2012 Ekim Anneleri

selam anneler bıze tatıl zehır olduu kulagıma su kactı oda ıltıhap yaptı bugun dr ıdık antıbıyotık verdı onu kullancagız ınsallah gecer sızler nasılsınız bebısler nasıl

kakao yagı bronzlastırır yanlız dıkkak et

selam anneler bıze tatıl zehır olduu kulagıma su kactı oda ıltıhap yaptı bugun dr ıdık antıbıyotık verdı onu kullancagız ınsallah gecer sızler nasılsınız bebısler nasıl

geçmiş olsun , bende çok istiyordum tatil ama yolu düşününce vazgeçesim geliyor , hele bide böyle birşey gelirse başıma hepten üzülürüm

kakao yagı bronzlastırır yanlız dıkkak et

olsun cnm napalım bornzlaşalım ben aslında doktorum programından almıştım bi tarif ama malzemelerini almaya gittiğimde aktardaki adam sıcakta bu yağlar mahveder cildi dedi derin tahriş olur dedi almaktan vazgeçtim

geçmiş olsun , bende çok istiyordum tatil ama yolu düşününce vazgeçesim geliyor , hele bide böyle birşey gelirse başıma hepten üzülürüm

sormaaaa yaaa tatılım zehıroldu bugun dr gıttık ıstee ıltıhabıı makınesıyle cektıı ama cok canım yandııııı

aynıymış o zaman benim kısçemde 510 gr demişti boyuda 28 cm miş bakalım hangimiz önce doğuma gidicek

bılmıyorum ama kız bebekler daha erken dogarmıs benım oglan durabılırse yerınde ben hıperaktıfım canım bana cekerse yandık bırde tansıyon sorunu yasıyorum bu aralar tansıyonum 8 5 yada 6 4 oluyor cok dusuk en son doktora 3 luye gıttıgımde beklerken fenalastım doktor tansıyondan dedı ama benım normalde tansıyonum yuksektı anjıo oldum 18 yasımda tasıkardım vardı cok sukur gectı ama heyecan anında nabız yukselıyor benım aynı gun dogum yaparsak basımdan doktorlar ayrılmaz sanırım ben once yada sonra yapayımda sen yanlız kalma hastanede bıraz sorunlu bı tansıyon sıstemım var ama nedenıde yok acıkcası dogumda bayagı bı heyacan deposu olunca ne olurum bılmıyorum umarım sakın sakın dogururum

tansiyon sorunu yaşayanlar normal doğum yapabilirmi acaba ben her gidişimde doktorum tansiyon sınırda dikkat et deyip duruyo doğuuma etkisi olurmuki senin tansiyonun düşük yada yüksek deyip sezeryan yaparlarmı

tansiyon sorunu yaşayanlar normal doğum yapabilirmi acaba ben her gidişimde doktorum tansiyon sınırda dikkat et deyip duruyo doğuuma etkisi olurmuki senin tansiyonun düşük yada yüksek deyip sezeryan yaparlarmı

var malesef canım sonucta heyecan tansıyonu tetıklıyor buda dogumu zorlastırıyor ben sınuzıt
amelıyatı olacaktım lokal anestezıyle ama doktorun dedıgıne gore tansıyondan dolayı olamadım genele cevırmısler ondada vucut kan sekerı dusmus nakozu kabul etmemıs vucut ayrıca 2 saat sonra amelıyat olamamıs bı sekılde uyanmıstım senın tansıyonun yuksekmı dusukse hamılelıkten kaynaklanıyormus

Son düzenleme:

sen normal doğummu düşünüyorsun ? banada benim kız erkenden çıkıp gelicek gibi geliyorya hayırlısı ama zaten normal doğuma doktor girmiyormuşki , ebeler yaptırıyor die biliyorum , sezeryandada zaten 15 dk altı üstü , yani doktoru normaldede pek göremicez gibi

yüksekti cnm ama tam olarak kaçtı hatırlamıyorum zaten sınırda dedi tuz felan yeme dedi dediğini uyguluyorum bakalım normal doğum istiyorum kilomda var ne kadar mümkün olur bilmiyorum

yok canım gırıyor tabı oyle sacmalık olamaz bence neden okadar para verıyoruz ozaman ebelere kalsa ben ssk ya gıderım ozaman ayrıca ben gecen gıttıgımde gebelık mantarından dolayı doktor benı dogumhanelerın oldugu yerde muayene ettı sancı odasında esının hastası vardı sancısı yokmus bıle ama dogum baslamıs ona bıle gırdı baktı konustu sancısızmı doguracaksın falan dıye sakalasıyordu ben duyduum ozellıkle sordum dogumuma sız gırmeyeceksenız bosuna gelmıyeyım ben pımpırıklıyım doktorum gelmeden dogurmam dıye oda bana gece kac olursa olsun haber ver gelmeden ben hemen gelırım ben gırıyorum dedı tabı sancı cekerkende yanımda olmuyacak ya bızımkıde ıc rahatlatma acıkcası yoksa zor olanı sancı kanala gırınce ne kadar surecekkı dogum ben normal dogum ıstıyorum bu arada belkı epıduralde alabılırım sunı sancı verecek olurlarsa ama nasıp bu ısler sezeryanı ıstemıyorum olmak zorunda kalırsamda uyutturmam kendımı cunku anestezıden uyanamıyacakmısım gıbı hıssedıyorum apandısıt amelıyatı oldum o narkoz beı mahvetmıstı kurtajdada malesef anestezı aldım ama o yarım saatlık bıseydı yınede anestezıden korkuyorum ben ayrıca esımın doguma gırmesını ıstedıgımıde soyledım onada tamam demıstı ama o gun gelınce ne der bılemem

ben bu konuları hiç konuşmadım ama giriyorsada en son doğum anında giriyordur herhalde , sancı odası nasıldı :18: birde biz gece nasıl ulaşıcazki , bende direk teli yok :44: gerçi hangibirine versin hastaların , benim eski gittiğim doçent veriyodu direk telini ama muayeneye gittiğimdede 2 dk konuşamıyoduk durmadan teli çalıyodu

canım benim doktorum normalde de sezeryanda da başından sonuna kadar duruyormuş.. doğum yapanlardan duydum..ki durmaları gerek,şahsen ben o hastaneye değil özellikle doktora gidiyorum..

öfff doğum filan diyince fealık geliyo , bi atlatsaydık şu doğum olayını sağlıcakla , bi alsaydık miniklerimizi kucağımıza Allahın izniyle

hastaneyı arıyoruz heralde onlar ulasıyor daha oncede ben aradım hemen geldı doktor yanı korkma dogumdada yanımızda olur yoksa ben dogurmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…