henuz almadim ama 2 ay önce dogum yapan arkadasim cok memnun cok tavsiye etti.
henuz almadim ama 2 ay önce dogum yapan arkadasim cok memnun cok tavsiye etti.
istersen bide 100lük yaptır için rahatlamıcaksa cnm benim 150 gibi bişiydi heralde ebe yüksek demişti bana
merhaba arkadaşlar baya bir uzun zaman ara vermiştim biraz geçmişi okuma fırsatım oldu sizler baya ilerlemişsiniz, benim özellikle bir konuda fikrinize ihtiyacım var, yaz aylarındayız biliyorsunuz özellikle hamilelikte güneş lekeleri olmaması için önerebileceğiniz bir güneş kremi varmı fiyatları konusunda da bilgi verirseniz sevinirim, hepinizi seviyorum :))))
ben çok çektim o yaralardan bi göğsümün ucu çok kötü olmuştu.ağlıyodum emzirirken2 ay sürdü lansinoh kullandım ben de.yara olmaması için doğru emzirme tekniklerini öğrenmek gerek.bebek sadece ucunu emdiği için yara oluyo.kahverengi bölgeyi tamamen ağzına alması lazım emzirirken.ben de son ayda başlicam lansinoh kullanmaya.bir de tahinin üzerinde biriken yağı öneriyolar.susam yağı yani.çok iyi geliyo diye duydum.herşeyi denicem aynı şeyleri yaşamamak için..
eşim almış bana.ben kullanıyorum gece yatarken.emzirirken falan da çok işime yarayacak diye düşünüyorum..
göğüs ucu çıkartıcılar var sanırım.son aylara doğru doktoruna sorarsan o seni yönlendirir herhalde..
ohh ohh süper alla bende canım aslında esenyurt diye geçiyo bizim orası innoviada oturuyorum bigün buluşalım ozaman ayarlıyalımda.
canım bugün butikbebede bebefox ve bebyjem de var 37 civarı ikiside ama açıklama yok , yani fermuarlı kılıfı varmı yokmu , birde bebyjem dedi tek renk ve yastıda var onun ama yeterli açıklama ve görüntü olmadığından almadım , sevi bebeniki oyuncaklı filan çok şık oda 70-80 civarı sanırım , kararsız kaldım :44:
ohh ohh süper alla bende canım aslında esenyurt diye geçiyo bizim orası innoviada oturuyorum bigün buluşalım ozaman ayarlıyalımda.
Yalnız tahin yağı iççamaşırlarda kalıcı leke yapıyormuş. Bana öneren, göğüs pedide koy diye tembih etti:)o tahin yağını burda bi arkadaşmı söylemişti ? bende bıraktım kavanozda birikiyo yağı
bende beylikdüzündeyim kızlar peki hangi hastaneye gidiyorsunuz medilife giden var mı?
ben markafonıden almıstım BabyJem Emzirme ve Destek Minderi ni bayagı buyuk kullanıslı bırseye benzıyor kılıfı fermuarlı cıkarılıp yıkanabılıyor yanı
o tahin yağını burda bi arkadaşmı söylemişti ? bende bıraktım kavanozda birikiyo yağıne düşünceli kocan varmış şekerim ama merak ettim eklermisin resmini ? birde markası ney ? sevi bebeninki açılıp tekrar simit gibi yapılabiliyo sanırım , acele beni aydınlatırmısın bende istiyorum ondannnnnnn :119:
ben eskıden gıdıyordum.ama 1 yılldır gıtmıyorum cnm
ne kadara almıştın ? çok yönlü olması güzel , emzirirken ve oturmaya başladığındada destek olarak kullanılabilir dimi ?
Eki Görüntüle 448984
benimki bundan canım,sevi bebenin..evet açılıp simit şekline gelebiliyo.kullanışlı bişey gibi geldi.bakalım bebişle daha çok işimize yaricak gibi..evet şekerim düşüncelidir benim kocamgeceleri rahat yatayım diye almış.sonra da rahat rahat emzirirsin diyo
bende en son medilife gitmedim detaylı ultrason için başka hastaneye gittim. zaten doktorumda doğum izninde ne yapacağımı bilemiyorum 25.haftamda takip olabildiğim düzenli bi doktorum yok hala
bugun seker yuklemesı yaptırdım.yuksek cıktı.doktorum dıyet onerdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?