2012 Ekim Anneleri

kızlar selam ben 23. haftamın içindeyim şuana kadar 5 kilo aldım sadece etrafımdakiler az almışsın diyolar moralim bozuluyo sizce nasıl boyumda uzun benim 1,76 sizler kaç kilo aldınız?
canım günaydın.bebişinin gelişimi normalse kilo almamak daha iyi bence.Bak ben çok kilo aldım ve gebelik şekeri çıktı.diyet yapcam,cumartesi randevu aldım diyetisyenden.bu hafta kendim dikkat ediyorum ama bu seferde bebek gelişmezse diye korkuyorum.Mesela tatlı ihtiyacımı meyvelerden karsılıyorum.Cumartesi gününü dört gözle bekliyorum diyet yapmak için

kızlar selam ben 23. haftamın içindeyim şuana kadar 5 kilo aldım sadece etrafımdakiler az almışsın diyolar moralim bozuluyo sizce nasıl boyumda uzun benim 1,76 sizler kaç kilo aldınız?

cnm bebişine ne diyo doktor kilosu felan iyimi o iyiyse sorun yok demekki bebeğe veriyosun kiloyu az değil bence bende 4 kilo aldım bana ebe çok dedi ama ben kiloluyum almamam gerek

gunaydin kizlar
tatlim ben de 3 kilo aldim ama bende cok farketdi valla sisliklerinde etkisi oluyo sanirim enine genisliyorum benim boyum kisa bide bebegin gelisimi iyiyse kilo almaman daha guzel tatlim sonra vermek zor oluyor

bu ara dun dr gitdik elektirikler kesikmis hic bir makina camismiyordu bugun arayacaklardi sozde arayan soran yok simdilik bakalim...

cnm bebişine ne diyo doktor kilosu felan iyimi o iyiyse sorun yok demekki bebeğe veriyosun kiloyu az değil bence bende 4 kilo aldım bana ebe çok dedi ama ben kiloluyum almamam gerek

sağol canım cevabın için öncelikle 21. haftamda 470 gram civarı çıkmıştı doktor ii dedi gelişimi netten bakıyorum 21 haftada 360 gram civarındadır diyo önde biraz yani inşallah öyledir bu cumartesi ayrıntılım var neyseki orda öğrenicem tekrar kilosunu ii derlerse içim rahatlıycak.

kızlar bizim bura pek sessiz bugün hayırdır inşallah ben başka topiklere bakıyorum neler almışlar nelerim eksik diye daha kendime bişey almadığımı farkettim evde sadece bi arkadaşımın aldığı lohusa pijama takımı var çok güzel 1 tanede boydan gecelik alayım diyorum yeter heralde hastane icin evdede annemin çeyizinden kalma gecelik var onu giyerim

tünaydın kızlar bebişimle kahvaltımızı yaptık yemeğimizi ayarladık dinlenmeye geldik şimdi sizlere bir bakayım dedim.
kilolardan bahsetmişsiniz bu kilolar herkese göre değişiyor sanırım bende çok aldım ama zayıftım çok abartılı durmuyor bende boyumda çok kısa olmadığı için fena değil ama dikkat ediyorum. boyu uzun olanlarda kilo alsada pek görülmez zaten bebeğiniz gelişimine göre iyiyse eğer biraz yürüyüş ve yediklerimize dikkat edersek problem kalmaz sanırım öyle umuyorum yani :) fazla almamam lazım

selamlar hamişler ya benim bir büyük korkum daha var doğumdan sonra göğüs yarası oluyomuş ya ondan çok korkuyorum onun için son haftalarda bi krem önerdiler adı l ile başlıyodu unuttum şimdi. bi de caventin göğüs koruyucularını tavsiye ettiler ne olur ne olmaz ben bulundurucam bunlardan. sizin bu yaralar olmaması için tavsiye edeceğiniz veya duyduğunuz birşey var mı??

kremin adı lansinoh cnm annemin öneriisi ise zeytin yağı ben hep öyle iyileştirdim yaralarımı diyo hem zeytin yağı yani doğal doğumdan önce başlamak gerekiyomuş sürmeye bende kokuyorum bnm göğüs uçlarım çok hassas ve küçük bide çevresi çok karardı çok çirkin görünüyo

Bende duydum o ilaci ama ismini hic hatirlamoyorum bende,ogrenirsen yaz,o da bir kac hafta sonra basla kullanmaya demisti...

O kararma hepimizde var herhalde,benim normalde cok acik renkti simdi bariz koyu kahverengi:))

O kararma hepimizde var herhalde,benim normalde cok acik renkti simdi bariz koyu kahverengi:))

çok çirkin ama yaa benimde açık renkti şimdi kopkoyu kahve ve sanki gün geçtikçe büyüyo o çember sanırım tüm göğsümü kaplıycak ben uçlarımdan dertliyim 95 numara göğüslerde minnacık uç var napsam nasıl büyüse bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…