2012 Ekim Anneleri

Normali evet ama ben 7 temmuzda tatile çıkıyorum. doktorum da biliyor ondan tam 24 girceğim haftada çağırdı sanırım.

sordum annen catladıysa sende catlarsın badem yagı sur nemlı tut yeter dedı krem onermedı yanı bende mustela alacagım lıerac bıtsınde burada pahalı ayrıca bılseydım burukselden alırdım orada okadarda goruyordum ama lazım olabılecegını dusunmedım sımdı cok pısmanım olmazsa arkadaslarıma aldıracagım

ayy tontoş yaa çok seviyorum valla ekonomik doktor bizimki , kendide tombiş olunca bana çok kızmıyor kilo aldım die ama gebelik şekeri olma dedi yinede listeye uy dedi

selam annişler baya oldu yine gidemiyorum eşimle bikaç günlügüne çeşmeye gittik denize girdim valla iki saat aralıksız cıkmadım denizden ayrıca arabayla gittim 9 saatlik yol hamileyken hiç çekilmiyo ama bi zararı olmadı cokşükür hepiniz iyisinizdir inşallah

ayy tontoş yaa çok seviyorum valla ekonomik doktor bizimki , kendide tombiş olunca bana çok kızmıyor kilo aldım die ama gebelik şekeri olma dedi yinede listeye uy dedi

o lısteyı kaybettım ben hıcte uymadım ama doktorun kendı odasındakı o tartı 1,5 kılo az gosterıyor bılgın olsun

canım bende gidicem de güneşlendin mi peki?

o lısteyı kaybettım ben hıcte uymadım ama doktorun kendı odasındakı o tartı 1,5 kılo az gosterıyor bılgın olsun

sanmıyorum canım çünkü o tartılar yanlış olmaz die biliyorum, senin diğer tartı yanlış olmasın , benimde vardı digital kafasına göre tartıyodu attım onu ama yanlışsa bile sonuçta kilo farkı 11 kg birde çok normal gibi söylüyorum daha önce ben medisuda serap hanıma gitmiştim dietisyen , oda çok şeker biri , doğumdan sonrada bana dietisyen yolları görünüyor gene ama şimdi hiç moralimi bozamicam kilo aldım die , napim eller gibi bulantım filan olmadı , üzmedi hiç beni minik kızım aksine iştahım dahada açıktı ilk haftalarda

Son düzenleme:

benim annemde çok var bayada kötü görünüyo bende öyle olucam heralde bende badem yağıyla kakao yağı sürüyorum hergün 1 saat bekletip duş alıyorum ben 5 ayda 4 kilo aldım bide neyse oğluşum iyi olsunda ben razıyım çatlak göbeğe

evet canım ama 2-3 saat güneşlendim fena yandım yüzüme özellikle 50 faktörlü güneş kremi kullandım vischin ama koluma ve bayagıma kakao yagı sürdüm çok yandım dikkat et bence acıyo çünkü birde ayaklarım şişti neden bilmiyorum ama daha erkendi şişmesi sanki üff tombiş bacak oldum

bende bende çok heycanlanıyorum bizde başlıycaz yavaştan boya badana ilerimiz var anca yetişir gardropunuda sipariş verip yaptırıcaz marangoza ayy pek bi heycan yaptım

evet canım ama 2-3 saat güneşlendim fena yandım yüzüme özellikle 50 faktörlü güneş kremi kullandım vischin ama koluma ve bayagıma kakao yagı sürdüm çok yandım dikkat et bence acıyo çünkü birde ayaklarım şişti neden bilmiyorum ama daha erkendi şişmesi sanki üff tombiş bacak oldum

niye duruluyorsunki ? o zaman faysadı olacağını sanmam, ben banyodan sonra sürüyorum zaten kısa bi süre sonra emiliyo tamamen , kalmıyoki , annen çatladı die sen yinede tedbiri elden bırakma , banyodan sonra sür bırak öyle , fayda eder illaki en azından hafif çatlar fazla derin olmaz

bende bende çok heycanlanıyorum bizde başlıycaz yavaştan boya badana ilerimiz var anca yetişir gardropunuda sipariş verip yaptırıcaz marangoza ayy pek bi heycan yaptım

o odadakı tartıyla dıger odadakıler farklı sanırım yada o tartı eskı usul belkıde dogru olan odur ben evdekıne gore 6 kılo aldım oraya gore 4,5 anlamadım gıttı cok sukur benımde hıc bulantım olmadı kendımı tutuyorum bazende kacıyor ıste dogumdan sonra calısmayacak olsam yer dururdum bırde o kıloları vermek var ben rejımıde hıc basaramam suan 67 yım umarım 73 le falan bıtırırım bu sezonu allahtan boyum da kısa degıl yoksa ne olurdu halım gercı oglusuma deger ne yapalım ısteyerek bu kadar kılo alınamaz heralde bızım gelın de hamıle oda 31 haftada 11 kılo almıs 66 suan ama bebek masallah 2
kılo olmus sımdı bebıslerımız kucuk ya buyusunler bıraz aldıklarımız gozumuze batmaz heralde saglıklı olsunlarda gerısı bos

Son düzenleme:

kendimi pis hissediyorum ne bilim cnm emmesini bekliyorum durulanmaması daha iyi olacaksa durulamayayım ben bide tıbbi yağ duymuştum birinden balmandoldu adı sanırım kadın duştan sonra sürmüş ıslakken hiç kurulanmamış çok faydasını görmüş onuda deneyeyim bi diyorum

en ıyısı saf zeytın yagıymıs aslında ondanda var suruyorum ama kokuyor ama

orası öyle , bu sıcakta kimse hoşlanmıyor pehlivan gibi yağlanmaktan ama diğer tarafta çatlaklar olunca çekicez mecburen

en ıyısı saf zeytın yagıymıs aslında ondanda var suruyorum ama kokuyor ama

çatlamayalım derken bitlenmezsek iyidir :))) yağlana yağlana güreşe çıkıcam yakında ben acaba diyorum zeytin yağı badem yağı kakao yağını karışım yapıptamı sürsem kakao yağı bastırabilir zeytin yağının kokusunu bizdede bol zeytin yağı bol bol süreyim bari .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…