seker testı 24-28 haftalar arası yapılıyor ama bızım doktorumuz 28 haftada yapmayı uygun gordu heralde 28 haftada yapılacak dedı bırde artık yemesekte kılo alımı oluyor heralde bebeklerımız buyuyor ondan heralde 6 kılo almıs bulunmaktayım canım sıkılıyor valla ne olacak bu kıloların halı
sen mehmet beye sormadınmı bu çatlak konusunu canım ? ben en çok musteladan memnun kalan gördüm ama kişiye göre değişiyor işte bu ürünler sana iyi gelen bana gelmeyebiliyor , kendin denemen lazım en güzeli
sordum annen catladıysa sende catlarsın badem yagı sur nemlı tut yeter dedı krem onermedı yanı bende mustela alacagım lıerac bıtsınde burada pahalı ayrıca bılseydım burukselden alırdım orada okadarda goruyordum ama lazım olabılecegını dusunmedım sımdı cok pısmanım olmazsa arkadaslarıma aldıracagım
ayy tontoş yaa çok seviyorum valla ekonomik doktor bizimki , kendide tombiş olunca bana çok kızmıyor kilo aldım dieama gebelik şekeri olma dedi yinede listeye uy dedi
selam annişler baya oldu yine gidemiyorum eşimle bikaç günlügüne çeşmeye gittik denize girdim valla iki saat aralıksız cıkmadım denizden ayrıca arabayla gittim 9 saatlik yol hamileyken hiç çekilmiyo ama bi zararı olmadı cokşükür hepiniz iyisinizdir inşallah
o lısteyı kaybettım ben hıcte uymadım ama doktorun kendı odasındakı o tartı 1,5 kılo az gosterıyor bılgın olsun
bendeki göbeği görseniz kocaman ama çizik bile olmadı birde ben 11 kg aldım şimdiye kadar , banyodan sonra susam yağı sürüyorum ama bazende unutuyorum , bence en büyük etken genetik , benim annemdede yok hiç çatlak maşallah
canım bende gidicem de güneşlendin mi peki?
Allah 50. Yilinizi da mutlulukla kutlamayi nasip etsin,insalah
Ayy bak bi de bayram girecek araya goruyomusun,neyse Allahtan ramazanda yillik iznim var o zaman hallederim artik cogunu...
Ayyy boyle plan yaptikca daha da heyecanlaniyorum,biran once kucagima almak istiyorum oglumu
canım bende gidicem de güneşlendin mi peki?
benim annemde çok var bayada kötü görünüyo bende öyle olucam heralde bende badem yağıyla kakao yağı sürüyorum hergün 1 saat bekletip duş alıyorum ben 5 ayda 4 kilo aldım bide neyse oğluşum iyi olsunda ben razıyım çatlak göbeğe
Allah 50. Yilinizi da mutlulukla kutlamayi nasip etsin,insalah
Ayy bak bi de bayram girecek araya goruyomusun,neyse Allahtan ramazanda yillik iznim var o zaman hallederim artik cogunu...
Ayyy boyle plan yaptikca daha da heyecanlaniyorum,biran once kucagima almak istiyorum oglumu
sanmıyorum canım çünkü o tartılar yanlış olmaz die biliyorum, senin diğer tartı yanlış olmasın , benimde vardı digital kafasına göre tartıyodu attım onu ama yanlışsa bile sonuçta kilo farkı 11 kgbirde çok normal gibi söylüyorum saha önce ben medisuda serap hanıma gitmiştim dietisyen , oda çok şeker biri , doğumdan sonrada bana dietisyen yolları görünüyor gene ama şimdi hiç moralimi bozamicam kilo aldım die , napim eller gibi bulantım filan olmadı , üzmedi hiç beni minik kızım aksine iştahım dahada açıktı ilk haftalarda
niye duruluyorsunki ? o zaman faysadı olacağını sanmam, ben banyodan sonra sürüyorum zaten kısa bi süre sonra emiliyo tamamen , kalmıyoki , annen çatladı die sen yinede tedbiri elden bırakma , banyodan sonra sür bırak öyle , fayda eder illaki en azından hafif çatlar fazla derin olmaz
kendimi pis hissediyorum ne bilim cnm emmesini bekliyorum durulanmaması daha iyi olacaksa durulamayayım ben bide tıbbi yağ duymuştum birinden balmandoldu adı sanırım kadın duştan sonra sürmüş ıslakken hiç kurulanmamış çok faydasını görmüş onuda deneyeyim bi diyorum
en ıyısı saf zeytın yagıymıs aslında ondanda var suruyorum ama kokuyor ama
kendimi pis hissediyorum ne bilim cnm emmesini bekliyorum durulanmaması daha iyi olacaksa durulamayayım ben bide tıbbi yağ duymuştum birinden balmandoldu adı sanırım kadın duştan sonra sürmüş ıslakken hiç kurulanmamış çok faydasını görmüş onuda deneyeyim bi diyorum
en ıyısı saf zeytın yagıymıs aslında ondanda var suruyorum ama kokuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?