2012 Ekim Anneleri

butikbebedeki renginimi aldın ? tıklayınca kalplisi görünüyoya onu beğendim ama o nie yok ürünlerde anlamadım :44:

butikbebedeki renginimi aldın ? tıklayınca kalplisi görünüyoya onu beğendim ama o nie yok ürünlerde anlamadım :44:

benım aldıgımda renk bolumu karısık yazıyordu pembe kalplı geldı hatta muhtemelen senın begendıgın o ama ben gerı ıade ettım ve denızcı modelını aldım lacıwert kırmızı renk bolumu yazmıyorsa kı goremedım not olarak yaz bence kalplı yı ıstıyorum dıye belkı yardımcı olurlar

inanamıyorum canım hangi doktor bu? selda hn.gidiyordum ki o yok doğum yaptı. burcu ve senem hn.dan randevu almak imkansız aynur hn.gelmiş şimdi yeni.

bu urun emzırırken belı nasıl sarıp sabıtlenıyor acaba uclarında bırbırıne baglanma noktalarımı var yoksa sıkı bır sekılde belı tutmaz sankı

öyle olması gerek hem açılıp hem kapandığına göre , ama oyuncaklı olduğundan sevi bebeninkinin kılıfı çıkıp yıkanabilen özelliktemi acaba ?

netteki resmini zaten gördüm , ben seninkini merak ettim birde nerden almış eşin ? ben nette bulamadım tükenmiş hepsi

evde değilim şimdi.eve geçince resmini çekip koyayım canım..eşim bi bebek mağazasından almış sanırım pendikte,tam bilmiyorum..

fermuarlı kılıfı yıkanabiliyo..

Son düzenleme:
inanamıyorum canım hangi doktor bu? selda hn.gidiyordum ki o yok doğum yaptı. burcu ve senem hn.dan randevu almak imkansız aynur hn.gelmiş şimdi yeni.

senem hn a gıdıyordum sonra selda hnm a gectım selda hnm bı halt beceremedı yıllarca bos bos ılaclarla oyalandım.hıcbır test ııstemeden ılacla devam ettık

evde değilim şimdi.eve geçince resmini çekip koyayım canım..eşim bi bebek mağazasından almış sanırım pendikte,tam bilmiyorum..

tamam canım birde kılıfı varmı yani kirlenirse napıcaz? diğerlerinde fermuarlı kılıf varda ama sevi bebeninkinde oyuncak olduğundan anlayamadım varmı yokmu fermuarlı kılıfı :26:

senem hn a gıdıyordum sonra selda hnm a gectım selda hnm bı halt beceremedı yıllarca bos bos ılaclarla oyalandım.hıcbır test ııstemeden ılacla devam ettık

giden sizden gitti tabii maddi manevi. yoruyorlar gerçekten benimde ilk gebeliğim düşüktü, bebek karnımda ölmüş ama bana dendi ki bebek yok daha kese var o şekilde eve yolladılar. ertesi günü yoğun bi kanamayla avcılar hospitalda kürtaj oldum. gerçekten sorumsuzluk var.

memorıala gıtmeye basladım 1 ay sonra hamıle kaldım..1 ayda sonuc yanı para burdada harcadım daha cok harcadım hemde.ama ıcım cız etmedı hep yuzum gulerek cıktım hastaneden.suan doktorumlada maıl le sohbet edıyoruz.

kızlar ben emzirme sütyeni almıştım önceden kocaman almışım , şimdide sütyenlerim olmayınca bi taktım baktım beğenmedim , seneler önce önden açmalı bir sütyen kullanmıştım , gene ondanmı alsam acaba , daha kullanışlı olucak gibi sanki öle memenin ucu açıkta gerisi kapalı tuhaf geliyor bana , ya yarım atlet gibi bişey alıp yukarıya sıyırmak lazım offf bilemedim hangisi kullanışlı olur sizce?

penyedede göğüs ucumuz belli olmazmı ya bende düşünüyorumda bnm 1 tane var takıyorum bazen evde ucları belli oluyo napıcaz uclarının belli olmaması icin

penyedede göğüs ucumuz belli olmazmı ya bende düşünüyorumda bnm 1 tane var takıyorum bazen evde ucları belli oluyo napıcaz uclarının belli olmaması icin

göğüsün tamamen çıkarılabildiği emzirme sütyenleri de var sanırım.penyelerden ben de pek hoşlanmadım dışarda kıyafetlerin altından hoş durmuyo.göğüspedi uçlarının çıkmasını engelliyodu biraz ama hoş görünmüyo.dışarısı için kaplı sütyenlerden almayı düşünüyorum.aslında balenler falan süt bezleri açısından fazla önerilmiyo ama diğerleri de pek güzel durmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…