2012 Ekim Anneleri

kızlarr 6. aya kadar sadece 1 kilo almıstım ama korkarımki bu aydan sonra 3er 5er alıcam kiloları iştahım cok acıldı tartı birde 3 kilo fırladı biri beni durdursunnnn

Arkani yakabildin mi canim:)))

yok canım =)) zaten güneşlenirken göbüşümü kapadım omuzlarımı falan da nolur nolmaz biraz güneş ısısı alsın bebegim dedim ama direkte göbegimi hiç güneşe tutmadım zaten nası güneşlencez ki sırtüstü yasak yüzüstü yasak soluma döndüm sağ bacagım ve sağ kolum cok yandı

Son düzenleme:
kizlar bizde hafta sonlari denize gidiyoruz saat 3 gibi ve 2 saat kalip donuyoruz ben girmiyorum sadece plajda semsiyenin altinda oturuyorum. girmeye cesaret edemedim guneslenirkende cok yanarim diye korkuyorum zaten beyaz tenliyim yanarsam bide yanikla ugrasamam ya....

selam kızlar nasılsınız bütüngün kızımla uğraşıyorum valla bugün ateşi daha iyidi ben hamileliği ilkinde yaşamışım valla bu kaynıyo arada resmen kendimi dinlemeye fırsatım olmuyo((arkadaşlar bügün doğumu düşündüğüm hastaneye gittik gezdik ay çok heyecanlandım beğendik kızıma doğum yaptığım hastane biraz uzaktı o yüzden bu sefer değiştirelim dedik ama heyecan bastı yani:)))

gecmis olsun tatlim bende aynini dusunuyorum ilk hamileligimdeymis hersey bunda uyumaya bile firsatim olmuyor ve cok yorucu geciyor bende bugun esime gidip bakalim dedim daha erken dedi bizim hastane biraz uzak birde trafik eklenince cekilmiyor esimde hic istemiyor o hastaneyi de dr da ne yapcam bilmiyorum ama butun arkadaslar oraya gitdi ve memnun kaldilar bende oraya gitmek istiyorum......

saat kaç oldu uykum gelmedi hala ya geçmişi okudum biraz kızıma oda takımı baktım yeni açılmış bir mağaza gördüm süper bir yerdi meltem in oda takımları vardı çok güzeldi bebeklere göre yapılmış boyası falan kansojren içermiyormuş anlattı da anlattı kadın 7 yıllık garanti varmış ama biraz tuzlu geldi fiyatı belis ürünleride vardı onların fiyatı uygun ama meltemde kaldı gözümüz bakalım karar vereceğiz şimdi arabasını pusetini de beğendim kraft markaydı. Allahım nasip etasin almayı ve tabiki sağlıkla kullanmayı cümlemize inş

hayırlı olsun canım sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allahım. tatili iyi düşünmüşsün stres atmak çok iyi gelecektir kesin iyi tatiller şimdiden. şeker yüklemesini sormuşsun öğrendinmi bilmiyorum anlatayım yinede. ben pazartsi gittim sabah 9 da aç karnına önce 3 tüp kan aldılar birde idrar verdim sonra 50 mg glikoz aldım aczaneden pet bardağa koydu nerdeyse ağzına kadar doldu azcık su koydu hemen iç bir anda yada bir iki seferde bitir dedi hepsini bitrdim tek seferde balı yersin boğazına yapışır kayar ya öyle bir yanma oldu sadece tadında bişiy yoktu bildiğin şerbet biraz su koydu onu içince boğazımdaki o tat gitti 1 saat sonra şekerine bakacağız dedi oralarda oyalandım biraz başım döndü sadece 1 saat sonrasında 138 çıktı. burdaki arkadaşlarda 142 çıkan olmuş dr onlara o kadarda önemli değil demiş ben sağlık ocağında yaptırdım 133 den yüksek o yüzden göndermek zorundayım dedi hastaneye sevk etti kontrolde tekrar yaptıracağım nasipse yani o kadarda korkulacak gibi birşey değil dua et sadece inş yüksek çıkmaz canım güzel haberler alırsın

günaydın kızlar

ne güzel tatiller yapılıyor, biz eylüle kadar çalışmaya devam malesef sıcakta evden çıkasım gelmiyor hiç

dün akşam bebek arabamızla ana kucağımız geldi ,odamıza koyduk. beşikle şifonyer de gelicek birkaç güne

hastane çantası demişsiniz, hazırlamak lazım mı şimdiden ya :44:

Gunaydin canim...evde oturdukca insanin hic cikasi gelmiyor,gecen hafta izinliydim baygin baygin yattim evde hep.

Hayirli olsun guzel gunlerde kullan insallah:)))

Ben cantayi amca 32 . Haftaya yetistirirm herhalde arada bi tatilimiz var Allah izin verirse.ama 28 den sonra hazirlayin diyorlar aslinda:nazar

Günaydın güzel anneler ve onların en güzel en tatlı en şeker ve en yakışıklı bebişleri umarım iyisinizdir ben iyiyim çok şükür şeker testimizi yaptırdık sonuç çok iyi çıktı 90 çıktı.ama benim derdim de tuz doktorum tuzu yasakladı bende tuz delisi olduğum için beni en çok bu üzüyor bu arada dondurmaları ve soğuk suları fazla kaçırmışım galiba öksürmeye başladım neyse bir kaç gün mola versem düzelirim dimi:26: kocacımda izinli gidiyim kahvaltı hazırlıyım kocam ben ve oğluşum yiyelim artık acıktı benim minik yaramaz görüşürüz şeker anneler

günaydın arkadaşlar.. yeni bir günün hepimiz için süpsüper ve serin olması dileğiyle:)))
başladık yine mesaiye.yorucu bir gün oğluşumla beni bekliyor..

ben 23. haftamdayım. 8,5 kilo falan aldım. şimdiye kadar 2 veya 3 kez krem sürdüm çok şükür hiç çatlağım olmadı. üniversite yıllarımdan kalma bir kaç çatlağım var okadar. bi arkadaşım bana niveaQ10 önermişti onu almıştım. aklıma gelirse onu sürüyorum. genelde üşendiğim için sürmüyorum da:)) inşallah çatlağım olmaz.

kızlar selam ben 23. haftamın içindeyim şuana kadar 5 kilo aldım sadece etrafımdakiler az almışsın diyolar moralim bozuluyo sizce nasıl boyumda uzun benim 1,76 sizler kaç kilo aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…