selamlar hamişlerya benim bir büyük korkum daha var doğumdan sonra göğüs yarası oluyomuş ya ondan çok korkuyorum onun için son haftalarda bi krem önerdiler adı l ile başlıyodu unuttum şimdi. bi de caventin göğüs koruyucularını tavsiye ettiler ne olur ne olmaz ben bulundurucam bunlardan. sizin bu yaralar olmaması için tavsiye edeceğiniz veya duyduğunuz birşey var mı??
selamlar hamişlerya benim bir büyük korkum daha var doğumdan sonra göğüs yarası oluyomuş ya ondan çok korkuyorum onun için son haftalarda bi krem önerdiler adı l ile başlıyodu unuttum şimdi. bi de caventin göğüs koruyucularını tavsiye ettiler ne olur ne olmaz ben bulundurucam bunlardan. sizin bu yaralar olmaması için tavsiye edeceğiniz veya duyduğunuz birşey var mı??
lansinoh cnm kremin adı herkes bunu öneriyor
bende beylıkduzundeyım
Merhaba canım benim evim beylikdüzü nde değil ama esenyurt ta kıraç ta yakınız yani
lansinosh krem iyidir. Bir de emzirdikten sonra kendi sütünü sür
çok çirkin ama yaa benimde açık renkti şimdi kopkoyu kahve ve sanki gün geçtikçe büyüyo o çember sanırım tüm göğsümü kaplıycak ben uçlarımdan dertliyim 95 numara göğüslerde minnacık uç var napsam nasıl büyüse bilemedim
Bu arada beylikdüzünde oturan varmı aranızda hamiledaş olarak arada görüşürüz :)
ben çok çektim o yaralardan bi göğsümün ucu çok kötü olmuştu.ağlıyodum emzirirkenselamlar hamişlerya benim bir büyük korkum daha var doğumdan sonra göğüs yarası oluyomuş ya ondan çok korkuyorum onun için son haftalarda bi krem önerdiler adı l ile başlıyodu unuttum şimdi. bi de caventin göğüs koruyucularını tavsiye ettiler ne olur ne olmaz ben bulundurucam bunlardan. sizin bu yaralar olmaması için tavsiye edeceğiniz veya duyduğunuz birşey var mı??
kızlar bu sevi bebe çok fonksiyonlu anne bebek minderinden alan varmı ?
cnm peki bu uç sorununu napıcaz bnmki küçük ve göğsümü tuttuğumda nerdeyse yok oluyo diyebilirim yıllardır aynı büyümüyo acaba bebek emince büyürmü tabi emcek uç bulabilirse oğlum
merhaba arkadaşlar baya bir uzun zaman ara vermiştim biraz geçmişi okuma fırsatım oldu sizler baya ilerlemişsiniz, benim özellikle bir konuda fikrinize ihtiyacım var, yaz aylarındayız biliyorsunuz özellikle hamilelikte güneş lekeleri olmaması için önerebileceğiniz bir güneş kremi varmı fiyatları konusunda da bilgi verirseniz sevinirim, hepinizi seviyorum :))))
ben mustelanın güneş kremini aldım.hamile ve bebekelere özelmiş sanırım.59 liraya aldım eczaneden.ama internette daha uyguna veren siteler de varmış...
selam kızlar. nasılsınız? uzun zamandır topiğe giremedim. biz pazartesi günü detaylı ultrasona girdik, bebişimin herşeyi iyi çıktı çok şükür. 735 gr. ve 30 cm. olmuşyalnız bende gebelik şekeri çıktı maalesef 50 mglık testte doktor 100'lük test istemeden diyetisyene yönlendirdi. konuştuğum herkes bir de devlet hastanesinde yaptır dedi. yarın devlet hastanesine gidip yaptırcam testi. ablamın da 50'lik yüksek çıkmış, 100'lükten sonra diyete gerek duymamışlar. inşallah benim de öyle olur diye dua ediyorum. normalde zaten çok tatlı yiyen bir insan değilim. hele hamileliğim boyunca sayılıdır yani. ama dondurmayı biraz fazla kaçırdım galiba. siz de var benim gibi şekeri yüksek çıkanı???
cnm benim 50liği aile hekimi yaptı yüksek çıktı bu tarama testiymiş asıl test 100lükmüş doktorum öyle dedi sonra doktorum 100lük yaptı çok şükür bişey çıkmadı senin 50lik kaç çıktı
açlık 83, 1 saat yazan da 172 çıktı canım((
istersen bide 100lük yaptır için rahatlamıcaksa cnm benim 150 gibi bişiydi heralde ebe yüksek demişti bana
henuz almadim ama 2 ay önce dogum yapan arkadasim cok memnun cok tavsiye etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?