2012 Ekim Anneleri

henuz almadim ama 2 ay önce dogum yapan arkadasim cok memnun cok tavsiye etti.

canım bugün butikbebede bebefox ve bebyjem de var 37 civarı ikiside ama açıklama yok , yani fermuarlı kılıfı varmı yokmu , birde bebyjem dedi tek renk ve yastıda var onun ama yeterli açıklama ve görüntü olmadığından almadım , sevi bebeniki oyuncaklı filan çok şık oda 70-80 civarı sanırım , kararsız kaldım :44:

henuz almadim ama 2 ay önce dogum yapan arkadasim cok memnun cok tavsiye etti.

canım bugün butikbebede bebefox ve bebyjem de var 37 civarı ikiside ama açıklama yok , yani fermuarlı kılıfı varmı yokmu , birde bebyjem dedi tek renk ve yastıda var onun ama yeterli açıklama ve görüntü olmadığından almadım , sevi bebeniki oyuncaklı filan çok şık oda 70-80 civarı sanırım , kararsız kaldım :44:

istersen bide 100lük yaptır için rahatlamıcaksa cnm benim 150 gibi bişiydi heralde ebe yüksek demişti bana

devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum canım yarın. en azından diyetisyene göndermeden 100'lük yaparlar belki. ilkinde yüksek çıkıp ikincisinde normal denen çok kişi duydum ben. neden doktorum ikinciyi istemeden, diyetisyene yönlendirdi anlamadım

Merhaba hanımlar,
bugün gögüs ucu çatlaklarından konuşulmuş. Hamileliğimin ilk gününden beri bütün cildim pul pul döküldü. Mide bulantılarımdan krem süremedim. Göğsümün kahverengi bölgeside nasibini aldı bu kuruluktan. Banyo yaparken acı çekiyordum resmen, havlu ile kurulanamıyordum. Ve en nihayetinde meme başının kenarları çatlamaya başladı. Hemen araştırtım. Tahin üzerinde biriken yağıda önerdiler, ama onun birikmesini bekleyemedim. Netten alışveriş yapacaktım, lansinoh marka olan krem stokta olmayınca "milkway lanolin"
adlı kremi aldım. ( Şu an e-bebekte 7-8 lira civarı fiyatı var, indirimde! Birde dün Civil magazasında gördüm yine bu fiyatlardaydı.) Sadece 2 kere sürdüm, geçti gitti. Çok memnun kaldım. Son ayda kullanmaya başlayın deniliyor. Doktorunuza da sorun isterseniz, ben bu kremi kullandığımı söyledim, itiraz etmedi.
Hamilelikte kahverengi bölgenin büyümesi ve renginin koyulaşması normal. Yalnız bende hiç değişiklik yok, ben de bunu merak ediyorum:)

bende sizler gibi ekim annesiyim nerdeyse 8.haftamdan beri topiği ziyaret ediyorum şu an ise 25 haftalığım :) az çok hepinizi tanıyorum :)

kesinlikle ve kesinlikle la roche posay 50 factor mukemmel bir krem benim azmış durumdaki güneş alerjilerimi bile yok ediyor koruyor geçen sene kullandım çokk memnun kaldım bu sene aklıma şaşayım aven aldım la roche posay kadar memnun değilim.fiyatı 55 civarı rahat rahat yazı geçirirsin.

o tahin yağını burda bi arkadaşmı söylemişti ? bende bıraktım kavanozda birikiyo yağı ne düşünceli kocan varmış şekerim ama merak ettim eklermisin resmini ? birde markası ney ? sevi bebeninki açılıp tekrar simit gibi yapılabiliyo sanırım , acele beni aydınlatırmısın bende istiyorum ondannnnnnn :119:

ben markafonıden almıstım BabyJem Emzirme ve Destek Minderi ni bayagı buyuk kullanıslı bırseye benzıyor kılıfı fermuarlı cıkarılıp yıkanabılıyor yanı

ben markafonıden almıstım BabyJem Emzirme ve Destek Minderi ni bayagı buyuk kullanıslı bırseye benzıyor kılıfı fermuarlı cıkarılıp yıkanabılıyor yanı

ne kadara almıştın ? çok yönlü olması güzel , emzirirken ve oturmaya başladığındada destek olarak kullanılabilir dimi ?

benimki bundan canım,sevi bebenin..evet açılıp simit şekline gelebiliyo.kullanışlı bişey gibi geldi.bakalım bebişle daha çok işimize yaricak gibi..evet şekerim düşüncelidir benim kocamgeceleri rahat yatayım diye almış.sonra da rahat rahat emzirirsin diyo

ne kadara almıştın ? çok yönlü olması güzel , emzirirken ve oturmaya başladığındada destek olarak kullanılabilir dimi ?

kullanılabılır bas destek bolumu bebeklerı yuz ustu yada sırt ustu duzgun tutmaya yarıyormus gercekten buyuk bı yastık ben markafonıden 39,90 a almıstım bu kadar buyuk olabılecegını dusunmemıstım gorenler cok kullanıslı oldugunu soyluyor ıstersen bebek bası desteklenen bolumu cıkabılıyor resımdekı rengını aldım alternatıf renklerde var baska sıtelerde ıstersen cekerım resmını

bu urun emzırırken belı nasıl sarıp sabıtlenıyor acaba uclarında bırbırıne baglanma noktalarımı var yoksa sıkı bır sekılde belı tutmaz sankı

bende en son medilife gitmedim detaylı ultrason için başka hastaneye gittim. zaten doktorumda doğum izninde ne yapacağımı bilemiyorum 25.haftamda takip olabildiğim düzenli bi doktorum yok hala

hangı doktora gıdıyosun canım orda.benım 3 yıllımı yedıler.bızım normal yollardan cocugumuzu olamıycagını anlayaamadılar oyaladılar bızı.ben gecen yıl aralıktan berı memorıal sıslıye gıdıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…