canım günaydın.bebişinin gelişimi normalse kilo almamak daha iyi bence.Bak ben çok kilo aldım ve gebelik şekeri çıktı.diyet yapcam,cumartesi randevu aldım diyetisyenden.bu hafta kendim dikkat ediyorum ama bu seferde bebek gelişmezse diye korkuyorum.Mesela tatlı ihtiyacımı meyvelerden karsılıyorum.Cumartesi gününü dört gözle bekliyorum diyet yapmak içinkızlar selam ben 23. haftamın içindeyim şuana kadar 5 kilo aldım sadece etrafımdakiler az almışsın diyolar moralim bozuluyo sizce nasıl boyumda uzun benim 1,76 sizler kaç kilo aldınız?
kızlar selam ben 23. haftamın içindeyim şuana kadar 5 kilo aldım sadece etrafımdakiler az almışsın diyolar moralim bozuluyo sizce nasıl boyumda uzun benim 1,76 sizler kaç kilo aldınız?
kızlar selam ben 23. haftamın içindeyim şuana kadar 5 kilo aldım sadece etrafımdakiler az almışsın diyolar moralim bozuluyo sizce nasıl boyumda uzun benim 1,76 sizler kaç kilo aldınız?
cnm bebişine ne diyo doktor kilosu felan iyimi o iyiyse sorun yok demekki bebeğe veriyosun kiloyu az değil bence bende 4 kilo aldım bana ebe çok dedi ama ben kiloluyum almamam gerek
Bu arada beylikdüzünde oturan varmı aranızda hamiledaş olarak arada görüşürüz :)
Hadi hayırlısıııı birlikte çok ama çok uzun bir ömür geçirirsiniz inşallahhh.....
Merhaba canım benim evim beylikdüzü nde değil ama esenyurt ta kıraç ta yakınız yani
kızlar bu sevi bebe çok fonksiyonlu anne bebek minderinden alan varmı ?
kızlar bu sevi bebe çok fonksiyonlu anne bebek minderinden alan varmı ?
selamlar hamişlerya benim bir büyük korkum daha var doğumdan sonra göğüs yarası oluyomuş ya ondan çok korkuyorum onun için son haftalarda bi krem önerdiler adı l ile başlıyodu unuttum şimdi. bi de caventin göğüs koruyucularını tavsiye ettiler ne olur ne olmaz ben bulundurucam bunlardan. sizin bu yaralar olmaması için tavsiye edeceğiniz veya duyduğunuz birşey var mı??
selamlar hamişlerya benim bir büyük korkum daha var doğumdan sonra göğüs yarası oluyomuş ya ondan çok korkuyorum onun için son haftalarda bi krem önerdiler adı l ile başlıyodu unuttum şimdi. bi de caventin göğüs koruyucularını tavsiye ettiler ne olur ne olmaz ben bulundurucam bunlardan. sizin bu yaralar olmaması için tavsiye edeceğiniz veya duyduğunuz birşey var mı??
kremin adı lansinoh cnm annemin öneriisi ise zeytin yağı ben hep öyle iyileştirdim yaralarımı diyo hem zeytin yağı yani doğal doğumdan önce başlamak gerekiyomuş sürmeye bende kokuyorum bnm göğüs uçlarım çok hassas ve küçük bide çevresi çok karardı çok çirkin görünüyo
Bende duydum o ilaci ama ismini hic hatirlamoyorum bende,ogrenirsen yaz,o da bir kac hafta sonra basla kullanmaya demisti...
O kararma hepimizde var herhalde,benim normalde cok acik renkti simdi bariz koyu kahverengi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?