evet canım yaa yüzüme falan elli faktörlü kullandım da diger yerlerime kakao dan girdim haşlandım resmen tavada balık gibi gece uyuyamıyodum zaten şimdi acıdan hiç uyuyamadım
Arkani yakabildin mi canim:)))
selam kızlar nasılsınız bütüngün kızımla uğraşıyorum valla bugün ateşi daha iyidi ben hamileliği ilkinde yaşamışım valla bu kaynıyo arada resmen kendimi dinlemeye fırsatım olmuyo((arkadaşlar bügün doğumu düşündüğüm hastaneye gittik gezdik ay çok heyecanlandım beğendik kızıma doğum yaptığım hastane biraz uzaktı o yüzden bu sefer değiştirelim dedik ama heyecan bastı yani:)))
selam kızlarr.. bu aralar o kadar yoğunum kii ev aldık allah izin verirse içini döşeyip taşınıcaz. işten çıkıp yok laminant yok kapılar mutfak dolapları derken eve 9 da girenbiliyorm. bu yorgunluk tatlı yorgunluk tabi de bu hafta sonu da yolculuk yapıcaz çanakkale bursa falan bişey olmaz umarım ben kendimi iyi hissediyorum gerçi ama annem korkutuyo beni işte. ya yolda ağrın tutarsa diyo aklıma kötü kötü şeyler geliyo. aslında ben iyiyim daha ayaklarımda şişlik bile yok çok şükür oturarak çalışmama rağmen.. bu hafta sonu doktoruma da sorar öyle giderim. şeker yüklemesi var (kabusum) .. şeker yüklemesinde başka test yapılıyo mu daha önce yaptıran arkadaşlara sorumdur. hepiniize beni dinlediğiniz için teşekkürler , sevgilerrrr
günaydın kızlar
ne güzel tatiller yapılıyor, biz eylüle kadar çalışmaya devam malesefsıcakta evden çıkasım gelmiyor hiç
dün akşam bebek arabamızla ana kucağımız geldi ,odamıza koyduk. beşikle şifonyer de gelicek birkaç güne
hastane çantası demişsiniz, hazırlamak lazım mı şimdiden ya :44:
günaydın hamişlererkencisiniz bugün ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?