- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
canım 50'lik mi yüksek çıktı? kaç çıktı değerlerin yazar mısın? ben de aynı dertten müzdaribim de
bu urun emzırırken belı nasıl sarıp sabıtlenıyor acaba uclarında bırbırıne baglanma noktalarımı var yoksa sıkı bır sekılde belı tutmaz sankı
kullanılabılır bas destek bolumu bebeklerı yuz ustu yada sırt ustu duzgun tutmaya yarıyormus gercekten buyuk bı yastık ben markafonıden 39,90 a almıstım bu kadar buyuk olabılecegını dusunmemıstım gorenler cok kullanıslı oldugunu soyluyor ıstersen bebek bası desteklenen bolumu cıkabılıyor resımdekı rengını aldım alternatıf renklerde var baska sıtelerde ıstersen cekerım resmını
evet canım..şu cırt cırtlardan var ucunda onunla ayarlayabiliyosun
butikbebedeki renginimi aldın ? tıklayınca kalplisi görünüyoya onu beğendim ama o nie yok ürünlerde anlamadım :44:
hangı doktora gıdıyosun canım orda.benım 3 yıllımı yedıler.bızım normal yollardan cocugumuzu olamıycagını anlayaamadılar oyaladılar bızı.ben gecen yıl aralıktan berı memorıal sıslıye gıdıyorum.
bu urun emzırırken belı nasıl sarıp sabıtlenıyor acaba uclarında bırbırıne baglanma noktalarımı var yoksa sıkı bır sekılde belı tutmaz sankı
netteki resmini zaten gördüm , ben seninkini merak ettim birde nerden almış eşin ? ben nette bulamadım tükenmiş hepsi
inanamıyorum canım hangi doktor bu? selda hn.gidiyordum ki o yok doğum yaptı. burcu ve senem hn.dan randevu almak imkansız aynur hn.gelmiş şimdi yeni.
evde değilim şimdi.eve geçince resmini çekip koyayım canım..eşim bi bebek mağazasından almış sanırım pendikte,tam bilmiyorum..
tamam canım birde kılıfı varmı yani kirlenirse napıcaz? diğerlerinde fermuarlı kılıf varda ama sevi bebeninkinde oyuncak olduğundan anlayamadım varmı yokmu fermuarlı kılıfı :26:
evet canım var fermuarlı kılıfı.yıkanabilir yani..
senem hn a gıdıyordum sonra selda hnm a gectım selda hnm bı halt beceremedı yıllarca bos bos ılaclarla oyalandım.hıcbır test ııstemeden ılacla devam ettık
giden sizden gitti tabii maddi manevi. yoruyorlar gerçekten benimde ilk gebeliğim düşüktü, bebek karnımda ölmüş ama bana dendi ki bebek yok daha kese var o şekilde eve yolladılar. ertesi günü yoğun bi kanamayla avcılar hospitalda kürtaj oldum. gerçekten sorumsuzluk var.
kızlar ben emzirme sütyeni almıştım önceden kocaman almışım , şimdide sütyenlerim olmayınca bi taktım baktım beğenmedim , seneler önce önden açmalı bir sütyen kullanmıştım , gene ondanmı alsam acaba , daha kullanışlı olucak gibi sanki öle memenin ucu açıkta gerisi kapalı tuhaf geliyor bana , ya yarım atlet gibi bişey alıp yukarıya sıyırmak lazım offf bilemedim hangisi kullanışlı olur sizce?
ben markafonıden almıstım BabyJem Emzirme ve Destek Minderi ni bayagı buyuk kullanıslı bırseye benzıyor kılıfı fermuarlı cıkarılıp yıkanabılıyor yanı
markafonide 31,99 şu an tavsiye ediyorsan alıcam acil cevap
kızlar ben emzirme sütyeni almıştım önceden kocaman almışım , şimdide sütyenlerim olmayınca bi taktım baktım beğenmedim , seneler önce önden açmalı bir sütyen kullanmıştım , gene ondanmı alsam acaba , daha kullanışlı olucak gibi sanki öle memenin ucu açıkta gerisi kapalı tuhaf geliyor bana , ya yarım atlet gibi bişey alıp yukarıya sıyırmak lazım offf bilemedim hangisi kullanışlı olur sizce?
penyedede göğüs ucumuz belli olmazmı ya bende düşünüyorumda bnm 1 tane var takıyorum bazen evde ucları belli oluyo napıcaz uclarının belli olmaması icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?