2012 Ekim Anneleri

valla ben hamile oldugumu ögrendigimden beri yastik kullaniyorum:) ama bu aralar bi uyku bozuklugu oluyor, saga sola dönerken karnim geriliyo sanki, ilerde sistikce yandim demek hepten hareket edemicem

ohh bomba bunu ögrendigim iyi oldu. gunduz hep sola dogru uzaniyorum zaten.

hastaneyı arıyoruz heralde onlar ulasıyor daha oncede ben aradım hemen geldı doktor yanı korkma dogumdada yanımızda olur yoksa ben dogurmam

hahahhaaaa dur oğlum doktor amcanı bekliyoruz geri gitmi diceksin bebişe şaka biyana inşallah başımızda olur tabii , gidip az alışveriş yapiyim bari hava az serinledi gibi

selam anneler bıze tatıl zehır olduu kulagıma su kactı oda ıltıhap yaptı bugun dr ıdık antıbıyotık verdı onu kullancagız ınsallah gecer sızler nasılsınız bebısler nasıl

herkese maşallah diyorum demek bende bir sorun herkes iyi:26::26::26:aman iyi olunda yorumlamasanızda olur

hahahhaaaa dur oğlum doktor amcanı bekliyoruz geri gitmi diceksin bebişe şaka biyana inşallah başımızda olur tabii , gidip az alışveriş yapiyim bari hava az serinledi gibi

gecen hastaneye gıttıgımde baska bır hastane ama kadının bırı arabada dogurmus kucagında getırdı oyle olmıyalımda

herkese maşallah diyorum demek bende bir sorun herkes iyi:26::26::26:aman iyi olunda yorumlamasanızda olur

uyusma kansızlık yada kalsıyum eksıklıgınden oluyormus bızım gelındede vardı 2 gun once doktor ekstra kalsıyum tabletı vermıs kan ılacınıda gunde 2 ye cıkarmıs gectı dıyordu agrıda oluyormuydu sende

evet canım demek öyle çok halsizim 1 haftadır bol süt içeyim bari yarın doktora gidicem inşallh sağol

evet canım demek öyle çok halsizim 1 haftadır bol süt içeyim bari yarın doktora gidicem inşallh sağol

oncesındede arkadasım soylemıstı kollarında ellerınde uyusmalar baslayacak kalsıyum verır doktorun dıye bızım gelınde 31 haftalık onun kolları agrıyordu bende ona dedım onda kansızlıkta cıkmıs ama 2 gundur ıyıyım dıyor ınsallah bıran once gecer benımde kaburgam cok agrıyor oda hamılelıkten bebegın ayaklarının baskısından oluyormus ne yapalım cekecegız artık

gecen hastaneye gıttıgımde baska bır hastane ama kadının bırı arabada dogurmus kucagında getırdı oyle olmıyalımda

aman Allah korusun , bende çok pimpirikliyimde doktor çok rahat :26: az önce genpaya gittim , çok güzel meyveler geliyo akşamüzeri , bende tazecikken alıyorum , pazardan aldığım kirazın yarısı çürük çıkıyo , sinir oluyorum , yakınında genpa varsa sende bu saatlerde git

benn geldım :))) kuzucuklarımız neler yapıyor ay ben kızım ıçın sakın dıyordum oglum çok hareketlıydı nazar degdırdım gece gunduz durmuyor sasırttı benı.bu arada artık uzakta olsa babamızın sesını tanıyor her aradıgında kızına sarkı soyluyordu 2 haftadır ve artık babası sarkı söylerken tepkı verıyor kameradan babasına görsel şhow yapıyor mınıgım.en çokta abısıyle ıletışım ıçındeler görmenız lazım

Hahaha "hep ben haklıyım artık"

aynen aynen, bilseydim daha önce hamile kalırdım :)))

oyy fındıkk desenee abici babacı olacakk maşallah onaa kız kardeşler abilerini çok severlerr kendimden biliyorummm

iyi akşamlar herkese bugün biraz iş yaptım komşum geldi oturduk derken akşam olmuş yemek yeriz birazdan bebeğim maaşallah yerinde durmuyor zıp zıp zıplıyor geçen gün doktor muane ederken yüzünü gösterirken ağzını açıp dilini çıkardı miniğim zaten ablası bi dilli ki şimdi bu kızımdamı dilli olacakacaba...
kızlar hastane çantanızı hazırlamayı ne zaman düşünüyorsunuz?artık 6 aylık olduk az bir zaman kaldı artık...doğumum normal olacağını söyledi doktorum ilk doğumumda normaldi zaten ama çok korkuyorum kızlar ama ikincisi kolay olur diyorlar sizce ne yapayım sezeryanmı?olayım bilmiyorum kararsızım

Supreme sende yanmissin herhalde bende pazar gunu polonekoye gittim bacaklarima bisey surmedim haslandim resmen.

Bu arada kizlar aklinizda olsun ben yaninca hep silverdin surerdim ama hamilelere onermiyorlarmis,bende yeni ogrendim.
Bu birkac gundur canim her yemekten sonra tatli istiyo,basindan beri hic yemedim oysa ki ,zor tutuyorum kendimi:)))

Azra cim guneste cok dolasmamaya calis o sisliklerin cogu sicaktanda oluyor,ilik dus al eve donunce en azindan ayaklarini da kaldir dinlen,tabi dr na da sor,en dogru bilgiyi o verir..

evet canım yaa yüzüme falan elli faktörlü kullandım da diger yerlerime kakao dan girdim haşlandım resmen tavada balık gibi gece uyuyamıyodum zaten şimdi acıdan hiç uyuyamadım

canım bosu bosuna evham yapma bak ilkini negüzel normal yapmıssın inşallah bi problem cıkmassa yine normal yap hem saglıklı hem bebegin için daha iyi kilolardann kurtuluyosun için temizleniyo ama mecburi olursa hepimiz sezeryan yapıcaz inşallah mecbur kalmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…