2012 Ekim Anneleri

çatlak onleyıcı ne kullanıyorsunuz arkadaslar ben lierac kullanıyorum ama bıtınce mustelaya gecmeyı dusunuyorum onerecegınız urunler varsa sevınırım

canım bizde böyle şey olmuyo hatta birinci dereceden akraba değilse anne iyileşmeden evede gelmiyolar
bizdede canım bence olması gerekende bu
maşallah canım bende yarın 12 de gidicem inşallah
slm kızlar nasılsınız??
ya ben de 2 gündür erken doğum düşüncesi başladı ( neden bilmiyorum
aklıma getirmek istemiyorum ama rabbim inşallah zamanında nasip eder
sizde de var mı böyle korkular
pskolojktir canım bendede bazen oluyor yarın sorucam bende
:))) haklısın cnm bol bol demek fazla oldu galiba eylülün 15inden sonra başlarım artık yemeye.dediğin gibi günde 2 tane :)))
bende çok severim baştan baya yedim şimdilerde bıraktım ramazanda yeriz artık oruç tutamasakta
bende aynı şekilde yatıyorum canım ama son 1 haftadır geceleri oda oda gezmekten sabah nerde kalkacağım belli olmuyor çok bacaklarım ağrıyor bileklerim

hayırlı olsun canım bende çanakkaledeyim ne tarafa yolculuk ilçedeyim ben:26:

kızlar benım uzun zamandır ozellıkle sabahları sol elımın parmaklaı kapatamıyorum.aksama dogru ancak kapanıyor.dızlerımdede sankı sısmıs gıbı bır hıs var.ellerme sankı hava basmıslar gıbı gelıyor.magnezyum ıcıyorum ama ancak aksam acılıyor zaten yıne yatıyorum kalktıgımda uyusmus oluyor.sızınde ellerınızde oluyormu

benim parmaklar da arada şişiyo yüzüğümün sıkmasından farkediyorum
bir de ayaklarım aynı ,sürekli değil ama ara ara şiştiğini hissediyorum

valla bizim haftada 1 veya 2 kere oluyor..hamilelikte pozisyonlar diye baktık netten,ona göre takılıyoruz. hiçbir zaman göbekler birbirine değmiyor..ama insan konsantre olamıyor yine de..eşim bu sabah onu rahatsız edecekmişim gibi geliyor dedi.36.haftadan kırkımız çıkana kadar yasak zaten..zorlayıcı olmadan olabildiği yere kadar devam ederiz..

günaydın kızlar.ben de hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duymuştum.son ayda yemeyi düşünüyorum bol bol.pek sevmem ama ne yapalım...
hurmayı özellikle son hafta bol bol yemeli. bu haftalarda sakınnnn!! ramazanda falan yemeyin hiç...
hayır olsun rüya.. artık yavaş yavaş doğururken bile görmeye başlarız,öyle oluyormuş...
Gebelikte Uyku Yat Pozisyonu Yatma ekli, Gebelik Ve Hamilelik Uyku (Yat) Pozisyonlar Yatma ekli ben bu yazıya uyarak davranmaya çalışıyorum ama tabiki hep solumda duramıyorum.eğer sırtüstü yatacaksanız sırtınıza çooook destek koyun oturur gibi.. gerçekten de bebeğin kalp atışı tam düz yatarken çooook düşüyormuş
maşallah subhanallah
çatlak onleyıcı ne kullanıyorsunuz arkadaslar ben lierac kullanıyorum ama bıtınce mustelaya gecmeyı dusunuyorum onerecegınız urunler varsa sevınırım

ben lierac kullanıyorum,şimdiye kadar memnunum..

ben bugün gidip 2.tetanozumu hallettim.ölçümlerim yapıldı.. şeker yüklemesi yapalım dedi ama ben p.tesi zaten doktorda yaptıracağım..onun için yapmadık.. diğerleri normal.. kalbini de dinledim yavrumun.. ebemiz çooook tatlı bizim.. bana yavaş yavaş eşyalar almaya başla,çoook erken ama küçük bir doğum çantası hazırla ne olur ne olmaz arabanızın bagajında dursun dedi.. çıkışta gittik annemle,kızıma bir peluş battaniye 2 tane uzun kollu ayaklı tulum,önü çıtçıtlı,bir tane de uyku seti aldık. uyku seti dükkanda tek kalmış,dükkanın sahibi de hemşeri çıktı,süper bir uyku setini 40 tl ye aldık..bir de çeyiz falan hazırlayan,diken bir dükkana girdim,çok tatlı bir pike takımı siparış verdim..ağustosa kadar ufak tefek eşyaları halledip ağustos ve eylülde de bütün büyükleri bitirmeyi düşünüyorum..Allah izin verirse...

tatlim ben lierac ampul kullanmistim oglumda yinede catlagim oldu baya bu defa aktardan catlaklar icin karisim yaptirdim onu suruyorum yinede dizimden asagida baya bi catlama oldu hatta kirmizi renkli kotude bir goruntusu var malesef ne yapsam bosuna ama yinede lieracin jelini almayi dusunuyorum ikisini birlikte kullanayim diye dusunuyorum benim birazda genetik oldugu icin ne yaparsam yapayim faydasi olmuyor

bencede genetik benimde her yanım çatlak hergün eve gider gitmez yağlanıp öyle geziyorum evin içinde ama ne fayda karnım bile çok kötü oldu

mrb kızlar 1 saatliğine pazara gittim geldim 3 saattir yatıyorum kollarım bacaklarım özellikle ayak bileklerim çok ağrıyor yarın sölicem bakalım parmaklarımda uyşuyor sabah baktım elimin üstü şişmiş 1 haftadurda geceleri ayaklarımdan ateş çıkıyor uyuyamıyorum yaşlandımmı ne??

Kızlar ben 5 temmuzda gideceğim yani 23. haftamda ve aç karnına gel dedi doktorum...

bencede genetik benimde her yanım çatlak hergün eve gider gitmez yağlanıp öyle geziyorum evin içinde ama ne fayda karnım bile çok kötü oldu

bende catlak olmadı daha ama olur dıye korkuyorum lıerac 100ml ve cok cabuk bıtıyor sankı cok nemlendırmıyor gıbı gelıyor aynı zamanda sebamed bebe yagı ve vaselın kakaolu kremde kullanıyorum ama hayırlısı gercı olacak olan olur ne kullansaksa

kızlar öğle yemeğini yedim yime mayışmışım , telefona uyandım , butikbebeden arıyorlarmış, mail atmıştım daha 1 saat kadar önce , problem nedir dediler , siparişim eksik geçmiş dedim , ayrıca eksik olanı hesaplamadığı için 100 den eksik kalmış kargo ücreti eklenmiş birde adreste hata var dedim , hemen ilgileniyorum dedi , iptal edelim tekrardan alın dedi , bende olmaz dedim zaten hepsi bitmiş benim aldıklarım ya yetişemezsem tekrar başkası alırsa dedim neyse sadede geliyim ben eksik parçayı hediye olarak gönderelim o zaman dediler , bende çok teşekkür ettim , inanamadım cidden, ilgileneceklerini bile düşünmemiştim , 10 üzerinden 10 luk güvenilir bir siteymiş , benim gibi internet alışverişinde acemi olan veya güven sorunu yaşayanlara tavsiye ederim

Kızlar ben 5 temmuzda gideceğim yani 23. haftamda ve aç karnına gel dedi doktorum...

seker testı 24-28 haftalar arası yapılıyor ama bızım doktorumuz 28 haftada yapmayı uygun gordu heralde 28 haftada yapılacak dedı bırde artık yemesekte kılo alımı oluyor heralde bebeklerımız buyuyor ondan heralde 6 kılo almıs bulunmaktayım canım sıkılıyor valla ne olacak bu kıloların halı

bendeki göbeği görseniz kocaman ama çizik bile olmadı birde ben 11 kg aldım şimdiye kadar , banyodan sonra susam yağı sürüyorum ama bazende unutuyorum , bence en büyük etken genetik , benim annemdede yok hiç çatlak maşallah

günaydın güzel anneler.bugun bızım elılık yıldonumuz tam 5 yıl olmus.daha dun gıbı..kızımızla guzel bır gun olur ınsallah
Allah 50. Yilinizi da mutlulukla kutlamayi nasip etsin,insalah
bende odasını ramzandan sonra yerleştirmeyi düşünüyorum ramazan öncesi badana ve laminant işini halledicez gardrobunu yaptırcaz bayramdan sonrada eşyalarını yerleştirelim diyoruz umarım geç olmaz
Ayy bak bi de bayram girecek araya goruyomusun,neyse Allahtan ramazanda yillik iznim var o zaman hallederim artik cogunu...

Ayyy boyle plan yaptikca daha da heyecanlaniyorum,biran once kucagima almak istiyorum oglumu

yeniceye gidiyorum canım çan ilçesine bağlı sen nerdesin?

sen mehmet beye sormadınmı bu çatlak konusunu canım ? ben en çok musteladan memnun kalan gördüm ama kişiye göre değişiyor işte bu ürünler sana iyi gelen bana gelmeyebiliyor , kendin denemen lazım en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…