bak bi de bayram girecek araya goruyomusun,neyse Allahtan ramazanda yillik iznim var o zaman hallederim artik cogunu...bende odasını ramzandan sonra yerleştirmeyi düşünüyorum ramazan öncesi badana ve laminant işini halledicez gardrobunu yaptırcaz bayramdan sonrada eşyalarını yerleştirelim diyoruz umarım geç olmaz
bizdede canım bence olması gerekende bu
maşallah canım bende yarın 12 de gidicem inşallah
pskolojktir canım bendede bazen oluyor yarın sorucam bende
bende çok severim baştan baya yedim şimdilerde bıraktım ramazanda yeriz artık oruç tutamasakta
bende aynı şekilde yatıyorum canım ama son 1 haftadır geceleri oda oda gezmekten sabah nerde kalkacağım belli olmuyor çok bacaklarım ağrıyor bileklerim
hayırlı olsun canım bende çanakkaledeyim ne tarafa yolculuk ilçedeyim ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?